sakisv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλησπερα. Χθες Κυριακη φορτωσα μεσω web banking (eurobank) ενα ποσο σε προπληρωμενη καρτα της ιδιας τραπεζας. Σημερα Δευτερα φαινεται να ειναι μεσα το ποσο (με κοκκινα γραμματα γραφει - 50. Ειναι σωστο αυτο; Πρωτη φορα το κανω με ebanking) ωστοσο στο balance του paypal που εχω συνδεδεμενη την καρτα δεν εμφανιζεται το ποσο. Αργει να εμφανιστει; Εχει παψει να υποστηριζει το paypal προπληρωμενες καρτες; Τι ακριβως να υποθεσω; Ευχαριστω. Διαπιστωσα επισης οτι στο λογαριασμο paypal μου ζητειται να κανω confirm την καρτα που εχω συνδεδεμενη (για πανω απο χρονο ειναι συνδεδεμενη και τελευταια πριν κατι μηνες που εκανα αγορα απο κει ηταν οκ). Τελος παντων πατωντας στο confirm με οδηγαει εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160718/7a875f98cb26cc9b99125a3df8a6ab1e.jpg Που στο καλο θα βρω αυτα τα 4 μοναδικα ψηφια που μου ζηταει για να προχωρησω; Δεν καταλαβαινω που πρεπει να ψαξω. Δεν με βοηθανε και τα αγγλικα μου... :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Διαπιστωσα επισης οτι στο λογαριασμο paypal μου ζητειται να κανω confirm την καρτα που εχω συνδεδεμενη (για πανω απο χρονο ειναι συνδεδεμενη και τελευταια πριν κατι μηνες που εκανα αγορα απο κει ηταν οκ). Τελος παντων πατωντας στο confirm με οδηγαει εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160718/7a875f98cb26cc9b99125a3df8a6ab1e.jpg Που στο καλο θα βρω αυτα τα 4 μοναδικα ψηφια που μου ζηταει για να προχωρησω; Δεν καταλαβαινω που πρεπει να ψαξω. Δεν με βοηθανε και τα αγγλικα μου... :-p Θα πρεπει να περιμένεις να εμφανιστεί στις κινήσεις της καρτας μια χρέωση 1,5 ευρω εκει θα γράφει τον κωδικό στην περιγραφη της χρεωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ο πατέρας σου έχει 0 δολάρια Το τελευταίο ποσό είναι η ισοτιμία των ευρώ σε δολάρια Έτσι όσο αγοράσεις σε δολάρια δεν θα παίρνει από το balance Αν αγοράσεις σε ευρώ θα πάρει πρώτα από αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Θα πρεπει να περιμένεις να εμφανιστεί στις κινήσεις της καρτας μια χρέωση 1,5 ευρω εκει θα γράφει τον κωδικό στην περιγραφη της χρεωσης. Οκ, θα περιμενω τοτε! Ευχαιστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Σήμερα πήρα μήνυμα ότι το lift lmits εγκρίθηκε. Στον λογαριασμό μου στο paypal δεν υπάρχουν πλέον τα μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απεριόριστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Επιτέλους με την επερχόμενη νεα χαλάρωση των capital controls δείχνει να ελευθερώνεται και το PayPal/eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Οκ, θα περιμενω τοτε! Ευχαιστω. Αν έχεις e-banking, μπορείς να δεις άμεσα τον κωδικό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα είμαι στη διαδικασία να πάρω τα λεφτά μου πίσω απο banggood αλλά πέρασαν μέρες και δεν έχουν επικοινωνήσει αυτοί μαζί μου για το πως θα γίνει η διαδικασία. Θα πρέπει εγώ να κάνω αίτημα επιστροφής χρήμα των στο paypal ή να περιμένω να μου απαντήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octarin Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Επιτέλους με την επερχόμενη νεα χαλάρωση των capital controls δείχνει να ελευθερώνεται και το PayPal/eBay. Καλημέρα, αυτό ισχύει ή είναι υποθέσεις; Προ δύο μηνών σε συναλλαγή μου με εταιρία στο Παρίσι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε την κάρτα (πιστωτική) από την Eurobank, ούτε της Εθνικής, ούτε το Paypal λόγω capital controls. Καταργούνται τελικά ή απλά υποθέσεις είναι όλα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημέρα είμαι στη διαδικασία να πάρω τα λεφτά μου πίσω απο banggood αλλά πέρασαν μέρες και δεν έχουν επικοινωνήσει αυτοί μαζί μου για το πως θα γίνει η διαδικασία. Θα πρέπει εγώ να κάνω αίτημα επιστροφής χρήμα των στο paypal ή να περιμένω να μου απαντήσουν; Τι εννοείς λέγοντας ότι είσαι στη διαδικασία; Ποιες ενέργειες έχεις κάνει; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Τι εννοείς λέγοντας ότι είσαι στη διαδικασία; Ποιες ενέργειες έχεις κάνει; Εχω επικοινωνήσει με την εταιρεία που μου πρότεινε επιστροφή χρημάτων και εγώ την αποδέχτηκα αλλά δεν μου απάντησαν κατά το πως και πότε θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Εάν πλήρωσες με paypal, και είτε παρέλαβες άλλο από αυτό που παράγγειλες είτε δεν παρέλαβες, έπρεπε να ακολουθήσεις τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων μέσω του paypal. Και τώρα, όμως, μπορείς να ανοίξεις θέμα, εάν ο πωλητής δεν απαντάει στα μηνύματά σου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλησπερα παιδια προσπαθω εδω και μερες να μεταφερω λεφτα απο εναν λογαριασμο σε αλλον ωστε να αγορασω κατι πραγματα απο e-bay αλλα μου βγαζει error...το κανει και εσας τι μπορει να ειναι??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Λιγο πιο συγκεκριμενος ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 εγω ειμαι μαλλον απο τους.....σπανιους που το vickmall αναγνωριζει οταν μιλαω μαζι τους στο τσατ οτι εχω δικιο με την γνωστη περιπτωση sg post και το paypal ενα μηνα μετα το dispute να με αγνοει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 καλησπερα παιδια προσπαθω εδω και μερες να μεταφερω λεφτα απο εναν λογαριασμο σε αλλον ωστε να αγορασω κατι πραγματα απο e-bay αλλα μου βγαζει error...το κανει και εσας τι μπορει να ειναι??!! Εάν εννοείς από balance σε balance, γίνεται αμέσως και ανέξοδα. Εάν εννοείς μέσω μεθόδου Request, το paypal έχει ξυπνήσει τους τελευταίους μήνες με τη χρήση αυτής της μεθόδου που αφορά σε συναλλαγή μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν έχεις e-banking, μπορείς να δεις άμεσα τον κωδικό. Ναι, τον ειδα στο e-banking μετα απο μια μερα και λυθηκε το θεμα μου. Ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 προσπαθω απο τον εναν λογαριασμο που εχω την καρτα να στειλω στον αλλον μεσω send money που δεν εχω karta και να παει στο balance ..αφου ξυπνησε τι κανουμε τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 προσπαθω απο τον εναν λογαριασμο που εχω την καρτα να στειλω στον αλλον μεσω send money που δεν εχω karta και να παει στο balance ..αφου ξυπνησε τι κανουμε τωρα?? Εγώ εχθές έκανα κανονικά μεταφορά απο την καρτα μου send money σε αλλο paypal φιλου.(15 Ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 και εγω 15 ευρω θελω να στειλω χαχαχ και ενας αλλος φιλος μου το ιδιο εχει παθει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 προσπαθω απο τον εναν λογαριασμο που εχω την καρτα να στειλω στον αλλον μεσω send money που δεν εχω karta και να παει στο balance ..αφου ξυπνησε τι κανουμε τωρα?? Η μέθοδος Send πρέπει να λειτουργεί κανονικά, όπως λέει και ο testatos. Ίσως κάνεις κάτι λάθος. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 ρε παιδια το εχω κανει πολλες φορες και ξερω την διαδικασια απο τοτε που εγινε γνωστο τεσπα ευχαριστω παντως θα προσπαθησω να τα στειλω σε αλλο λογαριασμο τα λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 ρε παιδια το εχω κανει πολλες φορες και ξερω την διαδικασια απο τοτε που εγινε γνωστο τεσπα ευχαριστω παντως θα προσπαθησω να τα στειλω σε αλλο λογαριασμο τα λεφτα... Κανε τα send και πατα να χρεωσει την καρτα. Μήπως εχεις ακριβός τα χρήματα στην καρτα και δεν φτάνουν για να παρει την προμήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλημέρα, αυτό ισχύει ή είναι υποθέσεις; Προ δύο μηνών σε συναλλαγή μου με εταιρία στο Παρίσι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω ούτε την κάρτα (πιστωτική) από την Eurobank, ούτε της Εθνικής, ούτε το Paypal λόγω capital controls. Καταργούνται τελικά ή απλά υποθέσεις είναι όλα; :confused: Επικοινώνησα με την γιουρομπανκ και δυςτυχως δεν εφαρμόστηκε αυτο που διαβάζαμε στα μεςα τις τελευταίες μερες. Απο σημερα ιςχυει νεα χαλάρωση των cc αλλά μεςα σε αυτην δεν περιλαμβάνονται οι ηλεκτρονικές διεθνείς αγορές και το PayPal.... Οποτε κι αλλη υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Μετά από αρκετό καιρό είπα να διαβάσω το νήμα, να δω τι γίνεται. Πραγματικά περιμένατε ακόμα να αλλάξει κάτι; Δεν πρόκειται. Με άλλα λόγια, δεν θέλουν να φεύγει χρήμα προς τα έξω.αλλά να έρχεται. Εξού και οι αυξήσεις στα καύσιμα για παράδειγμα.δεν βλέπεται που ενώ λένε πως δεν έχουν κέρδος με τις απανωτές αυξήσεις φόρου στα καύσιμα, αυτοί το συνεχίζουν; Και για να μην ξεφύγω από το θέμα, Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα επανέλθουμε. Θέλουν να μας στρέψουν σε εσωτερική κατανάλωση και ας έχει το ένα δέκα. Αυτός που ξόδευε θα συνεχίσει να ξοδεύει και Αυτός που έκανε οικονομία για αγοράσει κάτι θα μείνει με την λαχτάρα. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts