FIREBLADE1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ας μην έκανες και εσύ αυτό που έκανες. Τι να πει κι ο άλλος; Βγαίνει από τα ρούχα του.;) πες τα ρε serenata, λες κ εχω καμια ορεξη να μιλαω ετσι , ολοι εδω μεσα φιλοι ειμαστε, αλλα αμα κανεις πατατα τοτε σορρυ αλλα.....ακου και λιγα ευχολογα. :P ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να σ ενημερωσω κ σενα γιατι μαλλον δε θα το ξερεις οτι σε καποια site οπως banggood, dx ισως και καποια αλλα οι καρτες μας περνανε κανονικα ;) περνανε κανονικα γιατι χρησιμοποιουν εισπρακτικη εταιρεια η οποια ΔΕΝ ειναι στην blacklist των CC. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν κανω request θα μπορεσω να μεταφερω χρηματα στο balance ? η να φτιαξω δευτερο λογαριασμο PP και να κανω sendmoney απο τον παλιο Με SEND money ειναι πιο "καλα" για ολους μας, αν μπορεις το κανεις για το κοινο καλο, τωρα αν δεν εχεις αλλο λογαριασμο paypal η μονη λυση ειναι request. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Με SEND money ειναι πιο "καλα" για ολους μας, αν μπορεις το κανεις για το κοινο καλο, τωρα αν δεν εχεις αλλο λογαριασμο paypal η μονη λυση ειναι request. δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φτιαξει καποιος αλλο ενα email και εναν δευτερο λογαριασμο paypal ετσι δεν ειναι? ;) εφοσον οπως ειπαμε δεν υπαρχει λογος και αναγκη να ειναι συνδεδεμενος με καρτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Άμα κάνουμε την διαδικασία με το send money σε δεύτερο λογαριασμό paypal τι προμήθεια χρεώνει? Έψαξα σε προηγούμενα ποστ και δεν βρήκα κάτι. Τα χρήματα τα τραβάει από την κάρτα που είναι verified σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 δεν ειναι και τοσο δυσκολο να φτιαξει καποιος αλλο ενα email και εναν δευτερο λογαριασμο paypal ετσι δεν ειναι? ;) Είναι όμως επίφοβο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 για ποιο λογο ειναι επιφοβο? υποτιθεται οτι ειναι λογαριασμο ενως συγγενης σου, απλα τον διαχειριζεσαι εσυ.....δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Προς το παρον εγω προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι δεν το γνωριζα, αν χρειαστω αλλο balance (τωρα εχω 110 ευρω) τοτε θα το κανω ομως, προκειμενου να μην κανω request money που δεν ειναι καθολου καλο! πολυ χειροτερο ειναι το request money γιατι η συνεχης-τακτικη χρηση δειχνει οτι εισαι πωλητης κατι....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Άμα κάνουμε την διαδικασία με το send money σε δεύτερο λογαριασμό paypal τι προμήθεια χρεώνει? Έψαξα σε προηγούμενα ποστ και δεν βρήκα κάτι. Τα χρήματα τα τραβάει από την κάρτα που είναι verified σωστά? 3,75% νομιζω είναι. Το καλό στο "send money" είναι ότι κάτω από την επιλογή "friends or family" σου εμφανίζει ακριβώς το ποσό που θα σου κρατήσει και στο επόμενο βήμα, που είναι η επιβεβαίωση, σου έχει να επιλέξεις αν το ποσό προμήθειας θα το κράτηση από εσένα ή από αυτόν που το στέλνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 3,75% νομιζω είναι. Το καλό στο "send money" είναι ότι κάτω από την επιλογή "friends or family" σου εμφανίζει ακριβώς το ποσό που θα σου κρατήσει και στο επόμενο βήμα, που είναι η επιβεβαίωση, σου έχει να επιλέξεις αν το ποσό προμήθειας θα το κράτηση από εσένα ή από αυτόν που το στέλνεις. Άρα είναι καλύτερο από το request γιατί εκεί κρατάει παραπάνω προμήθεια νομίζω. Οκ σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Στον δεύτερο λογαριασμό που δεν είναι verified αν βάλουμε τα ίδια στοιχεία με τον κανονικό μας θα έχουμε πρόβλημα; Επίσης υπάρχει περίπτωση επειδή δεν είναι verified να μην μπορείς να αγοράσεις από vickmall κτλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 παρηγγειλα σημερα χωρις προβλημα με καρτα της εθνικης με το request money.παραγγελια απευθειας δεν δεχεται πουθενα.τωρα πως καποιοι το κανουν ειναι αξιο αποριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Άρα είναι καλύτερο από το request γιατί εκεί κρατάει παραπάνω προμήθεια νομίζω. Οκ σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω. εχω κανει 2 φορες request money, την 1η σε ευρω ειχα στειλει 100 ευρω η προμηθεια ηταν 3.75 ευρω.... η δευτερη ηταν σε δολαρια και εστειλα 40 και δεν θυμαμαι αλλα νομιζω το ιδιο εβγαινε σαν ποσοστο. παρηγγειλα σημερα χωρις προβλημα με καρτα της εθνικης με το request money.παραγγελια απευθειας δεν δεχεται πουθενα.τωρα πως καποιοι το κανουν ειναι αξιο αποριας. δεν παραγγελνεις με το request money, στελνεις χρηματα στο balance στο paypal και αγοραζεις με paypal δλδ...μην λεμε λαθος εκφρασεις και μπερδευεται ο κοσμος. Εχω παραγγειλει απο το banggood απευθειας μεσω καρτας με πιστωτικη eurobank visa, και αλλοι ομως εχω ακουσει τοσο εδω οσο και σε αρκετα αλλα forums απο dealextreme, gearbest και amazon.co.uk ή .de σημειωτεον πως δεν πετυχαινει με ολες τις τραπεζες, αν δεν πετυχε δλδ σε εσενα μπορει να πετυχει σε αλλη ωρα, ή να δουλευει χωρις προβλημα η αγορα στις παραπανω σελιδες με καρτες αλλων τραπεζων. Απο μερικες σελιδες δεν αγοραζεις με τιποτα πχ απο aliexpress αλλα ακουσα πως μπορεις να κανεις αγορα και μετα μιλας με τον πωλητη να σου δωσει paypal αλλιως ακυρωνεις την παραγγελια.... απο ebay αγορασα και γω κατι απο Ρωσια και ηρθε μολις σημερα μεσω paypal balance εννοειτε. Edited September 8, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εγω εκανα με το request αλλα τα $ δεν μπηκαν στο balance. Υπαρχει η συναλαγη στο activity αλλα δεν μπαινουν στο balance. Η τραπεζα λεει οτι εχει γινει η συναλαγη κανονικα και ειναι θεμα paypal που δεν τα ρευστοποιει στο balance. Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Στον δεύτερο λογαριασμό που δεν είναι verified αν βάλουμε τα ίδια στοιχεία με τον κανονικό μας θα έχουμε πρόβλημα; Επίσης υπάρχει περίπτωση επειδή δεν είναι verified να μην μπορείς να αγοράσεις από vickmall κτλπ; Εγώ έβαλα ακριβώς τα ιδια στοιχειά με τον πρώτο λογαριασμό paypal οπου εχω συνδεση και την καρτα μου. Mε τις αγορές δεν έχεις προβλημα διοτι τα χρηματα ειναι στο balance. Βεβαια ,μπορεις τα χρηματα οπου μετεφερες στον δευτερο λογαριασμο, να τα στειλεις παλι απο εκει "send money" στον πρωτο σου λογαριασμο paypal. Επειδη τα χρηματα θα πανε απο balance σε balance δεν εχεις και χρεωση. Edited September 8, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εγω εκανα με το request αλλα τα $ δεν μπηκαν στο balance. Υπαρχει η συναλαγη στο activity αλλα δεν μπαινουν στο balance. Η τραπεζα λεει οτι εχει γινει η συναλαγη κανονικα και ειναι θεμα paypal που δεν τα ρευστοποιει στο balance. Τι μπορει να συμβαινει? Φιλε μου το λεμε και το ξαναλεμε, δυο λογαριασμοι και SEND money, τα χρηματα στα εχει δεσμευσει διοτι με το request φαινεσαι σαν πωλητης. Αναμονη για αποδεσμευση ή dispute. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Να πατησω cancel να πανε πισω στην καρτα? Και μετα να το κανω με το send to a friend? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 σωστος!! με send..... ευκολο και σωστο, ετσι? ουτε να σου δεσμευει χρηματα ουτε να σου λεει οτι εισαι πωλητης ενω δεν εισαι.... Πανευκολο!! Ανoιξα δευτερο λογαριασμο με αλλo email ( εκανα επιβεβαιωση το δευτερο email ) και μετα τα εστειλα αμεσως!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άμα κάνουμε την διαδικασία με το send money σε δεύτερο λογαριασμό paypal τι προμήθεια χρεώνει? Έψαξα σε προηγούμενα ποστ και δεν βρήκα κάτι. Τα χρήματα τα τραβάει από την κάρτα που είναι verified σωστά? Εαν δεν κανω λαθος χρεωνει το ιδιο ποσο με το request Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 εννοειται οτι χρεωνει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 δηλαδη ανοιγω δευτερο paypal με αλλο email, αλλη καρτα και ιδια στοιχεια και με send money(3.4% + €0.35 EUR)μπαινουν στο balance τα λεφτα; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Φιλε μου το λεμε και το ξαναλεμε, δυο λογαριασμοι και SEND money, τα χρηματα στα εχει δεσμευσει διοτι με το request φαινεσαι σαν πωλητης. Αναμονη για αποδεσμευση ή dispute. αυτο φταιει ή μηπως δεν εχει κανει accept μέσα απο την σελιδα του paypal? Να πατησω cancel να πανε πισω στην καρτα? Και μετα να το κανω με το send to a friend? εκανες accept για την κινηση αυτη απο την σελιδα του paypal μετα? το εχεις κανει και αλλες φορες το request money? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Και αφού χρεώνει το ίδιο πioς ο λόγος να κάνουμε δεύτερο λογαριασμό και να κάνουμε send αντί για request? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Και αφού χρεώνει το ίδιο πioς ο λόγος να κάνουμε δεύτερο λογαριασμό και να κάνουμε send αντί για request? το εχουμε εξηγησει ποσες φορες..... το request λεει οτι ζητας απο καποιον αλλον χρηματα για παροχη υπηρεσιων ή για αγαθα, αρα κατι πουλας.... με το send money στελνεις σε φιλους ή συγγενεις, είναι το ιδιο πραγμα? αμα κανεις συχνα request ή μεγαλα ποσα ειναι θεμα χρονου να σου μπλοκαρουν τα χρηματα σου ή τον λογαριασμο σου, αμα δεις ποιο πισω σε μερικους ηρθαν κατι σχετικα μυνηματακια απο το paypal! γιαυτο κανουμε μονο send money! εγω εκανα 2 φορες request μεσα σε διαφορετικους μηνες ομως, αλλα τωρα που εμαθα πως γινεται το send money δεν θα το ξανακανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 δοκιμη να πληρωσω με paypal απο banggood, eurobank visa ποσο 6,11ευρω, δεν με πεταει στο card verification, αλλα στο τελος μου βγαζει transaction has been denied by the card issuer, αρα καναμε ενα βημα εμπρος, κατι αλλαξε μαλλον. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 δοκιμη να πληρωσω με paypal απο banggood, eurobank visa ποσο 6,11ευρω, δεν με πεταει στο card verification, αλλα στο τελος μου βγαζει transaction has been denied by the card issuer, αρα καναμε ενα βημα εμπρος, κατι αλλαξε μαλλον. Κατά σύμπτωση αγόρασα μία θήκα από banggood πριν 2-3 ημέρες. Εχθές επίσης έκανα και την πρώτη μου επιτυχημένη αγορά από ebay. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 withdraw δεν μπορεις να κανεις λογο CC ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνωμη φιλε μου αλλα θα σε χαρακτηρισω ευγενικα ως "αφελη" για να μην το πω αλλιως..... καλα ειναι δυνατον να τους το λετε οτι υπαρχει μια χαραμαδααγορων? Δηλαδη ποσο ............. μπορει να ειστε? Λες και δεν το ξερουν, εμας περιμεναν να το μαθουν. Ακομα κ η κουτση Μαρια το ξερει. Η μηπως δεν υπαρχει περιπτωση τα παιδια τους, η ακομα και οι ιδιοι, να γραφουν ακομα και στο θεμα για paypal που μιλαμε? Ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Πριν από 5 λεπτά έκανα αγορά απο ebay μια θήκη για tablet μέσω paypal αξίας 6.11 δολλαριων χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 αυτο φταιει ή μηπως δεν εχει κανει accept μέσα απο την σελιδα του paypal? εκανες accept για την κινηση αυτη απο την σελιδα του paypal μετα? το εχεις κανει και αλλες φορες το request money? Αυτο το accept δεν το βλεπω πουθενα εχω ψαξει ολο το paypal. Πρωτη φορα κανω request Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts