fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Εγώ είμαι 1.66 και 60 κιλά. Είμαι κανονική αλλά τα πιασιματάκια μου τα έχω χα χα :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 egw eimai 1.74 kai kamia 100aria kila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai einai ola dika mou:lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1378; en; U; ssr)) Εγώ είμαι 1.66 και 60 κιλά. Είμαι κανονική αλλά τα πιασιματάκια μου τα έχω χα χα :lol: μπράβο... έτσι πρέπει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1378; en; U; ssr)) μπράβο... έτσι πρέπει! Χα χα! Μια ζωή την έχουμε κιαν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καταντήσουμε.....όπως λέει και το άσμα! [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 αρκει να μην καζαντησουμε ΒΟΔΙΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 αρκει να μην καζαντησουμε ΒΟΔΙΑ... Θα διαφωνήσω. Ο καλύτερος φίλος μου και φίλη μου είναι υπέρβαροι και οι δύο και είναι τα πιο άνετα άτομα που ξέρω. Το υπερβολικό πάχος θα το συνδίαζα μόνο για λόγους υγείας ως κάτι αρνητικό. [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 ναι δεν εχει σχεση αυτο.εγω ημουν 130 κιλα και ενιωθα μια χαρα οπως νιωθω και τωρα που ειμαι 90κιλα.γυναικες ειχα πιο πολλες στα 130 κιλα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dewarsad Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 1,72 και 69 κιλα, γιατρε μου ειμαι ενταξει?:) :lol: :p When the smoke is going down...... Hell is living without you.... Sleeping in the fire.............. Ο τελευταιος χορος............ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 1,72 και 69 κιλα, γιατρε μου ειμαι ενταξει?:) :lol: :p Καλα εισαι !! :) Εγω παλι ειμαι 1.80 και 74 κιλα... Πιστευω καλα ειμαι ;):D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 εγώ πρόσφατα έχασα 2 κιλά. Καλά παω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Χα χα! Μια ζωή την έχουμε κιαν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καταντήσουμε.....όπως λέει και το άσμα! +1000 αυτο ειναι το σωστοτερο. γυναικες ειχα πιο πολλες στα 130 κιλα:) εγω με τα 70kg μου... τζιφος...:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 to 22% δηλωνει αδυνατος κ το 12% χοντρος! απιστευτο μου φαινεται για μια χωρα που ειναι πρωταθλητρια ευρωπης στη παχυσαρκια GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 to 22% δηλωνει αδυνατος κ το 12% χοντρος! απιστευτο μου φαινεται για μια χωρα που ειναι πρωταθλητρια ευρωπης στη παχυσαρκια Αν προσθέσεις όμως το 3% των πολύ παχύσαρκων και το 18% (9,5% + 8,5%), που την μια είναι κανονικοί και την άλλη παχύσαρκοι, έρχεται το ποσοστό και δικαιώνει την στατιστική για την Ελλάδα.:p http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 εγω ημουνα παλια αδυνατος μετα παχυνα...μετα εχασα και τωρα δαιτηρουμε στα κανονικα μου κιλα.αχχχχ!!!!ερχονται και γιορτες.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 παντου βλεπεις να λενε για αδυνατισμα. για μενα που ειμαι αδυνατος, θα μου πει κανεις πως να παχυνω;;;;; GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Θα σου σου πω αν και δεν έπρεπε. Μην το πεις πουθενά, θα το ξέρουμε μόνο εμείς. Ακόμα και αν έχεις τον λεγόμενο καλό μεταβολισμό: Τρώγε όλη μέρα, άραξε σε ένα καναπέ και μην κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου. Με καλή θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Το λίπος θέλει θυσίες. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Είμαι 1.80 και ζυγίζω 67 κιλά... ελπίζω να πατήσω τα 70! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Θα σου σου πω αν και δεν έπρεπε. Μην το πεις πουθενά, θα το ξέρουμε μόνο εμείς. Ακόμα και αν έχεις τον λεγόμενο καλό μεταβολισμό: Τρώγε όλη μέρα, άραξε σε ένα καναπέ και μην κουνάς ούτε το δαχτυλάκι σου. Με καλή θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρεις. Το λίπος θέλει θυσίες. :lol: :lol: το ζαπινγκ ποσες θερμιδες θα καιει;;:lol: GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 egw eimai 1.74 kai kamia 100aria kila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kai einai ola dika mou:lol: :lol: :lol: Φτου σου κοπελάρα μου σε χαίρομαι :) Να είσαι πάντα καλά. Μετά απο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες μας εμφανίστηκε μια πανέμορφη υψηλή χοληστερίνη (ευτυχώς όμως σε σχέση με 2 χρόνια πριν χαμηλότερη) και πολύ πηκτό αίμα η γιατρός με έβαλε σε χάπια :( το καλό είναι πως μειώθηκαν ακόμα λίγο τα κιλά κατά 4,5 κιλά. Ρε παιδιά βοηθήστε λίγιο...γιορτές έρχονται πάρτε κανά μπουτάκι...κανά φτερό..κάτι να φύγει ακόμα απο πάνω μου :P Να πω όμως την αλήθεια μου που την χάρηκα...την περασμένη εβδομάδα δοκίμασα ένα παντελόνι που είχε μείνει στα αζήτητα της ντουλάπας εδώ και 2 χρόνια επειδή δεν μου έκανε και τώρα μου κάνει άνετα. :yahoo: Τώρα στις γιορτές θα χρειαστώ ψυχολογική υποστήριξη :P θα βλέπω τους άλλους να μασουλάνε μελομακάρονα και δίπλες και φαγητά....εγώ αποφάσισα... θα εκτυπώσω μια σελίδα Α4 με φωτό απο μελομακάρονα, μια με φωτό απο δίπλες και μία με χριστουγεννιάτικο κέικ... θα τις κολλήσω στον τοίχο θα τις βλέπω και θα χορταίνω αλλιώς με βλέπω να φαντασιώνομαι παντού μελομακάρονα. :food: άτιμο φαγητό Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Φτου σου κοπελάρα μου σε χαίρομαι :) Να είσαι πάντα καλά. Μετά απο πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες μας εμφανίστηκε μια πανέμορφη υψηλή χοληστερίνη (ευτυχώς όμως σε σχέση με 2 χρόνια πριν χαμηλότερη) και πολύ πηκτό αίμα η γιατρός με έβαλε σε χάπια :( το καλό είναι πως μειώθηκαν ακόμα λίγο τα κιλά κατά 4,5 κιλά. Ρε παιδιά βοηθήστε λίγιο...γιορτές έρχονται πάρτε κανά μπουτάκι...κανά φτερό..κάτι να φύγει ακόμα απο πάνω μου :P Να πω όμως την αλήθεια μου που την χάρηκα...την περασμένη εβδομάδα δοκίμασα ένα παντελόνι που είχε μείνει στα αζήτητα της ντουλάπας εδώ και 2 χρόνια επειδή δεν μου έκανε και τώρα μου κάνει άνετα. :yahoo: Τώρα στις γιορτές θα χρειαστώ ψυχολογική υποστήριξη :P θα βλέπω τους άλλους να μασουλάνε μελομακάρονα και δίπλες και φαγητά....εγώ αποφάσισα... θα εκτυπώσω μια σελίδα Α4 με φωτό απο μελομακάρονα, μια με φωτό απο δίπλες και μία με χριστουγεννιάτικο κέικ... θα τις κολλήσω στον τοίχο θα τις βλέπω και θα χορταίνω αλλιώς με βλέπω να φαντασιώνομαι παντού μελομακάρονα. :food: άτιμο φαγητό χαχαχαχα!!!φτου σε σενα κουκλαρα μου... αν νιωθεις καα με τον εαυτο σου τοτε οκ... αν οχι μην αγχωνεσαι... κοψε τα βραδινα ποτα και φαγητα... και τρωγε τα παντα αλλα σε μικρο πιατο.. φαε μισο μελομακαρονο αντι για ολοκληρο κλπ κλπ αυτο που θα προτεινω ειναι και λιγο περπατημα παραπανω... αντε σου ευχομαι να σου μπει και το αλλο τζινακι...εκεινο που εινια ακομα πιο ξεχασμενο... την φιλια μου και της ευχες μου για ενα καλο αποτελεσμα... α,και που εισαι?... τα επομενα 3κιλα(που θα χασεις)στα κανω εγω δωρο...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μόλις είδα στο skai μια εκπομπή, για μια κατασκήνωση παχύσαρκων εφήβων. Ειναι όντως φοβερό να βλέπεις έφηβους 140 και 160 κιλά, οι οποίοι ντρέπονται να κανουν μπανιο στη θάλασσα ή να τρέξουν να προλάβουν το σχολικό! Τι είδους ζωή κανουν αυτά τα παιδιά? Πόσο δυστυχισμένα ειναι? Καλή λύση όμως αυτή η κατασκήνωση. Πιστεύω πως βοηθιέται πραγματικά ένα άτομο, έτσι, οργανωμένα. Εχω μια φιλη, η οποία ειναι πραγματικα υπέρβαρη. Ημασταν συμμαθητριες απο το δημοτικό, κι απο τότε ήταν πολυ ψηλή και πολυ χοντρή. Ξεχώριζε απο ολη την τάξη. Ομως, πιο ακομπλεξάριστο άτομο δεν εχω ξαναδει. Για να καταλαβετε τι εννοώ ειναι γύρω στα 150 κιλά, πανύψηλη, κι όμως, πολυ περισσότερο άσχημα νιώθω εγώ με τα δέκα παραπανίσια κιλα μου, παρα αυτή με τα x! Τέλος παντων, την επόμενη Κυριακή, έχει τη συνέχεια της εκπομπης. Αξίζει να τη δειτε.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Αυτο ειναι. Αμα νιωθεις καλα με τα κιλα σου, οσο και να εισαι, δεν λεει τιποτα.:D Εδω βλεπουμε κατι κοπελες αδυνατες που εχουν του κοσμου τα κομπλεξ και ειναι συνεχεια στην τσιτα μην παρουν κανα γραμμαριο ή μην φανει το ποδι τους χοντρο με το ταδε παντελονι. Βεβαια για λογους υγειας καλο ειναι να διατηρουμε ενα νορμαλ βαρος, πεντε πανω, πεντε κατω, δεν βαριεσαι.:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ναι Σόφι, συμφωνώ απόλυτα, αλλά τα παιδιά ειχαν σοβαρό πρόβλημα. Η άλλη περπατουσε για να παει σπιτι της και το προτιμουσε προκειμένου να τρεξει για να προλάβει το σχολικό. Ο άλλος δεν έκανε μπανιο στη θάλασσα γιατι ντρεπότανε. Και μιλάμε για νεαρά άτομα. Οχι για μεγάλους, που, πες, πέρασε η ηλικία κλπ κλπ Που ένιωθαν εγκλωβισμένοι σ' αυτο το σώμα που ειχαν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Εγώ ψήφισα ότι είμαι χοντρός αλλά παλιότερα αδύνατος:lol: .Περίπου 74 κιλά είμαι! Πέρσι ήμουν 70-71. (Ύψος 1.82) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ναι Σόφι, συμφωνώ απόλυτα, αλλά τα παιδιά ειχαν σοβαρό πρόβλημα. Η άλλη περπατουσε για να παει σπιτι της και το προτιμουσε προκειμένου να τρεξει για να προλάβει το σχολικό. Ο άλλος δεν έκανε μπανιο στη θάλασσα γιατι ντρεπότανε. Και μιλάμε για νεαρά άτομα. Οχι για μεγάλους, που, πες, πέρασε η ηλικία κλπ κλπ Που ένιωθαν εγκλωβισμένοι σ' αυτο το σώμα που ειχαν.. Μα γι'αυτο ειπα οτι πρεπει να διατηρουμε ενα νορμαλ βαρος αν δεν νιωθουμε καλα και για λογους υγειας πανω απ'ολα. Και σιγουρα οταν μιλαμε για μικρες ηλικιες ειναι ακομα πιο σοβαρο το θεμα. Βρε getolica τι χοντρος, μια χαρα εισαι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts