freco Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Kατέβασε την custom rom του Hdubli από εδώ http://rs290.rapidshare.com/files/311203359/S200_leomanila_21857.7z και χρησιμοποίησε το "πειραγμένο" AcerRuu.exe. Αντικατέστησε το original με αυτό και τρέξε την αναβάθμιση. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 το βλεπω οτι το εχουν τιμησει πολλοι.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω αλλαξει περιπου 45 κινητα τα πιο πολλα με κουριερ απο ιντερνετ απο expansys δεν ετυχε.αντε με το καλο και απο εκει(acer f1) Ήρθε ! Η παραγγελία μπήκε Δευτέρα μεσάνυχτα και Τετάρτη 12:00 είναι στα χέρια μου ! Περιμένω να πάω σπίτι για να το ενεργοποιήσω και να σας πω εντυπώσεις ! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καποιος γνωστος μου πηρε το acer X960.θελει να ενεργοποιησει την ελληνικη γλωσσα , ισχυει το κολπο με την αλλαγη στην τιμη της ρετζιστρι? η παιζει κατι αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 καποιος γνωστος μου πηρε το acer X960.θελει να ενεργοποιησει την ελληνικη γλωσσα , ισχυει το κολπο με την αλλαγη στην τιμη της ρετζιστρι? η παιζει κατι αλλο? Κώστα το κόλπο αυτό ήταν μόνο για το manilla των HTC δεν νομίζω καν να υπάρχει αντίστοιχο registry key. Εκτός αν φοράει cooked rom με manilla. Και μάλλον ρωτάς για λάθος συσκευή αλλά το ίδιο θα ισχύει. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Φίλε freco σε ευχαριστώ πολύ, με την υπόδειξή σου ξεπεράστικε το πρώτο, δηλαδή SKU lanauage is Fail (μάλλον εννοεί language) Device=1.002c.00_EN_01 Image version=2.003.00_EN όμως προέκυψε τρίτο: Chek Images Failed! [ERR]Security Key Fail με Firewall και Antivirus off (To Blog σου άκρως ενδιαφέρον.... ) Δεν χρειζεται αλλη ρομ ουτε τιποτα. Εμενα η αλλαγη του version.txt δεν βοηθησε. Βοηθησε ομως το παρακατω. Στο ποστ #263 σου εχω την λυση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240237&page=18 Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κώστα το κόλπο αυτό ήταν μόνο για το manilla των HTC δεν νομίζω καν να υπάρχει αντίστοιχο registry key. Εκτός αν φοράει cooked rom με manilla. Και μάλλον ρωτάς για λάθος συσκευή αλλά το ίδιο θα ισχύει. νομιζα οτι ηταν γενικα για το περιβαλον των windows αυτη η αλλαγη :what: ΟΚ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ήρθε χθες και το δικό μου από clove.To είχα παραγγείλει την παρασκευή 20-11 το απόγευμα και την τρίτη στις 24 μου στέλνουν e-mail ότι χρειάζονται για λόγους ασφαλείας να τους στείλω ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είμαι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής(μιας και δε δέχονται paypal) κάτι που έκανα άμεσα και την πέμπτη πήρα mail ότι έστειλαν την παραγγελία μου και χθες μου ήρθε συστημένη ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω.Γενικά δυσκίνητοι οι τύποι σε σχέση με το expansys που είχα παραγγείλει το x600 με paypal και σε 2 μέρες είχα σπίτι μου με dhl την παραγγελία Η συσκευή πάντως τα σπάει στο θέμα της ταχύτητας.Τα πάντα γίνονται πολύ πιο γρήγορα από το omnia που είχα πριν και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλύτερη.Η rom 2.0.3 περάστηκε άμεσα χωρίς πρόβλημα.Θετικό το γεγονός ότι πιάνει ραδίοφωνο και χωρίς ακουστικά.Γενικά η συσκευή αξίζει 100% τα χρήματά της.Πρώτη φορά είδα συσκευή να ανοίγει και να φορτώνει τόσό γρήγορα το igo8 και τρέχοντας giniusdriver μέσω force hires σε 800*480 να μην σκαλώνει στην κίνηση και τα μενού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ήρθε ! Η παραγγελία μπήκε Δευτέρα μεσάνυχτα και Τετάρτη 12:00 είναι στα χέρια μου ! Περιμένω να πάω σπίτι για να το ενεργοποιήσω και να σας πω εντυπώσεις ! Ήρθε χθες και το δικό μου από clove.To είχα παραγγείλει την παρασκευή 20-11 το απόγευμα και την τρίτη στις 24 μου στέλνουν e-mail ότι χρειάζονται για λόγους ασφαλείας να τους στείλω ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είμαι ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής(μιας και δε δέχονται paypal) κάτι που έκανα άμεσα και την πέμπτη πήρα mail ότι έστειλαν την παραγγελία μου και χθες μου ήρθε συστημένη ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω.Γενικά δυσκίνητοι οι τύποι σε σχέση με το expansys που είχα παραγγείλει το x600 με paypal και σε 2 μέρες είχα σπίτι μου με dhl την παραγγελία Η συσκευή πάντως τα σπάει στο θέμα της ταχύτητας.Τα πάντα γίνονται πολύ πιο γρήγορα από το omnia που είχα πριν και η αίσθηση της αφής είναι πολύ καλύτερη.Η rom 2.0.3 περάστηκε άμεσα χωρίς πρόβλημα.Θετικό το γεγονός ότι πιάνει ραδίοφωνο και χωρίς ακουστικά.Γενικά η συσκευή αξίζει 100% τα χρήματά της.Πρώτη φορά είδα συσκευή να ανοίγει και να φορτώνει τόσό γρήγορα το igo8 και τρέχοντας giniusdriver μέσω force hires σε 800*480 να μην σκαλώνει στην κίνηση και τα μενού Καλορίζικο και στους δυο σας! Περάστε και μια βόλτα απο το blog του freco για έγκυρα σχόλια!! Αντε να δω ποιός θα βρεί 1ος silicon case.. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Αυτή η ROM που δούλεψε αμέσως και χωρίς πρόβλημα ήταν η: EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109 και όχι η: EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_02.03.00_2.003.01-20091109 από το FTP της Acer Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο freco και το blog του... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Σήμερα το πρωί ήρθε και το δικό μου.... Απλά ότι πιο γρήγορο έχω μέχρι σήμερα δεί...τα πάντα τα κάνει σε χρόνο DT Ξεκινάμε λοιπόν ψάξιμο... Υ.Γ:Αγόρασα τρία τεμάχια από expansys για να πάρω την έκπτωση του 15%,ένα για μένα,ένα για έναν συνάδελφο και ένα απομένει...Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δεν χρειζεται αλλη ρομ ουτε τιποτα. Εμενα η αλλαγη του version.txt δεν βοηθησε. Βοηθησε ομως το παρακατω. Στο ποστ #263 σου εχω την λυση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240237&page=18 Έχεις δίκιο. Η EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109 μπήκε κατευθείαν χωρις κανένα γιατροσόφι. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Έχεις δίκιο. Η EUU_Acer_S200_2.003.00_EN_01_02.03.00_2.003.00-20091109 μπήκε κατευθείαν χωρις κανένα γιατροσόφι. Σε ευχαριστώ πολύ. Βαγγέλη,δώσε λινκ από εκεί που την κατέβασες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Βαγγέλη,δώσε λινκ από εκεί που την κατέβασες...:) Διαλέγεις και παίρνεις :D ftp://ftp.acer-euro.com/smartphone/s200/os_images/ Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Φίλε Freco συγχαρητήρια για την οργανωμένη δουλειά που έχεις κάνεις στο blog σου:cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Διαλέγεις και παίρνεις :D ftp://ftp.acer-euro.com/smartphone/s200/os_images/ Άψογος:D Έχουμε κανένα ωραίο και ''εγγυημένο'' οτι δουλεύει σωστά Manilla? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Έχουμε κανένα ωραίο και ''εγγυημένο'' οτι δουλεύει σωστά Manilla Καλορίζικα και καλώς ήλθατε στην παρέα. Ότι θέλετε από custom rom εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδιά να ζητήσω μια χάρη : Μπορείτε να πάρετε μια φωτογραφία ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα σε άσπρο φόντο να τη zipάρετε (γιατί τα imageshack κλπ τις πειράζουν) και να την ανεβάσετε κάπου να δω ποιότητα? Κόλλα Α4, σελίδα ή δισέλιδο από βιβλίο, χειρόγραφο με κανονικού μεγέθους γράμματα, ότι σας βολεύει σε νορμάλ κατάσταση φωτισμού.. Φαντάζομαι θα είναι καλύτερο από το 5800 μου, αλλά για να βεβαιωθώ πριν το παραγγείλω.. το χρησιμοποιώ αντί για φωτοτυπίες (να σώσουμε και κανά δεντράκι :D). Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Βαγγέλη,δώσε λινκ από εκεί που την κατέβασες...:) Δημήτρη βλέπω οργανώνεσε συστηματικά. Ο Κώστας (freco) με πρόλαβε... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Δημήτρη βλέπω οργανώνεσε συστηματικά. Ο Κώστας (freco) με πρόλαβε... Σε κάνα δίωρο θα γίνει αγνώριστο:lol: Με τέτοια ταχύτητα που έχει δεν το προλαβαίνω Ευάγγελε:D Έχει απόλυτο δίκιο ο keltonas...Παίζει τις ταινίες καλύτερα και από τον κινηματογράφο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδιά, παρότι έκανα hard reset και τα έστεισα όλα από την αρχή, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα με την κάμερα... Πρώτα από όλα...Έχω την τελευταία ROM... Πιο συγκεκριμένα τώρα... Η κάμερα δουλεύει κανονικά για κανένα 2ωρο πάνω κάτω(τη δοκιμάζω ανα μισάωρο)... Μετά από αυτό το 2ωρο, παρότι ανοίγει το πρόγραμμα της κάμερας και όλα δουλεύουν μια χαρά, δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα του κουμπιού για να βγάλει φωτογραφία.... Μετά από soft reset στρώνει... Δεν το έχει κανένας άλλος;;; Τι φαντάζεστε ότι μπορεί να φταίει;;; Με παραξενεύει ότι το Spb Mobile shell όταν πατάω το κουμπί της κάμερας, ανοίγει ένα μενού του, αλλά αυτό το κάνει και όταν δουλεύει και όταν δεν δουλεύει η κάμερα... Ξέρουμε κάποιο τρόπο στη registry να το κάνουμε να μην το βλέπει καθόλου αυτό το κουμπί το συγκεκριμένο πρόγραμμα;;; ++ γιατί δεν μπορώ να βρώ τα cabs των προγραμμάτων της acer στον φάκελο \Windows\ ;;;; Μήπως τα σβήνει μόλις κάνει εγκατάσταση;;; Τα έχει κανένας να μου τα στείλει(βασικά σκέφτομαι να πατήσω από πάνω το πρόγραμμα της κάμερας-αν δεν είναι ενσωματομένο στα windows) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παιδιά να ζητήσω μια χάρη : Μπορείτε να πάρετε μια φωτογραφία ένα έγγραφο με μαύρα γράμματα σε άσπρο φόντο να τη zipάρετε (γιατί τα imageshack κλπ τις πειράζουν) και να την ανεβάσετε κάπου να δω ποιότητα? Κόλλα Α4, σελίδα ή δισέλιδο από βιβλίο, χειρόγραφο με κανονικού μεγέθους γράμματα, ότι σας βολεύει σε νορμάλ κατάσταση φωτισμού.. Φαντάζομαι θα είναι καλύτερο από το 5800 μου, αλλά για να βεβαιωθώ πριν το παραγγείλω.. το χρησιμοποιώ αντί για φωτοτυπίες (να σώσουμε και κανά δεντράκι :D). Πρέπει να έχεις στα υπόψιν ότι αυτές οι συσκευές έχουν διαφορετικό προσανατολισμό σε σχέση με τα γνωστά camera phones. Εάν δίνεις μεγάλη βάση στην κάμερα, καλύτερα να μην κοιτάς προς windows mobile μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Πρέπει να έχεις στα υπόψιν ότι αυτές οι συσκευές έχουν διαφορετικό προσανατολισμό σε σχέση με τα γνωστά camera phones. Εάν δίνεις μεγάλη βάση στην κάμερα, καλύτερα να μην κοιτάς προς windows mobile μεριά. όχι δεν με ενδιαφέρει η κάμερα *γενικά* μόνο αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι με ενδιαφέρει.. το 5800 σε γενικές γραμμές με καλύπτει σε αυτό το θέμα αλλά δεν με καλύπτει σαν smartphone σε καμία περίπτωση και έχοντας εμπειρία σε windows "mobile" από ppc 2002 και μετά θέλω να επιστρέψω. Βασικό θέμα το οικονομικό και το s200 είναι μια ευχάριστη έκπληξη από πλευράς απόδοσης/τιμής! Το hd2 πχ που είναι συνολικά ελαφρώς καλύτερων δυνατοτήτων (στα + του η μνήμη/οθόνη/software - το τελευταίο όχι για πολύ ακόμα ;)) είναι σημαντικά ακριβότερο από το s200.. τέσπα, αν η κάμερά του δεν είναι χειρότερη από του 5800 (δύσκολο, πολύ δύσκολο να βρεθεί χειρότερη κάμερα) 99% θα το παραγγείλω και εγώ.. Πρακτικά με ενδιαφέρει η αναλυτικότητα και η αντίθεση,ενώ τα χρώματα και ο θόρυβος έρχονται σε δεύτερη μοίρα.. για iphone ούτε κουβέντα δεν γίνεται.. p.s. ποτέ μα ποτέ δεν είχα cameraphone.. οπότε δεν ξέρω τι χάνω :P Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Σε κάνα δίωρο θα γίνει αγνώριστο:lol: Με τέτοια ταχύτητα που έχει δεν το προλαβαίνω Ευάγγελε:D Έχει απόλυτο δίκιο ο keltonas...Παίζει τις ταινίες καλύτερα και από τον κινηματογράφο:X Γιατι τοτε Δημητρη τα πουλατε και οι δυο σας;;:confused: Υ.Γ:Αγόρασα τρία τεμάχια από expansys για να πάρω την έκπτωση του 15%,ένα για μένα,ένα για έναν συνάδελφο και ένα απομένει...Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm τωρα το ειδα σορυ συνονοματε:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εξωτερικό BT GPS έχει συνδέσει κάποιος? Κάτι δεν πάει καλά. Διότι ενώ δείχνει ότι έχει συνδεθεί και επικοινωνεί, όταν πας να το ενεργοποιήσεις με κάποιο πρόγραμμα (Destinator, IGO8...) δεν ανταποκρίνεται... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @p4n0z: Το S200 σίγουρα αποτελεί από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς. Εάν όμως δεν έχεις ξαναασχοληθεί με WM συσκευές, ψάξε λίγο για να δεις τα υπέρ και τα κατά έναντι των υπολοίπων "κοινών" τηλεφώνων πριν αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts