Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάνουμε το κολπάκι και στείλουμε στον δεύτερο ''φτιαχτό' λογαριασμό χρήματα στο paypal,μετά γίνονται αγορές κανονικά,ωραία?

Αν εγώ ξαναστείλω από το δεύτερο στον πρώτο,τον αρχικό,χρήματα και μετά πάω να τα κάνω ανάληψη,θα μπορώ?'Η από τη στιγμή που γίνεται paypal balance πρέπει αναγκαστικά να τα ξοδέψω ως ηλεκτρονικά? thanks :)

Υ.Γ. άρνηση πληρωμής για αγορές μέσω paypal απευθείας χωρίς balance από banggood και gearbest της τάξεως των 30 ευρώ(alpha bank visa)

Μπορεις να τα κανεις αναλιψη στον τραπεζικο λογαριασμο σου χωρεις χρεωση απο το paypal με εμβασμα.Η περισοτερες τραπεζες σε ποσο πανω απο 15 ευρω χρεωνουν 3-4 ευρω για το εμβασμα.Μπορεις να σπασεις το ποσο και να κανεις αναλιψης 15 ευρω η καθε μια ωστε να μην σε φαει τα 3-4 ευρω.

Ή το παλικάρι στην Τράπεζα είναι άσχετος Ή δεν κατάλαβε τι τον ρωτήσατε.

Τον ρωτησα αν μπορω να κανω αγορες με paypal. Μου απαντησε οτι εδω και μια ςβδομαδα μπορεις. Εκανα κανονικοτατα αγορα απο to2c το ulephone be pure. Τωρα τι να σου πω παντως σε εμενα φιλε junglist περασε κανονικα και χωρις balance κλπ.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χαχα καλο! το αλλο με τον τοτο το ξερει ο υπαλληλος της alpha? ο petrakos07 ακριβως στο προηγουμενο ποστ απο σενα με alpha visa δεν μπορει να κανει αγορα! μπορει να μας πει το γιατι ο υπαλληλος της alpha?

Ο συμφορουμιτης petrakos07 ας ξαναδοκιμασει. Τωρα το απογευμα και αλλα δυο φιλαρακια καναν κανονικα ο ενας με alpha visa και ο αλλος με eurobank.

Δεν εχει ακομα αποκατασταθει πληρως το θεμα με το paypal παιδια δυστηχως.:)

Μολις δοκιμασα με Eurobank.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

χαχα καλο! το αλλο με τον τοτο το ξερει ο υπαλληλος της alpha? ο petrakos07 ακριβως στο προηγουμενο ποστ απο σενα με alpha visa δεν μπορει να κανει αγορα! μπορει να μας πει το γιατι ο υπαλληλος της alpha?

Η alpha είναι πρόβλημα... εγώ έκανα αγορές 3 κινητά κανονικά μέσω paypal(όπως παλιά όχι με κόλπα και ιστορίες).. χτες και σήμερα πήγα να κάνω με τον ίδιο λογαριασμό αγορά από ebay και πήρα... να μην πω... επίσης πήγα να κάνω αγορά από Gearbest σήμερα κάρτα sd Samsung που την βρήκα φθηνά και πήρα πάλι το.... ακατανόμαστο... πως γίνεται να κάνω αγορές από Vickmall, Banggood και Geek... kaiνα τρώω πόρτα από το Gearbest... δεν μπορώ να το καταλάβω... και ήταν αγορά μόνο 30$..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

:rolleyes: - λεφτα εχω αλλα στο balance δεν τα βλεπω ακομη, να ρωτησω εχω συνδεδεμενη με τον τραπεζικο μου λογαριασμο της Εθνικης μια Debit Mastercard, γινεται να την συνδεσω στο paypal και να δοκιμασω απο εκει μπας και κανω καμια μικρη αγορα ? Το εχει κανει τελευταια κανενας αλλος φιλος ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:worry: - την εχεις συνδεσει την δικη σου με paypal ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Moneysafe... Περνάει παντού! Gearbest κλπ... 8€ αγορά ή κάρτα και φόρτωμα μετά...

Gearbest πως..μονο paypal και πιστωτικη βλεπω...

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Δεν είναι συνδεδεμένη με PayPal, όσον αφορά το gearbest που έκανα παραγγελίες στον τρόπο πληρωμής επιλεγεις την MasterCard ( moneysafe MasterCard)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επιλεγεις ως πιστωτική ...mastercard

Δεν είναι συνδεδεμένη με PayPal, όσον αφορά το gearbest που έκανα παραγγελίες στον τρόπο πληρωμής επιλεγεις την MasterCard ( moneysafe MasterCard)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την επιλεγεις ως πιστωτική ...mastercard

Την φορτωνεις οσες φορες θες;;δηλαδη ας πουμε για αγορα 200 ευρω βαζεις voucher 150 και 50 ευρω;;την εχω και γω αλλα μεχρι στιγμης μονο για μικρο αγορες..ψιλοφοβαμαι για μεγαλες...

Αν κάνουμε το κολπάκι και στείλουμε στον δεύτερο ''φτιαχτό' λογαριασμό χρήματα στο paypal,μετά γίνονται αγορές κανονικά,ωραία?

Αν εγώ ξαναστείλω από το δεύτερο στον πρώτο,τον αρχικό,χρήματα και μετά πάω να τα κάνω ανάληψη,θα μπορώ?'Η από τη στιγμή που γίνεται paypal balance πρέπει αναγκαστικά να τα ξοδέψω ως ηλεκτρονικά? thanks :)

Υ.Γ. άρνηση πληρωμής για αγορές μέσω paypal απευθείας χωρίς balance από banggood και gearbest της τάξεως των 30 ευρώ(alpha bank visa)

Από τον δευτερο στον πρώτο θα κάνεις partial refund.

έτσι τα χρήματα επιστρέφονται στην πιστωτική σου και γλυτώνεις και τις προμήθειες που πλήρωσες ή τμήμα των προμηθειών σου.

Λοιπόν πριν λίγο ολοκλήρωσα εντολή εμβάσματος 450€ απο Πειραιώς μέσω winbank στον λογ/σμο της paypal στην Deutsche Bank.

Επειδή σήμερα δεν είναι εργάσιμη η εντολή θα εκτελεστεί την δευτέρα και τα χρήματα θα μεταφερθούν εντός δυο εργάσιμων ημερών.

Αρα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η συναλλάγή να ακυρωθεί απο την Πειραιώς.

Θα δείξει.

Πάντως με άφησε να φτάσω ως το τέλος την εκτέλεση της εντολής σε σχέση με την Εθνική που δεν με άφησε να ολοκληρώσω την εντολή.

Επίσης με χρέωσε με προμήθεια εμβάσματος μόνο 1€ σε σχέση με τα 7€ που υπολογιζε χτες η Εθνική για το ίδιο ποσό.

Το ζήτημα είναι πως αν όλα πάνε καλά και μεταφερθεί στο balance μου το ανωτέρω ποσό...δεν έχω ιδέα πως κάνω αγορές μέσω του balance γιατί ως τώρα έκανα αγορές μεσω συνδεδεμένης κάρτας στο paypal.

Αλλά φαντάζομαι θα το βρω

Αν δεν κάνω λάθος. ....Από τη στιγμή που θα μεταφερθούν χρήματα στο balance του paypal θα κάνεις κανονικά τις αγορές και θα τρώει από το υπόλοιπο που έχεις μεταφέρει. Αν για παράδειγμα κάνεις μια αγορά 500 ευρώ τότε θα πάρει τα 450 που μετέφερες και θα τραβήξει άλλα 50 από τη συνδεδεμένη κάρτα στο paypal

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν δεν κάνω λάθος. ....Από τη στιγμή που θα μεταφερθούν χρήματα στο balance του paypal θα κάνεις κανονικά τις αγορές και θα τρώει από το υπόλοιπο που έχεις μεταφέρει. Αν για παράδειγμα κάνεις μια αγορά 500 ευρώ τότε θα πάρει τα 450 που μετέφερες και θα τραβήξει άλλα 50 από τη συνδεδεμένη κάρτα στο paypal

Έκανα κάποιες δοκιμές για το θέμα:

Με μετατροπή συναλλάγματος απο το PayPal (Conversion Options>Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency), τραβάει και απο το balance και απο την κάρτα.

Με μετατροπή συναλλάγματος απο την κάρτα (Conversion Options>Bill me in the currency listed on the seller's invoice), τραβάει μόνο απο την κάρτα.

Αυτό με την προϋπόθεση οτι το balance είναι σε ευρώ. Φαίνεται οτι δεν μπορεί να σπάσει την πληρωμή σε κομμάτια διαφορετικού νομίσματος, να πάρει π.χ. ευρώ απο το balance και δολάρια απο την κάρτα).

Λοιπόν πριν λίγο ολοκλήρωσα εντολή εμβάσματος 450€ απο Πειραιώς μέσω winbank στον λογ/σμο της paypal στην Deutsche Bank.

Επειδή σήμερα δεν είναι εργάσιμη η εντολή θα εκτελεστεί την δευτέρα και τα χρήματα θα μεταφερθούν εντός δυο εργάσιμων ημερών.

Θα δείξει.

Πάντως με άφησε να φτάσω ως το τέλος την εκτέλεση της εντολής σε σχέση με την Εθνική που δεν με άφησε να ολοκληρώσω την εντολή.

Επίσης με χρέωσε με προμήθεια εμβάσματος μόνο 1€ σε σχέση με τα 7€ που υπολογιζε χτες η Εθνική για το ίδιο ποσό.

Το ζήτημα είναι πως αν όλα πάνε καλά και μεταφερθεί στο balance μου το ανωτέρω ποσό...δεν έχω ιδέα πως κάνω αγορές μέσω του balance γιατί ως τώρα έκανα αγορές μεσω συνδεδεμένης κάρτας στο paypal.

πολυ θετικο αυτο, θα το δοκιμασω με eurobank, εχω ενα κακο προαισθημα ομως για αυτου του ειδους τα εμβασματα, εχει κανει κανεις επιτυχημενη τετοια αποστολη?

With great power, comes great responsibility...

Μπα το ίδιο έβγαζε και εμένα επιτυχημένη συναλλαγή χρέωση 1 ευρώ ανεξάρτητα από το ποσό, τα χρήματα όμως ποτέ δεν έφτασαν στη deucthe bank και PayPal..

Μπα το ίδιο έβγαζε και εμένα επιτυχημένη συναλλαγή χρέωση 1 ευρώ ανεξάρτητα από το ποσό, τα χρήματα όμως ποτέ δεν έφτασαν στη deucthe bank και PayPal..

λες να παρω τηλ. το europhone banking? να ρωτησω τι γινεται?

Θα δείξει.

Φίλε δυστυχώς δεν πρόκειται να ολοκληρωθει,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

Δεν έχει να κάνει με μη εργασιμη,το 1€ ξεχνά το κ αν χρήματα σου χρεωθηκαν στο τραπεζικό λογαριασμό σου,καλύτερα απο τώρα να πάρεις phonebanking(αν κ έχεις περιθωριο 30 ημέρες απο την συναλλαγή).Η διαδικασία είναι αμεση άντε να φάει κόλλημα για τρία λεπτά.Στο τηλ.μην τους τα εξηγήσεις ολα,να ξέρεις αυτοι βλέπουν μια κίνηση PayPal,δεν ξέρουν οτι είσαι κ στους δυο.

Όσο για αγοράς απο το balance γίνονται αυτόματα κ κανονικά όπως με κάρτα.

Άπλα οποιαδήποτε συναλλαγή στο εξής θα τραβάει πρώτα απο balance.

Edited by jimiss79

Έκανα κάποιες δοκιμές για το θέμα:

Με μετατροπή συναλλάγματος απο το PayPal (Conversion Options>Use PayPal's

Χθες παιδεύτηκα αρκετά , αλλά δεν μπόρεσα να βρω το σωστό tab , για να ορίσω το ποιος θα κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος . Θυμάμαι παλιότερα, που το PayPal ήταν "ενωμένο" με το eBay, είχα ρυθμίσει από το site του ebay να κάνει η τράπεζα τη μετατροπή. Τώρα δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στο site του paypal. Το μόνο που βρήκα ήταν η ενότητα my money / currencies, αλλά μου φάνηκε άσχετο με αυτό που θέλω εγώ: αναφέρομαι σε πληρωμή με κάρτα πιστωτική ή χρεωστική, τη μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει τράπεζα, γιατί από ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα συμφέρει περισσότερο. Ζητάω εκ των προτέρων συγνώμη , καθώς είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί αρκετές φορές το θέμα.

Πως θα επιλέξετε την μετατροπή συναλλάγματος να την κάνει η τράπεζα σας και όχι το PAYPAL

Ακολουθείται την διαδρομή:

Paypal -profile- mymoney - My preapproved payments- Set Available Funding Sources - Conversion Options

Edited by Vasileios

εγω παντως με επιλογη μετατροπης συναλλαγματος απο την τραπεζα, σε μεταφορα 180$ μου ρθε και 2,77ευρω εξοδα συναλλαγματος......eurobank visa.

Απ' ότι ξέρω η Εθνική και η Άλφα δεν χρεώνουν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος ενώ η Πειραιώς και η Γιουρομπανκ χρεώνουν.

Καλησπέρα,

Προσφατα έφτιαξα ενα λογαριασμό στ pp τη πρωτη φορα εκανα κανονικα μια αγορα, πηρα τον τετραψηφιο κωδικό απ την τραπεζα προσπάθησα να ξανακανω αγορα αλλα εμφανιζοταν error code 10486. Τι συμβαίνει; πλιιιζ χελπ

Απ' ότι ξέρω η Εθνική και η Άλφα δεν χρεώνουν έξοδα μετατροπής συναλλάγματος ενώ η Πειραιώς και η Γιουρομπανκ χρεώνουν.

να και κατι καινουριο που ειπαμε!!! εγω παντως το εμαθα καλα απο την eurobank.

Καλησπέρα,

Προσφατα έφτιαξα ενα λογαριασμό στ pp τη πρωτη φορα εκανα κανονικα μια αγορα, πηρα τον τετραψηφιο κωδικό απ την τραπεζα προσπάθησα να ξανακανω αγορα αλλα εμφανιζοταν error code 10486. Τι συμβαίνει; πλιιιζ χελπ

για καπιταλ κοντρολς εχεις ακουσει , διαβασει τιποτα το τελευταιο τριμηνο? :rolleyes:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg