Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ποιό ωραίο όμως δεν το είπα. Εκτός της έξτρα χρέωσης του 1e, το κυρίως πρόβλημα για το οποίο επικοινώνησα μαζί τους είναι πως ενώ ταυτόχρονα αγόρασα από το OVI 3 συνολικά προγραμματάκια και μου βγήκαν 3 χρεώσεις, 3 αποδείξεις μέσω email κλπ, στο "My Stuff" φαίνονται μόνο τα 2, με αποτέλεσμα σε περίπτωση format του τηλεφώνου δεν μπορώ να κάνω re-download το συγκεκριμένο.

Και σε αυτό η απάντησή τους ήταν εξοργιστική. Τους είπαν λέει από τη Nokia-OVI Φινλανδίας πως παρόλο που αναγνωρίζουν πως φταίει ο server τους τα δεδομένα δεν μπορούν να τα αλλάξουν αλλά μπορώ όποτε κάνω format να τους ζητώ να μου στείλουν μέσω email το sis. Άδικο είχα μετά που γύρισα και τους είπα "...και αν θέλω να κάνω απόψε format"; Και η απάντησή τους; "Θα το διαβιβάσουμε στην Nokia και να περιμένετε απάντησή τους."

ΟΥΣΤ κοπρίτες. :mad: Ούτε ξαναασχολούμαι μαζί τους.

Mετα εσυ θα φταις να πας να βρεις τις εφαρμογες σπασμενες??:confused:

• Απαντήσεις 649
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mετα εσυ θα φταις να πας να βρεις τις εφαρμογες σπασμενες??:confused:

Ακριβώς! Αν και δεν αντιπαθώ καθόλου τα πειρατικά, τέτοιο χάλι app store και τέτοιο "support" σε σπρώχνει σε άλλες λύσεις ή τουλάχιστον άλλους σοβαρότερους προμηθευτές.

Αλλά και τι χάλι είναι αυτό ρε παιδιά με το OVI; Όλα κιόλα καμιά εκατοστή τίτλοι της πλάκας, τα περισσότερα σαβούρες ή παλιές εκδόσεις, και αυτό είναι όλο. Άσε το μπάχαλο της Nokia με τα διαφορετικά binaries για κάθε κινητό ή OS release. Παίρνεις κάτι και παίζεις κορώνα-γράμματα αν θα υποστηρίζει το τηλέφωνό σου. Smartphone my *ss! Σαβουρόφωνα έπρεπε να τα έλεγαν. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Μου έστειλαν e-mail σήμερα, να τους στείλω κάποιο αποδεικτικό από την τράπεζα που να αποδεικνύει την χρέωση 1€.

Τους έβγαλα screenshot από το ebanking αποκρύπτοντας κάποια στοιχεία για λόγους ασφαλείας. Πάντως το ποσό έχει απλά εγκριθεί, χωρίς να το έχουν τραβήξει. Τα 3€ της εφαρμογής τα πήραν κανονικά.

Μου έστειλαν e-mail σήμερα, να τους στείλω κάποιο αποδεικτικό από την τράπεζα που να αποδεικνύει την χρέωση 1€.

Τους έβγαλα screenshot από το ebanking αποκρύπτοντας κάποια στοιχεία για λόγους ασφαλείας. Πάντως το ποσό έχει απλά εγκριθεί, χωρίς να το έχουν τραβήξει. Τα 3€ της εφαρμογής τα πήραν κανονικά.

Όπα..

Με τι τρόπο έκανες την πληρωμή?

Κάρτα χρησιμοποίησες?

Ρωτάω γιατί σε κάποια συστήματα σου δεσμεύει κάποια χρήματα μέχρι να αποδείξεις ότι η κάρτα είναι δικιά σου..

Ας πούμε το Paypal όταν βάζεις καινούρια πιστωτική στο κάνει και πρέπει να πας στην τράπεζα να πάρεις τον αριθμό συναλλαγής και να τους τον στείλεις.. (κάτι τέτοιο)

Όπα..

Με τι τρόπο έκανες την πληρωμή?

Κάρτα χρησιμοποίησες?

Ρωτάω γιατί σε κάποια συστήματα σου δεσμεύει κάποια χρήματα μέχρι να αποδείξεις ότι η κάρτα είναι δικιά σου..

Ας πούμε το Paypal όταν βάζεις καινούρια πιστωτική στο κάνει και πρέπει να πας στην τράπεζα να πάρεις τον αριθμό συναλλαγής και να τους τον στείλεις.. (κάτι τέτοιο)

Ναι, με πιστωτική κάρτα πλήρωσα.

Πάντως το ποσό δεν έχει χρεωθεί. Παραμένει δεσμευμένο.

Ναι, με πιστωτική κάρτα πλήρωσα.

Πάντως το ποσό δεν έχει χρεωθεί. Παραμένει δεσμευμένο.

Τότε, χωρίς να είμαι σίγουρος, παίζει να γίνεται αυτό που λέω..

Για παράδειγμα εμένα μου το έκανε στο Paypal όταν περασα στο σύστημα μια καινούρια πιστωτική κάρτα.

Μόλις έκανα αγορά μου δέσμευσε ένα ποσό (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς) και για να μου επιστραφεί πρέπει να πάω στη τράπεζα να πάρω το κωδικό της συναλλαγής ή κάτι τέτοιο και να τον στείλω μέσω μιας φόρμας στο Paypal έτσι ώστε να αποδεσμευτεί.

Τότε, χωρίς να είμαι σίγουρος, παίζει να γίνεται αυτό που λέω..

Για παράδειγμα εμένα μου το έκανε στο Paypal όταν περασα στο σύστημα μια καινούρια πιστωτική κάρτα.

Μόλις έκανα αγορά μου δέσμευσε ένα ποσό (δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς) και για να μου επιστραφεί πρέπει να πάω στη τράπεζα να πάρω το κωδικό της συναλλαγής ή κάτι τέτοιο και να τον στείλω μέσω μιας φόρμας στο Paypal έτσι ώστε να αποδεσμευτεί.

Αυτό που λες για το paypal είναι για να επιβεβαιωθεί η διεύθυνση της κάρτας. Γίνεται χρέωση με όνομα PAYPAL *XXXX. Όπου ΧΧΧΧ ο κωδικός που εισάγουμε στο paypal.

Απ' ότι βλέπω πάντως στο ebanking της τράπεζας μου, το ποσό αποδεσμεύθηκε. Ίσως τελικά είναι κάποιο είδος ελέγχου της εγκυρότητας της πιστωτικής κάρτας.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Αξίζει να γραφτω στο οβι στορ της νοκια η καθε τρεις και λίγο θα έχω προβληματα όπως ενοχλητικξα μηνύματα, εφαρμογες που δεν θελω κλπ?

Το χρησιμοποιώ από την αρχή της κυκλοφορίας του και δεν μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Αξίζει να κάνεις sign in.

Αξίζει να γραφτω στο οβι στορ της νοκια η καθε τρεις και λίγο θα έχω προβληματα όπως ενοχλητικξα μηνύματα, εφαρμογες που δεν θελω κλπ?

εγω προσωπικα δεν εχω δεχτει κανενα μηνυμα. εκτος και εν εχει ερθει κανενα και δεν το θυμαμαι. παντως δεν καταντανε κουραστικοι με διαφημιστικα μηνυματα. τουλαχιστον προς το παρον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πηγα χθες να ανοιξω το ovi και μου βγαζει "application initialisation failed"...εκανα update,το απεγκαταστησα και παλι τα ιδια...τι μπορει να φταιει?
:w00t:

Καλησπέρα σε όλους.

Κατέβασα από το OVI STORE κάποιες εφαρμογές (SoloNoble, SpinTheBottle, Tic Tac Toe, Level, Seismograph, Banner, Candle, Clicker, Speedtouch)

Το πρόβλημα είναι ότι κατά διαστήματα μου ζητάει σύνδεση με το Internet (ακόμα και να μην είμαι μέσα σε κάποια εφαρμογή). Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς έχει παιχτεί ή αν γνωρίζει ποιά εφαρμογή είναι;

Απλά για ενημέρωση να σας πω ότι λέει κάτι για πιστοποιητικό της σελίδας είναι διαφορετικό και όταν πάω στις λεπτομέριες μου λέει κάτι για το Gmail...

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Ο μονος τροπος να πληρωσεις ειναι μεσω paypal και πιστωτικης καρτας?

Αγαπητε το οτι εχεισ paypal δεν εχεισ σχεσει με πιστοτικη μπορεισ να εχεισ προπληρομενη καρτουλα οπιασδηποτε τραπεζας

Λοιπόν όσον αφορά το πρόβλημα μου να σας ενημερώσω ότι παρ'όλο που έβγαλα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που εγκατέστησα τελευταίες πριν από το πρόβλημα, το μήνυμα και την απόπειρα σύνδεσης με το internet εξακολουθούσε να τα βγάζει...

Οπότε αφού θα έκανα που θα έκανα format στην κάρτα μνήμης και στο τηλέφωνο, πέρασα το καινούργιο firmware και έκανα και format στο κινητό οπότε τώρα μέλι γάλα...

Απλά η ερώτησή μου είναι η εξής... Τι το προκάλεσε αυτό και δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισής του ώστε να αποφεύγουμε τέτοια προβλήματα (και λύσεις) σαν και αυτά;;

Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411)
Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra
===
Tablet : iPad  Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1

Λοιπόν όσον αφορά το πρόβλημα μου να σας ενημερώσω ότι παρ'όλο που έβγαλα ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που εγκατέστησα τελευταίες πριν από το πρόβλημα, το μήνυμα και την απόπειρα σύνδεσης με το internet εξακολουθούσε να τα βγάζει...

Οπότε αφού θα έκανα που θα έκανα format στην κάρτα μνήμης και στο τηλέφωνο, πέρασα το καινούργιο firmware και έκανα και format στο κινητό οπότε τώρα μέλι γάλα...

Απλά η ερώτησή μου είναι η εξής... Τι το προκάλεσε αυτό και δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισής του ώστε να αποφεύγουμε τέτοια προβλήματα (και λύσεις) σαν και αυτά;;

Μαλλον το active desktop ζητουσε συνδεση,,,καποιο widget(facebook,Accuweather...)

KTLK

• 2 weeks later...
Στο site του οvi store ,αν πατησει καποιος σε μια σε μια εφαρμογη το send to mobile ειναι δωρεαν?ή χρεωνεται σαν μηνυμα(?) ?
:w00t:

Τα τρία τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έκανα update το Ovi Store για να λυθεί το πρόβλημα με το scrolling και τώρα δε μου συνδέεται μέσω Web Vodafone. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον, είναι θέμα δικτύου ή εφαρμογής; :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• 3 weeks later...

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Οι εφαρμογες που κατεβαζω απο ovi store, (απο το τηλ μεσω wi fi) αποθηκευονται σε καποιο φακελο?Γιατι οταν τις κατεβαζω τις κανει αμεσως εγκατασταση χωρις να με ρωταει αν θελω να τις αποθηκευσω.Ρωταω ετσι ωστε μετα απο φορματ να τις περασω εγω και οχι να τις ξανακατεβασω.

Thanx

Οι εφαρμογες που κατεβαζω απο ovi store, (απο το τηλ μεσω wi fi) αποθηκευονται σε καποιο φακελο?Γιατι οταν τις κατεβαζω τις κανει αμεσως εγκατασταση χωρις να με ρωταει αν θελω να τις αποθηκευσω.Ρωταω ετσι ωστε μετα απο φορματ να τις περασω εγω και οχι να τις ξανακατεβασω.

Thanx

τις εγκαθιστα αυτοματα, δεν σε ρωταει για αποθηκευση

• 3 weeks later...

Nokia: Free Rihanna App available on Ovi Store and offers unique content and latest news

http://dailymobile.se/2009/12/09/nokia-free-rihanna-app-available-on-ovi-store-and-offers-unique-content-and-latest-news/