junglist Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Kαι μένα 2 φορές που χρειάστηκε, γύρω στις 30 ημέρες έκανε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μιά ερώτηση κι απο μένα, μιάς και είμαι καινούριος στο άθλημα Έβγαλα μία prepaid στην Κύπρου, έκανα λογαριασμό στο paypal, πέρασα την κάρτα στο paypal και έκανα επικύρωση του τετραψήφιου κωδικού. Μέχρι εδώ όλα καλά. τώρα πάω να αγοράσω κάτι μέσω ebay και μου λέει ότι πρέπει να περάσω στα στοιχεία μου τον αριθμό της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία (έχω λογαριασμό ebay) έτσι πρέπει να γίνει ή θα χρεώσει το ebay απευθείας την κάρτα παρακάμπτωντας το paypal? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μιά ερώτηση κι απο μένα, μιάς και είμαι καινούριος στο άθλημα Έβγαλα μία prepaid στην Κύπρου, έκανα λογαριασμό στο paypal, πέρασα την κάρτα στο paypal και έκανα επικύρωση του τετραψήφιου κωδικού. Μέχρι εδώ όλα καλά. τώρα πάω να αγοράσω κάτι μέσω ebay και μου λέει ότι πρέπει να περάσω στα στοιχεία μου τον αριθμό της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία (έχω λογαριασμό ebay) έτσι πρέπει να γίνει ή θα χρεώσει το ebay απευθείας την κάρτα παρακάμπτωντας το paypal? Δεν ξερω τι ακριβως έχεις αγοράσει και τι κινήσεις εκανες αλλα το πιο πιθανον είναι αυτο του αγόρασες να μην είναι accept το paypal. Για δες λεει πληρωμή με paypal ή δώσε μας ένα λινκ να δούμε εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μιά ερώτηση κι απο μένα, μιάς και είμαι καινούριος στο άθλημα Έβγαλα μία prepaid στην Κύπρου, έκανα λογαριασμό στο paypal, πέρασα την κάρτα στο paypal και έκανα επικύρωση του τετραψήφιου κωδικού. Μέχρι εδώ όλα καλά. τώρα πάω να αγοράσω κάτι μέσω ebay και μου λέει ότι πρέπει να περάσω στα στοιχεία μου τον αριθμό της κάρτας και τα υπόλοιπα στοιχεία (έχω λογαριασμό ebay) έτσι πρέπει να γίνει ή θα χρεώσει το ebay απευθείας την κάρτα παρακάμπτωντας το paypal? Καμιά αγορά με PAYPAL δε θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σου. Αυτά είναι δηλωμένα στο PAYPAL και ο πωλητής (όταν πας εσύ να αγοράσεις κάτι) δεν χρειάζεται να τα γνωρίζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά!!! Σήμερα που πήγα να τοποθετήσω των ειδικό κωδικό της paypal στον λογαριασμό μου έκπληκτος κατάλαβα ότι η κάρτα μου έχει αφαιρεθεί απο τον λογαριασμό μου!!!! :2 Όταν πήγαν και ξαναέγραψα στην φόρμα τον αριθμό της κάρτα μου τότε μου εμφάνησε αυτό ## This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. ## Βεβαια αμέσως συμπλήρωσα την είδική φόρμα και ανέφερα το γεγονός!!! Εν το μεταξύ χθές που έκανα την τελευταία μου αγορά τα χρήματα απο ότι είδα μεταφέρθηκαν κανονικά!!! Ξέρει κανένας το τί παίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Extreme86 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Για χαρα παιδια. Σημερα εκανα εναν λογαριασμο και ενα pre paid(προπληρωμενη) στην Eurobank (e-banking). Μετα πηγα και δημιουργησα εναν λογαριασμο στην Paypal ( Premier). Μου ζητησε τον αριθμο λογαριασμου , το εδωσα.Moυ εστιλαν e-mail οτι ολα καλα και οτι θελουν τον 4 ψηφιο κωδικο. Η ερωτηση μου ειναι , ποτε θα παραλαβω τον 4 ψηφιο κωδικο; ποσο διαρκει; Πως θα μπορω να βαζω λεφτα στον λογαριασμο Paypal και οταν ειναι να κανω αγορα τι αριθμο λογαριασμοy θα δινω;σν δινω του paypal που τον βρισκω; Εχω λεφτα στον λογαριασμο μου τον e-banking.Παρακαλω την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Για χαρα παιδια. Σημερα εκανα εναν λογαριασμο και ενα pre paid(προπληρωμενη) στην Eurobank (e-banking). Μετα πηγα και δημιουργησα εναν λογαριασμο στην Paypal ( Premier). Μου ζητησε τον αριθμο λογαριασμου , το εδωσα.Moυ εστιλαν e-mail οτι ολα καλα και οτι θελουν τον 4 ψηφιο κωδικο. Η ερωτηση μου ειναι , ποτε θα παραλαβω τον 4 ψηφιο κωδικο; ποσο διαρκει; Πως θα μπορω να βαζω λεφτα στον λογαριασμο Paypal και οταν ειναι να κανω αγορα τι αριθμο λογαριασμοy θα δινω;σν δινω του paypal που τον βρισκω; Εχω λεφτα στον λογαριασμο μου τον e-banking.Παρακαλω την βοηθεια σας. Ο 4ψήφιος κωδικός είναι για να γίνει η κάρτα σου verified... Θα σου έρθει με τον επόμενο λογαριασμό της κάρτας ή αν έχεις e-banking θα σου εμφανιστεί στις τελευταίες κινήσεις λογαριασμού... Στην ουσία, σου παίρνουν €1,5 μέχρι να ίνει verified η κάρτα και όταν εισάγεις τον κωδικό στα επιστρέφουν... Δεν υπάρχει να φοβάσαι τίποτα! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Extreme86 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ο 4ψήφιος κωδικός είναι για να γίνει η κάρτα σου verified... Θα σου έρθει με τον επόμενο λογαριασμό της κάρτας ή αν έχεις e-banking θα σου εμφανιστεί στις τελευταίες κινήσεις λογαριασμού... Στην ουσία, σου παίρνουν €1,5 μέχρι να ίνει verified η κάρτα και όταν εισάγεις τον κωδικό στα επιστρέφουν... Δεν υπάρχει να φοβάσαι τίποτα! ναι...δεν φοβαμε φιλε μου.Απλα ποτε θα ερθει ο 4 ψηφιος κωδικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ναι...δεν φοβαμε φιλε μου.Απλα ποτε θα ερθει ο 4 ψηφιος κωδικος; Πάρε 1 τηλέφωνο μετά από 2 μέρες στην τράπεζα να σου πούνε τον κωδικό από το τηλέφωνο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μόλις λογιστικοποιηθεί η κίνηση στην πιστωτική σου. Δηλαδή σε 2-3 εργάσιμες. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, μπορείς να βάλεις λεφτά στο paypal λογαριασμό σου με έμβασμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Η συνήθης χρήση είναι να επιτρέπουμε στο paypal να χρεώνει την πιστωτική μας σε κάθε αγορά. Ο λογαριασμός paypal ουσιαστικά είναι το email με το οποίο έκανες εγγραφή, και αυτό δίνεις όπου σου ζητηθεί. Προσοχή όμως, το password μόνο στο ίδιο το paypal το βάζεις, πουθενά αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Extreme86 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ευχαριστω.Θα επανελθω την παρασκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπερα παιδια.....Κατ'αρχας μην με κραξετε,θελω να κανω ******α σε ενα ebay seller,αφου μου εκανε ο ιδιος πρωτα....Αγορασα τελος Ιουλιου ενα προιον απο αυτον και μετα απο 2 μηνες χαλασε η μπαταρια.Μετα απο επανηλημενα μηνυματα μου ειπε να του το στειλω πισω αφου το καλυπτει η εγγυηση που δινει ο ιδιος(ειναι ευρεσιτεχνια το προιον αυτο).Αυτος μου το ειχε στειλει με απλο ταχυδρομειο μεσα σε ενα φακελο με γραμματοσημα....Και με τον ιδιο τροπο του το εστειλα εγω τελος Σεπτεμβρη.Μετα απο τοσο καιρο δεν απανταει,και κλαιω ακομα τα λεφτα που εδωσα.Μαλιστα τον βρηκα και στο facebook και καναμε chat και ψιλοκοροιδευε.. Τωρα σκεφτομαι να ξαναπαραγγειλω απο αυτον,και απλως να πω στο παυπαλ πως δεν το ελαβα ποτε το προιον και χαθηκε καπου στα ταχυδρομεια....Ποια ειναι η γνωμη σας,τι να κανω και παρακαλω μην με κρινετε.Μεσω πμ θα προτιμουσα απαντησεις.Η ******α με ******α απαντατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπερα παιδια.....Κατ'αρχας μην με κραξετε,θελω να κανω ******α σε ενα ebay seller,αφου μου εκανε ο ιδιος πρωτα....Αγορασα τελος Ιουλιου ενα προιον απο αυτον και μετα απο 2 μηνες χαλασε η μπαταρια.Μετα απο επανηλημενα μηνυματα μου ειπε να του το στειλω πισω αφου το καλυπτει η εγγυηση που δινει ο ιδιος(ειναι ευρεσιτεχνια το προιον αυτο).Αυτος μου το ειχε στειλει με απλο ταχυδρομειο μεσα σε ενα φακελο με γραμματοσημα....Και με τον ιδιο τροπο του το εστειλα εγω τελος Σεπτεμβρη.Μετα απο τοσο καιρο δεν απανταει,και κλαιω ακομα τα λεφτα που εδωσα.Μαλιστα τον βρηκα και στο facebook και καναμε chat και ψιλοκοροιδευε.. Τωρα σκεφτομαι να ξαναπαραγγειλω απο αυτον,και απλως να πω στο παυπαλ πως δεν το ελαβα ποτε το προιον και χαθηκε καπου στα ταχυδρομεια....Ποια ειναι η γνωμη σας,τι να κανω και παρακαλω μην με κρινετε.Μεσω πμ θα προτιμουσα απαντησεις.Η ******α με ******α απαντατε Αν εχουν περάσει απο τοτε 45 ημέρες απο την αγορά δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου απο το PAYPAL. Τώρα όσο για το αν ξανα παραγγείλεις το ιδιο πράγμα, δεν καταλαβαίνω τον λόγω αφού θα το ξαναπληρώσεις, τι νόημα έχει. Εχεις όμως την δυνατότητα να στείλεις ένα γραμμα στο paypal και να περιγράφεις τι ακριβώς εχει γινει, απλα δλδ για να τους ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Να κανω claim εννοω οτι δεν το ελαβα ποτε,αφου μου το στελνει απο απλο ταχυδρομειο ο τυπος.Ουτε καν συστημενο...Ως απλο γραμμα ερχεται σπιτι σου.Αυτο ειναι το νοημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Να κανω claim εννοω οτι δεν το ελαβα ποτε,αφου μου το στελνει απο απλο ταχυδρομειο ο τυπος.Ουτε καν συστημενο...Ως απλο γραμμα ερχεται σπιτι σου.Αυτο ειναι το νοημα Αυτά που λες εκει δεν έχουν καμία σημασία ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Αν εχουν περάσει απο τοτε 45 ημέρες απο την αγορά δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματα σου απο το PAYPAL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πω ρε φιλε δεν καταλαβαινεις Χριστο....Ξεκολλα λιγο απο το πρωτο purchase....Μιλαω στη δευτερη αγορα πλεον να κανω ******α...Απλως εγραψα το ιστορικο της πρωτης αγορας για να μου απαντησετε και να μην νομιζετε οτι προσπαθω να του φαω λεφτα χωρις λογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Extreme86 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω. Πως μπορει καποιος να μου κανει δωρεα στο Paypal?Δηλαδη χωρις να αγοραση τιποτα, απλα να μου δωσει λεφτα. Αν καποιοσ ξερει ας μου απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Να κάνεις 2η αγορα??? ΚΑι να σου ξαναχαλασει? Η να μη στο στείλει καθόλου? Για ποιό λόγο? Απλά για να κάνεις "ψετικη " αναφορά οτι δε το έλαβες?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 EΤΥΧΕ ΣΕ ΜΕΝΑ να χαλασει...Το εχουν παρει πολλοι Ελληνες και ειναι οκ ολα...Επισης η αγορα δεν προκειται να γινει απο δικο μου paypal,αλλα απο καινουργιο με αλλα στοιχεια,πιστωτικη και διευθυνση.Σε μενα εγινε η ******α γιατι ηταν καλυμμενος να την κανει αφου ειχαν περασει 45 μερες κατα πολυ..Ο συγκεκριμενος εχει αριστο feedback,μονο στο communication εχει 4 αστερια,και ψιλο του τα πρηζουν μονο επειδη ερχεται με ταχυδρομειο το προιον του και ψιλοαργει ενιοτε.Παρακαλω να απαντησει καποιος εμπειρος στο ερωτημα περι paypal και ελτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 απλό: αν τα στέλνει χωρίς tracking number, μπορείς να το κάνεις αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 ωραιος Λεφτερη...Δυστυχως αφου εκανα και εγω μια περιηγηση στο σιτε του deutsche post απο οπου μου το εστειλε,καταλαβα αυτο το κεφαλαιο R στο φακελο πανω τι σημαινει...Registered με ενα barcode διπλα...Συνεπως δεν γινεται να τον κοροιδεψω.Ευχαριστω τον οποιονδηποτε που ασχοληθηκε με το ζητημα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Διέγραψα κάποια posts γιατί περιείχαν ειρωνικό και άσχετο περιεχόμενο. Στο εξής τέτοια σχόλια θα παρακαλέσω να λείπουν - στο forum είμαστε ευγενικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_mor Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω. Πως μπορει καποιος να μου κανει δωρεα στο Paypal?Δηλαδη χωρις να αγοραση τιποτα, απλα να μου δωσει λεφτα. Αν καποιοσ ξερει ας μου απαντηση. Την ίδια απορία έχω και εγώ, απο εξωτερικό donate - δωρεά πως γίνεται ? Παράθεση www.dimcmoraitis.blogspot.com :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση εχω. Πως μπορει καποιος να μου κανει δωρεα στο Paypal?Δηλαδη χωρις να αγοραση τιποτα, απλα να μου δωσει λεφτα. Αν καποιοσ ξερει ας μου απαντηση. Την ίδια απορία έχω και εγώ, απο εξωτερικό donate - δωρεά πως γίνεται ? Χρηματα μπορεις να δεχτεις απο το paypal χωρις αγορα. Δινεις το μαιλ σου και σου βαζουν τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Αν έχω το email κάποιου στο paypal μπορώ να δω/μάθω τα στοιχεία του (πχ Ονοματεπώνυμο); Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts