makap Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 όχι για visa μιλαω Δεν έχω συνδέσει τη Visa/Debit αλλά με την Amex/Debit έχω αγοράσει σε περιπτώσεις που άλλες κάρτες δεν περνάνε. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 τελικα δικαιωσαν το coolicool!!!!!!!!!!!!!! ελεος με αυτο το paypal!!!!!!! οποτε να παω τραπεζα για αμφισβητηση συνναλαγης? Μου φαίνεται απίστευτο από τη στιγμή που τους έστειλες βίντεο με το unboxing και ήταν άδειο το κουτί. Σου είπαν με πιο σκεπτικό δικαίωσαν το coolicool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μου φαίνεται απίστευτο από τη στιγμή που τους έστειλες βίντεο με το unboxing και ήταν άδειο το κουτί. Σου είπαν με πιο σκεπτικό δικαίωσαν το coolicool? ναι μου ειπαν οτι δεν εστειλα εντος προθεσμιας το χαρτι απο αστυνομια!!!!!!!!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα θα παω εθνικη κατα τη μια..... οποια συμβουλη δεκτη.... ελπιζω να βγαλω ακρη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δύσκολο το βλέπω γιατί κανονικά αμφισβήτηση της συναλλαγής σημαίνει πως αμφισβητείς ότι έκανες εσύ τη συναλλαγή πράγμα που εδώ θα είναι ψέμα. Δεν σημαίνει πως έκανες εσύ τη συναλλαγή, αλλά το προϊόν ήρθε χαλασμένο ή δεν ήρθε καθόλου. Πάντως καλή επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ναι μου ειπαν οτι δεν εστειλα εντος προθεσμιας το χαρτι απο αστυνομια!!!!!!!!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα θα παω εθνικη κατα τη μια..... οποια συμβουλη δεκτη.... ελπιζω να βγαλω ακρη!!!! Καινούργια κόλπα αυτά με χαρτιά από αστυνομία, τι να πω. Ψάξτε οπως λες μέσω τράπεζας. Σε έτρεξαν αυτοί, τώρα να τους τρέξεις και εσύ όσο μπορείς, τουλάχιστον μην χάσεις τα χρήματα. Επίσης κοιτά μήπως υπάρχει περίπτωση να επανεξετασει την υπόθεση σου το PayPal. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν είναι έτσι. Παλιότερα πήρα πίσω τα λεφτά που είχα δώσει για αεροπορικά εισιτήρια όταν η εταιρία σταμάτησε τις πτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 τελικα καλυπτομαι ή οχι απο την τραπεζα?? ισχυει αυτο οτι σε καλυπτει η τραπεζα μονο αν δεν εχεις κανει εσυ τις χρεωσεις? ή ισχυει και σε τετοια περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ότι και να πούμε εμείς, το καλύτερο θα είναι να ρωτήσεις την ίδια την τράπεζα. Και ενημέρωσε για την απάντηση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) τελικα καλυπτομαι ή οχι απο την τραπεζα?? ισχυει αυτο οτι σε καλυπτει η τραπεζα μονο αν δεν εχεις κανει εσυ τις χρεωσεις? ή ισχυει και σε τετοια περιπτωση? Νομίζω και εγώ ότι η αμφισβήτηση στην τράπεζα σημαίνει μη αναγνώριση της χρέωσης, δηλαδή ότι δεν αγόρασες εσύ από τον πωλητή, οπότε η τράπεζα επικοινωνεί με αυτόν και αν διαπιστωθεί ότι είναι ψεύτικη σε αποζημιώνει. ΥΓ Ήθελα να το γράψω από τότε που ξεκίνησες το πρώτο post για το συγκεκριμένο θέμα. Μήπως ζήτησες κάτι άλλο από το paypal ή περιέγραψες διαφορετικά το θέμα σου, ώστε να πάρει το δρόμο που πήρε; Edited December 10, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Νομίζω και εγώ ότι η αμφισβήτηση στην τράπεζα σημαίνει μη αναγνώριση της χρέωσης, δηλαδή ότι δεν αγόρασες εσύ από τον πωλητή, οπότε η τράπεζα επικοινωνεί με αυτόν και αν διαπιστωθεί ότι είναι ψεύτικη σε αποζημιώνει. νομιζα οτι μπορει να γινει και για απατη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Λοιπόν έκανα μια αγορά και χρειάστηκε να μου κάνουν refund (κλασικά δεν είχαν stock ενώ ψευδώς έλεγε ότι έχουν και δεν ήθελα να περιμένω). Όταν πλήρωσα χρησιμοποίησα το paypal να τραβήξει χρήματα από το revolut που είχα σε Ευρώ. Το refund όμως που ήρθε στο revolut είναι σε αγγλικές λίρες. Επικοινώνησα με revolut και μου είπαν ότι το paypal το έκανε αυτό. Έχει τύχει σε κάποιον; Φοβάμαι ότι με όλες αυτές τις αλλαγές ισοτιμίας ζημιώνομαι χωρίς να υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 νομιζα οτι μπορει να γινει και για απατη..... Ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων της καρτας που χρησιμοποιησες θα σου λυσει ολες τις αποριες... Ισως και να εχουν και για απατη καποιοα διαδικασια... (παλιοτερα κατι ειχα διαβασει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)... Παρε τους τηλ και οταν βρεις χρονο γραψε εδω τελικα τι παιζει να μαθουμε και εμεις ;) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Το πιθανότερο είναι πως απάτη μπορεί να θεωρηθεί μόνο αν μπορεί να αποδειχτεί πως το μαγαζί δεν έβαλε τίποτα μέσα στο κουτί, πράγμα δύσκολο νομίζω. Αλλιώς θα πρέπει να θεωρηθεί κλοπή, δηλαδή πως άνοιξε κάποιος το κουτί στη διαδρομή μέχρι εσένα. Έτσι πρέπει να το θεώρησε και το πειπαλ γι'αυτό ζήτησε χαρτί από την αστυνομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Λοιπόν έκανα μια αγορά και χρειάστηκε να μου κάνουν refund (κλασικά δεν είχαν stock ενώ ψευδώς έλεγε ότι έχουν και δεν ήθελα να περιμένω). Όταν πλήρωσα χρησιμοποίησα το paypal να τραβήξει χρήματα από το revolut που είχα σε Ευρώ. Το refund όμως που ήρθε στο revolut είναι σε αγγλικές λίρες. Επικοινώνησα με revolut και μου είπαν ότι το paypal το έκανε αυτό. Έχει τύχει σε κάποιον; Φοβάμαι ότι με όλες αυτές τις αλλαγές ισοτιμίας ζημιώνομαι χωρίς να υπάρχει λόγος.Τη μετατροπή συναλλάγματος έχεις βάλει να την κάνει το paypal? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πιθανότερο είναι πως απάτη μπορεί να θεωρηθεί μόνο αν μπορεί να αποδειχτεί πως το μαγαζί δεν έβαλε τίποτα μέσα στο κουτί, πράγμα δύσκολο νομίζω. Αλλιώς θα πρέπει να θεωρηθεί κλοπή, δηλαδή πως άνοιξε κάποιος το κουτί στη διαδρομή μέχρι εσένα. Έτσι πρέπει να το θεώρησε και το πειπαλ γι'αυτό ζήτησε χαρτί από την αστυνομία.Ναι αλλά τότε θα έπρεπε το μαγαζί να αποζημιώσει πλήρως τον πελάτη και να αναζητήσει ευθύνες από την ταχυδρομική εταιρεία. Δεν γίνεται να φτάνει ένα κουτί άδειο στον παραλήπτη και να μην φταίει κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Τη μετατροπή συναλλάγματος έχεις βάλει να την κάνει το paypal? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά τότε θα έπρεπε το μαγαζί να αποζημιώσει πλήρως τον πελάτη και να αναζητήσει ευθύνες από την ταχυδρομική εταιρεία. Δεν γίνεται να φτάνει ένα κουτί άδειο στον παραλήπτη και να μην φταίει κανένας. Όχι , τετοιες ρυθμίσεις εχουν γίνει προ πολλού, για να αποφεύγουμε το "καπέλο" μετατροπής συναλλάγματος του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Όχι , τετοιες ρυθμίσεις εχουν γίνει προ πολλού, για να αποφεύγουμε το "καπέλο" μετατροπής συναλλάγματος του paypal.ΟΚ, σκέφτηκα μήπως είχε καμιά σχέση με αυτό. Τελικά μάλλον κατάλαβα τι έγινε. Το pp επειδή είναι σε αγγλική τράπεζα τα λεφτά της ρεβολούτ, θεωρεί ότι είναι σε λίρες. Αυτό είναι σίγουρο γιατί ένας που είχε τη μετατροπή να την κάνει το pp και αγόρασε κάτι σε ευρώ, το pp αντί για ευρώ ζήτησε λίρες από τη ρεβολούτ και μόλις τις πήρε τις μετέτρεψε σε ευρώ για να γίνει η αγορά! Τρελό έ? Με δεδομένο αυτό, προφανώς και όταν σου έγινε refund, σε όποιο νόμισμα και να ήταν η αγορά, το pp σου τα γύρισε σε λίρες για τον ίδιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ΟΚ, σκέφτηκα μήπως είχε καμιά σχέση με αυτό. Τελικά μάλλον κατάλαβα τι έγινε. Το pp επειδή είναι σε αγγλική τράπεζα τα λεφτά της ρεβολούτ, θεωρεί ότι είναι σε λίρες. Αυτό είναι σίγουρο γιατί ένας που είχε τη μετατροπή να την κάνει το pp και αγόρασε κάτι σε ευρώ, το pp αντί για ευρώ ζήτησε λίρες από τη ρεβολούτ και μόλις τις πήρε τις μετέτρεψε σε ευρώ για να γίνει η αγορά! Τρελό έ? Με δεδομένο αυτό, προφανώς και όταν σου έγινε refund, σε όποιο νόμισμα και να ήταν η αγορά, το pp σου τα γύρισε σε λίρες για τον ίδιο λόγο. Μίλησα πάλι στο τσατ της revolut και μου είπανε κάτι παρόμοιο. Ότι το paypal θεώρησε ότι επειδή το revolut είναι αγγλική τράπεζα, τα μετέτρεψε σε λίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει, έχω στείλει 4,5 μηνύματα στο PayPal ώστε να μου υποδείξουν μέσω ποιάς διαδικασίας μπορώ να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό στον λογαριασμό μου σε αυτούς και πέραν του αυτοματοποιημένου μηνύματος που ουσιαστικά δεν βοηθάει σε τίποτα, απάντηση δεν περνώ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Έχουν μεγάλο όγκο μηνυμάτων και καθυστερούν να απαντήσουν, όπως λένε στη σελίδα των μηνυμάτων. Αυτό που πρέπει να κάνεις, όμως, είναι είτε να ακολουθήσεις τα βήματα που έχω γράψει στο post 6951 σελ 464 είτε να τους τηλεφωνήσεις, εάν επείγεσαι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Έχουν μεγάλο όγκο μηνυμάτων και καθυστερούν να απαντήσουν, όπως λένε στη σελίδα των μηνυμάτων. Αυτό που πρέπει να κάνεις, όμως, είναι είτε να ακολουθήσεις τα βήματα που έχω γράψει στο post 6951 σελ 464 είτε να τους τηλεφωνήσεις, εάν επείγεσαι. χωρίς να θυμάμε το ποστ, απάντησα στο αυτοματοποιημενο μήνυμα, οπότε περιμένω να με καλέσουν από Δευτέρα λογικά...για να δούμε...... χωρίς να θυμάμε το ποστ, απάντησα στο αυτοματοποιημενο μήνυμα, οπότε περιμένω να με καλέσουν από Δευτέρα λογικά...για να δούμε...... Τελικά με κάλεσαν πριν από λίγο, μία ευγενική Κυρία :) έκανε μία σύντομη επιβεβαίωση ρωτώντας με, το paypal account μου και μετά το iban που ήθελα να προσθέσω, όλα πήγαν οκ, έκανα μεταφορά 50 € και αναμένω από βδομάδα να τα δω στο balance μου. Σημ: Ολη η διαδικασία έγινε στα Αγγλικά Edited December 18, 2015 by zxr Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Άλλη μια επιβεβαίωση του τρόπου σύνδεσης τραπεζικού λογαριασμού στο paypal. Στην πρώτη σύνδεση, μου τηλεφώνησε κοπέλα που μιλούσε ελληνικά ενώ στη δεύτερη στα αγγλικά. Σήμερα το πρωί ήρθε μήνυμα για το έμβασμα που έστειλα την ΤΕ το βράδυ. Καλές και απροβλημάτιστες αγορές ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά έκανα μια παραγγελία με paypal αλλά έκανα την πληρωμή σε λάθος διεύθυνση. Στο site που έκανα την αγορά στο Email επιβεβαίωσης που μου ήρθε είχε τα σωστά στοιχεία αποστολής αλλά στο paypal στα στοιχεία πληρωμής την λάθος. Που θα στείλουν την παραγγελία? Έχω στείλει μήνυμα με το κατάστημα και περιμένω απάντηση... Έχει ξανά τύχει σε κάποιον αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Σε μένα πάλι έχει γίνει αρκετές φορές το αντίθετο! Να έχω βάλει την διεύθυνση που θέλω να σταλεί το δέμα στο paypal και στο site να έχει κρατήσει άλλη διεύθυνση από παλιά παραγγελία και να χρησιμοποιεί αυτή. Επικοινώνησα με το κατάστημα πριν σταλεί και το ξεκαθάρισα για να μην υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδιά έκανα μια παραγγελία με paypal αλλά έκανα την πληρωμή σε λάθος διεύθυνση. Στο site που έκανα την αγορά στο Email επιβεβαίωσης που μου ήρθε είχε τα σωστά στοιχεία αποστολής αλλά στο paypal στα στοιχεία πληρωμής την λάθος. Που θα στείλουν την παραγγελία? Έχω στείλει μήνυμα με το κατάστημα και περιμένω απάντηση... Έχει ξανά τύχει σε κάποιον αυτό? Στείλει email στο κατάστημα και δώσε τους την διεύθυνση που θες να σου έρθει. Ζήτα τους να σου επιβεβαιώσουν ότι θα το στείλουν εκεί που θες και ότι κάνανε την αλλαγή στην διεύθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) χωρίς να θυμάμε το ποστ, απάντησα στο αυτοματοποιημενο μήνυμα, οπότε περιμένω να με καλέσουν από Δευτέρα λογικά...για να δούμε...... Προσπαθώ και εγώ να συνδέσω το τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. Μόλις μου ήρθε το αυτοματοποιημένο μήνυμα στο email. Θα ήθελα να ρωτήσω, αυτό το email εμφανίζεται και στο message center στο paypal?. Απαντάμε στο email ή μέσω του message center? Το ρωτάω γιατί πρόσφατα έκανα μια αλλαγή στο όνομα ώστε να είναι το ίδιο με αυτό στην τράπεζα και στο email που στείλανε έχει το παλιό όνομα, οπότε να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι spam. Edited December 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts