basilis223 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παιδιά ανακοίνωσαν πρόσφατα για τα capital control διαδικτυακές διευκολύνσεις... μας κάνει τίποτα καλό αυτό γνωρίζει κανένας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παιδιά ανακοίνωσαν πρόσφατα για τα capital control διαδικτυακές διευκολύνσεις... μας κάνει τίποτα καλό αυτό γνωρίζει κανένας??? πιο συγκεκριμενα? δωσε κανα link.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το μόνο νεότερο που είδα σήμερα είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis223 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Το μόνο νεότερο που είδα σήμερα είναι αυτό. Και εγώ αυτό τίποτα παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ι καποιος να συνδεσει το paypal με τραπεζικο λογαριασμο; ή λογω cc θα φαω ακυρο αν το κανω; Αμα μπορουσαμε να τραβηξουμε χρηματα απευθειας απο λογαριασμο, όλη αυτη η συζητηση εδώ και μερικές σελίδες δεν θα είχε νοημα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 τι θελουν να πουν με το "ουσιαστικη χαλαρωση"? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 τι θελουν να πουν με το "ουσιαστικη χαλαρωση"? Την ίδια απορία έχω κι εγώ μαζί σου. Θα δείξει άμεσα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Send money απο paypal σε paypal με χρεωστικη attica bank έγινε κανονικά. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Βασικά δεν νομίζω να παίζει ρόλο για το αν θα είναι επιτυχής η μεταφορά χρημάτων η μέθοδος που θα ακολουθηθεί, δηλαδή με send money ή request. Αν δεν γίνεται με τον ένα τρόπο δεν γίνεται και με τον άλλο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παιδιά, αν συνδέσω μια χρεωστική της Πειραιώς σήμερα και πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μετά από λίγο, θα μου δώσουν τον 4ψήφιο κωδικό επί τόπου ή πρέπει να περάσουν 1-2 μέρες πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Παιδιά, αν συνδέσω μια χρεωστική της Πειραιώς σήμερα και πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών μετά από λίγο, θα μου δώσουν τον 4ψήφιο κωδικό επί τόπου ή πρέπει να περάσουν 1-2 μέρες πρώτα; θελει 2-3 μερες....νομιζω εργασιμες...... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 175$ με eurobank visa μολις τωρα, με διαδικασια send money. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εκανα τη διαδικασια με request με μια prepaid της πειραιως τα $ δεν πηγαν στο balance απλα υπαρχει η συναλαγη. Πρεπει να κανω κατι ακομα για να μπουν στο balance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εκανα τη διαδικασια με request με μια prepaid της πειραιως τα $ δεν πηγαν στο balance απλα υπαρχει η συναλαγη. Πρεπει να κανω κατι ακομα για να μπουν στο balance? Request....... δοκιμασε με send, αν και αναλογα την καρτα και την τραπεζα ισως να πρεπει να περασει εγκριση, το επαθα εγω με το banggood, waiting for bank confirmation. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλημερα. μεταφορα χρηματων με send money,απο προπληρωμενη της πειραιως σε 2ο λογαριασμο με στοιχεια του γιου μου,επιτυχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 κάτι ακούστηκε ότι μπορεί πλέον, ο κάθε ιδιώτης να μεταφέρει έως 500 ευρώ/μήνα στο εξωτερικό. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο...??? Οπότε μπορούμε να ψωνίζουμε από ebay έως 50 ευρώ τον μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Συμφωνα με αυτα που λες, θα μπορεις να ψωνιζεις 500 το μηνα απο εβαυ κ οχι 50 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 κάτι ακούστηκε ότι μπορεί πλέον, ο κάθε ιδιώτης να μεταφέρει έως 500 ευρώ/μήνα στο εξωτερικό. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο...??? Οπότε μπορούμε να ψωνίζουμε από ebay έως 50 ευρώ τον μήνα? Συμφωνα με αυτα που λες, θα μπορεις να ψωνιζεις 500 το μηνα απο εβαυ κ οχι 50 Προφανώς το ξέφυγε ένα 0 όταν έγραφε το μήνυμα. ;) Περιμένουμε να δούμε από Δευτέρα τι θα γίνει. Αλλαγές ακούγονται, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει τίποτα επίσημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Εκανα τη διαδικασια με request με μια prepaid της πειραιως τα $ δεν πηγαν στο balance απλα υπαρχει η συναλαγη. Πρεπει να κανω κατι ακομα για να μπουν στο balance? καμια βοηθεια κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Τράβηξε ένα screen από το ιστορικό συναλλαγών που νας δείχνει μόνο την συγκεκριμένη. Μάλλον ή πρέπει να πατήσεις accept ή σου λεει ότι μετά από 21 ημ΄'ερες θα είναι διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχω δοκιμάσει να βάλω στο paypal balance χρήματα με τον κλασσικό τρόπο... καμία τύχη....3 κάρτες δοκίμασα (piraios visa, eurobank visa και alphabank mastercard) και στα 3 μου έφαγε εν ευρώ και έβγαλε αυτό το μήνυμα We're sorry, we couldn't complete your purchase using card XXXXXX because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 κάτι ακούστηκε ότι μπορεί πλέον, ο κάθε ιδιώτης να μεταφέρει έως 500 ευρώ/μήνα στο εξωτερικό. Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο...??? Οπότε μπορούμε να ψωνίζουμε από ebay έως 50 ευρώ τον μήνα? Δεν ισχύει για τράπεζες αυτό. Μην περιμένετε αλλαγές στις αγορές internet σύντομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλό θα ήταν αν δεν εχετε σκοπό να κάνετε τώρα αμέσως αγορές μην του αλλαζετε τα φώτα του paypal στις δοκιμές! Πιθανώς γιαυτό τρωτε ακυρα. Προχτες εμένα δούλεψε το request κανονικά με eurobank visa πιστωτική. Μετά έμαθα το send θα το κάνω όταν μου χρειαστεί δεν θα κάνω άσκοπες δοκιμές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Weedsmd Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μεταφορα χρηματων στο balance με το γνωστο τροπο απο prepaid eurobank, η οποια ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο που εχω στο paypal. Ευχαριστω το φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μπορω να κανω send money στον λογαριασμο μου paypal με χρεωστικη eurobank που ειναι ηδη συνδεδεμενη στο paypal η χρειαζεται να ειναι αλλλη καρτα αδηλωτη στο paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Μπορείς και με την ίδια κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts