deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 @deni77 Πρέπει να τηλεφωνήσεις (υπάρχει υπάλληλος που μιλάει ελληνικά) για να λύσεις το πρόβλημα. Πρέπει να βάλω λεφτά και να μιλήσω απο το What's Up,να παρω κάποιο πακέτο συνομιλίας να αγοράσω και ποιο είναι αυτό,αν πάρω απο σταθερό πειράζει η θέλουν να τσεκάρουν το κινητο που δήλωσα. Σε ποιο τηλ να πάρω σε αυτό που έγραψα προηγούμενός.ευχαριστώ για άμεση σου απάντηση,δεν ξέρω τι να κάνω ,έχω μέσα χρήματα, καρτα και δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου.:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Θα τηλεφωνήσεις στον αριθμό που θα βρεις στο Call Us. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Θα τηλεφωνήσεις στον αριθμό που θα βρεις στο Call Us. Εμένα μου έστειλαν αυτον τον αριθμό στο mail μου, 00353 1 436 9111 ειναι ιρλανδικός αυτος ο αριθμός, εχει υπάλληλο που γνωρίζει ελληνικά η ο αριθμός αυτός μήπως είναι στο Βελγιο που είναι τα γραφεία του pp. Κάποιος να εχει επικοινωνήσει με αυτον τον αριθμό 00353 1 436 9111 Μέσω skype πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους,πως είναι γραμμένοι στο skype ,μου βγάζει πολλά ονόματα οταν γράφω Paypal?? Edited June 2, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μέσω skype πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους,πως είναι γραμμένοι στο skype ,μου βγάζει πολλά ονόματα οταν γράφω Paypal?? Δεν μπορείς. Δωρεάν τουλάχιστον. Αν έχεις skype credit μόνο αλλά τότε ουσιαστικά κάνεις χρεώσιμη κλήση απλά την κάνεις μέσω skype. Δεν έχει δωρεάν αριθμό εξυπηρέτησης το Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Με στείλανε 2.80$ στο παυπαλ. Απο αυτα κρατηθηκαν ως fee 0.45$. Εν τελη στον λογαριασμό μπηκαν 2.35$ Παντα ίσχυε κατι τέτοιο? Γιατι να πληρωσω fee? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Με στείλανε 2.80$ στο παυπαλ. Απο αυτα κρατηθηκαν ως fee 0.45$. Εν τελη στον λογαριασμό μπηκαν 2.35$ Παντα ίσχυε κατι τέτοιο? Γιατι να πληρωσω fee? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μόνο αν στα στείλουν από Balance σαν Προσωπική πληρωμή δεν πληρώνεις fee. Αν στα στείλουν από πιστωτική κάρτα, το Paypal πληρώνει προμήθειες άρα θα πληρώσεις και εσύ. Ο βασικός λόγος όμως που πληρώνεις στο Paypal είναι ότι το αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου. Σε κάθε περίπτωση αν δεν συμφωνείς μπορείς να κάνεις την συναλλαγή Refund Edited June 3, 2016 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ok! Απλα δε το ειχα προσεξει ποτε. Το fee ειναι αναλογικο του ποσου ή standard? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ok! Απλα δε το ειχα προσεξει ποτε. Το fee ειναι αναλογικο του ποσου ή standard? Δεν απαντιέται με 2-3 λέξεις το ερώτημά σου. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι και πολλών διαφορετικών ειδών προμήθειες στο Paypal. Δες εδώ: https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τα λεφτά από request money πάνε αμέσως στο balance? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Τα λεφτά από request money πάνε αμέσως στο balance? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Nαι ακριβως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Εμενα όταν το έκανα μου έλεγε πρέπει να περάσουν 20 μέρες για να εμφανιστούν... Ενώ στον λογαριασμό με την κάρτα φαινόταν κανονικά ή αποστολή στον δεύτερο τιποτα. Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 4, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Εμενα όταν το έκανα μου έλεγε πρέπει να περάσουν 20 μέρες για να εμφανιστούν... Ενώ στον λογαριασμό με την κάρτα φαινόταν κανονικά ή αποστολή στον δεύτερο τιποτα. Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαβασε φιλε μου και λιγο πιο πισω να δεις για ποιον λογο εγινε αυτο σε εσενα.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ελεγε οτι ειναι νεος ο λογαριασμος γι αυτο; τωρα δηλ που εχουν περασει οι 20 μερες θα εμφανιζεται κατευθειαν; ποσο πισω να κοιταξω;:) Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ποσο καιρο κανουν να μπουν τα χρηματα στην καρτα μετα απο claim σε μενα εχιυν περασει 17 μερες και ακομη τιποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ποσο καιρο κανουν να μπουν τα χρηματα στην καρτα μετα απο claim σε μενα εχιυν περασει 17 μερες και ακομη τιποτε Εχεις δει οτι τα χρήματα εφυγαν απο το paypal προς την καρτα;Με revolut εκανες την αγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η αγορα εγινε αμεσα με καρτα της αλφα μπανκ.που μπορω να δω ποτε θα φυγουν τα χρηματα απο το παυπαλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η αγορα εγινε αμεσα με καρτα της αλφα μπανκ.που μπορω να δω ποτε θα φυγουν τα χρηματα απο το παυπαλ; Εχεις δει στην συναλλαγή οτι εγινε το refund και ολοκληρώθηκε η μεταφορα προς την καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Η αγορα εγινε αμεσα με καρτα της αλφα μπανκ.που μπορω να δω ποτε θα φυγουν τα χρηματα απο το παυπαλ; Ασε φιλε θεμα της Alpha ειναι. Και εγω ειχα στειλει 2 μηνυματα στο paypal οτι ποτε θα μπουν τα λεφτα αλλα τα λεφτα τελικα μπηκαν την επομενη μερα του refund!!! Απλα τωρα ειναι θεμα Alpha το ποτε κανει εκκαθαριση στις συναλλαγες των καρτων. Παντως αν εχεις e-banking και μπεις στην διαχειριση της καρτας σου θα δεις οτι τα λεφτα απο το paypal εχουν μπει! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Εχω κανει εδω και 5 μερες lift limits μες το pp. Γραφει τωρα μηνυμα οταν παω εκει στο lift limits να δω, οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου να με ενημερωσουν, σε λιγες μερες. Αργει πολυ αυτο; Θα μου ερθει email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις,στην καρτα γραφει οτι εγινε refund ,σε μυνημα που τους εστειλα απαντησαν αυτοματοποιημενα οτι κανει εως και μηνα για να πιστωθουν τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 καλησπερα να κανω ερωτηση;αγορασα απο sportdirect k λογω μεγεθους τα γυρισα πισω...την προηγουμενη πεμπτη ηρθαν παρασκευη μεσω ελτα τα εστειλα πισω..κυριακη εφτασαν στην αγγλια κ σημερα μ απαντησαν πως οι αλλαγες πραγματοποιηθηκαν..αλλα δεν μ εστειλαν κτ αλλο πχ τρακινγκ νουμερο η κτ τετοιο;υπαρχει περιπτωση να μ το στειλουν στις επομενες μερες ή θα ερθει μια ωραια πρωια η dhl σπιτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Συνήθως σου κάνουν refund το ποσό και όχι αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros7 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Συνήθως σου κάνουν refund το ποσό και όχι αλλαγές. Order Exchange Dear Panagiotis, Your order SDGR400 has been has been exchanged. Please see below for the exchanged items. Exchanged Items Quantity Description Reason 1 Lonsdale S Lion Polo Sn64 Black/White Extra Lge Product Code: 545056/03/470 Faulty Product Exchange 1 Pierre C Wvn Col Polo S63 White Extra Lge Product Code: 548582/01/470 Exchange 1 Pierre C Stp Bk Polo Sn63 White/Blue Extra Lge Product Code: 548954/01/470 Exchange 1 Lonsdale 2S LL Tee Snr64 Black/Charcoal Extra Lge Product Code: 595340/03/470 Exchange 1 Lonsdale 2S WRJacket Sn62 Blk/Blue/BrBlue Extra Lge Product Code: 605618/90/470 Exchange 2 Lonsdale Box LW Pant Sn00 Grey Marl Extra Lge Product Code: 632246/25/470 Exchange Thank you for shopping with us at Sports Direct Greece αυτο το mailεστειλαν...τωρα θα βαλουν τα χρηματα στο μπαλανς θα τα στειλουν πισω ο θεος κ η ψυχη τους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Machima Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα. Eκανα claim μεσω paypal τα χρημτα μπηκανε?? https://i.imgsafe.org/808050efd7.png Kαι εαν ναι μπορω να τα χρησημοποιησω για παραγγελια?? Παράθεση ::X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπερα. Eκανα claim μεσω paypal τα χρημτα μπηκανε?? https://i.imgsafe.org/808050efd7.png Kαι εαν ναι μπορω να τα χρησημοποιησω για παραγγελια?? Πρεπει να δεις αν μπηκαν και στην κάρτα, μονο τοτε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts