testatos Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Άψογα Ευχαριστώ πολύ Μάλλον έχετε να χρησιμοποιησετε την υπηρεσία καιρό :P Δεν χρεώνει πλέον τίποτα αν ο αποστολέας και ο παραλήπτης είναι εντός ΕΕ. Δωρεάν είναι η αποστολή με friends and family με πληρωμή η μέσω του balance η μέσω κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Η αλήθεια είναι αυτή. Παρότι κάνω αγορές γενικα, να στείλω χρήματα έχω 1.5 χρόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είχα μείνει πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Οποτε πως λογίζεται ότι θα πάρει λεφτά απο πιστωτική;Ανάληψη;Θα πληρωσεις τόκο στην πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Οποτε πως λογίζεται ότι θα πάρει λεφτά απο πιστωτική;Ανάληψη;Θα πληρωσεις τόκο στην πιστωτική.Όχι Φυσικά Δεν λογίζεται σαν ανάληψη κανονική αγορα λογίζεται. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 ποια η διαφορα της συνδεσης καρτας και τραπεζικου λογαριασμου; ποιο απο τα δυο να επιλεξω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 ποια η διαφορα της συνδεσης καρτας και τραπεζικου λογαριασμου; ποιο απο τα δυο να επιλεξω; Η καρτα ειναι για να αγοράζεις και ο τραπεζικος λογαριασμός αν πουλας(για να τραβάς τα χρήματα σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ελαβα μια πληρωμη μετα απο πωληση ενος αντικειμενου και η συναλλαγη φαινεται να εκκρεμει (hold). Γιατι γινεται αυτο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 ^^ Οταν πουλας εστι γίνεται για 21 μερες, περιμένουν τι θα πει ο αγοραστης, μπορεί να ανοιξει dispute Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 ^^ Οταν πουλας εστι γίνεται για 21 μερες, περιμένουν τι θα πει ο αγοραστης, μπορεί να ανοιξει dispute και δηλαδη μετα τι γινεται χανεις τα λεφτα σου; και μετα αν χασω και το αντικειμενο και τα λεφτα μου; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 και δηλαδη μετα τι γινεται χανεις τα λεφτα σου; και μετα αν χασω και το αντικειμενο και τα λεφτα μου; Καλώς ή κακώς έτσι γίνεται. Φαντάσου εγώ περιμένω δυο μήνες και πακετάκι από ebay, το οποίο μπορεί να χάθηκε, το πήραν δεν ξέρω, και σκέφτομαι για dispute. Οπότε είναι πολιτική του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Είναι πολιτική του Paypal και αφορά τους νέους πωλητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Καλώς ή κακώς έτσι γίνεται. Φαντάσου εγώ περιμένω δυο μήνες και πακετάκι από ebay, το οποίο μπορεί να χάθηκε, το πήραν δεν ξέρω, και σκέφτομαι για dispute. Οπότε είναι πολιτική του paypal. Είναι πολιτική του Paypal και αφορά τους νέους πωλητες. Αρα εγω περιμενω να παραλαβει ή να περασουν 21 ημερες; Αν χαθει ή αν ανοιξει ψευτικο dispute τι γινεται; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 (edited) Σε καλύπτει η εγγύηση του EBAY . Αλλά πρέπει να έχεις στείλει το αντικείμενο με συστημένο. Να γνωριζεις ότι πάντα υπάρχει ένα ρίσκο. Edited February 5, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 ποια η διαφορα της συνδεσης καρτας και τραπεζικου λογαριασμου; ποιο απο τα δυο να επιλεξω; Καλύτερα κάρτα εφόσον έχεις. Και τα δύο μπορείς όμως. Η καρτα ειναι για να αγοράζεις και ο τραπεζικος λογαριασμός αν πουλας(για να τραβάς τα χρήματα σου) Μπορείς και να αγοράσεις πλέον πληρώνοντας με συνδεδεμένο λογαριασμό εδώ και καιρό (αρκεί να δώσεις την εξουσιοδότηση που ζητάει κάποια στιγμή κατά τη σύνδεση). Γιατί να το κάνεις; Γιατί μπορεί σε κάποιο λογαριασμό να μην διαθέτεις συνδεδεμένη χρεωστική κάρτα ώστε να μπορεί να συνδεθεί στο Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλημέρα.. Θέλω να αγοράσω κατι απο Κίνα και η τιμή που βγαίνει ειναι οριακα 22€ . Επειδή φοβάμαι μηπως με τον τροπο υπολογισμού της ισοτιμίας του συναλαγματος μπορει να ξεπερασει τα 22€ (θα το μαθω οταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή) και περάσει τελωνείο θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τροπος μεσω PayPal ( η οποιος αλλος τροπος) να μην γινονται συναλαγες πάνω απο 22€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλημέρα.. Θέλω να αγοράσω κατι απο Κίνα και η τιμή που βγαίνει ειναι οριακα 22€ . Επειδή φοβάμαι μηπως με τον τροπο υπολογισμού της ισοτιμίας του συναλαγματος μπορει να ξεπερασει τα 22€ (θα το μαθω οταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή) και περάσει τελωνείο θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τροπος μεσω PayPal ( η οποιος αλλος τροπος) να μην γινονται συναλαγες πάνω απο 22€ Δεν έχουν σχέση οι πληρωμές που κάνεις μέσω Paypal με το όριο της ατέλειας στα είδη από τρίτες χώρες. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δεν έχουν σχέση οι πληρωμές που κάνεις μέσω Paypal με το όριο της ατέλειας στα είδη από τρίτες χώρες. Καλημέρα .. Αν εχω καταλάβει σωστά το οριο ατέλειας από τρίτες χώρες. ειναι 22€ Αν λοιπον σταματήσουν το δεμα στο τελωνείο θα μου ζητησουν το αποδεικτικό πληρωμής (Paypal , καρτα κλπ) αν η α[ποδειξη ειναι πάνω απο 22€ θα πρεπει να πληρωσω Φπα+τελη παρουσίασης κλπ Επειδή αυτό που θελω να αγοράσω απο το ebay.uk 18 λιρες η ισοτιμια σε euro ειναι 21,5 xe comnverter. Φοβάμαι ομως οτι ισως κατα την πληρωμη να μην ειναι αυτη η ισοτιμια της τράπεζας και η χρεωση να είν αι πάνω απο 22€ Οποτε αν το σταματήσουν τελωνειο να πληρωσω αλλα τοσα Για αυτο ρωταω υπάρχει τροπος να ορισουμε στην paypal ανωτερο οριο συναλλαγης πχ 21,5 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Θα πληρώσεις σε GBP και τέρμα. Θα βγάλεις και μία εκτύπωση από Xe.com Καλό είναι να ελέγξεις την επίσημη ισοτιμία του τελωνείου από την σελίδα https://www.aade.gr/epiheiriseis/forologikes-ypiresies/fpa/isotimies-synallagmatos-gia-fpa Edited February 21, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας Το ξανασκέφτηκα και τελικά βρηκα την παρακάτω λύση Σύνδεσα τον paypal λογαριασμό μου με άλλη κάρτα debit η η οποία είναι συνδεδεμένη με ενα αδειο λογαριασμό Ετσι με ebanking θα μεταφερω στον λογαριασμό αυτό ακριβώς το ποσό που θέλω και σίγουρα κάτω απο 22€ Αν κατα την μετατροπή του συναλλάγματος υπολογιστεί αξία μεγαλυτερη απο 22€ η συναλαγη θα απορριφθεί λόγω μη επαρκους υπολοίπου Αν υπολογιστεί κατω απο 22€ η συναλλαγή θα εκτελεστεί κανονικά Οταν με το καλό φτάσει η παραγγελία στην ελλαδα και αν παει τελωνείο οταν μου ζητηθεί η απόδειξη paypal ως αποδεικτικό θα φανει πραγματικά η αξια της αγορας και δεν θα επιβληθεί φορος +ΦΠΑ +Τελη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας Το ξανασκέφτηκα και τελικά βρηκα την παρακάτω λύση Σύνδεσα τον paypal λογαριασμό μου με άλλη κάρτα debit η η οποία είναι συνδεδεμένη με ενα αδειο λογαριασμό Ετσι με ebanking θα μεταφερω στον λογαριασμό αυτό ακριβώς το ποσό που θέλω και σίγουρα κάτω απο 22€ Αν κατα την μετατροπή του συναλλάγματος υπολογιστεί αξία μεγαλυτερη απο 22€ η συναλαγη θα απορριφθεί λόγω μη επαρκους υπολοίπου Αν υπολογιστεί κατω απο 22€ η συναλλαγή θα εκτελεστεί κανονικά Οταν με το καλό φτάσει η παραγγελία στην ελλαδα και αν παει τελωνείο οταν μου ζητηθεί η απόδειξη paypal ως αποδεικτικό θα φανει πραγματικά η αξια της αγορας και δεν θα επιβληθεί φορος +ΦΠΑ +Τελη Κατ' αρχάς, δεν νομίζω ότι οι τελωνειακοί λειτουργούν τόσο αυστηρά όταν αντιμετωπίζουν αξία CIF (κόστος και μεταφορικά, γιατί ασφάλεια σπάνια βάζει κάποιος και όχι σ' αυτές τις αξίες) γύρω στα 22€. Επιπλέον, η σκέψη (λύση) αυτή δεν θα σε βοηθήσει στις αγορές που θέλεις να κάνεις, και ειδικά όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι με μεγαλύτερη αξία, αφού στις αγορές από τρίτες χώρες άλλοτε αγοράζουμε σε € και άλλοτε σε συνάλλαγμα. Επίσης σημαντικός παράγων είναι και η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα που χρησιμοποιούμε, αφού σχεδόν όλες χρεώνουν προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα, εκτός από την πιστωτική της ΕΤΕ που δεν χρεώνεται με προμήθεια. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias120 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει χρέωση στην περίπτωση στείλεις χρήματα (σε Ευρώ) από τον δικό σου λογαριασμό Paypal στον λογαριασμό Paypal κάποιου άλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει χρέωση στην περίπτωση στείλεις χρήματα (σε Ευρώ) από τον δικό σου λογαριασμό Paypal στον λογαριασμό Paypal κάποιου άλλου; Με το Friends and Family δεν έχεις προμήθεια. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 κανω αγορα 2,08€ (2,25USD) Και πληρωνω με paypal balance με χρεωνει 2,42USD αρα καπου +8% επι της ισοτιμιας. τοσο ειναι οντως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 κανω αγορα 2,08€ (2,25USD) Και πληρωνω με paypal balance με χρεωνει 2,42USD αρα καπου +8% επι της ισοτιμιας. τοσο ειναι οντως? Το Paypal έχει δική του (χειρότερη) ισοτιμία από εκείνη που χρησιμοποιούν οι τράπεζες. Μπορείς να του απαγορέψεις να χρησιμοποιεί τη δική του (είναι κάπως περίπλοκη η διαδικασία), αλλά στις αγορές μικρής αξίας δεν επηρεάζει τόσο πολύ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts