Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεταφορα στον εαυτο σου? μα το paypal δεν το δεχεται αυτο, δηλαδη να κανεις request ή send money στο ιδιο σου το email.

δηλωνεις αλλο μειλ που εχεις προσβαση

μεταφορα στον εαυτο σου? μα το paypal δεν το δεχεται αυτο, δηλαδη να κανεις request ή send money στο ιδιο σου το email.

Σε άλλο email απ'αυτό πού έχεις στο PayPal. Επίσης δικό σου.

δηλωνεις αλλο μειλ που εχεις προσβαση

ετσι ναι το ξερω.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσπαθεια αγορας απο gearbest 139$ μεσω paypal, ακυρο, eurobank visa. Με μεταφορα ποσου σε αλλο λογαριασμο και πληρωμη απο εκει μεσω balance, ολα οκ!!

With great power, comes great responsibility...

παιδιά καλησπέρα. Μπορούμε να φορτίσουμε την κάρτα webuy από λογαριασμό μας ή δεν επιτρέπεται ακόμη ?

Επειδή έχω μια γνωστή που μένει Γερμανία και έχει ξένη κάρτα τώρα που είναι Ελλάδα μπορώ να τις δώσω π.χ 200 ευρώ και να μου τα περάσει στο paypal balance ως send money to friend ? θα μπουν σίγουρα ?

παιδιά καλησπέρα. Μπορούμε να φορτίσουμε την κάρτα webuy από λογαριασμό μας ή δεν επιτρέπεται ακόμη ?

Επειδή έχω μια γνωστή που μένει Γερμανία και έχει ξένη κάρτα τώρα που είναι Ελλάδα μπορώ να τις δώσω π.χ 200 ευρώ και να μου τα περάσει στο paypal balance ως send money to friend ? θα μπουν σίγουρα ?

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σίγουρα αυτό φταίει ή μήπως δεν έχεις κάνει αποδοχή την πληρωμή ? Για να καταλάβουμε λίγο πως λειτουργεί το request money, είναι ακριβώς σαν να είμαστε εμείς πωλητές και να ζητάμε από έναν τρίτο ( τον εαυτό μας στην προκειμένη περίπτωση) να μας πληρώσει για μια υπηρεσία ή αγαθό που του έχουμε προσφέρει. Όσοι το έχουν κάνει θα παρατήρησαν εξάλλου ότι υπάρχει και η επιλογή refund δηλαδή να στείλουμε τα χρήματα που πήραμε πίσω στον υποτιθέμενο αγοραστή. Και σε εκείνη την περίπτωση όπως και σε κάθε περίπτωση refund το ποσό επιστρέφεται ακέραιο στον αγοραστή και προέρχεται το 3,4% από το paypal και το υπόλοιπο 96,4% από τον πωλητή.

Μου έστειλε ένα ενημερωτικό email το Paypal στο καινούριο account,και έκανα κάποιες ενέργειες για να επισπεύσω την αποδέσμευση των χρημάτων που έστειλα από το άλλο μου account,επειδή τα έστειλα σαν αγορά αγαθών έβαλα ότι τα έχω στείλει, ούτως ώστε να αποδεσμευτούν πιό σύντομα

Android uber alles

100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ωραία ευχαριστώ. Γιατι αν δεν επιτρέπεται η φόρτιση της κάρτας δεν μπορώ να κάνω το κόλπο με το μαιλ και το request money

ωραία ευχαριστώ. Γιατι αν δεν επιτρέπεται η φόρτιση της κάρτας δεν μπορώ να κάνω το κόλπο με το μαιλ και το request money

οι καρτες πλεον φορτιζονται κανονικα, ακομη και μεσω e-banking.

ΟΧΙ, δεν ανοιγεις αλλο απλα

Μπαινεις paypal

Πας request money

Βαζεις ενα δευτερο ασχετο mail που εχεις προσβαση

Τσεκαρεις επιλογη goods και ποσο που ζητας

Πας στο ασχετο mail και βλεπεις εαν ηρθε μυνημα

Στο μηνυμα δινεις καποια στοιχεια που ζηταει ( εαν θελεις βαλε οτι να ναι )

Γραφεις την καρτα που θα γινει η χρεωση ( εμενα εγινε με prepaid eurobank που την ειχα συνδεδεμενη στο paypal )

Πατας pay και τελος !! Εχουν μπει στο balance του paypal.

εχω την εντυπωση οτι με κινητο καποιες επιλογες δε φαινονται καλυτερα με pc

Ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά πού πατάμε στο mail ώστε να πληρώσουμε μέσω κάρτας;

Πλην του πλήκτρου για πληρωμή μέσω Paypal, δεν έχω άλλο. (χρησιμοποιώ pc)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ίσως ανόητη ερώτηση, αλλά πού πατάμε στο mail ώστε να πληρώσουμε μέσω κάρτας;

Πλην του πλήκτρου για πληρωμή μέσω Paypal, δεν έχω άλλο. (χρησιμοποιώ pc)

καλήμερα, κοιτα καλύτερα εχει επιλογη, δεν θυμάμαι πως το λεει και εγω την πάτησα και το εψαχνα πολυ ωρα!!!

αν θυμάμαι καλα πατας εκει δλδ στο πληρωμη μεσω paypal απο το email που σου εχει ερθει, αλλά στο άλλο παράθυρο που που ανοιγει του Paypal λεει ποιο χαμηλά πληρωμή μεσω καρτας νομίζω Αγγλικά το εχει....για δες το.

στο Ali express μπούμε να αγοράσουμε με pay pall? με το κόλπο που λέτε παραπάνω

σχεδον οτι θες απο εκει υπαρχει στο ebay παρε απο το ebay αυτο εκανα και εγω....το ali παει προς το παρον!

σχεδον οτι θες απο εκει υπαρχει στο ebay παρε απο το ebay αυτο εκανα και εγω....το ali παει προς το παρον!

Είμαστε off topic, αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.

Στο Ali Έχει πολύ πιο πολλές επιλογές, ειδικά στα κινέζικα από το Ebay.

Δεν συγκρίνεται η ποικιλία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Είμαστε off topic, αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.

Στο Ali Έχει πολύ πιο πολλές επιλογές, ειδικά στα κινέζικα από το Ebay.

Δεν συγκρίνεται η ποικιλία.

Γιαυτό είπα σχεδόν....προσωπικα οτι εχω παρει απο το ebay το ειχα βρει και στο ali, επειδη ειναι απο κινα μονο μπορει να πετυχεις καλυτερες τιμες, και σιγουρα και ποικιλια αλλα δε νομιζω οτι εχει πολλες περισσοτερες επιλογες αναλογα τι ψαχνεις παντα....;) σε αυτα που ψαχνω εγω δεν εχει σημαντικες διαφορες στις επιλογες.

Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι δεν δεχονται paypal δοκιμασε κανεις να τους ρωτησει?

και δυστυχως τωρα δεν εχουμε και αλλη επιλογη.....αποκλειστικα ebay και αλλα κινεζομαγαζα να δεχονται paypal πχ geekbuying, chinavasion ή εστω Ελληνικες καρτες πχ banggood.

Επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα, άνοιξαν οι αγορές μέσω paypal (και γενικά μέσω internet) για αγορές στο εξωτερικό ή προς το παρόν μένουμε σε αγορές μέσω Paypal Balance?

Επειδή υπάρχουν πολλές σελίδες στο συγκεκριμένο θέμα, άνοιξαν οι αγορές μέσω paypal (και γενικά μέσω internet) για αγορές στο εξωτερικό ή προς το παρόν μένουμε σε αγορές μέσω Paypal Balance?

Μένουμε ακόμα σε αγορές μέσω paypal balance εκτός από τα δύο κινεζομάγαζα που δέχονται ελληνικές κάρτες.

Μένουμε ακόμα σε αγορές μέσω paypal balance εκτός από τα δύο κινεζομάγαζα που δέχονται ελληνικές κάρτες.

Ευχαριστώ! :)

Γιαυτό είπα σχεδόν....προσωπικα οτι εχω παρει απο το ebay το ειχα βρει και στο ali, επειδη ειναι απο κινα μονο μπορει να πετυχεις καλυτερες τιμες, και σιγουρα και ποικιλια αλλα δε νομιζω οτι εχει πολλες περισσοτερες επιλογες αναλογα τι ψαχνεις παντα....;) σε αυτα που ψαχνω εγω δεν εχει σημαντικες διαφορες στις επιλογες.

Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι δεν δεχονται paypal δοκιμασε κανεις να τους ρωτησει?

και δυστυχως τωρα δεν εχουμε και αλλη επιλογη.....αποκλειστικα ebay και αλλα κινεζομαγαζα να δεχονται paypal πχ geekbuying, chinavasion ή εστω Ελληνικες καρτες πχ banggood.

Υπάρχουν κάποιοι πωλητές που έχουν λογαριασμό paypal. Πρέπει να τους ρωτήσεις....

No root->No problem

ποιά είναι αυτά που δέχονται Ελληνικές κάρτες?

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Σήμερα έστειλα λεφτά στο balance με τον τρόπο του request money για goods με χρεωστική Visa της Πειραιώς και η διαδικασία έγινε άμεσα χωρίς καθυστέρηση ή δέσμευση των χρημάτων. Ζήτησα από τον εαυτό μου 140$ και μπήκαν 134,94$ στο balance, δηλαδή κρατήθηκαν οι κλασικές προμήθειες που έχουν αναφερθεί.

Όταν πήγα να πληρώσω είχε την επιλογή να επιλέξω το Paypal ή την τράπεζα μου να κάνει την μετατροπή του νομίσματος οπότε έβαλα να την κάνει η τράπεζα γιατί το Paypal ζητούσε 126€ για 140$ δηλαδή χρησιμοποιούσε ισοτιμία 1€ = 1,11$ αντί για 1€ = 1,15$ που είναι σήμερα. Άρα για όποιον τον ενδιαφέρουν αποκλειστικά αγορές σε $ να ανεβάζει στο paypal $ και όχι € για να μην χάνει μετά από την ισοτιμία του paypal.

Σήμερα έστειλα λεφτά στο balance με τον τρόπο του request money για goods με χρεωστική Visa της Πειραιώς και η διαδικασία έγινε άμεσα χωρίς καθυστέρηση ή δέσμευση των χρημάτων. Ζήτησα από τον εαυτό μου 140$ και μπήκαν 134,94$ στο balance, δηλαδή κρατήθηκαν οι κλασικές προμήθειες που έχουν αναφερθεί.

Όταν πήγα να πληρώσω είχε την επιλογή να επιλέξω το Paypal ή την τράπεζα μου να κάνει την μετατροπή του νομίσματος οπότε έβαλα να την κάνει η τράπεζα γιατί το Paypal ζητούσε 126€ για 140$ δηλαδή χρησιμοποιούσε ισοτιμία 1€ = 1,11$ αντί για 1€ = 1,15$ που είναι σήμερα. Άρα για όποιον τον ενδιαφέρουν αποκλειστικά αγορές σε $ να ανεβάζει στο paypal $ και όχι € για να μην χάνει μετά από την ισοτιμία του paypal.

Δεν επιλέγεις σε ποιο νόμισμα θα ανέβουν τα χρήματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μπορείς να επιλέξεις όταν μεταφέρεις χρήματα με τον τρόπο που περιγράφει ο φίλος.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Υπάρχουν κάποιοι πωλητές που έχουν λογαριασμό paypal. Πρέπει να τους ρωτήσεις....

Καλησπέρα, δλδ σου δίνουν το paypal αν είναι; Δεν το γνωριζα αυτο thanks!

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

DealeXtreme k banggood απ οτι ξερω

Και το amazon αρκετοί έχουν πάρει νομίζω το co.uk.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε εγώ είδα καμία επιλογή....που είναι αυτή;

Δίπλα από το "amount". Αν και βλέπω τώρα πως δεν εννοεί αυτό ο φίλος.

http://s24.postimg.org/xyciv1nwh/Paypal.jpg

Edited by seranata

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το επιλέγεις ακριβώς στο σημείο που επισήμανε ο seranata. Διαλέγεις να ζητήσεις / στείλεις $ και όχι €. Παράλληλα έχω και σαν primary νόμισμα το $ (αυτό δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρόλο). Έτσι έχεις balance σε $ και όχι σε € και συμφέρει αν αγοράζεις σε $.

Δίπλα από το "amount". Αν και βλέπω τώρα πως δεν εννοεί αυτό ο φίλος.

http://s24.postimg.org/xyciv1nwh/Paypal.jpg

Ναι αυτό εννοούσα.

Παράλληλα έχω και σαν primary νόμισμα το $ (αυτό δεν ξέρω αν παίζει καποιο ρόλο). Έτσι έχεις balance σε $ και όχι σε € και συμφέρει αν αγοράζεις σε $.

Πρέπει να το ορίσεις σαν primary για να σου τραβάει χρήματα από το πόσο που έχεις σε δολάρια οταν πληρωνεις. Όσον αφορά την ισοτιμία ευρώ δολαριου, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει ανοδική τάση, οπότε το πόσο κερδισμένος είναι κάποιος εξαρτάται και από την χρονική στιγμή που κάνει την μεταφορά χρημάτων.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend