Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα παλιο λογαριασμο στο paypal, με πριμαρυ καρτα ελληνικη πιστωτικη.

Ανοιξα λογαριασμο στο εξωτερικο, πηρα χρεωστικη καρτα μαστερκαρτ, και την εβαλα σαν πριμαρυ.

Αυτο φαινεται κανονικα στο λογαριασμο μου στο paypal.

Πηγαινοντας ομως να κανω αγορα μεσω paypal, μου εμφανιζει σαν πριμαρυ την παλια (Ελληνικη) καρτα

και δεν προχωρα η συναλλαγη.

Τι λαθος εχω κανει?

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ρε παιδιά πραγματικά τώρα, κάνετε κάτι χωρίς να καταλαβαίνεται τι είναι αυτό?

Το request money είναι μια λειτουργία του paypal που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε πωλητές! Δηλώνεις οτι είσαι πωλητής και ζητάς(εξου και request) να πληρωθείς για τα εμπορεύματα που πούλησες ή για τις υπηρεσίες.

Απλα διαπιστώθηκε οτι με αυτον τον τρόπο μπορούμε να φορτώνουμε το balance του paypal και να κάνουμε αγορές απ έξω. Δεν είναι όμως σωστό και για αυτο το λόγο δημιουργούνται προβλήματα! Για αυτο το λόγο είπαν τα παιδιά εδω μέσα τον 《καινούριο》τρόπο να φορτώνουμε το balance όπου στέλνεις θεωρητικά χρήματα σε κάποιο φίλο ή συγγενή σου(send money to family or friends). Τα χρήματα μπαίνουν κανονικά στο balance και τα προβλήματα που δημιουργούνται μειώνονται στο ελάχιστο! Άσε που δεν λες και ψέματα...

Πωλητής είσαι όταν στέλνεις invoice για να σε πληρώσουν. Το request money ΔΕΝ αφορά πωλητές.

Πωλητής είσαι όταν στέλνεις invoice για να σε πληρώσουν. Το request money ΔΕΝ αφορά πωλητές.

Αυτή την εντυπωση εχω και εγώ, ότι δηλαδή δεν αναφέρεται σε πωλητές, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω από καπου. Δηλαδή στο request δεν υπάρχει όριο στα χρήματα που μπορεί να κάνει request κάποιος? Γιατί κάπου είχε αναφερθεί ότι υπάρχει κάποιο όριο και μετά το PayPal ζητά να στείλεις χαρτιά από τράπεζες κλπ. Επίσης πως δικαιολογείται ότι κάποια παιδιά με request τους δεσμευσε το PayPal το πόσο για κάποιο χρονικό διάστημα με την αιτιολογία ότι αυτό γίνεται σε νέους πωλητές?

The day is my enemy, the night my friend

Παιδια ολοκληρωσα μια αγορα επιτυχως με sent to family στο balance του paypal και τωρα που προσπαθω να κανω επομενη μεταφορα μου λεει οτι εχω υπερβει το οριο και δεν γινεται.Μιλαμε για μια αγορα 3€ και το οριο που λεει ειναι 2.500€περιπου.Τι ν συμβαινει?μηπως δεν μπορεις να βαλεις λεφτα στο balance αμεσως?την ιδια μερα?

Δηλαδή ποιος άλλος ζητά λεφτά για προϊόντα ή υπηρεσίες εκτος απο αυτον που τα πούλησε ή θα τα πουλήσει...?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή την εντυπωση εχω και εγώ, ότι δηλαδή δεν αναφέρεται σε πωλητές, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω από καπου. Δηλαδή στο request δεν υπάρχει όριο στα χρήματα που μπορεί να κάνει request κάποιος? Γιατί κάπου είχε αναφερθεί ότι υπάρχει κάποιο όριο και μετά το PayPal ζητά να στείλεις χαρτιά από τράπεζες κλπ. Επίσης πως δικαιολογείται ότι κάποια παιδιά με request τους δεσμευσε το PayPal το πόσο για κάποιο χρονικό διάστημα με την αιτιολογία ότι αυτό γίνεται σε νέους πωλητές?

Δεν το ξέρω σίγουρα αλλά αν είναι για πωλητές όπως λέω εγω έχει λογική... δεν γίνεται να πουλάς συνέχεια και να παίρνεις λεφτά έτσι... κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσεις και φόρους... Ή τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι εγω

Ακόμα και όταν στέλνεις λεφτά στην οικογένειά σου θεωρητικά αυτα τα χρήματα πρέπει να φορολογούνται σύμφωνα με το Ελληνικό κράτος....:blink::blink:

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ο τρόπος που αναφέρει ο φίλος (send money to family or friends) που αναφερεται ,γτ με τοσα μηνυματα εχω χαθει..

Πήγαινε 10-15 σελίδες πίσω το αναφέρουμε αρκετές φορές. Ειδικά ο fireblade

Edited by Graydath

Εγώ πάντως όσες φορές έκανα request money δούλεψε μια χαρά. Τα άλλα όλα που συζητάμε νομίζω είναι υπερβολική ανάλυση.

Τι εννοεις? απανωτα εκανες μεταφορες στο balance του paypal και το εκτελεσε?εμενα δεν γινεται οσο κι αν προσπαθω.Μονο μια αγορα εκανα και τελος.Δοκιμαζω και πειραιως viza και με eurobank master card αλλα τιποτα

Γρήγορη ερώτηση

Αν δηλώσω ξένη κάρτα θα με αφήσει να κάνω topup;

Και κλεισανε και το trustpay...

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Γρήγορη απάντηση : Όχι

Top up δεν γίνεται από πιστωτική .

Ειχα παλιο λογαριασμο στο paypal, με πριμαρυ καρτα ελληνικη πιστωτικη.

Ανοιξα λογαριασμο στο εξωτερικο, πηρα χρεωστικη καρτα μαστερκαρτ, και την εβαλα σαν πριμαρυ.

Αυτο φαινεται κανονικα στο λογαριασμο μου στο paypal.

Πηγαινοντας ομως να κανω αγορα μεσω paypal, μου εμφανιζει σαν πριμαρυ την παλια (Ελληνικη) καρτα

και δεν προχωρα η συναλλαγη.

Τι λαθος εχω κανει?

Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Μολις ειδα οτι στο my profil, my cards, ζητα το τριψηφιο νουμερο απο το πισω μερος της καρτας, κατι το οποιο δεν εχω καταχωρησει. Μηπως δεν δεχεται την καρτα αυτη για τον λογο αυτο? Πρεπει να το γραψω? Εχει περασει πολυυυυ καιρος απο την προηγουμενη φορα και δεν θυμαμαι.

Edited by Evaggelos1
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Περιμένω να φορτισει μια prepaid που έχω για να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα με σένα και θα σου απαντήσω
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Μπορει καποιος να με βοηθησει?

Μολις ειδα οτι στο my profil, my cards, ζητα το τριψηφιο νουμερο απο το πισω μερος της καρτας, κατι το οποιο δεν εχω καταχωρησει. Μηπως δεν δεχεται την καρτα αυτη για τον λογο αυτο? Πρεπει να το γραψω? Εχει περασει πολυυυυ καιρος απο την προηγουμενη φορα και δεν θυμαμαι.

Αν δεν την έχεις κάνει verified δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για πληρωμές.

The day is my enemy, the night my friend

Μετα απο την επιλογη sent money,βαζω το δευτερο email (συνδεδεμενο στο paypall)και βαζω το ποσο και και μου βγαζει αυτοThis transaction exceeds your remaining sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.Τι κσνω λαθος?ενω το πρωι οπως ανεφερα εκανα μια αγορα κανονικα.Μηπως να παω με request που εχουν πει καποιο φιλοι?

Τι εννοεις? απανωτα εκανες μεταφορες στο balance του paypal και το εκτελεσε?εμενα δεν γινεται οσο κι αν προσπαθω.Μονο μια αγορα εκανα και τελος.Δοκιμαζω και πειραιως viza και με eurobank master card αλλα τιποτα

οχι απανωτα, αλλα 4 φορες το εκανα σε ενα μηνα και ολα καλα.τα λεφτα εμφανιζονται στο δευτερολεπτο στο balance.δεν ειχα κανενα προβλημα με πιστωτικη της εθνικης.

οχι απανωτα, αλλα 4 φορες το εκανα σε ενα μηνα και ολα καλα.τα λεφτα εμφανιζονται στο δευτερολεπτο στο balance.δεν ειχα κανενα προβλημα με πιστωτικη της εθνικης.

Ετσι μπραβο.........ρεγουλα θελει και ολα γινονται στο λεπτο!;)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ετσι μπραβο.........ρεγουλα θελει και ολα γινονται στο λεπτο!;)

Δηλαδη ρε παιδια 1 φορα τη βδομαδα αγοραζουμε?θα τρελαθουμε τωρα?τι ειναι αυτα τα κουλα?

Γιατι φιλε σε χαλάει?? απτο να μην έκανες καθόλου μια χαρα είναι μια φορα την εβδομαδα είναι λογικό, μάζεψε οτι θες και κανε τα ολα μαζι την ιδια μερα, ετσι θα φορτώνεις το balance με μεγάλο χρηματικό ποσό και οχι συνεχεία απο λιγα,ολα θελουν ρεγουλα και μετρο γιατι θα το μπιπ....... και θα ψοφήσει στο τέλος!!!όπως λένε και στο χωριο μου.

Ειχα στείλει request money σε φίλο που έχει λογαριασμό τραπέζης σε άλλη χώρα,για να μου τα στείλει στο balance. Η συναλλαγή φαίνεται κανονικα στο ιστορικό μείον την προμήθεια, αλλά στο status παραμένει pending. Και λέει "This payment is still pending. In case you are shipping an item please wait until the payment is completed."

πόσο πρέπει να περιμένω για να μου γίνουν διαθέσιμα στο balance?; Μήπως επέλεξε κάτι ο φίλος και φαίνεται σαν να αγόρασε κάτι από μένα και περιμένει επιβεβαίωση ότι του πήγε;

Φιλε μου εκτος απο gagetιες και κινητα υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν με εξωτερικο σε καθημ ερινη βαση και μεσα στην ημερα 2 φορες οπως εγω.Οι απαιτησεις της δουλειας μου σε υλικα που χρησιμοποιω ειναι αποφαση για παραγγελιες τουλαχιστον καθημερινα μια και τα παιρνω πολυ φθηνοτερα.Γι"αυτο το θετω ετσι.Αν τωρα καποιοι παραγγελνουν παιχνιδακια ας τα μαζεψουν να τα παραγγειλουν ολα μαζι για να παιξουν.Μην ισοπεδωνουμε!!!!!

Φιλε μου εκτος απο gagetιες και κινητα υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν με εξωτερικο σε καθημ ερινη βαση και μεσα στην ημερα 2 φορες οπως εγω.Οι απαιτησεις της δουλειας μου σε υλικα που χρησιμοποιω ειναι αποφαση για παραγγελιες τουλαχιστον καθημερινα μια και τα παιρνω πολυ φθηνοτερα.Γι"αυτο το θετω ετσι.Αν τωρα καποιοι παραγγελνουν παιχνιδακια ας τα μαζεψουν να τα παραγγειλουν ολα μαζι για να παιξουν.Μην ισοπεδωνουμε!!!!!

Θα σου πρότεινα να φορτώσεις, αν μπορείς φυσικά, στο balance του paypal ένα σεβαστό ποσό και να μην κάνεις την διαδικασία request / send money όλη την ώρα, αλλά να τα τραβάς από το balance. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν περιορισμοί από τη δουλειά σου.

Θα σου πρότεινα να φορτώσεις, αν μπορείς φυσικά, στο balance του paypal ένα σεβαστό ποσό και να μην κάνεις την διαδικασία request / send money όλη την ώρα, αλλά να τα τραβάς από το balance. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν περιορισμοί από τη δουλειά σου.

Ξερεις,αυτο θελω να κανω μολις το καταφερω να βαλω στο balance μεγαλο ποσο να υπαρχει,αλλα δεν το ηξερα αρχικα το προβλημα τωρα που επεστρεψα απο διακοπες και εκανα μια δοκιμαστικη αγορα 3€ να δω τι γινεται και την πατησα.Τωρα μολις μου επιτρεψει θα μεταφερω με sent ενα ποσο να ειμαι ησυχος.Απλα εχουμε δεθει χειροποδαρα αυτο βλεπω

φιλε και εγω αυτο σου ειπα,μπορει ο τροπος να ηταν λιγο αποτομος,αφου με τον capital control δεν μπορουμε να κανουμε αγορες προς εξωτερικο,τωρα βρικαμε καποια λυση με το γεμισμα του balance του pp,ελπιζω να μην ειναι προσωρινη για να κανουμε την δουλεια μας, με το request καποιες καρτες δεν "περνούσαν" και υπήρχε πρόβλημα ενώ με το sent money γίνεται η δουλειά μας κανονικά και χωρίς προβλήματα κοινώς όμως ξέρουμε οτι παίζουμε "ζαριες".Για αυτό είπα για μεγάλα γεμίσματα στο balance.

φιλε και εγω αυτο σου ειπα,μπορει ο τροπος να ηταν λιγο αποτομος,αφου με τον capital control δεν μπορουμε να κανουμε αγορες προς εξωτερικο,τωρα βρικαμε καποια λυση με το γεμισμα του balance του pp,ελπιζω να μην ειναι προσωρινη για να κανουμε την δουλεια μας, με το request καποιες καρτες δεν "περνούσαν" και υπήρχε πρόβλημα ενώ με το sent money γίνεται η δουλειά μας κανονικά και χωρίς προβλήματα κοινώς όμως ξέρουμε οτι παίζουμε "ζαριες".Για αυτό είπα για μεγάλα γεμίσματα στο balance.

Δεν τρεχει τιποτα με τον τροπο σου.Σωστα το ειπες οπως και αλλος φιλος απ"οτι ειχα διαβασει σε προηγουμενα ποστ,πρεπει ολοι να προσπαθουμε συλογικα τωρα που εχουμε προβλημα,για να καταφερνουμε κατι.Εξ'ου και ειπαμε τον τροπο αυτο να προτιμαμε.Απλα εγω δυσκολευομαι επαγγεμλματικα βασικα.Τελος παντων οταν μπορεσω το συντομοτερο θα το φοττωσω.Τι να κανουμε ρε παιδια,αυτη η περιφανη χωρα πλητεται απο παντου αλλα δεν θα τους περασει,ο Ελληνας παντα μαχεται

Ειχα στείλει request money σε φίλο που έχει λογαριασμό τραπέζης σε άλλη χώρα,για να μου τα στείλει στο balance. Η συναλλαγή φαίνεται κανονικα στο ιστορικό μείον την προμήθεια, αλλά στο status παραμένει pending. Και λέει "This payment is still pending. In case you are shipping an item please wait until the payment is completed."

πόσο πρέπει να περιμένω για να μου γίνουν διαθέσιμα στο balance?; Μήπως επέλεξε κάτι ο φίλος και φαίνεται σαν να αγόρασε κάτι από μένα και περιμένει επιβεβαίωση ότι του πήγε;

21 ημέρες μόνο

Λύση : κάνεις refund , και του ζητάς να κάνει send money to family and friends