Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες τα φώτα σας... 1η φορά κινέζικο κινητό αγορά από Ελλάδα !

έκανα πληρωμή μέσω paypal. Το τηλέφωνο χάλασε. Δεν μπουτάρει και κάνει loop. Μίλησα με το σερβις, μου είπε η κοπέλα πάρτε εκεί τηλ. να σας πουν τι θα κάνετε... πήρα, ζητούν να το επιστρέψω πίσω. Τα χρήματα για την αποστολή γίνεται να μου τα δώσει πίσω το paypal ή οχι; και αν ναι, τι κάνω από μέρους μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αυτό παρουσιάζεται μερικές φορές όταν έρχεται ενημέρωση λογισμικού ή αλλάζουμε rom.

Αν έφινε κάτι απ' αυτά, ρώτησε στη νήμα της συσκευής σου για λύση.

Παίδες τα φώτα σας... 1η φορά κινέζικο κινητό αγορά από Ελλάδα !

έκανα πληρωμή μέσω paypal. Το τηλέφωνο χάλασε. Δεν μπουτάρει και κάνει loop. Μίλησα με το σερβις, μου είπε η κοπέλα πάρτε εκεί τηλ. να σας πουν τι θα κάνετε... πήρα, ζητούν να το επιστρέψω πίσω. Τα χρήματα για την αποστολή γίνεται να μου τα δώσει πίσω το paypal ή οχι; και αν ναι, τι κάνω από μέρους μου; ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Ναι τα μεταφορικά τα παίρνεις πίσω. Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408645

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

• 2 weeks later...

Χρονιος χρηστης paypal , με 100% σε ολα και απειρες αγορες.

Προσφατα πουλησα ενα κινητο.

Εγραψε οτι θα εχω τα χρηματα μου 4 απριλιου δηλαδη σε 21 ημερες γιατι δεν εχω πολλες πωλησεις.

Οκ κανενα θεμα.

Εβαλα τα στοιχεια και η ημερομηνια αλλαξε σε 24 Μαρτιου, δηλαδη αυριο.

Διαβασα ομως τους ορους και λενε οτι αν ο πωλητης αφησει κριτικη ΙΣΩΣ το paypal σου δωσει τα χρηματα νωριτερα. Σκεφτηκα οκ γιατι οχι ας τα παρω πριν τις 24, ας τους στειλω.

Τους στελνω μηνυμα λοιπον, πριν μια βδομαδα και μου απαντανε δε βλεπουμε οτι παραδοθηκε , ενω το site με το tracking που εδωσα, το λεει!!!

Ξανα αλλο μηνυμα και μου λενε ( αλλος στο support τωρα ) α οκ δωσε μας ομως τον αριθμο συναλλαγης

( λες και δε μπορουν να το δουνε... )...

Τον στελνω και αυτον και λενε ( τριτο ατομο αυτη τη φορα!!) ααα ειναι προσωπικα στοιχεια παρε μας τηλεφωνο!

Δε βαριεσαι λεω λιγες μερες ειναι δεν ασχοληθηκα... Κοιταω σημερα , αλλαξε η ημερομηνια που θα κατατεθουν τα χρηματα σε 4 απριλιου!!!!

Αντι δηλαδη να τα παρω νωριτερα, το πηγαν αργοτερα! Προφανως για να παιρνουν τον τοκο οπως διαβαζω παντου...

Αισχος... Ηδη οτι ειχα να πληρωνεται μηνιαια με paypal το εκοψα... Ο,τι μπορω να αποφευγω πλεον απο αυτους θα το κανω..

Edited by morfeas-dsl-

κι εγω διαβαζα παραπονα σχετικα με τις μετατροπες που ενω εχεις ορισει να μην κανει την μετατροπη το paypal,

αυτο καποιες φορες πηγαινε/παει και την εκανε μονο του με αποτελεσμα παραπανω χρεωσεις απο την προβλεπομενη!

anyway, το θεμα ειναι ομως οτι ειναι κατα καποιον τροπο μονοπωλιο, τι θα κανεις δηλαδη;

σιγουρα ειναι προτιμωτερο απ το να δινεις την καρτα σου σε site τυπου aliexpress που δεν εχει paypal!

κι οπως ειπε κι ενας φιλος/κοντοσυναδελφος κυκλοφορουν πολλα λαμογια σε διαφορες υπηρεσιες που δεν δεχονται paypal

για προφανεις λογους, την προστασια δηλαδη του paypal δεν θα την βρεις αλλου,

οποτε και σουμα να κανουμε ολα τα παραπανω παλι paypal διαλεγω προσωπικα

και σε εμενα εχει κανει τετοια χρεωση...

Οπως επισης εχει κανει ΠΟΛΥ δυσκολο το να αλλαξεις τον τροπο χρεωσης καθως παλια ηταν ενα κλικ.

( http://blog.iopsl.com/change-paypal-conversion-options-to-avoid-high-currency-exchange-fee/ )

Οπως επισης τα μισα link που δινει για να διαβασεις τι σε χρεωνει σε βγαζουν σε σελιδες που εχουν ληξει!!!

Μου τρωει ενα 4% σε καθε πωληση απο ebay, οταν το ιδιο το ebay ( και τα δυο της google ) σου τρωει αλλο ενα 10%.

Μαλιστα το 4% ειναι πανω στο 10% του ebay, δεν αφαιρει καν το ποσο που σου φαγανε πρωτα.

Μετα σου λεει α πληρωθηκες σε λιρες; Θες με 4% προμηθεια να στις κανω ευρω;

Δηλαδη αστεια πραγματα.

Να το αποφυγεις εντελως δε μπορεις , αλλα να το μειωσεις πολυ γινεται...

Λογαριασμους πχ που ειχα να πληρωνονται με paypal , τους πηγα να πληρωνονται με πιστωτικη.

Τραγικοτατο support επισης. Μια μερα για να σου απαντησουν και μαλιστα γενικολογα.

Edited by morfeas-dsl-

Μάλλον, δεν έχεις καταλάβει το λόγο για τις 21 μέρες.

Το paypal κρατάει τα χρήματα στους πρωτάρηδες πωλητές που δεν έχουν αντίστοιχη αξιολόγηση, για να προστατεύσει τον αγοραστή στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν παραδοθεί το δέμα.

Πριν υλοποιήσεις την απόφασή σου, σκέψου ότι δεν υπάρχει στον κόσμο άλλη αξιόπιστη εταιρεία που να σου παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Μάλλον, δεν έχεις καταλάβει το λόγο για τις 21 μέρες.

Το paypal κρατάει τα χρήματα στους πρωτάρηδες πωλητές που δεν έχουν αντίστοιχη αξιολόγηση, για να προστατεύσει τον αγοραστή στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν παραδοθεί το δέμα.

Πριν υλοποιήσεις την απόφασή σου, σκέψου ότι δεν υπάρχει στον κόσμο άλλη αξιόπιστη εταιρεία που να σου παρέχει τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Φυσικα και καταλαβα.

Καταρχας εχω πουλησει αλλα 10 αντικειμενα ανω των 1000 ευρω, ολα τελεια.

Καταδευτερον λεει στους ορους οτι οταν παραδοθει και σου αφησουν αξιολογηση μπορεις να τα παρεις πιο γρηγορα.

Κατα τριτον το 21 ισχυει αν δεν εχεις tracking. Εαν εχεις ειναι +3 για ups, usps, fedex ή +7 για αλλη εταιρια.

Κατα τεταρτον εμενα λογω των παραπανω πηγε στις 24 μαρτιου και ξαφνικα ενω αυριο πληρωνομουν , το αλλαξανε για τις 4 απριλιου!!!

Το καταλαβαινω πληρως να υπαρχει προστασια. Οταν ομως τηρεις τους δικους τους ορους και παραδιδεται και παιρνεις θετικη αξιολογηση και σου λενε οκ στις 24 πληρωνεσαι ( 11 μερες μετα δηλαδή απο την ημερα πωλησης), δε γινεται μια ημερα πριν να το αλλαζουν...

Καλησπέρα, πριν περίπου 20 λεπτά, συνέδεσα μια προπληρωμένη κάρτα στο PayPal και στο ebanking της Τράπεζας Πειραιώς δεν μου έχει βγάλει ακόμα την μικρο-χρέωση που κάνει για να μπορέσω να επιβεβαιώσω την κάρτα. Ξέρετε πόση ώρα περίπου θέλει για να φανεί η χρέωση?

Καλησπέρα, πριν περίπου 20 λεπτά, συνέδεσα μια προπληρωμένη κάρτα στο PayPal και στο ebanking της Τράπεζας Πειραιώς δεν μου έχει βγάλει ακόμα την μικρο-χρέωση που κάνει για να μπορέσω να επιβεβαιώσω την κάρτα. Ξέρετε πόση ώρα περίπου θέλει για να φανεί η χρέωση?

Πρεπει να το πατησεις μεσα απο το my cards για να χρεωθει το 1.5 ευρω απο την καρτα.

Επειδη απεχω εδω και αρκετό καιρό, αγορές σε κινεζομαγαζα κανουμε κανονικα?

Καρτα της αλφα έχω συνδεμενη

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Επειδη απεχω εδω και αρκετό καιρό, αγορές σε κινεζομαγαζα κανουμε κανονικα?

Καρτα της αλφα έχω συνδεμενη

Στης περισσότερες αγορες περνάνε κανονικα οι ελληνικες καρτες.

Ωραια!

Και σε περιπτωση που εχω υπολοιπο στο balance, πρωτα τραβαει απο χρήματα και μετα απ την καρτα?

Ωραια!

Και σε περιπτωση που εχω υπολοιπο στο balance, πρωτα τραβαει απο χρήματα και μετα απ την καρτα?

Ναι.Αλλα πρεπει το νομισμα που αγοραζεις να ειναι ιδιο με το νομισμα που υπαρχουν τα χρηματα του balance για να μπορεσει να τραβήξει απο εκεινα.

Από πότε; Ότι και να 'χεις στο balance τραβάει από εκεί κάνοντας αυτόματη μετατροπή το ένα νόμισμα στο άλλο.

Από πάντα. Αυτόματη μετατροπή κάνει μόνο εφόσον επαρκεί για το συνολικό ποσό το balance. Αν όμως π.χ. η αγορά είναι 100 δολλάρια, στο balance έχεις 70 δολλάρια και άρα χρειαστεί να τραβήξει το ισόποσο σε ευρώ για τα υπόλοιπα 30 δολλάρια από μια συνδεδεμένη κάρτα, η συναλλαγή θα απορριφθεί.

Χθες αφαιρεσα την χρεωστική μου απο το Paypal και σήμερα που προσπάθησα να την ξαναβάλω μου γράφει ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή αυτή η κάρτα και να χρησιμοποιήσω μία άλλη...

Είναι VISA της Πειραιώς...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δήλωσε απώλεια για να σου δώσουν κάρτα με νέο νούμερο

Καλα ναι αυτο ειναι το απλό... Ούτως ή άλλως θα το έκανα αλλά θέλω να ξέρω τι παίζει με το PayPal... Επειδή δηλαδή την αφαίρεσα δεν μπορώ να την ξαναβάλω?
Powerd by OnePlus 7 Pro

τι γίνεται με το PayPal; έχω υπόλοιπο περίπου πέντε ευρώ σε κάθε μια από τις 2 κάρτες μου αλλά και στην μια της γυναίκας μου πάω να κάνω αγορά 2,15 ευρώ και μου βγάζει transaction failed yet another payment option τρεις κάρτες δυο λογαριασμοί το ίδιο! έχω χάσει κάτι;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

top up απο eurobank εχει κανει κποιος τελευταια? Χρεωσεις στο site του paypal δε λει πουθενα μονο τα στοιχεια της τραπεζας του σου δινει.

Να υποθεσω οτι εκτος απο το 1 ευρω που κραταει η eurobank για το εμβασμα το υπολοιπο ποσο που στελνεις μπαινει ολοκληρο? Δε κραταει τιποτα αλλο μετα το paypal?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι γίνεται με το PayPal; έχω υπόλοιπο περίπου πέντε ευρώ σε κάθε μια από τις 2 κάρτες μου αλλά και στην μια της γυναίκας μου πάω να κάνω αγορά 2,15 ευρώ και μου βγάζει transaction failed yet another payment option τρεις κάρτες δυο λογαριασμοί το ίδιο! έχω χάσει κάτι;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) Μηπως το ΣΥΝΟΛΟ με τα μεταφορικά, ξεπερνανε τα 5€?

2) Μηπως αυτο που αγοράζεις, δεν ειναι σε ευρω, κ με την ισοτιμία ξεπερνας τα 5?

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

top up απο eurobank εχει κανει κποιος τελευταια? Χρεωσεις στο site του paypal δε λει πουθενα μονο τα στοιχεια της τραπεζας του σου δινει.

Να υποθεσω οτι εκτος απο το 1 ευρω που κραταει η eurobank για το εμβασμα το υπολοιπο ποσο που στελνεις μπαινει ολοκληρο? Δε κραταει τιποτα αλλο μετα το paypal?

Δεν σου κρατάει κάτι άλλο αρκεί να επιλέξεις share.

μπορεις να κανεις topup στο paypal, εστω και με εμβασμα; ειχα την εντυπωση οτι δεν μπορεις

Ναι μπορείς, αρκεί να συνδέσεις τον λογαριασμό στο PayPal.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend