Jump to content

CallM

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About CallM

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

CallM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τι συσκευή έχεις; πες μας μήπως μπορούμε να σε βοηθήσουμε Έτσι.κάπου στις ρυθμίσεις σου δες μήπως έχεις "αρχική σελίδα"και εκεί θα σου έχει τον launcher ZTE blade S6 Android 5.01 Όχι δεν υπάρχει αρχική σελίδα.
  2. Δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα στην αρχική οθόνη και λογικά μια από τις επιλογές που θα υπάρχουν θα είναι και για προσθήκη συντόμευσης. Αν δεν βγάλεις άκρη πες μας καλύτερα και ποια συσκευή έχεις ή ακόμα καλύτερα ποιόν launcher. Αν πατήσω παρατεταμένα στην αρχική οθόνη απλά μου εμφανίζει τα Widgets. Πως θα δω ποιον launcher έχω ?
  3. Μπορώ να πάω, Βλέπω όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, δεν μπορώ όμως να τις τρέξω !
  4. Παιδιά έχασα τη συντόμευση που με πήγαινε σε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Τώρα δεν μπορώ να τρέξω εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνο αλλά δεν έχω συντόμευση για αυτές. Android 5.01 Έχει κάποιος καμιά ιδέα ? Ευχαριστώ
  5. CallM

    Cubot S168

    Έχω αγγλικά μενού και αυτόματη ενημέρωση ώρας, που την παίρνει από το δίκτυο όπως λέει...
  6. CallM

    Cubot S168

    Νομίζω καλά τα πάει για την ώρα η μπαταρία μου. Συγκριτικά με αυτά που γράφετε εδώ πρέπει να είμαι και χαρούμενος αφού μόλις πριν λίγο μου έκλεισε φτάνοντας στο 1%.
  7. CallM

    Cubot S168

    Εχτές μου έκανε αναβάθμιση από μόνο του. Χρησιμοποιώ Αγγλικά και δεν έχω κάνει καμία αλλαγή [ root κλπ ] Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει καμία αλλαγή. Τι βελτιώνει η νέα έκδοση V05_20150104_1
  8. CallM

    Cubot S168

    Έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει B T ακουστικό ? Προσπαθώ με 2 αλλά δεν βλέπει κανένα ! :(
  9. CallM

    Cubot S168

    Καλησπέρα, Καλή Χρονιά ! Έχει βρεί κάποιος κάποιο τρόπο για μεγαλύτερα μηνύματα SMS ? Επίσης το κινητό μου πετάει συνέχεια ότι η κάρτα SIM έχει φουλάρει από μηνύματα ενώ δεν έχω πάρα πολλά.
  10. CallM

    Cubot S168

    Ευχαριστώ !
  11. CallM

    Cubot S168

    Γνωρίζει κάποιος γιατί όταν πάω να κάνω κλήση μου λέει πάντα The SIM card you are about to use is roamming. Do you want to continue ? εκτιμώ πως το βγάζει επειδή έχω ενεργοποιήσει το roamming αλλά αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να έχω Data...? Τι είναι μια εφαρμογή ΟΟΒΕ που έχουν μέσα οι Κινέζοι ? να την απεγκαταστήσω ?
  12. CallM

    Cubot S168

    Ευχαριστώ παιδιά, Δεν έχω δυνατότητα σε SD οπότε Gmail... Τις έχω και στο MS outlook και κοιτάω μήπως υπάρχει τρόπος να πάνε στο Gmail. Αν τα μεταφέρω στη SIM δεν βολεύει γιατί μου κρατά μόνο ένα τηλέφωνο σε κάθε επαφή.
  13. CallM

    Cubot S168

    Εκτός της μεταφοράς του τηλεφωνικού καταλόγου από το παλιό τηλέφωνο στο S168 μέσω της κάρτας SIM υπάρχει κάποιος ποιο αποδοτικός τρόπος ?
  14. CallM

    Cubot S168

    Όπως έχω γράψει παραπάνω μου ήρθε με V9_CQ_4151C_S168_V01_20141017 άρα V 01 Σωστά ? Άρα τι κάνω ?
  15. CallM

    Cubot S168

    Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε όλη αυτή τη διαδικασία... Δεν το έχω ξανακάνει και μου φαίνεται βουνό ! Πως θα δω αν έχω ένα ή δύο Partition ? Kernel version 3.4.67 Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία έκδοση ?
×
×
  • Create New...