Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν παθαινω πλακα αλλα ειναι αρκετα καλη. Ρυθμισεις η στο auto? Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ). Εκει πιστευω θα καταλαβουμε πολλα.

κοιτα με το S6 που εχω βγαλει το ιδιο μερος με τον ιδιο φωτισμο που ειναι στανταρ δηλαδη ειναι χειροτερη.

Δηλαδη με αριστα το 10...αμα εβαζα σε αυτην 8 ας πουμε....στο galaxy θα εβαζα 6

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια η καμερα του meizu mx4 βγαζει γρηγορες φοτο σαν το iphone?δηλαδη βλεπω κατι βγαζω κινητο και φωτογραφιζω ενα σκυλο εω τρεχει.Δειτε φωτο με iphone 5s[ATTACH]61718[/ATTACH]

Δεν παθαινω πλακα αλλα ειναι αρκετα καλη. Ρυθμισεις η στο auto? Δοκιμασε τις κλασσικες (μπαλκονι-εκκλησια-πλατεια κτλ). Εκει πιστευω θα καταλαβουμε πολλα.

Στο τέλος, όποιος σπο εμάς αγοράζει νεα συσκευή, θα περνάει μια βόλτα από την γνωστή πια εκκλησία. Το απόλυτο συγκριτικό.....:lol:

Paok, καλορίζικο

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια η καμερα του meizu mx4 βγαζει γρηγορες φοτο σαν το iphone?δηλαδη βλεπω κατι βγαζω κινητο και φωτογραφιζω ενα σκυλο εω τρεχει.Δειτε φωτο με iphone 5s[ATTACH]61718[/ATTACH]

βγαινουν αυτες οι φωτο αλλα οχι τοσο ευκολα οσο σε καποιο iphone υποθετω καθως τα iphone φημιζονται για την ευκολια τους στο να παρεις αποτελεσμα, και απο γρηγοραδα ουτε αργο το λες αλλα ουτε και γρηγορο,νορμαλ, το μονο σιγουρο ειναι οτι απο ποιοτητα θα παρεις καλυτερη φωτο απο το mx4

βγαινουν αυτες οι φωτο αλλα οχι τοσο ευκολα οσο σε καποιο iphone υποθετω καθως τα iphone φημιζονται για την ευκολια τους στο να παρεις αποτελεσμα, και απο γρηγοραδα ουτε αργο το λες αλλα ουτε και γρηγορο,νορμαλ, το μονο σιγουρο ειναι οτι απο ποιοτητα θα παρεις καλυτερη φωτο απο το mx4

Καταλαβα.ευχαριστω φιλε μου.Το θεμα ειμαι ειναι οτι περαν του iphone δεν εχω δει κανενα κινητο να βγαζει τοσο γρηγορα ωραιες φοτο,Μαλλον με βλεπω να ξανα γυρναω εκει.

Καταλαβα.ευχαριστω φιλε μου.Το θεμα ειμαι ειναι οτι περαν του iphone δεν εχω δει κανενα κινητο να βγαζει τοσο γρηγορα ωραιες φοτο,Μαλλον με βλεπω να ξανα γυρναω εκει.

Για τέτοιες περιπτώσεις, iPhone και είσαι καλυμμένος

κοιτα με το S6 που εχω βγαλει το ιδιο μερος με τον ιδιο φωτισμο που ειναι στανταρ δηλαδη ειναι χειροτερη.

Kανεις ενα κοπο να την ανεβασεις και εκεινη?

Υποθετω δεν ειναι μεσα στο flickr..(μη ψαχνω αδικα).

Και γενικοτερα αν εχεις ακομα το σ6 στα χερια σου κανε ενα κοπο να βγαλεις την ιδια στιγμη την ιδια φωτο και με τα δυο.

Τουλάχιστον οι βραδινές του 5s είναι τραγικές.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οπως συνήθως, πέρασα από Πλαίσιο και "έπαιξα" με το LG4. Αν και ο μικρός δεν είχε όρεξη για photoshoot κατάφερα να τραβήξω μια-δυο, αλλά ήταν στο HDR. Μετά το κατάλαβα στην ονομασία. Δεν είμαι φυσικά ειδικός στο άθλημα, αλλά στο auto τα αποτελέσματα δεν με τρέλαναν.

(Για πολύ περίεργο λόγο δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο flickr ούτε να ανακτήσω τυος κωδικούς μου.)

Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω στο album τις αντίστοιχες φωτογραφίες του LG G4, του μικρού Νικόλα.

https://flic.kr/s/aHskacPEpf

Πάντως για να μην είμαι άδικος, μου αρεσε πολύ το menu της κάμερας, ειδικά στο manual mode....

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Οπως συνήθως, πέρασα από Πλαίσιο και "έπαιξα" με το LG4. Αν και ο μικρός δεν είχε όρεξη για photoshoot κατάφερα να τραβήξω μια-δυο, αλλά ήταν στο HDR. Μετά το κατάλαβα στην ονομασία. Δεν είμαι φυσικά ειδικός στο άθλημα, αλλά στο auto τα αποτελέσματα δεν με τρέλαναν.

(Για πολύ περίεργο λόγο δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο flickr ούτε να ανακτήσω τυος κωδικούς μου.)

Αν τα καταφέρω θα ανεβάσω στο album τις αντίστοιχες φωτογραφίες του LG G4, του μικρού Νικόλα.

https://flic.kr/s/aHskacPEpf

Πάντως για να μην είμαι άδικος, μου αρεσε πολύ το menu της κάμερας, ειδικά στο manual mode....

Λεω να παω και εγω να το δω απο κοντα καθως το ζαχαρωνω :D Στα των φωτο τωρα, απο τις φωτο που τραβηξες ειδικα οι 2 τελευταιες που ειναι ιδιες και αμεσα συγκρισημες, του meizu ειναι καλυτερη σε ολα, και περα απο την συγκριση ειναι πολυ καλη φωτογραφια ΑΛΛΑ, υπαρχει ενα μεγαλο αλλα για το lg, αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι πρωτον το τζαμακι του φακου πρεπει να ηθελε καθαρισμα απο τα χερια που το πιανουν καθε μερα και δευτερον, βλεπω οτι το f1.8 δεν ειναι και παντοτε καλο, ειναι overexposed η φωτογραφια, και εκει ηθελε να χαμηλωσεις το exposure compensation -1, -2 οπως και το iso στο χαμηλοτερο, βεβαια θα μου πεις ηταν test στο αυτοματο, ενταξει εκει παω πασο αλλα δεν υπαρχει κινητο που να βγαζει στο auto καλες φωτο σε ολες τις συνθηκες, καποιες θελουν manual ρυθμισεις, παντως την μεγαλη ζημια στο lg πρεπει να την εχει κανει το βρωμικο τζαμακι, και το καταλαβαινω απο τις γραμμες φωτος στις λαμπες

ps. με πριζωσες τωρα να παω να κανω κανενα συγκριτικο στο πλαισιο με οτι τηλεφωνο βρω εκει :P

Edited by Saleakos

Λεω να παω και εγω να το δω απο κοντα καθως το ζαχαρωνω :D Στα των φωτο τωρα, απο τις φωτο που τραβηξες ειδικα οι 2 τελευταιες που ειναι ιδιες και αμεσα συγκρισημες, του meizu ειναι καλυτερη σε ολα, και περα απο την συγκριση ειναι πολυ καλη φωτογραφια ΑΛΛΑ, υπαρχει ενα μεγαλο αλλα για το lg, αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι πρωτον το τζαμακι του φακου πρεπει να ηθελε καθαρισμα απο τα χερια που το πιανουν καθε μερα και δευτερον, βλεπω οτι το f1.8 δεν ειναι και παντοτε καλο, ειναι overexposed η φωτογραφια, και εκει ηθελε να χαμηλωσεις το exposure compensation -1, -2 οπως και το iso στο χαμηλοτερο, βεβαια θα μου πεις ηταν test στο αυτοματο, ενταξει εκει παω πασο αλλα δεν υπαρχει κινητο που να βγαζει στο auto καλες φωτο σε ολες τις συνθηκες, καποιες θελουν manual ρυθμισεις, παντως την μεγαλη ζημια στο lg πρεπει να την εχει κανει το βρωμικο τζαμακι, και το καταλαβαινω απο τις γραμμες φωτος στις λαμπες

ps. με πριζωσες τωρα να παω να κανω κανενα συγκριτικο στο πλαισιο με οτι τηλεφωνο βρω εκει :P

Θα συμφωνησω μαζι σου. Επισης πιστευω και εγω οτι το τζαμακι του φακου ηθελε καθαρισμα. Φαινεται ενα πεπλο και δειχνει οτι ειναι αυτο.

Καλο το g4 ισως μεχρι στιγμης απο τα 3 κορυφαια σε android. Στο πλαισιο δεν παω γιατι δεν θα φυγω χωρις να το παρω... :lol:

Ευχαριστουμε για τις φωτο babil!!

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμενα να βραδιασει...light trails Huawei P8

18500459201_49262256c4_c.jpg

Αρκετα καλη...ηθελα λιγο παραπανω λεπτομερεια και δεν ξερω αν μπορουσες να κατεβασεις κιαλλο το exposure...

Για το φακό που λέτε και τις δαχτυλιές, παίζει, διότι μου εμφάνιζε και σε άλλες (σε όλες σχεδόν) που δεν ανέβασα, ακτίνες φωτός (φαίνονται και στη μία στου μικρού) που ήταν αρκετά έντονες.

Αν τύχει και ξαναπεράσω από κει θα το ελέγξω.

Στα λοιπά, ήχος ισάξιος του Meizu, δεν μου αρέσει βέβαια ότι το ηχείο είναι μονό και στην πλάτη. Οθόνη, όλες καλές φαίνονται σε κλειστό χώρο, (πολύ) καλή είναι και αυτή. Στον έντονο ήλιο είναι το τεστ, οι απειροελάχιστες χρωματικές διαφορές, προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν. Μενού, αδιάφορο, βάζω πάντα τελικά nova launcher. Εμφάνιση υποκειμενικά, μου άρεσε, αν και η δερμάτινη πίσω όψη θα χανόταν όμως μέσα στην θήκη που πάντα βάζω στα κινητά. Νομίζω ότι το πλαστικό πίσω κάλυμα των G4 που πωλούνται τώρα στο skroutz στα 550, είναι βέλτιστη επιλογή για αυτούς που βάζουν θήκη σαν και μένα.

Είναι φυσικό νομίζω, ότι η επιλογή του G4, θα γίνει από πολλούς από το πόσο (πιο) καλή είναι η κάμερα από το S6. Αν δε, πάει το Σεπτέμβρη γύρω στα 450€, θα είναι μια πολύ καλή all around συσκευή.

Ασχετο το babill προέκυψε από τον πρώτο υιό Βασίλη το 2004 (baby bill=babill).

Ακούω στο όνομα Πέτρος, γουφ. :p:lol:

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Συνεπώς το G4 στο auto δεν τα πάει καλά. Χρειάζεται επεμβάσεις.

Αν η Samsung δώσει στο S6 όλες τους manual ρυθμίσεις και raw, θα είναι καλύτερη πιστεύω λόγο software κάμερας.

Παοκ αυτές οι φώτο δεν μου λένε τίποτα. Πήγαινε στον φίλο σου στο μαγαζί με τα ρούχα και στο μπαρ να δούμε αντίστοιχες φώτο και να συγκρίνουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν η Samsung δώσει στο S6 όλες τους manual ρυθμίσεις και raw, θα είναι καλύτερη πιστεύω λόγο software κάμερας.

μην βιαζεσαι φιλε μου, ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο το g4, αλλα και ετσι να ειναι, οι λατρεις δεν θα το παρουν για το auto, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Με το g3 ας πουμε, με κλειδωμενη συσκευη, αν πατησεις το volume down ανοιγει η καμερα και με ενα touch εκει που θελεις να κανει focus με το που κανει focus τραβαει και το καρε, ολα αυτα μαζι τα κανει σε 3sec με 6sec αναλογα αν ειναι φορτωμενη η εφαρμογη της καμερας στην ram ή οχι.

...............και δευτερον, βλεπω οτι το f1.8 δεν ειναι και παντοτε καλο, ειναι overexposed η φωτογραφια, P

Δε φταιει το κακομοιρο το διαφραγμα.

Να δεχθω οτι θα πρεπει να φυγουμε απο τις πλαστικουριες που εχουν για φακο και να βαλουν κατι ποιοτικοτερο, αλλα οχι αυτο καθευατο το διαφραγμα.

Οτιδηποτε "παρατηρουμε" σε τετοιους μεγεθους σενσορες ειναι θεμα curves/αλγοριθμων . Εξου και οχι η αναγκη ακομα να πεταξουμε την πλαστικουρα.

(αν κανεις τη "συγκριση" με το μχ4 θα δεις οτι εκεινο ειχε ισο140 που φερνει τα πραματα πιο κοντα απο ο,τι δειχνουν οι εικονες.)

Edited by xteacher

Με το g3 ας πουμε, με κλειδωμενη συσκευη, αν πατησεις το volume down ανοιγει η καμερα και με ενα touch εκει που θελεις να κανει focus με το που κανει focus τραβαει και το καρε, ολα αυτα μαζι τα κανει σε 3sec με 6sec αναλογα αν ειναι φορτωμενη η εφαρμογη της καμερας στην ram ή οχι.

Πολυ καλο το g3.το ειχα για λιγο καιρο λογο καμερας αλλα δεν με κάλυψε η ταχυτητα.πολυ καλο ομως.Τωρα εχω στα χερια μου ενα μειζου μχ4.Αν και εχει τρομερη καμερα δεν ειναι τοσο γρηγορο το φοκους στο αυτοματο.Εχω δυο ανίψια τα οποια παιζουν τρεχουν και θελω να τα βγαζω αμεσως χωρις να ειναι θολες και κουνημενες και ας ην εχουν τη πιο καλη ποιοτητα.:o

Παοκ αυτές οι φώτο δεν μου λένε τίποτα. Πήγαινε στον φίλο σου στο μαγαζί με τα ρούχα και στο μπαρ να δούμε αντίστοιχες φώτο και να συγκρίνουμε.

Στο αυτοματο το Galaxy S6 δε παιζεται...πιστευω οτι κερδιζει τα παντα.Και στο HDR.

Η αποδοση του ομως πεφτει στις βραδυνες (νυχτερινα τοπια κ.τ.λ) και σε εσωτερικους χωρους με λιγο φως.

Δεν μπορει να πιασει δηλαδη αρκετη ευκρινεια και λεπτομερεια.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απο φωτο του Lg g4 που εχω δει οντως στο αυτοματο τον καιει τον ουρανο...θελει κατεβασμα το exposure.

Ενω το S6 οτι βλεπεις με τα ματια σου...το ιδιο βλεπει και ο φακος...what you see is what you get

ΥΓ. Φίλε Γιώργο έχω μέλλον ακόμα :p

Αστα αυτα και προχωρα..!!! :p

Απο τα λεγομενα σου γενικοτερα καταλαβαινω οτι το s6 ειναι αψογο σε ημερησιες και εχει ενα θεματακι σε low light...

μην βιαζεσαι φιλε μου, ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο το g4, αλλα και ετσι να ειναι, οι λατρεις δεν θα το παρουν για το auto, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Συμφωνω, θα πρεπει να το πιασουμε στα χερια μας και να δουμε τι πραγματικα παιζεται. Οι φωτο του πλαισιου απο τον Πετρο (γουφ) ειναι ενδεικτικες. Θα δειξει μολις δοκιμαστει σε ολες τις συνθηκες. Επισης το καλο με την lg ειναι οτι ρουταρεις και κανεις οτι θες με την καμερα. Μυριζομαι νεα xcam...

Αν θελετε μπορω να θυσιαστω, να μου παρετε δωρο ενα s6 και ενα g4 να σας κανω συγκριτικο....:lol:

Nokia lumia 930

WP_20150424_19_57_42_Rich

WP_20150513_20_01_34_Rich

WP_20150510_18_36_22_Rich

WP_20150504_18_34_07_Pro

Η 2η και η τριτη μου αρεσαν παρα πολυ. Χρωμα ευκρινεια στα ματια μου ειναι πολυ σωστα. Η πρωτη ειναι απλα καλη, και η τελευταια για καποιο λογο δεν με τρελλανε στον τομεα της ευκρινειας...Γενικοτερα ομως πολυ καλες!

Απο φωτο του Lg g4 που εχω δει οντως στο αυτοματο τον καιει τον ουρανο...θελει κατεβασμα το exposure.

Ενω το S6 οτι βλεπεις με τα ματια σου...το ιδιο βλεπει και ο φακος...what you see is what you get

Αυτο το εχω παρατηρησει και εγω σε διαφορες φωτο στο net. Το s6 ρυθμιζει πιο σωστα το exposure σε σχεση με αλλα αντιστοιχα κινητα.

Αν θες δες στο net Υπαρχει συγκριτικο μεταξυ p8 και s6. To p8 στεκεται αρκετα καλα.

Huawei Honor 6 plus.

Παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τις όποιες δυνατότητες της κάμερας.

IMG_20150602_190554

Treat me like i treat you..

Ουρανος με το Galaxy S Duos 2.Αυτοματες οι ρυθμισεις,τις εβγαλα νωρις το βραδυ(κατα τις 8)[ATTACH]61764[/ATTACH]

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Huawei Honor 6 plus.

Παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ τις όποιες δυνατότητες της κάμερας.

IMG_20150602_190554

Ωραία η φωτογραφία ..

Μερικές φωτογραφίες σε HDR , δοκιμάζοντας την εφαρμογή A Better camera και την nubia camera ..

nubia camera HDR https://www.flickr.com/photos/131007654@N06/18337588560/in/dateposted-public/lightbox/

nubia camera HDR nubia camera HDR

Better camera HDR https://www.flickr.com/photos/131007654@N06/18521028592/in/dateposted-public/lightbox/

Better camera HDR better camera HDR

Better camera HDR better camera HDR

και μια αυτόματη σε macro από better camera better camera macro

ΥΓ. Ερώτηση προς τους γνώστες.. Το HDR το χρησιμοποιούμε σε συνθήκες που έχουμε κόντρα ήλιο μόνο ?

YΓ2. Την εντολή DOF detection την έχω απενεργοποιημένη..σε τι χρησιμεύει ? Που είσαι βρε George να μου δώσεις τα φώτα σου ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...