Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για θυμήστε μου λίγο...θέλω να βάλω λεφτά στο balance του Paypal μέσω του γνωστού κόλπου με το 2ο email.

Πόσο σου κρατάνε για προμήθεια?

Θέλω να βάλω 25 ευρώ. Πόσα θα μου κρατήσουν?

3,4% + 0,35€ με μεγάλη πιθανότητα να δεσμευτούν για 21 μέρες.

Παιδιά για θυμήστε μου λίγο...θέλω να βάλω λεφτά στο balance του Paypal μέσω του γνωστού κόλπου με το 2ο email.

Πόσο σου κρατάνε για προμήθεια?

Θέλω να βάλω 25 ευρώ. Πόσα θα μου κρατήσουν?

Σου ειναι εύκολο φιλε να μου στείλεις σε ένα μήνυμα το κόλπο αυτό στο οποίο αναφέρεσαι;

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

Κάποιος που έχει εμπειρία με dispute μπορεί να μου στείλει ένα πμ; Στο κείμενο στην αρχή που ανοίγουμε το case τι χρειάζεται να γράψω ευχαριστώ!

3,4% + 0,35€ με μεγάλη πιθανότητα να δεσμευτούν για 21 μέρες.

Γιατί υπάρχει αυτή ή δέσμευση; Επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις αυτήν την μεταφορά που μπορώ να τον βρω . Υπάρχει λινκ για κάποιο ποστ εδώ;

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Στην 1η σελίδα αυτού του thread παιδιά υπάρχει ο τρόπος που μπορείτε να το κάνετε.

Παιδια προσπαθω εδω και ωρα να κανω αγορα απο εξωτερικο μεσω πιστωτικης και paypal σε 2 διαφορετικα site που παντα αγοραζα απο εκει και δεν προχωραει παταω να γινει η συναλλαγη στο paypal και με παει στην επομενη καρτα που εχω δηλωσει παταω και σε αυτη και με παει ξανα στην επομενη ενω εχουν χρηματα μεσα οι καρτες....ξερουμε κατι?
myphone_2.png

σημερα μονο δε μπορεις η γενικα?

Φιλε δεν ξερω... Πηρα Refund σημερα απο Vickmall και προπσαθω απο εδω να παρω αλλα τιποτα...

https://i.imgsafe.org/808050efd7.png

Παιζει να μην μπηκανε τα λεφτα ????? Η απλος εχει προβλημα το συστημα??

::X

Φιλε δεν ξερω... Πηρα Refund σημερα απο Vickmall και προπσαθω απο εδω να παρω αλλα τιποτα...

https://i.imgsafe.org/808050efd7.png

Παιζει να μην μπηκανε τα λεφτα ????? Η απλος εχει προβλημα το συστημα??

Δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά στην καρτ σου από το refund περίμενε 5 μέρες τουλαχιστον.

Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Δεν έχουν μπει ακόμα τα λεφτά στην καρτ σου από το refund περίμενε 5 μέρες τουλαχιστον.

Γινεται να γινει refund και να μην εχεις τα λεφτα αμεσα στον λογαριασμο? Δηλαδη δεν δοθηκε ακομη εντολη πληρωμης???? Ειμαστε σιγουροι οτι εγεινε refund ? Η πρεπει να σπασω μπαλες στο Vickmall?

::X

Τα χρήματα θα τα δεις στην κάρτα σου σε περίπου τρεις εργάσιμες ημέρες. Έχε υπομονή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν σου τα επέστρεψε το vickmall .Αυτό εκτέλεσε την παραγγελία σου... οι μεταφορικες το χάσανε... έχει ειπωθεί ότι έγινε κλοπή στις αποθήκες της sg post πολλές χιλιάδες δέματα δεν ξέρω από που το έμαθε το παλικάρι που το ανέφερε και το ανεταδιδω με κάθε επιφύλαξη και εγώ... υπομονή λοιπόν και εγώ ακόμα περιμένω να εμφανιστούν τα λεφτά στην κάρτα .. μου έγινε refund από paypal 7/6

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Παραθέτω μήνυμα όπως το έγραψα και σε γειτονικό φόρουμ:

Ήμουν ανάμεσα στους άτυχους που ήρθε κινητό Ελλάδα τέλη Μαρτίου και χάθηκε.(Δείτε διπλανό φόρουμ)

Μιλάω με vickmall και μου λένε βάλε dispute στο paypal και πόσο λυπούνται κτλ.

Ανοίγω dispute κάνω claim μου ζητάνε αποδείξεις, στέλνω screenshot από το vickmall.Screenshot από 17 track ,screeenshot από ΕΛΤΑ. Μετά από λίγες μέρες μου τα ξαναζητάνε.(να σημειώσω οτί και τις δύο φορές το vickmall μου στέλνει email να δώσω αποδείξεις).Τα ξαναβγάζω και τα στέλνω.

Και σήμερα μου στέλνει το paypal ότι έκλεισε η υπόθεση και ότι ο seller έδωσε αρκετά στοιχεία που πιστοποιούν την άφιξη του κινητού..Λεω μπας και έγινε κανένα θαύμα αλλά ακόμα τίποτα..

Για του λόγου το αληθές το tracking no. :RF384597084SG

Και τώρα εγώ τι κάνω? Έχασα 130 ευρώ έτσι? Και άμα ούτε το paypal δεν προσφέρει ασφάλεια τότε τι?

Παραθέτω μήνυμα όπως το έγραψα και σε γειτονικό φόρουμ:

Ήμουν ανάμεσα στους άτυχους που ήρθε κινητό Ελλάδα τέλη Μαρτίου και χάθηκε.(Δείτε διπλανό φόρουμ)

Μιλάω με vickmall και μου λένε βάλε dispute στο paypal και πόσο λυπούνται κτλ.

Ανοίγω dispute κάνω claim μου ζητάνε αποδείξεις, στέλνω screenshot από το vickmall.Screenshot από 17 track ,screeenshot από ΕΛΤΑ. Μετά από λίγες μέρες μου τα ξαναζητάνε.(να σημειώσω οτί και τις δύο φορές το vickmall μου στέλνει email να δώσω αποδείξεις).Τα ξαναβγάζω και τα στέλνω.

Και σήμερα μου στέλνει το paypal ότι έκλεισε η υπόθεση και ότι ο seller έδωσε αρκετά στοιχεία που πιστοποιούν την άφιξη του κινητού..Λεω μπας και έγινε κανένα θαύμα αλλά ακόμα τίποτα..

Για του λόγου το αληθές το tracking no. :RF384597084SG

Και τώρα εγώ τι κάνω? Έχασα 130 ευρώ έτσι? Και άμα ούτε το paypal δεν προσφέρει ασφάλεια τότε τι?

Οι άνθρωποι δέχτηκαν την παραγγελία στις 26.03.2016 11:47. Στις 28.03.2016 11:47 το στείλανε και στις 31.03.2016 15:25 εμφανίζεται ότι ήρθε Ελλάδα. Λες τώρα ότι δεν το παρέλαβες, ψάξε στον εδώ μεταφορέα τι έγινε το δέμα σού.

Εάν ήμουν PayPal το ίδιο θα έκανα. Με λίγα λόγια βρες τι έγινε αφού ήρθε Ελλάδα.

Ελλάδα μπήκε. 31/3. Είναι το ίδιο που πάθανε πολλοί άλλοι αλλά στους περισσότερους έγινε refund.

Μίλησε άμεσα με το vickmall. Τι στοιχεία έδωσαν δηλαδή ότι παραδόθηκε το δέμα? Εδώ σε όλους λένε κάντε claim για να πάρετε refund γιατί τα δέματα χάθηκαν. Κάποια λάθος συνεννόηση έγινε ή κάτι δεν έκανε σωστά το vickmall. Αν έχει βγει η απόφαση κατά, ή ζητάς άμεσα refund από το ίδιο το vickmall ή κάνεις αίτηση για επανέλεγχο της υπόθεσης στο PayPal και να ενημερώσεις το vickmall να τα πούνε σωστά στο paypal αυτή τη φορά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μίλησε άμεσα με το vickmall. Τι στοιχεία έδωσαν δηλαδή ότι παραδόθηκε το δέμα? Εδώ σε όλους λένε κάντε claim για να πάρετε refund γιατί τα δέματα χάθηκαν. Κάποια λάθος συνεννόηση έγινε ή κάτι δεν έκανε σωστά το vickmall. Αν έχει βγει η απόφαση κατά, ή ζητάς άμεσα refund από το ίδιο το vickmall ή κάνεις αίτηση για επανέλεγχο της υπόθεσης στο PayPal και να ενημερώσεις το vickmall να τα πούνε σωστά στο paypal αυτή τη φορά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Περιμένω να μπούνε στο chat είτε στο skype γιατί αν στείλω τώρα μήνυμα θα το δουν μετά από αρκετές μέρες.

Γιατί υπάρχει αυτή ή δέσμευση; Επίσης τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις αυτήν την μεταφορά που μπορώ να τον βρω . Υπάρχει λινκ για κάποιο ποστ εδώ;

Γιατί η διαδικασία αυτή αφορά σε συναλλαγές μεταξύ πωλητή και αγοραστή, και το paypal θεωρεί ότι ο πωλητής είναι νέος και δεσμεύει τα χρήματα για 21 μέρες για την περίπτωση υπαναχώρησης του αγοραστή.

Εμείς εφαρμόσαμε αυτή τη διαδικασία για να φορτώνουμε το balance και από την αρχή του 2016 άρχισαν αφενός οι δεσμεύσεις αφετέρου και μπλοκαρίσματα λογαριασμών.

Περιμένω να μπούνε στο chat είτε στο skype γιατί αν στείλω τώρα μήνυμα θα το δουν μετά από αρκετές μέρες.

Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στο paypal και να ανοιξουν ξανα το dispute.Αν ξερεις λιγα αγγλικα θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη.

Καλησπερα το παυπαλ κραταει καποιο ποσοστο στα χρηματα που επιστρεφονται στην καρτα ?

οχι, αν μιλας για refund

Σήμερα και εμένα βγήκε απόφαση από dispute σε παραγγελία από vickmall και μου έστειλαν αυτό: Due to the unique circumstances of this case, PayPal is issuing you this refund at no cost to your seller. You will receive a refund. The refund amount should reflect in your PayPal balance within 5 business days, if not sooner. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement.*

Η παραγγελία είχε γίνει χωρίς να έχω στο balance λεφτά (απο prepaid της Πειραιώς). Ξέρετε αν τα χρήματα θα φανούν στο balance ή θα μπουν στην κάρτα κατευθείαν;