akilleas Δημ. April 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2023 Αν και δεν μπαίνω συχνά πλέον, μπήκα πριν λίγες ημέρες... Και σε μένα άνοιξε νέα συνομιλία με αποστολέα PayPal αλλά έβαλα κανονικά τον κωδικό και δούλεψε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθαν τα δυσάρεστα νέα από ένα claim ότι τελικά μου απορρίφθηκε.. Υπάρχει περίπτωση να το κυνηγήσω περαιτέρω ή δεν ξανανοίγει τo case; Επίσης δεν υπήρχε καμία απολύτως δικαιολογία ως προς το σκεπτικό που είναι ακόμα πιο εκνευριστικό από την απόρριψη καθεαυτή. Ευχαριστώ! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 3 ώρες πριν, fantomas_ktm said: Καλησπέρα! Σήμερα μου ήρθαν τα δυσάρεστα νέα από ένα claim ότι τελικά μου απορρίφθηκε.. Υπάρχει περίπτωση να το κυνηγήσω περαιτέρω ή δεν ξανανοίγει τo case; Επίσης δεν υπήρχε καμία απολύτως δικαιολογία ως προς το σκεπτικό που είναι ακόμα πιο εκνευριστικό από την απόρριψη καθεαυτή. Ευχαριστώ! Αν στείλεις στο customer support και εξηγήσεις τον λόγο μόνο αυτοί μπορούν να το ανοίξουν ξανά και να το προωθήσουν για έλεγχο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Μπορεί να γίνει μεταφορά χρημάτων από business σε απλό λογαριασμό ; Είμαι κάτοχος και των δύο αλλά δεν βρίσκω τρόπο να συνδέσω τον απλό μιας και δεν υπάρχει iban . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου IBAN δεν υπήρχε ποτέ στο Paypal . Η μεταφορά χρημάτων γίνεται μέ το email του λογαριασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Ευχαριστώ , αυτό το έχω κάνει στέλνοντας χρήματα σε άλλον , απλά είπα μήπως μπορώ να τους συνδέσω ώστε να ορίσω αυτόματες μεταφορές . Μάλλον λάθος διατύπωσα την ερώτηση στο προηγούμενο ποστ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Καλησπέρα. Εκανα φορμάτ στο κινητό και στο Microsoft Authenticator όταν το εγκατέστησα μετά το φορμάτ δυστυχώς δεν είχε οποιοδήποτε στοιχείο του 2fa, με συνέπεια ούτε από την εφαρμογή του κινητού, ούτε από το ιντερνετ να μπορώ να συνδεθώ μετά τους κωδικούς μου που βάζω, γιατί μετά μου ζητάει τα 6 νούμερα της επαλήθευσης 2 παραγόντων (2fa) Οποιος φίλος η φίλη έχει κάποια λύση θα το εκτιμούσα να μου την πει. Ευχαριστώ θερμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου δεν βγάζει πουθενά την επιλογή ξέχασα τον κωδικό μου? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts