Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από τις αναβαθμίσεις που έχει υποστεί η εφαρμογή και το κατάστημα, έχει αλλάξει αρκετά η γνώμη.

Έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές από εκεί και πλέον πιστεύω ότι είναι αρκετά αξιόπιστο κατάστημα.:)

Φιλικό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.1 είχα εκανα αναβάθμιση ΟΛΑ ΟΚ!

τωρα ενα πρόβλημα εχω με OVIstore ενα έχει κάπου αλλού παρόμοιο θέμα πείτε μου

έχω βάλει ότι έχω Ν97mini βρίσκω ένα game και πατάω αποστολή(τα sms χρεώνονται ??) και ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 μηνύματα το ένα με URL

http://store.ovi.mobi/content/6E48B6D018F1F915E040050A85323E71 και το άλλο λέει

Ο χρήστης button18gr μοιράστηκε το στοιχείο Mine Sweeper Touch μαζί σας.

και πατάω το URL και βγάζει

We're sorry

Ovi Store is currently not available for your device.

Please check back as new Nokia devices are being added frequently.

You can also visit http://store.ovi.com on your PC for help and information about compatible devices.

τι εκανα λάθος και πώς μπορώ να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ κάτι με τον εαυτό μου :blink:

:ninja:

1.1 είχα εκανα αναβάθμιση ΟΛΑ ΟΚ!

τωρα ενα πρόβλημα εχω με OVIstore ενα έχει κάπου αλλού παρόμοιο θέμα πείτε μου

έχω βάλει ότι έχω Ν97mini βρίσκω ένα game και πατάω αποστολή(τα sms χρεώνονται ??) και ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 μηνύματα το ένα με URL

http://store.ovi.mobi/content/6E48B6D018F1F915E040050A85323E71 και το άλλο λέει

Ο χρήστης button18gr μοιράστηκε το στοιχείο Mine Sweeper Touch μαζί σας.

και πατάω το URL και βγάζει

We're sorry

Ovi Store is currently not available for your device.

Please check back as new Nokia devices are being added frequently.

You can also visit http://store.ovi.com on your PC for help and information about compatible devices.

τι εκανα λάθος και πώς μπορώ να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ κάτι με τον εαυτό μου :blink:

To link το πατάς μέσα στο SMS που σου έρχεται και ανοίγει ο browser του κινητού, δε το βάζεις στον υπολογιστή:!:

To link το πατάς μέσα στο SMS που σου έρχεται και ανοίγει ο browser του κινητού, δε το βάζεις στον υπολογιστή:!:

τα sms που έρχονται είναι τζάμπα ??

και άμα πατήσω από κινητό δεν θα χρεωθώ σωστά ??

τα sms που έρχονται είναι τζάμπα ??

και άμα πατήσω από κινητό δεν θα χρεωθώ σωστά ??

Tσάμπα είναι

Αν πατήσεις το link μπες με wifi για να μη χρεωθείς

Tσάμπα είναι

Αν πατήσεις το link μπες με wifi για να μη χρεωθείς

δεν έχω wifi ούτε μπορώ να πιάσω κάποιο άλλο

διότι έχω 3G σύνδεσή και το χειρότερο είναι ότι το usb modem το έχω κρεμασμένο στην σκεπή για να πιάσω έστω μια μπάρα παραπάνω :(

δεν μπορώ να μπω αλλιώς δεν γίνετε να κατεβάσω το πρόγραμμα κατευθείαν στο PC

δεν έχω wifi ούτε μπορώ να πιάσω κάποιο άλλο

διότι έχω 3G σύνδεσή και το χειρότερο είναι ότι το usb modem το έχω κρεμασμένο στην σκεπή για να πιάσω έστω μια μπάρα παραπάνω :(

δεν μπορώ να μπω αλλιώς δεν γίνετε να κατεβάσω το πρόγραμμα κατευθείαν στο PC

Όχι.

Εκτός αν το βρεις μέσω του :google: σε άλλο site.

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

φτου xxxxx έκτος άμα βγαίνω ιδικά στο χόριο για να πιάσω του δήμου FREE INTERNET

όσο για goggle :blink:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

φτου χχχχχ έκτος άμα βγαίνω ιδικά στο χόριο για να πιάσω του δήμου FREE INTERNET

όσο για goggle :blink:

Τι εννοείς "όσο για goggle :blink:;"

Ψάξε τη φράση Offscr Mine Sweeper Touch και κάπου θα το βρεις ελεύθερο. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοείς "όσο για goggle :blink:;"

Ψάξε τη φράση Offscr Mine Sweeper Touch και κάπου θα το βρεις ελεύθερο. ;)

λέω άμα αρχίσω να ψαχνό δεν θα βγω ποτε γιατί έχει τόσο πολύ πράμα που δεν θα χορτάσω πότε

http://www.ovigaming.com/ovi-store-games/item/Mine_Sweeper_Touch.php

http://shop.my-symbian.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=695&jid=EB3F276A682E711D7CF699DB11AF89XC&platformId=4&productType=2&catalog=0&sectionId=0&productId=258207

Παιδια γεια σας ξερει καποιος να μου πει ποια βαση για αυτοκινητο κανει για το 5800 και που θα την βρω?

υπάρχει περιορισμός στο πόσες φορές θα καταβάσουμε μία εφαρμογή απο το OVIstore;;;; Το ρωτάω αυτό γιατι πλέον η επιλογή downoad είναι απενεργοποιημένη απο το menu ''Τα περιεχόμενά μου'' του OVI ενώ για οτιδήποτε άλλο που δεν έχω ξανακατεβάσει δεν έχω πρόβλημα..

• 2 weeks later...
Οι εφαρμογες που κατεβαζω απο ovi store, (απο το τηλ μεσω wi fi) αποθηκευονται σε καποιο φακελο?Γιατι οταν τις κατεβαζω τις κανει αμεσως εγκατασταση χωρις να με ρωταει αν θελω να τις αποθηκευσω.Ρωταω ετσι ωστε μετα απο φορματ να τις περασω εγω και οχι να τις ξανακατεβασω.

Thanx

Aυτο ψαχνω και γω...

Κατεβαζουμε μια εφαρμογη απο το ovi. Εγκαταστατε στην καρτα, η στο τηλεφωνο. Το επιλεγης απο την εφαρμογη ovi ρυθμισεις...

Αν κανεις format την καρτα η το τηλεφωνο, φυσικα χάνοντε..

Μπορεις να την ξανακατεβασεις παλι, αν ειναι free.

Αν την εχεις πληρωσει ομως, τι γινετε;

Γινετε να κρατήσουμε το αρχειο που κατεβασαμε, και εχουμε πληρωσει, για μελλοντική χρηση, η ξανα πλέρω απ την αρχή;

• 3 weeks later...
ρε παιδιά λίγες εφαρμογές δεν έχει;δωρεάν τουλάχιστον...είναι όντως 20χιλ όπως λέει στην αρχή;
:w00t:

ρε παιδιά λίγες εφαρμογές δεν έχει;δωρεάν τουλάχιστον...είναι όντως 20χιλ όπως λέει στην αρχή;

Έχει αρκετές δωρεάν εφαρμογές όπως επίσης και πολλές που κοστίζουν 1-5 ευρώ.

Δεν ξέρω αν είναι 20.000, αλλά υπολόγισε ότι δεν είναι και όλες συμβατές με 5th edition! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

καλησπερα σε ολους,

εχω το νοκια 5800 εδω και κανενα 2μηνο ολα κυλουσαν μια χαρα.. μια μερα χρειαστηκε να κανω ενα hard format και ετσι το εκανα.. φορτωσα ολες τις εφαρμογες και τα σχετικα ξανα(απιστευτες ωρες πανω απο το pc και το κιν.).

για να μην τα πολυλογο ολα ηταν καλα, μεχρι που παω να μπω στο ovi store απο το κιν για να κατεβασω καποιες εφαρμογες, τοτε μου ζηταει να κανω μια αναβαθμιση την οποια και κατεβαζει κανει μια εγκατασταση και μονο του ξεκιναει μια αλλη(αφου εχει τελειωσει την πρωτη).. μολις φτανει στην μεση της δευτερης εγκαταστασεις σταματαει και λεει σφαλμα ενημερωσεις.. το εκανα 2-3 φορες ακομα και παλι τα ιδια, βγαζω την καρτα μνημης και παλι τα ιδια... με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο ovi store.. ξερετε τι μπορει να φταιει και πως γινεται λειτουργησει? πριν απο το hard format δουλευε μια χαρα.. σας παρακαλω βοηθηστε με...δεν θα ηθελα να ξανακανω hard format... το κιν δεν ειναι χακαρισμενο και η εκδοση του ειναι v40...

ευχαριστω..

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:)

Όταν λες ότι σου ζητάει να κάνεις μια αναβάθμιση τι ακριβώς εννοείς και ποιο πρόγραμμα είναι αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το ovi store...(καταστημα οvi).παταω πανω του και μου λεει κανε update για να συνεχησεις παταω και με βαζει στο broswer του κιν και μετα γινονται αυτα που λεω παραπανω Edited by gsymia

καλησπερα σε ολους,

εχω το νοκια 5800 εδω και κανενα 2μηνο ολα κυλουσαν μια χαρα.. μια μερα χρειαστηκε να κανω ενα hard format και ετσι το εκανα.. φορτωσα ολες τις εφαρμογες και τα σχετικα ξανα(απιστευτες ωρες πανω απο το pc και το κιν.).

για να μην τα πολυλογο ολα ηταν καλα, μεχρι που παω να μπω στο ovi store απο το κιν για να κατεβασω καποιες εφαρμογες, τοτε μου ζηταει να κανω μια αναβαθμιση την οποια και κατεβαζει κανει μια εγκατασταση και μονο του ξεκιναει μια αλλη(αφου εχει τελειωσει την πρωτη).. μολις φτανει στην μεση της δευτερης εγκαταστασεις σταματαει και λεει σφαλμα ενημερωσεις.. το εκανα 2-3 φορες ακομα και παλι τα ιδια, βγαζω την καρτα μνημης και παλι τα ιδια... με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο ovi store.. ξερετε τι μπορει να φταιει και πως γινεται λειτουργησει? πριν απο το hard format δουλευε μια χαρα.. σας παρακαλω βοηθηστε με...δεν θα ηθελα να ξανακανω hard format... το κιν δεν ειναι χακαρισμενο και η εκδοση του ειναι v40...

ευχαριστω..

Και σε μένα τα ίδια έκανε μετά την εγκατάσταση της v40.(hacked όμως)

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ότι σχετίζετε με ovi store,και μετά ξανά εγκατάσταση(σε μένα φτιάχτηκε έτσι)

Και σε μένα τα ίδια έκανε μετά την εγκατάσταση της v40.(hacked όμως)

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση ότι σχετίζετε με ovi store,και μετά ξανά εγκατάσταση(σε μένα φτιάχτηκε έτσι)

εκανα απεγκατασταση το ovi store και το ovi store client και μετα πηγα να βαλω την αναβαθμιση αλλα και παλι τα ιδια.. πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα:cry:

μετα απο πολλες προσπαθειες διαπιστωσα οτι το ovi store client δεν το απεγκαθιστα, μαλλον το κανει και μετα το ξαναβαζει μονο του..

Edited by gsymia

Xμ....σε μένα έπιασε πάντως....

Ίσως χρειαστεί κάνα hard format πάλι....(περίμενε μήπως ξέρεις κανείς άλλος κανέναν άλλο τρόπο)

εκανα απεγκατασταση το ovi store και το ovi store client και μετα πηγα να βαλω την αναβαθμιση αλλα και παλι τα ιδια.. πραγματικα μου εχει σπασει τα νευρα:cry:

μετα απο πολλες προσπαθειες διαπιστωσα οτι το ovi store client δεν το απεγκαθιστα, μαλλον το κανει και μετα το ξαναβαζει μονο του..

Είχα κι εγώ πρόβλημα μετά από hard format, με το Ovi Store. Πιο συγκεκριμένα, εμένα δεν έμπαινε καθόλου μέσα, με το που πατούσα το εικονίδιο πήγαινε να φορτώσει και με πετούσε. Βρες το αρχείο .SIS για το Ovi Store από το internet και εγκατέστησέ το πάλι, μην προσπαθείς να το βάλεις μέσω του update. Εμένα έτσι δούλεψε.

τα δοκιμασα ολα, δεν γινεται τπτ, παλι για φορματ με βλεπω... :mad::mad::mad:

τα δοκιμασα ολα, δεν γινεται τπτ, παλι για φορματ με βλεπω... :mad::mad::mad:

Πάντως, γνώμη μου είναι, ότι δε χρειάζεται να πας σε format για τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η οποία είναι απλά ένα widget για το site του Ovi Store. Μπορείς να έχεις πρόσβαση και από τον browser σου και να κατεβάζεις κανονικά τις εφαρμογές από το κινητό σου. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]