Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το εύχομαι δηλαδή γιατί δεν θα αντέξω άλλο με την παλιατζούρα που αναγκάζομαι να χρησιμοποιπω και θα πάω να πάρω κανένα htc touch pro 2 που έχει τιμή 200+ ευρώπουλα επιπλέον. Δες και το ACER M900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Δες και το ACER M900. Δεν είναι κακό αλλά δεν το βλέπω σε vodafone και πλαίσιο και δεν ξέρω τι γίνεται και με support. Επίσης δεν είδα, αν και δεν το πολυέψαξα ακόμα, αν είναι upgreatable σε windows 6.5. Θα το ψάξω κι άλλο και σε ευχαριστώ για την πρόταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το support της ACER σε αυτές τις συσκευές είναι ένα θέμα που πονάει εδώ στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το support της ACER σε αυτές τις συσκευές είναι ένα θέμα που πονάει εδώ στην Ελλάδα. Απο μια μικρή έρευνα που έκανα, το Acer έχεο μικρή ram αν και είναι αρκετά φτηνό. Μάλλον θα περιμένω για το Omnia Pro. Στην τελική αν αργήσει εδώ θα το πάρω απο expansys μολις δώ τι γίνεται με την εγγύηση που δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλησπέρα και απο μένα, μόλις μίλησα με ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι τελικά το περιμένουν αρχές Ιανουαρίου... Η vodafone βέβαια το πρωί μου είπε ότι μπορεί να είναι εδώ την Πέμπτη...!!! Αντε να βγάλεις άκρη....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλησπέρα και απο μένα, μόλις μίλησα με ΠΛΑΙΣΙΟ και μου είπαν οτι τελικά το περιμένουν αρχές Ιανουαρίου... Η vodafone βέβαια το πρωί μου είπε ότι μπορεί να είναι εδώ την Πέμπτη...!!! Αντε να βγάλεις άκρη....!! Ούτε συνεννοημένοι να μασταν. Κι εγώ μίλησα με Πλαίσιο σήμερα και μου είπαν ότι θα το έχουν μέσα στον Ιανουάριο. Η vodafone (κατάστημα Ν. Σμύρνης) μου είπε ότι θα το έχουν μέσα στον μήνα. Ας ελπίσουμε ότι η vodafone θα το φέρει σύντομα. Την Παρασκευή η Vodafone μου είπε για αυτή την εβδομάδα και σήμερα η Samsung μου είπε για μέσα Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου με βλέπω πρός HTC μεριά αύριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Παιδιά έχουμε κανένα νέο για τη διαθεσιμότητά του τηλεφώνου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Παιδιά έχουμε κανένα νέο για τη διαθεσιμότητά του τηλεφώνου ? http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=Omnia+pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Το τηλέφωνο λογικά πουλιέται. Δεν το έχει πάρει κανένας; Απίθανο μου φαίνεται. edited by rigasnic :: Απαγορεύονται τα greeklish. Edited January 9, 2010 by rigasnic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gargar Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Πρέπει να ξεκίνησε να πουλιέται τις τελευταίες 2-3 μέρες στο Πλαίσιο. Η Vodafone ακόμα δεν το έχει. Εγώ πάντως που ήθελα να το πάρω με επιδότηση, βαρέθηκα να περιμένω και πήρα το HTC Touch Pro 2 πρίν καμιά εικοσαριά μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Παιδιά το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις ? Το τηλέφωνο μάλλον θα διατεθεί αυτή την εβδομάδα και πιθανό από αύριο (αυτό μου το είπαν από την Φουρλής τον επίσημο αντιπρόσωπο κινητών samsung στην Ελλάδα και θα διατεθεί μάλλον μόνο στη vodafone) (κ΄μάλλον μαζί με την κυκλοφορία του XPERIA X2 που είχε ανακοινωθεί για κυκλοφορία στις 12 Ιαν). Πάντως στο site της samsung.gr υπάρχει το Pro ( αντίθετα με το OMNIAII) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Έτσι είναι, στην Ελλάδα θα διατεθεί αποκλειστικά από Vodafone πολύ σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Πάντως εγώ το πήρα εδώ και ένα μήνα από τα 'φθηνά' καταστήματα του skroutz.gr. Εντυπώσεις: πρόκειται για version του ομνια 2 με πληκτρολόγιο, ελάχιστα μικρότερη οθόνη και σχετικά χοντρούτσικο με άριστο όμως κράτημα στο χέρι, επίπεδα αφής για resistive καταπληκτικά, snappy UI που αν και δεν φθάνει τα ανταγωνιστικά (βλέπε TF3D) είναι άκρως παραγωγικό και ευχάριστο στη χρήση, οθόνη AMOLED με χρώματα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που όμως δεν ενδείκνυται για διάβασμα κάτω από τον ήλιο, έχει ό,τι hot spec κυκλοφορεί στην αγορά (accelerometer, compass, a-gps, proximity, auto dim sensor, μοίρασμα multimedia μέσω wifi(!), σύστημα αποθορυβοποίησης ήχου(!!), πιστοποιημένο divx(!!!) multi language ROM (συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά (ακούτε αμερικάνοι εκεί στην APPLE?)) συνολικά ένα value for money ppc, και με τις cooked ROM που άρχισαν να κυκλοφορούν βλέπω ότι θα το ευχαριστηθώ για πολύ καιρό. Αυτά... Προς το παρόν ενθουσιασμένος... Edited January 12, 2010 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Σε ευχαριστούμε για το mini review, περιμένουμε λεπτομερέστερες εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Πάντως εγώ το πήρα εδώ και ένα μήνα από τα 'φθηνά' καταστήματα του skroutz.gr. Εντυπώσεις: πρόκειται για version του ομνια 2 με πληκτρολόγιο, ελάχιστα μικρότερη οθόνη και σχετικά χοντρούτσικο με άριστο όμως κράτημα στο χέρι, επίπεδα αφής για resistive καταπληκτικά, snappy UI που αν και δεν φθάνει τα ανταγωνιστικά (βλέπε TF3D) είναι άκρως παραγωγικό και ευχάριστο στη χρήση, οθόνη AMOLED με χρώματα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που όμως δεν ενδείκνυται για διάβασμα κάτω από τον ήλιο, έχει ό,τι hot spec κυκλοφορεί στην αγορά (accelerometer, compass, a-gps, proximity, auto dim sensor, μοίρασμα multimedia μέσω wifi(!), σύστημα αποθορυβοποίησης ήχου(!!), πιστοποιημένο divx(!!!) multi language ROM (συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά (ακούτε αμερικάνοι εκεί στην APPLE?)) συνολικά ένα value for money ppc, και με τις cooked ROM που άρχισαν να κυκλοφορούν βλέπω ότι θα το ευχαριστηθώ για πολύ καιρό. Αυτά... Προς το παρόν ενθουσιασμένος... Ευχαριστούμε για τις πρώτες εντυπώσεις φίλε μου, και καλορίζικο το μοντελάκι σου. Θα μπορούσες να μου δώσεις δυο διευκρινήσεις; 1) Πως σου φαίνεται η κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο? Πχ στο OMNIA II είναι πάρα πολύ καλή, καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο wm κινητό. 2) Φοράει windows mobile 6.5 ? Ευχαριστώ πολύ.....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Μέρα με τη μέρα το μαθαίνουμε καλύτερα το "μοντελάκι" φίλε Aldebaran_ :) τις παραξενιές του και τα χαρίσματά του... Καλομαθημένος από την HTC με τα χίλια μύρια καλούδια (φυσικά λόγω xda-developers) που σου κάνουν εύκολη τη ζωή ζορίστηκα καταρχήν από την απουσία Setup Connection. Έπρεπε λοιπόν να ρυθμίσω χειροκίνητα τα 3g-internet, mms και wap. Τουλάχιστον δούλεψαν ρολόι μετά από λίγο ψάξιμο. Άλλο, δεν μπορείς να επιλέξεις απενεργοποίηση του usb charging με αποτέλεσμα μέχρι να κάνω 2-3 κύκλους πλήρης φόρτισης-επαναφόρτισης για το στρώσιμο της μπαταρίας να μην το συνδέω με καλώδιο στο PC. Και με τέτοια μπαταρία θα κάνω πολλές μέρες να το συνδέσω με USB! Α! μου κόλλησε και 2 φορές ακυρώνοντας το κατέβασμα video από το podcast και ανοίγοντας ένα superduper 3D rendering πρόγραμμα (Pocket Blender). Εκεί χρειάστηκα softreset. Το samsung rss με προβλημάτισε ιδιαίτερα γιατί δεν έχω βρει πώς να διαγράψω τα feeds που έχω προσθέσει. Γενικότερα μου δίνει την αίσθηση μικρότερου ελέγχου στις ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα (π.χ. δεν μπορώ ακόμα να στείλω-παραλάβω email μέσω wifi ενώ το wifi internet δουλεύει άψογα). Τέλος το πλαστικό "κρατάει" πολλά αποτυπώματα. Ο ενθουσιασμός όμως δεν έχει φύγει γιατί τα παραπάνω δεν τα θεωρώ τόσο σημαντικά σε σχέση με αυτά που απολαμβάνεις έχοντας τέτοια συσκευή: το πληκτρολόγιο είναι απόλαυση, όπως και το σερφάρισμα στο ιντερνετ, η συμβατότητα με παλιά προγράμματα υψηλή (αν και σχετικά νέα η wvga), συνδεσιμότητα απροβλημάτιστη και ταχύτατη, το gps δοκιμασμένο μόνο με googlemaps πολύ καλό σε λοκάρισμα, όπως προανάφερα η μπαταρία εξαιρετικής διάρκειας και τέλος η οθόνη επαναλαμβάνω είναι από άλλο πλανήτη (ευκρίνεια + αντίθεση + ΧΡΩΜΑΤΑ)! Να απαντήσω όμως: 1) Φωτογραφική υπεράνω των προσδοκιών μου, ακόμα και με τεχνητό φωτισμό. Video δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 2) winmo 6.1 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Άλλο, δεν μπορείς να επιλέξεις απενεργοποίηση του usb charging με αποτέλεσμα μέχρι να κάνω 2-3 κύκλους πλήρης φόρτισης-επαναφόρτισης για το στρώσιμο της μπαταρίας να μην το συνδέω με καλώδιο στο PC. Και με τέτοια μπαταρία θα κάνω πολλές μέρες να το συνδέσω με USB! Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Σε αυτές τις συσκευές δεν προβλέπεται η λογική των πλήρων φορτίσεων/αποφορτίσεων. Μπορείς να το συνδέεις κανονικά από την πρώτη στιγμή στο USB και σε γενικές γραμμές να μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Γεια σας παιδιά... Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το περιμένω από το Δεκέμβρη να το αγοράσω, μα ακόμη δεν το έχω βρει σε κανένα κατάστημα, αν και έχω ψάξει και σε ηλεκτρονικά καταστήματα του skroutz. Όλοι με πηγαίνουν ότι θα παραλάβουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα που να το έχουν ετοιμοπαράδοτο; Το βρήκα βέβαια σε στο expansys αλλά είναι το αγγλικό μοντέλο και δεν ξέρω εάν πρέπει να προχωρήσω σε αγορά ή όχι μιας και νομίζω πως είναι σε αγγλική γλώσσα μόνο και δεν ξέρω εάν χρειάζεται κάποιο φλασάρισμα στη ρομ. Εαν ξέρει καποιος παρακαλώ απαντήστε μου γιατί θέλω να το αγοράσω και δεν ξέρω από που. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πιο πάνω θα δεις χρήστες που το έχουν αγοράσει από Ελλάδα. Μήπως να επικοινωνήσεις μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πάντως εγώ το πήρα εδώ και ένα μήνα από τα 'φθηνά' καταστήματα του skroutz.gr. Εντυπώσεις: πρόκειται για version του ομνια 2 με πληκτρολόγιο, ελάχιστα μικρότερη οθόνη και σχετικά χοντρούτσικο με άριστο όμως κράτημα στο χέρι, επίπεδα αφής για resistive καταπληκτικά, snappy UI που αν και δεν φθάνει τα ανταγωνιστικά (βλέπε TF3D) είναι άκρως παραγωγικό και ευχάριστο στη χρήση, οθόνη AMOLED με χρώματα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που όμως δεν ενδείκνυται για διάβασμα κάτω από τον ήλιο, έχει ό,τι hot spec κυκλοφορεί στην αγορά (accelerometer, compass, a-gps, proximity, auto dim sensor, μοίρασμα multimedia μέσω wifi(!), σύστημα αποθορυβοποίησης ήχου(!!), πιστοποιημένο divx(!!!) multi language ROM (συμπεριλαμβάνονται τα ελληνικά (ακούτε αμερικάνοι εκεί στην APPLE?)) συνολικά ένα value for money ppc, και με τις cooked ROM που άρχισαν να κυκλοφορούν βλέπω ότι θα το ευχαριστηθώ για πολύ καιρό. Αυτά... Προς το παρόν ενθουσιασμένος... Φίλε me00016, καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την αγορά του omnia pro, και επειδή είδα πως το έχεις αγοράσει από Ελλάδα, μπορείς να μου πεις το κατάστημα που το πήρες. Εχω ήδη ψάξει τα καταστήματα του skroutz και με κοροϊδέυουν λεγοντας μου από εβδομάδα σε εβδομάδα από τις αρχες του Δεκέμβρη. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Με το ΟΜΝΙΑ pro υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Καταρχήν θα κυκλοφορήσει μόνο από vondafone στην τιμή των 479€. Τώρα ή η vodafone βιάστηκε να ανακοινώσει την τιμή και διάθεση από τα τέλη Νοε ( τιμή κατά 40€ φτηνότερη από το ΟΜΝΙΑ ΙΙ) και "τρενάρει" τη διάθεση για να πέσει η τιμή εισαγωγής ή η αντιπροσωπεία (fourlis) καθυστερεί για τον ίδιο λόγο ή αναμένεται η έκδοση του τηλ με win 6.5. Πάντως επίσημα το Pro θα έρθει με Win 6.5 και όχι win 6.1. Στο skroutz πιθανό οι εταιρείες που το έχουν να είναι προεισαγωγή ή εισαγωγή ανεξάρτητη και μάλλον γιαυτό έχει win 6.1. Λίγη υπομονή και θα έρθει. Πάντως το ίδιο έχει καθυστερήσει κ΄η κυκλοφορία του Xperia II, που είχε ανακοινωθεί στις 12 Ιαν. Μετά από επικοινωνία με την Φουρλή μου είπαν ότι θα είναι στα ράφια την εβδομάδα που έρχεται:O Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Με το ΟΜΝΙΑ pro υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα. Καταρχήν θα κυκλοφορήσει μόνο από vondafone στην τιμή των 479€. Τώρα ή η vodafone βιάστηκε να ανακοινώσει την τιμή και διάθεση από τα τέλη Νοε ( τιμή κατά 40€ φτηνότερη από το ΟΜΝΙΑ ΙΙ) και "τρενάρει" τη διάθεση για να πέσει η τιμή εισαγωγής ή η αντιπροσωπεία (fourlis) καθυστερεί για τον ίδιο λόγο ή αναμένεται η έκδοση του τηλ με win 6.5. Πάντως επίσημα το Pro θα έρθει με Win 6.5 και όχι win 6.1. Στο skroutz πιθανό οι εταιρείες που το έχουν να είναι προεισαγωγή ή εισαγωγή ανεξάρτητη και μάλλον γιαυτό έχει win 6.1. Λίγη υπομονή και θα έρθει. Πάντως το ίδιο έχει καθυστερήσει κ΄η κυκλοφορία του Xperia II, που είχε ανακοινωθεί στις 12 Ιαν. Μετά από επικοινωνία με την Φουρλή μου είπαν ότι θα είναι στα ράφια την εβδομάδα που έρχεται:O Είδωμεν. Ευχαριστούμε φίλε για τις πληροφορίες. Μία εβδομάδα ακόμη, νομίζω πως δεν είναι τίποτε μπροστά στην τόση αναμονή μέχρι τώρα. Ίδωμεν όπως πολύ σωστά επισημαίνεις... Η τιμή που αναφέρεις από τη vodafone είναι σίγουρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ευχαριστούμε φίλε για τις πληροφορίες. Μία εβδομάδα ακόμη, νομίζω πως δεν είναι τίποτε μπροστά στην τόση αναμονή μέχρι τώρα. Ίδωμεν όπως πολύ σωστά επισημαίνεις... Η τιμή που αναφέρεις από τη vodafone είναι σίγουρη? Ναι γιατί: α. Είναι στο διαφημιστικό του Δεκ της Vodafone. β. Στα καταστήματα, όπουν έχουν δείγμα, η τιμή είναι αυτή. γ. Στο πλαίσιο τόσο πουλιέταιhttp://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-B7610-Omnia-Pro-Louvre-1121010440801.htm (αναμένεται, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις). Επίσης νομίζω στο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις το ΟΜΝΙΑ ΙΙ με vodafone http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-OMNIA-II-I8000-E00-0081-9000-016.htm (νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nousidiola Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Ναι γιατί: α. Είναι στο διαφημιστικό του Δεκ της Vodafone. β. Στα καταστήματα, όπουν έχουν δείγμα, η τιμή είναι αυτή. γ. Στο πλαίσιο τόσο πουλιέταιhttp://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-B7610-Omnia-Pro-Louvre-1121010440801.htm (αναμένεται, αλλά μπορείς να το παραγγείλεις). Επίσης νομίζω στο Πλαίσιο μπορείς να πάρεις το ΟΜΝΙΑ ΙΙ με vodafone http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/SAMSUNG-OMNIA-II-I8000-E00-0081-9000-016.htm (νομίζω) Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Απο που νομίζεις είναι καλύτερα για την αγορά του εν λόγω τηλεφώνου? vodafone ή πλαίσιο? Νομίζω πως είναι καλύτερα να προτιμήσω τη vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts