alex61 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά....Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. Τι εφαρμογή είναι αυτή? Τι κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Σε παρατήρηση μου.πως δεν αναφέρεται πουθενά το ένα έτος στους όρους, το επιβεβαίωσαν, παρ'ολα αυτά αρνήθηκαν να εξυπηρετήσουν και με παρέπεμψαν σε καταγγελία στη προστασία του καταναλωτή. Προφανώς αυτή ήταν και η τελευταία μου αγορά από το επίσημο κατάστημα. Ευτυχώς υπάρχει Android και iOs. αυτη η εφαρμογη οπως τη γραφεις δεν υπαρχει αντι να κοιταξουν να κρατησουν πελατες τους διωχνουν τους εχει ζαλισει ο big manager τους μη σκας....υπαρχουν και τα ...μαγαζακια.....(αλλα δωσε μας το σωστο ονομα να τη βρουμε και μεις) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εγγύηση 1 έτος από NOKIA Store Κατά τη προσπάθεια επαναεγκαταστασης της εφαρμογής VIBRIO, έλαβα το μήνυμα πως έχει συμπληρωθεί o αριθμός λήψεων και πρέπει να προβώ σε νέα αγορά. Σε επικοινωνία μου με το ΝΟKIA STORE, μου απάντησαν πως μετά από ένα χρόνο από την αγορά δεν παρέχουν υποστήριξη και όντως πρέπει να ξαναγράφει η εφαρμογή. Όντως! Το έπαθα και εγώ με άλλη εφαρμογή. Μετά από 1 χρόνο δεν μπορείς να κάνεις update ή να επαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μου συνέβη κι εμένα, συγκεκριμένα με την εφαρμογή "Cover Up"! Μα πάνε καλά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Κάτι άλλαξε πάλι με το κατάστημα. Εφαρμογές που είχε περάσει ο χρόνος (1 χρόνος από την αγορά) και δεν τις έδινε για αναβάθμιση, σήμερα που μπήκα μου έβαλε το κουμπί αναβάθμιση κανονικά. Λες να φάγαν κράξιμο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 mpapad δίκιο έχεις! Κατέβασα κανονικά την εφαρμογή που λέω από πάνω...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 mpapad δίκιο έχεις! Κατέβασα κανονικά την εφαρμογή που λέω από πάνω...!! και ειναι και πολυ καλη! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 έχει κάνεις πρόβλημα με Joikuspot sto s60v5 οχι μόνο δεν δουλεύει το εγκαταστημένο άλλα δεν μπορώ να κάνω update Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype viber whatsup booking messenger ειναι ολες free? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype ναι viber ναι whatsup ναι booking δε ξερω messenger μπολικοι ειναι ολες free? ναι η απαντηση στη παραθεση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 θελω να ρωτησω αν υπαρχουν οι εξης εφαρμογες στο store της νοκια. skype viber whatsup booking messenger ειναι ολες free?όπως σου απάντησε ο pgetsopoulos + ότι το viber δεν έχει λειτουργεία κλήσεων, το booking δεν ξερω ποιο είναι αλλά δεν το βρήκα, και μπορείς να κοιτάξεις τις εφαρμογές κι ο ίδιος εδώ http://store.ovi.com/ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskoul Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 τα προγράμματα της προσφοράς δεν κρατιούνται στο λογαριασμό σου, οπότε δε μπορείς να το ξανακατεβάσεις. Πάντως και να μπορούσες να το ξανακατεβάσεις, με το που πέρασες το λειτουργικό, έκανες format στο τηλέφωνο οπότε δεν έχεις πλέον το save. 1.Μπορείς να το κατεβάσεις από τα μαγαζάκια ή γκουκλαροντας το :D 2. Εμένα από το OVI Store μετά από αναβάθμιση στην belle μου το είχε κανονικά στο ιστορικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδια βοηθεια! μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis! To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδια βοηθεια! μετα απο Hard reset δε μπορω να κανω εγκατασταση σχεδον καμια εφαρμογη(ισως και καμια) απο το Store! επισης το Sleeping Screen πχ ουτε απο sis! To QtInfo λεει οτι εχω κανονικα την 4.7.4 αν θυμαμαι καλα... λυση δεν εχω βρει :( Ας λεέι το QtInfo. Το πρόβλημα το έχεις με τις βιβλιοθήκες QT. Κάνε ενα φλασάρισμα και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 θα γινει συντομα, σαν δωρο για τα 2 χρονια στο Ν8 μου, μαζι με νεα μπαταρια :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 θα γινει συντομα, σαν δωρο για τα 2 χρονια στο Ν8 μου, μαζι με νεα μπαταρια :p Αμήν.. Ελπίζω να βάλεις τη σωστή rom. Μετά περιμένω να μας βρίσεις που δε σε πείσαμε νωρίτερα με το ζόρι να το κάνεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 xaxaxaxa :lol: αμαν μωρε, με εχετε φαει πια ολοι σας, θα τη βαλω :p αφου καλα ημουν και πριν :grin: φετος εξαλλου με πανελληνιες κτλ που να προλαβω... δεν ασχοληθηκα πολυ με το κινητο... δεν εχω και υπολογιστη με windows... :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μια ερώτηση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα το τελευταίο ovi store. αναγκάστηκα να κάνω hard reset στο 808 nokia μου, και να το ξαναστήσω από την αρχή.. Αρχικά μου ζήτησε να βάλω νεότερο store το οποίο και έκανα. Ηταν διαφορετικό από αυτο που είχα πριν το hard reset, αλλα οκ.. Το πρόβλημα πιο είναι, όταν αναζητώ κάτι στο ovi(search, μεγενθυτικός φακός) με το όνομα (πχ tetris), μου φέρνει αποτελέσματα (πχ 32 results) αλλά κολλάει εκεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, :mad: ούτε κλικ-select ούτε scroll down ούτε τίποτα. Το κυκλάκι της αναμονήε γυρνάει χωρίς να σταματάει. Μόνο τα μενού κάτω λειτουργούν (back, categories κτλ) και έτσι μππρώ και το ξεκολάω.. Αν πάω από τα μενού (κατηγορίες κτλ) μπαίνω στις εφαρμογές και τα εγκαθιστώ.. Καμία ιδέα? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μας σαμποτάρει η nokia ακόμα και μετά το κλείσιμο του store. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Αν πας μια δυο φορές μπρος πίσω φέυγει το κυκλάκι και μπορείς να επιλέξεις την εφαρμογή που αναζήτησες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Μας σαμποτάρει η nokia ακόμα και μετά το κλείσιμο του store. Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Αν πας μια δυο φορές μπρος πίσω φέυγει το κυκλάκι και μπορείς να επιλέξεις την εφαρμογή που αναζήτησες. Δεν μας σαμποτάρει η "Nokia" ή Microsoft μας σαμποτάρει :mad: θα το δοκιμάσω.. (έχει και μπρός? νόμιζα μόνο πίσω :confused:) Edited January 27, 2014 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Δεν μας σαμποτάρει η "Nokia" ή Microsoft μας σαμποτάρει :mad: θα το δοκιμάσω.. (έχει και μπρός? νόμιζα μόνο πίσω :confused:) Αν πας πίσω έχει και μπρός :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Μια ερώτηση, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα το τελευταίο ovi store. αναγκάστηκα να κάνω hard reset στο 808 nokia μου, και να το ξαναστήσω από την αρχή.. Αρχικά μου ζήτησε να βάλω νεότερο store το οποίο και έκανα. Ηταν διαφορετικό από αυτο που είχα πριν το hard reset, αλλα οκ.. Το πρόβλημα πιο είναι, όταν αναζητώ κάτι στο ovi(search, μεγενθυτικός φακός) με το όνομα (πχ tetris), μου φέρνει αποτελέσματα (πχ 32 results) αλλά κολλάει εκεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα, :mad: ούτε κλικ-select ούτε scroll down ούτε τίποτα. Το κυκλάκι της αναμονήε γυρνάει χωρίς να σταματάει. Μόνο τα μενού κάτω λειτουργούν (back, categories κτλ) και έτσι μππρώ και το ξεκολάω.. Αν πάω από τα μενού (κατηγορίες κτλ) μπαίνω στις εφαρμογές και τα εγκαθιστώ.. Καμία ιδέα? Το ίδιο παθαίνω κι εγώ στην αναζήτηση! Αν πας πίσω έχει και μπρός :D Εγώ μόνο το πισω βλέπω! Το μπρος που είναι; Edited January 28, 2014 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Κάτι έχει πάθει το κατάστημα τώρα τελευταία. Επιβεβαιώνω. Σαμποτάζ της Νοκια, τι άλλο; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αν πας πίσω έχει και μπρός :D φίλε μου δεν υπάρχει "μπρος" στο ovi store. Υπάρχει πίσω, και μετά όταν το πατάς γίνεται X (close).. :( Ισως δεν έχουμε ίδια έκδοση store, τι να πω, εγώ έχω την τελευταία πάντως. Ελπίζω το πρόβλημα να είναι παροδικό, το ovi είναι ΜΗ λειτουργικό πλέον. Τουλάχιστον ησύχασα ότι δεν γίνεται μόνο σε μένα.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 φίλε μου δεν υπάρχει "μπρος" στο ovi store. Υπάρχει πίσω, και μετά όταν το πατάς γίνεται X (close).. :( Ισως δεν έχουμε ίδια έκδοση store, τι να πω, εγώ έχω την τελευταία πάντως. Ελπίζω το πρόβλημα να είναι παροδικό, το ovi είναι ΜΗ λειτουργικό πλέον. Τουλάχιστον ησύχασα ότι δεν γίνεται μόνο σε μένα.. Κι εγώ τη τελευταία έκδοση του store εχω και δεν έχει μπρος! Το πισω γίνετε Χ και κλείνει το store μετά! Κι εγώ ελπίζω να 'ναι προσωρινό, αλλά δεν το βλέπω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts