taliban Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Νομίζω απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, αυτό αφορά κατοίκους USA ευχαριστώ παιδιά ! ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ξέρεις ισχύει μονο για Αμερική... ευχαριστώ παιδιά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Ψάχνοντας για ένα smartwatch και συγκεκριμένα για το vector, έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά, ή μάλλον πλειστηριασμό, ή δεν είναι έτσι; Αν κατάλαβα προσφέρω μία τιμή και εάν δεν υπάρξει μεγαλύτερη προσφορά, το αγοράζω εγώ. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως στην προσφορά μίας τιμής που θα κάνω εγώ, το ποσό της προσφοράς δεσμεύεται από το PayPal ή μόνο όταν κατοχυρωθεί σε μένα η αγορά τότε δεσμεύεται και το ποσό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Ψάχνοντας για ένα smartwatch και συγκεκριμένα για το vector, έπεσα πάνω σε αυτή την προσφορά, ή μάλλον πλειστηριασμό, ή δεν είναι έτσι; Αν κατάλαβα προσφέρω μία τιμή και εάν δεν υπάρξει μεγαλύτερη προσφορά, το αγοράζω εγώ. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως στην προσφορά μίας τιμής που θα κάνω εγώ, το ποσό της προσφοράς δεσμεύεται από το PayPal ή μόνο όταν κατοχυρωθεί σε μένα η αγορά τότε δεσμεύεται και το ποσό; Αμα κερδισεις εσυ την προσφορά τοτε θα σε εχει την επιλογη να πληρωσεις.Δεν σου δεσμευει τιποτα μονο του.Εσυ κανεις την πληρωμη στην τιμη που κέρδισες. Πρόσεξε εχει μεταφορικά 25$ και ο πωλητής εχει μονο 3 αξιολογησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Αμα κερδισεις εσυ την προσφορά τοτε θα σε εχει την επιλογη να πληρωσεις.Δεν σου δεσμευει τιποτα μονο του.Εσυ κανεις την πληρωμη στην τιμη που κέρδισες. Πρόσεξε εχει μεταφορικά 25$ και ο πωλητής εχει μονο 3 αξιολογησης.. Ναι αυτό το είδα, όπως και τα μεταφορικά. Σε σχέση με την τιμή, αν μείνει κάπου εκεί και με τα μεταφορικά πάλι καλά είναι σε σχέση με 250€+ περίπου που κοστίζει. Οι τρεις αξιολογήσεις με «κώλωσαν» λίγο, αλλά σε πιθανή περίπτωση απάτης δεν θα έχω την προστασία του PayPal; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ναι αυτό το είδα, όπως και τα μεταφορικά. Σε σχέση με την τιμή, αν μείνει κάπου εκεί και με τα μεταφορικά πάλι καλά είναι σε σχέση με 250€+ περίπου που κοστίζει. Δεν θα μείνει εκεί να είσαι βέβαιος. Έχουν βάλει αρκετοί maximum bid και τα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη της δημοπρασίας θα δεις έναν καταιγισμό "χτυπημάτων". Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να πάρω αντικείμενο από δημοπρασία σε εξαιρετική τιμή. Τα τελευταία λεπτά πρέπει οπωσδήποτε να είσαι από πάνω και να παρακολουθείς για να χτυπήσεις αναλόγως. Ή να ορίσεις από τώρα το απολύτως μέγιστο ποσό που αντέχεις να δώσεις σαν maximum bid και πάλι θα χρειαστείς αρκετή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν θα μείνει εκεί να είσαι βέβαιος. Έχουν βάλει αρκετοί maximum bid και τα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη της δημοπρασίας θα δεις έναν καταιγισμό "χτυπημάτων". Πολύ σπάνια έχω καταφέρει να πάρω αντικείμενο από δημοπρασία σε εξαιρετική τιμή. Τα τελευταία λεπτά πρέπει οπωσδήποτε να είσαι από πάνω και να παρακολουθείς για να χτυπήσεις αναλόγως. Ή να ορίσεις από τώρα το απολύτως μέγιστο ποσό που αντέχεις να δώσεις σαν maximum bid και πάλι θα χρειαστείς αρκετή τύχη. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν έχω ασχοληθεί πάλι με δημοπρασίες, κάπως έτσι το φανταζόμουν και εγώ. Δεν έχω δώσει κάποια τιμή, δεν καίγομαι άλλωστε και παρακολουθώ τη δημοπρασία, η οποία έχει ανέβει αρκετά. Την τελευταία ημέρα και εάν έχω χρόνο, θα δω τι γίνεται και ανάλογα θα πράξω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλημερα, εκανα μια αγορα απο banggood αλλα δεν εχουν το προιον και θα παραλαβουν ξανα σε 15 μερες. τους ζητησα refund και το δεχτηκαν. πρεπει να κανω και στο paypal ή αρκει μονο στο site τους? σε ποσες μερες θα επιστραφουν τα λεφτα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Οχι δεν κανεις τιποτα αλλο. Θα κανουν κανενα 5ημερο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 ευχαριστω για την αμεση απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπέρα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω με το paypal? Μου ήρθε ένα περίεργο e-mail με ένα λινκ,δεν το άνοιξα κ λέω δεν ρίχνω μια ματιά στο λογαριασμό μου. Εκεί μου βγάζει μήνυμα We’re looking out for you We didn’t recognize a device or location recently used to log in, so we’d like to confirm your identity -------- Κάνοντας login μου λέει: Sorry, we can't move forward We couldn't verify your account. Εντωμεταξύ δεν μπορεί να κάνει verify γιατί -μάλλον- έχω βάλει σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας.. Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσω χωρίς υπέρογκη χρέωση? Τους έστειλα μνμ και στο AskPaypal στο twitter.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ο άμεσος τρόπος επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο (ο αριθμός στο Call Us) που είναι στην Ιρλανδία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ευχαριστώ πολύ.email να υποθέσω δεν υπάρχει διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Υπάρχει. βέβαια, αλλά απαντάνε με αυτοματοποιημένο που πρέπει να ξανααπαντήσεις και να σου απαντήσουν μετά από κάποιες μέρες, αν βρουν χρόνο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Υπάρχει. βέβαια, αλλά απαντάνε με αυτοματοποιημένο που πρέπει να ξανααπαντήσεις και να σου απαντήσουν μετά από κάποιες μέρες, αν βρουν χρόνο. Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει, μου έχουν απαντήσει εντός 24ώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Μου απάντησαν μέσω facebook την επόμενη μέρα. Να πάρω τηλέφωνο στην Ιρλανδία. Ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε ζητώντας να αλλάξω password. Θενξ παιδιά. Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει, μου έχουν απαντήσει εντός 24ώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω??? Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πριν δέκα μέρες περίπου μου έγινε επιστροφή ποσου στο PayPal από υπόθεση που είχα ανοίξει. Αυτό το ποσό δεν έχει επιστρέφει όμως ούτε στην κάρτα μου ουτε και στο υπόλοιπο του paypal. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω??? Η κάρτα είναι μάστερ alpha bank. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαινετε η συναλλαγή στο ιστορικο του paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 το ιδιο και σε εμενα.. εκανα μια αγορα ..η αποστολη χαθηκε... και ο πωλητης επεστρεψε στο paypal το ποσο της αγορας μου... εκει το βλεπω οτι εχει μπει ..το θεμα ειναι .. ποσες μερες περιπου επιστρεφει και στην καρτα . .η οποια ειναι μια mastecard MONEYSAFE. δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αφου απο αυτην τραβηχτηκαν τα λεφτα και σε αυτην θα γυρισουν. .απλα το αναφερα μηπως χρειαζετε εγω να κανω κατι ..η απλα να περιμενω γυρω στις 15 μερες οπως διαβασα σε προηγουμενο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Και παλαιοτερα που είχα πάλι επιστροφή έκανα έλεγχο στην τράπεζα με τις κινήσεις αλλά δεν είδα κάπου αυτό το ποσό να έχει επιστραφει. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 το ιδιο και σε εμενα.. εκανα μια αγορα ..η αποστολη χαθηκε... και ο πωλητης επεστρεψε στο paypal το ποσο της αγορας μου... εκει το βλεπω οτι εχει μπει ..το θεμα ειναι .. ποσες μερες περιπου επιστρεφει και στην καρτα . .η οποια ειναι μια mastecard MONEYSAFE. δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αφου απο αυτην τραβηχτηκαν τα λεφτα και σε αυτην θα γυρισουν. .απλα το αναφερα μηπως χρειαζετε εγω να κανω κατι ..η απλα να περιμενω γυρω στις 15 μερες οπως διαβασα σε προηγουμενο ποστ Και εγώ αυτήν έχω MONEYSAFE, δεν παίζει ρόλο, επιστρέφονται κανονικά. Εμένα από ότι θυμάμαι κάνανε 5-8 μέρες να φανούν στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 ευχαριστω για την απαντηση... αρα τωρα περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 επειδη μπαινω για προτη φορα στην συζητηση λογω των cc αφου υπαρχει προβλημα με καρτες απο το balance του paypal θα μπορεσω να κανω ποιο σιγουρα την αγορα που θελω; Εάν έχεις χρήματα στο balance δεν μπορείς να αγοράσεις με την κάρτα σου μέσω paypal αλλά μπορείς απ' ευθείας με την κάρτα, αν δε σε ενδιαφέρει η κάλυψη του paypal. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 επειδη μπαινω για προτη φορα στην συζητηση λογω των cc αφου υπαρχει προβλημα με καρτες απο το balance του paypal θα μπορεσω να κανω ποιο σιγουρα την αγορα που θελω; Μπορείς να την κάνεις είτε από το balance είτε με την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο PayPal. Από τον Αύγουστο έχουν αρθεί οι περιορισμοί για αγορές από το εξωτερικό, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 hi παω στο top up στο paypal και λεει Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information. εν τω μεταξυ η eurobank δεν εχει ιδεα το paypal μου δινει ενα λογαριασμο για να στειλω χρηματα απο τον τραπεζικο μου. θα πρεπει να στειλω χρηματα,αν ναι ,μεσω εμβασματος? οι χρεωσεις για εμβασμα ξεκινανε απο 11 ευρω. επισης ποσες μερες χρειαζεται το paypal να κανει confirm τον τραπεζικο μου λογαριασμο? εδω και τεσσερις μερες ειναι στο checking? μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 hi παω στο top up στο paypal και λεει Our bank account information has changed. Before you can top up your PayPal account,you'll need to provide your bank with PayPal's new transfer recipient information. εν τω μεταξυ η eurobank δεν εχει ιδεα το paypal μου δινει ενα λογαριασμο για να στειλω χρηματα απο τον τραπεζικο μου. θα πρεπει να στειλω χρηματα,αν ναι ,μεσω εμβασματος? οι χρεωσεις για εμβασμα ξεκινανε απο 11 ευρω. επισης ποσες μερες χρειαζεται το paypal να κανει confirm τον τραπεζικο μου λογαριασμο? εδω και τεσσερις μερες ειναι στο checking? μπορειτε να βοηθησετε? Μεσω εμβασματος στελνεις τα χρηματα.Κοστιζει 1 ευρω αν το κανεις μεσω web banking.Το checking δεν ειναι οτι πρεπει να ελεχθει ο λογαριασμος αλλα τον τυπο του λογαριασμου π.χ. όψεως,ταμιευτηρίου κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts