Jump to content

[Symbian^1 & ^3] Nokia's Store

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sorry άλλα belle δεν έχω.

Μπορεί να έχει πρόβλημα η έκδοση.

Αυτο πρεπει να ηταν το προβλημα, με αλλη εκδοση ξαναπαιζει το store.

• Απαντήσεις 635
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρε παιδια δεν ξερω εαν σας ετυχε εσας!!Ειχα αγορασει μεσω του κινητου ενα θεμα 2.43e

Αλλαξα belle και τωρα μου ξαναζηταει να πληρωσω παλι!!Τι γινετε με αυτους εκει στο store;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Βρε παιδια δεν ξερω εαν σας ετυχε εσας!!Ειχα αγορασει μεσω του κινητου ενα θεμα 2.43e

Αλλαξα belle και τωρα μου ξαναζηταει να πληρωσω παλι!!Τι γινετε με αυτους εκει στο store;

Login με τον λογαριασμό σου έκανες?

Αν έχεις κάνει και πάλι σου ζητά να πληρώσεις είναι γιατί κατέβασες την εφαρμογή/θεμα κλπ πάνω από 10 φορές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξαναπληρώσεις.

Login με τον λογαριασμό σου έκανες?

Αν έχεις κάνει και πάλι σου ζητά να πληρώσεις είναι γιατί κατέβασες την εφαρμογή/θεμα κλπ πάνω από 10 φορές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξαναπληρώσεις.

Mαλλον επειδη την εχω κατεβασει πολλες φορες!!Ναι αλλα αυτο δεν το καταλαβαινω.Δεν την εχω πληρωσει ρε παιδια!!:mad:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ναι την έχεις πληρώσει.

Αλλά για φαντάσου ότι το όριο πριν ήταν 3 φορές, μετά έγινε 5 και τώρα τελευταία το έκανε 10.

Και βάζει όριο γιατί, μπορείς να κάνεις login με το λογαριασμό σου σε οποιοδήποτε κινητό nokia και να κατεβάσεις την πληρωμένη εφαρμογή σου και στους κολλητούς σου.

Εγώ τελευταία κάνω άλλο κολπάκι.

Με το που κατεβάζω κάτι και αρχίζει η εγκατάσταση πηγαίνω στο E: με το file manager και κάνω copy το sis σε στο F:.

Έτσι κρατάω τα αρχεία μου και δεν μου χρεώνει κατεβάσματα. Το κακό είναι ότι τα αρχεία αυτά είναι μόνο για το κινητό σου και για κανένα άλλο (τα κλειδώνει δηλ.).

Καλημέρα! Απορία: Στο Nokia Store, δε μου βγάζει επιλογή για χρέωση του λογαριασμού της εταιρείας κινητής, όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή που χρειάζεται την καταβολή χρηματικού ποσού. Q καρτοκινητό έχω. Τι φταίει; :confused:
Huawei Nova 5T

Καλημέρα! Απορία: Στο Nokia Store, δε μου βγάζει επιλογή για χρέωση του λογαριασμού της εταιρείας κινητής, όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογή που χρειάζεται την καταβολή χρηματικού ποσού. Q καρτοκινητό έχω. Τι φταίει; :confused:

Πιθανές εξηγήσεις είναι :

- να μην έχει συμφωνία με την Q για τις χρεώσεις.

- να μη δουλεύει επειδή είναι καρτοκινητό.

- το ποσό ξεπερνάει τα 4 ευρώ.

Πιθανές εξηγήσεις είναι :

- να μην έχει συμφωνία με την Q για τις χρεώσεις.

- να μη δουλεύει επειδή είναι καρτοκινητό.

- το ποσό ξεπερνάει τα 4 ευρώ.

Κατ' αρχάς, σ' ευχαριστώ που απάντησες!!! :) Το 3 δεν ισχύει, γιατί οι εφαρμογές που έχω προσπαθήσει να " αγοράσω " ήταν μέχρι 3 ή 3,5 ευρώ.. Άρα, με πλάγιο τρόπο, σου λένε να πάρεις συμβόλαιο και επιπλέον με κάποιον από τους μεγάλους παρόχους... Πόσο μου αρέσει το μάρκετινγκ.... :X

Huawei Nova 5T

νέα έκδοση store v3.20.044 στο betalabs

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέλω να αγοράσω ένα θέμα. Μου λέει στον υπολογιστή στο site του nokia store ότι δεν είναι δυνατή η λήψη του παρά μόνο με αποστολή sms στο κινητό. Γίνεται με κάποιο τρόπο να το έχω στον υπολογιστή ή όχι? Επίσης γίνεται πληρωμή με paypal ?

Ποια εγκατεστημενα αρχεια πρεπει να σβησω για να σβηστει το Nokia Store ?

Γιατι ξαφνικα παταω να το ανοιξω και δεν ανοιγει.. :(

nokiastoreclient , Nokia Store Installer εσβησα , ρεσταρτ , εβαλα ξανα την καινουρια εκδοση και παλι τα ιδια..

edit: Ok λειτουργει τωρα :)

edit 2 : πάλι τα ίδια δεν δουλεύει. Πατάω να ανοίξει ,βγάζει το μικρό εικονίδιο ότι τρέχει και τίποτα. Μετά Από λίγο το εικονίδιο φεύγει. Κάποια βοήθεια ?

Edited by ardonhs

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Παιδες υπαρχει καποιος τροπος να αναβαθμιζονται οι εφαρμογες αυτοματα? Οπως πχ στο apple store σου εβγαζε τι αναβαθμισεις υπηρχαν και τις εκανες και τελειωνες. Ευχαριστω!:)

Εϊχα κατεβάσει το phone restart όταν ήταν δωρεάν αρχικά και τώρα κοστίζει 1.23e. Μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, του λέω να την κάνει, αλλά μετά κοιτώντας το μητρώο της εφαρμογής μου δείχνει ότι είναι ακόμα η προηγούμενη..

Ότι έχεις κατεβάσει από το ovi store αναβαθμίζεται αυτόματα

Δηλαδη χωρις καμια ενεργεια πχ καθε φορα που βγαινει αναβαθμιση σε angry birds κτλ αναβαθμιζονται αυτοματα? !

οκ ευχαριστω. Οτι ειναι νοκια ναι αναβαθμιζεται αυτοματα για τα αλλα δεν ειμαι σιγουρος :)

Αναβάθμιση του Nokia Store στην έκδοση 3.20.50. Μου το εμφάνισε μόλις πριν λίγο, στη Belle.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αναβάθμιση του Nokia Store στην έκδοση 3.20.50. Μου το εμφάνισε μόλις πριν λίγο, στη Belle.

Που σας την βγαζει την αναβαθμηση και σε μενα δεν την βγαζει ποτε ? :worry:

Ουτε στο Nokia Store ουτε στην Ενημερωση λογισμικου μου το βγαζει

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

Δεν είναι Beta αυτή η έκδοση, αλλά stable και έτσι δεν θα την βρείτε στην Betalabs!

Έχει κανένας πρόβλημα με αγορά εφαρμογών στη Belle με τη νέα έκδοση του καταστήματος (3.20.050); Μπαίνω να αγοράσω μια εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα:

«Η υπηρεσία χρέωσης λογαριασμών τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμη προσωρινά. Το τηλέφωνό σας ενδέχεται να μην είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή να έχει εσφαλμένες ρυθμίσεις σημείου πρόσβασης.»

Τι μπορεί να φταίει; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...