CallM Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ευχαριστω eatmydust. του εστειλα και το tracking number. η συμφωνια μου ομως με τον πωλητη ειναι μολις το παραλαβει να μου στειλει καινουριο.δεν ζητησα επιστροφη χρηματων. πως θα γινει? ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Παιδιά ξέρει κάποιος αν μπορώ να στείλω Δολάρια σε λογαριασμό μου στην PP τα οποία έχω σε λογαριασμό Ελληνικής Τράπεζας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Number (Registered): RD497000381CN Status: Transit Destination: Greece 2014-09-25 13:15 IPS, Receive Item From Customer Origin: China 2014-09-30 12:15 乌鲁木齐国际, 希腊 - GR, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange 2014-09-30 10:43 乌鲁木齐国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-09-25 13:15 83009903, 希腊 - GR, 收寄局收寄, Collection ====================================== Powered by http://www.17track.net Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RD497000381CN Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-09-2014 13:15 IPS Κάλεσε το 8001182000 δωρεάν από σταθερό να σου πουν που είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Είχα κάνει στις 30/9 μια αγορά από Αγγλία με κόστος £111,99. Σήμερα έλαβα το λογαριασμό της πιστωτικής μου Πειραιώς με χρέωση 147,24€. Τι extra περιλαμβάνει αυτή η χρέωση; Γιατί με την ισοτιμία λίρας ευρώ εκείνη την ημέρα, δεν έφτανε η χρέωση στα 147,24€. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Number (Registered): RD497000381CN Status: Transit Destination: Greece 2014-09-25 13:15 IPS, Receive Item From Customer Origin: China 2014-09-30 12:15 乌鲁木齐国际, 希腊 - GR, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange 2014-09-30 10:43 乌鲁木齐国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening 2014-09-25 13:15 83009903, 希腊 - GR, 收寄局收寄, Collection ====================================== Powered by http://www.17track.net Το δεμα σου το περιμενουν στα ελτα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-09-2014 13:15 IPS http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Γραφεις οτι εκανες dispute και μετα claim 50 μερες απο την αγορα. Τωρα που εισαι σε claim θα πρεπει να περιμενεις την αποφαση απο το paypal. Το καταστημα θα τσεκαρει και αυτο την πορεια του δεματος αν εμφανιστει στην ελλαδα το δεμα σου. Σε αναλογη δικη μου περιπτωση πηρα πισω τα χρηματα μου. Το δεμα μου τελικα εφτασε στα χερια μου μετα απο ~2,5 μηνες απο την πληρωμη. Εστειλα μηνυμα στο καταστημα που ειχα κανει την αγορα και τους εγραψα οτι παρελαβα και οτι ολα δουλευουν σωστα χωρις προβληματα και τους ειπα οτι θελω να τους επιστρεψω τα χρηματα τους για το προιον που αγορασα, μου εδωσαν το mail τους και εστειλα τα χρηματα μεσω paypal παλι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) Είχα κάνει στις 30/9 μια αγορά από Αγγλία με κόστος £111,99. Σήμερα έλαβα το λογαριασμό της πιστωτικής μου Πειραιώς με χρέωση 147,24€. Τι extra περιλαμβάνει αυτή η χρέωση; Γιατί με την ισοτιμία λίρας ευρώ εκείνη την ημέρα, δεν έφτανε η χρέωση στα 147,24€. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. H ισοτιμία του paypal στις μετατροπές του νομίσματος κατά την πληρωμή, είναι διαφορετική από των τραπεζών και την κανονική ισοτιμία (που βλέπεις π.χ. στο xe.com), του pp είναι περίπου στο +4%. Είναι ένα από τα ωραία νταβατζιλίκια /κέρδος που βγάζει τo pp, ακόμη και στις συναλλαγές που είναι είναι και καλά χωρίς προμήθειες. H επιλογή είναι να σετάρεις στο account σου μέσα στο pp (δεν θυμάμαι το μενού, έχει αναφερθεί ξανα, να μας το θυμήσει κάποιος) τις μετατροπές ισοτιμίας για την πληρωμή να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal. Edited November 7, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 H επιλογή είναι να σετάρεις στο account σου μέσα στο pp (δεν θυμάμαι το μενού, έχει αναφερθεί ξανα, να μας το θυμήσει κάποιος) τις μετατροπές ισοτιμίας να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal. Το είχα ήδη έτσι ρυθμισμένο. Γι' αυτό και η απορία μου. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 H ισοτιμία του paypal στις μετατροπές του νομίσματος κατά την πληρωμή, είναι διαφορετική από των τραπεζών και την κανονική ισοτιμία (που βλέπεις π.χ. στο xe.com), του pp είναι περίπου στο +4%. Είναι ένα από τα ωραία νταβατζιλίκια /κέρδος που βγάζει τo pp, ακόμη και στις συναλλαγές που είναι είναι και καλά χωρίς προμήθειες. H επιλογή είναι να σετάρεις στο account σου μέσα στο pp (δεν θυμάμαι το μενού, έχει αναφερθεί ξανα, να μας το θυμήσει κάποιος) τις μετατροπές ισοτιμίας για την πληρωμή να την κάνει η τράπεζα σου και όχι το paypal. post #2747 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=184 πολύ χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CallM Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τουλάχιστον σε αγορές που έχω κάνει εγώ πριν την τελική επιβεβαίωση για την συναλλαγή μου έδωσε δυνατότητα να επιλέξω ποιος θα κάνει τη μετατροπή η τράπεζα μου ή η pp . Βέβαια να έχουμε υπόψη μας πως και η τράπεζα [φανερά ή κρυφά] μας χρεώνει προμήθεια η οποία είναι γύρω στο 2%, φυσικά μικρότερο από την pp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Είχα κάνει στις 30/9 μια αγορά από Αγγλία με κόστος £111,99. Σήμερα έλαβα το λογαριασμό της πιστωτικής μου Πειραιώς με χρέωση 147,24€. Τι extra περιλαμβάνει αυτή η χρέωση; Γιατί με την ισοτιμία λίρας ευρώ εκείνη την ημέρα, δεν έφτανε η χρέωση στα 147,24€. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Το http://www.xe.com δίνει την ακόλουθη ισοτιμία για τις 30/9/14 GBP - Euro 1.2848902388 Άρα 111,99*1,2848902388 = 143,895 Η τράπεζα φαίνεται να κράτησε 2,3% Για μεγαλύτερη ακρίβεια πρέπει να δεις την ακριβή ημέρα που έγινε η μετατροπή, γιατί μπορεί να πέρασε δύο -τρεις μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Βασίλη, 1/10 είναι η ημερομηνία της μετατροπής σύμφωνα με το λογαριασμό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 (edited) 1/10 = 1.2850273051 * 111.99 = 143,91 147,24/143,91 =1,023 Δηλαδή 2,3% Η τιμή μετατροπής της VISA ( η επίσημη τιμή ) είναι στην σελίδα http://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates και είναι 1,28899 1,28899* 111.99 = 144,35 σε αυτήν την περίπτωση η τράπεζα κράτησε ακριβώς 2% Edited November 7, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Μάλιστα. Αυτή η προμήθεια υπήρχε ανέκαθεν; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πάντα υπήρχε προμήθεια Είναι η τιμή στην οποία η τράπεζα πουλάει το συνάλλαγμα στο ταμείο της. Για αυτό μερικοί υπάληλοι λένε ότι δεν υπάρχει προμήθεια εννοώντας ότι δεν υπάρχει έξτρα προμήθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το δεμα σου το περιμενουν στα ελτα ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 25-09-2014 13:15 IPS http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx Γραφεις οτι εκανες dispute και μετα claim 50 μερες απο την αγορα. Τωρα που εισαι σε claim θα πρεπει να περιμενεις την αποφαση απο το paypal. Το καταστημα θα τσεκαρει και αυτο την πορεια του δεματος αν εμφανιστει στην ελλαδα το δεμα σου. Σε αναλογη δικη μου περιπτωση πηρα πισω τα χρηματα μου. Το δεμα μου τελικα εφτασε στα χερια μου μετα απο ~2,5 μηνες απο την πληρωμη. Εστειλα μηνυμα στο καταστημα που ειχα κανει την αγορα και τους εγραψα οτι παρελαβα και οτι ολα δουλευουν σωστα χωρις προβληματα και τους ειπα οτι θελω να τους επιστρεψω τα χρηματα τους για το προιον που αγορασα, μου εδωσαν το mail τους και εστειλα τα χρηματα μεσω paypal παλι. Καταρχήν σ'ευχαριστώ για την απάντηση Την πορεία του δέματος την ξέρω ήδη Από τα ΕΛΤΑ μου λένε ότι μάλλον δεν έχει φύγει ακόμα από Κίνα Ξέρω ότι και άλλοι εδώ μέσα έχουν αντίστοιχο πρόβλημα με τις παραλαβές από Κίνα στις ημερομηνίες μεταξύ 27/9-1/10 Στο θέμα μου. Θέλω μια απάντηση στο παρακάτω: Αν μου επιστρέψουν τα χρήματα και μετά από καιρό έρθει το κινητό και δεν το παραλάβω αλλά το αφήσω να γυρίσει πίσω, παίζει να έχω πρόβλημα με το paypal αν μου κάνει αναφορά ο πωλητης; Αν έρθει για παράδειγμα σε 3 μήνες είμαι υποχρεωμένος να το δεχτώ; Με λίγα λόγια παραμένω εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να κάνω νέα παραγγελία μέχρι να δούμε αν και πότε θα έρθει.Μπορώ να τους προτείνω να μου δώσουν μια καταληκτική ημερομηνία μέχρι την οποία θα περιμένω και αν δεν έρθει μέχρι τότε να παραγγείλω από αλλού; Ευχαριστώ Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το paypal αυξάνει επιτέλους το περιθώριο στο να ανοίξει κάποιος dispute από 29 Ιανουαρίου του 2015! https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full?locale.x=GB 7. PayPal Buyer Protection Section 13 is amended to make several improvements to the PayPal Buyer Protection policy. The amendments will: improve the conditions of reimbursement under PayPal Buyer Protection by: increasing the time allowed for buyers to raise a Dispute from 45 days to 180 days from the date on which payment was made (UK resident PayPal users already benefit from this improvement); and extending the range of eligible purchases to cover custom made items that are claimed to be Not Received. for UK resident users contracting with PayPal under the User Agreement, clarify at new section 13.4.a.k that the purchase of any wager (whether by way of backing or laying against any outcome or otherwise) and any other opportunity to benefit from a gambling activity is not an eligible purchase. for all users contracting with PayPal under the User Agreement, clarify at section 13.6 that, if PayPal has reason to believe that returning an item that the buyer claims is SNAD to the Payment Recipient would result in a violation of applicable law, such as laws related to handling counterfeit items, PayPal may report the item to a competent authority. This may result in the authority taking control of and/or possession of the item from the buyer and the Payment Recipient might not receive the item back. Please remember that if you sell or market to buyers in other countries, you should read the PayPal Buyer Protection policies of the countries in which your target buyers are based (the relevant PayPal Buyer Protection policies are available here and are also accessible via the “Legal” or “Legal Agreements” footer on most PayPal site pages) as these policies will apply to you as a Payment Recipient or seller. The link to the relevant PayPal Buyer Protection policies will also be included in section 13.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 :blink: Αυτό δεν λέγεται αύξηση, αλλά προέκταση στο υπερπέραν :lol: Μαύρη μέρα για τους πωλητές... lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Είναι γνωστό ότι το PayPal χρησιμοποιεί ασύμφορους συντελεστές μετατροπής νομισμάτων (π.χ. από δολάρια σε ευρώ). Αναρωτιέμαι αν χρησιμοποιώντας κατευθείαν την χρεωστική/πιστωτική μας κάρτα η μετατροπή αυτή είναι πιο συμφέρουσα. Παρεμπιπτόντως, προσοχή στα sites που σας εμφανίζουν τις τιμές (και) σε ευρώ. Δεν έχουν καμία σχέση με την τιμή που θα κληθείτε να πληρώσετε. Χαρακτηριστικά, το everbuying έχει τιμή για το cubot zorro στα 122,36 ευρώ (165 δολάρια). Αν το πληρώσετε με PayPal η τελική τιμή θα είναι 138,38! Edited November 10, 2014 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 δεν ξέρω αν ασχολείται κανείς με πωλήσεις μέσω ebay+paypal, αλλά γνωρίζετε μήπως τους λόγους για τους οποίους μου κρατάει προμήθεια και το paypal για μια πληρωμή από αγοραστή; Καταλαβαίνω την προμήθεια του ebay, το χρησιμοποιώ χρόνια και για πωλήσεις και για αγορές. Αλλά αυτό με το paypal μάλλον δεν το είχα παρατηρήσει την τελευταία φορά; Υπάρχει περίπτωση να οφείλετε στο γεγονός ότι χρησιμοποιώ κάρτα ελληνική; * έχω κάνει τη ρύθμιση χρέωσης στο συνάλλαγμα της τράπεζας κι όχι του paypal, αν και δε με πολυσυμφέρει γιατί η συνδεδεμένη κάρτα είναι πειραιώς (που σιχαίνομαι) .. Αλλά σκέφτομαι μήπως φτιάξω μια virtual της εθνικής και τη συνδέσω.. Θα ήταν καλύτερα λέτε; (τις προηγούμενες πωλήσεις τις είχα κάνει με uk paypal account συνδεδεμένο με uk bank account + κάρτα). Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Το Paypal δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Από κάπου πρέπει να καλύψει τα έξοδα του και να έχει κέρδος. Δεν χρεώνει με προμήθεια τον αγοραστή , αλλά χρεώνει με προμήθεια τον Πωλητή. Αυτός είναι ο λόγος, δεν έχει καμία σχέση με το ποια κάρτα χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο paypal όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και προστασίασς από τον εκάστοτε πωλητή. Υπάρχει ρύθμιση στο paypal όπου μπορείς να επιλέξεις να πληρώνεις κατευθείαν σε δολλάρια (δηλαδή η μετατροπή γίνεται από την τράπεζα και οχι το paypal) η οποία συμφέρει περισσότερο καθώς οι τράπεζες "πουλάνε" συνάλλαγμα σε χαμηλότερες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Υπάρχει ρύθμιση στο paypal όπου μπορείς να επιλέξεις να πληρώνεις κατευθείαν σε δολλάρια (δηλαδή η μετατροπή γίνεται από την τράπεζα και οχι το paypal) η οποία συμφέρει περισσότερο καθώς οι τράπεζες "πουλάνε" συνάλλαγμα σε χαμηλότερες τιμές. Παρότι χρόνια στο Paypal, αυτό δεν το ήξερα. Θα το ψάξω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γρήγορη ερώτηση : Είχα μια επιστροφή από ebay πωλητή, λόγω ελαττωματος σε ένα προϊόν που πήρα. Το paypal μου δείχνει βέβαια ότι το ποσό θα πάει κατευθείαν στην κάρτα μου. Δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσω και να μείνει σαν balance στο λογαριασμό; (έχω κι ένα άλλο ποσό που εκκρεμεί εκκαθάρισή του από πώληση προϊόντος και θα προτιμούσα να μαζεύονται εκεί). Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Είμαι σχεδόν σίγουρος πως όχι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Γρήγορη ερώτηση : Είχα μια επιστροφή από ebay πωλητή, λόγω ελαττωματος σε ένα προϊόν που πήρα. Το paypal μου δείχνει βέβαια ότι το ποσό θα πάει κατευθείαν στην κάρτα μου. Δεν υπάρχει τρόπος να το σταματήσω και να μείνει σαν balance στο λογαριασμό; (έχω κι ένα άλλο ποσό που εκκρεμεί εκκαθάρισή του από πώληση προϊόντος και θα προτιμούσα να μαζεύονται εκεί). Πληρώνεις με κάρτα > το refund πάει στην κάρτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts