Jump to content

tsmanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsmanos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

tsmanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. αυτό έκανα. γενικά όμως, και να βρουν πόσο κάνει πραγματικά το αντικείμενο τώρα, πώς μπορούν να ξέρουν αν εγώ το πλήρωσα τόσο? θα μπορούσε να έχει αγοραστεί σε snap up deal ή με μεγάλη έκπτωση 70% σε black friday πχ.
  2. σε αντίστοιχη περίπτωση, δηλωμένη αξία πάνω στη συσκευασία (κινητό) 20 δολάρια, πραγματική 59 ευρώ, έχω εικονικό τιμολόγιο από το site που αγόρασα για 20 δολάρια, να στείλω αυτό ή την πραγματική συναλλαγή μέσω paypal?
  3. φίλε είδα το ίδιο status στην δική μου παραγγελία. τελικά τι έκανες?
  4. καλημέρα, το ίδιο βλέπω κι εγώ στο tracking των ελτα σήμερα.. την πατήσαμε? πώς προχωράμε τώρα? κινητό από geekbuying, δηλωμένο 20 δολάρια. Η αξία του είναι 59 ευρώ αλλά και πάλι..
  5. φίλε μου καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση..έκανα όλα τα βήματα με την τελευταία παράγραφο που γράφει για το sp flash tool..μπορείς να βοηθήσεις για το παρακάτω?
  6. καλησπέρα και πάλι, θα επιμείνω λίγο στο θέμα .. έχει κάποιος άλλος θέμα με την σύνδεση στο pc? δεν αναγνωρίζεται το τηλέφωνο ως δίσκος, δεν εμφανίζεται επίσης η κάρτα μνήμης που έχω βάλει.. λειτουργεί μόνο η φόρτιση.. στο φορουμ της umi έχω δει κι αλλους με το ίδιο θέμα , αλλά δεν υπάρχει απάντηση για λύση.. από την umi greece μου είπαν να τους στείλω το τηλέφωνο και να πληρώσω 15 ευρώ για φλασάρισμα..
  7. Καλησπέρα, έχει καποιος προβλημα με την συνδεση στο PC? ..δεν εμφανιζεται καθολου , μονο φορτιζει.. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  8. Καλημερα, προσπαθησε καποιος να κατεβασει το rootjoy προσφατα ? Δεν δουλευει το λινκ..ειναι απαραιτητο να το εχω ?
  9. tsmanos

    Doogee X5 pro

    αν απάντησες στο πρόβλημα στο ηχείο , δεν εννοώ απλώς κακή ποιότητα , απλά νέκρωσε εντελώς..όχι το ακουστικό ,το ηχείο..
×
×
  • Create New...