makap Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο paypal ή στη revolut φαινόντουσαν οι λίρες; Εάν τις είδες στη revolut σημαίνει ότι έχεις φορτώσει το λογαριασμό λιρών και όχι $ ή €. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο PayPal έβγαζε λίρες όταν επέλεγα τη Revolut.. Όμως στη Revolut εγώ έχω usd, όπως είναι κ στο vickmall.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Γεια σας. Έχω λογαριασμό στο paypal και προσπαθώ να βάλω χρήματα αλλά μου λέει ότι πρέπει πρώτα να εισάγω ένα λογαριασμό τραπέζης. Όταν βάζω το IBAN βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank". Προσπάθησα με τρεις λογαριασμούς (2 alpha και 1 εθνική) αλλά σε όλους βγάζει το ίδιο μήνυμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Στο PayPal έβγαζε λίρες όταν επέλεγα τη Revolut.. Όμως στη Revolut εγώ έχω usd, όπως είναι κ στο vickmall.. Έχεις ορίσει να μην κάνει το paypal τη μετατροπή όταν αγοράζεις με τη revolut και τις υπόλοιπες κάρτες που πιθανά έχεις συνδέσει; Edited May 6, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surveyor81 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έχω και μια άλλη ερώτηση. Το balance μου είναι 0 αλλά έχω περασμένη στο λογαριασμό μαι πιστωτική. Μπορώ να κάνω αγορά με paypal και το paypal να χρεώσει την πιστωτική με μηδενικό balance ή πρέπει να βάλω λεφτά και μετά να κάνω την αγορά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Γεια σας. Έχω λογαριασμό στο paypal και προσπαθώ να βάλω χρήματα αλλά μου λέει ότι πρέπει πρώτα να εισάγω ένα λογαριασμό τραπέζης. Όταν βάζω το IBAN βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Sorry, we’re unable to link that bank because it is disabled. Please try another bank". Προσπάθησα με τρεις λογαριασμούς (2 alpha και 1 εθνική) αλλά σε όλους βγάζει το ίδιο μήνυμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Το πρόβλημα υπάρχει από τον ΙΟΥΛ 2015 και λύνεται είτε με τηλεφώνημα στο paypal (άμεσο αποτέλεσμα) είτε με μήνυμα στο οποίο θα γράψεις τον ΙΒΑΝ που θέλεις να προσθέσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και μια άλλη ερώτηση. Το balance μου είναι 0 αλλά έχω περασμένη στο λογαριασμό μαι πιστωτική. Μπορώ να κάνω αγορά με paypal και το paypal να χρεώσει την πιστωτική με μηδενικό balance ή πρέπει να βάλω λεφτά και μετά να κάνω την αγορά? Ευχαριστώ. πρέπει να γνωρίζεις ότι φορτώνοντας το balance αφενός δεν έχεις τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της/ων κάρτας/ών που έχεις συνδέσει αφετέρου ότι στις αγορές σε συνάλλαγμα η μετατροπή θα γίνεται με την ασύμφορη ισοτιμία του paypal. Σε ότι αφορά στην ερώτηση, όταν το ballance δεν έχει χρήματα θα "προσπαθήσει" να τα τραβήξει από την κάρτα, εάν αυτή μπορεί να περάσει. Αλλιώς δεν θα πραγματοποιηθεί η αγορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πήγα να κανω μια αγορα απο το ebay.co.uk και μολις πατησα να κανω πληρωμη με Paypal, μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα. "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer." Γνωρίζει κανεις γιατι? Ρωταω, γιατι πρωτη φορα μου βγαζει κατι τετοιο, ενω εχω παρει αρκετες φορες και προσφατα κιολας, χωρις κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Πήγα να κανω μια αγορα απο το ebay.co.uk και μολις πατησα να κανω πληρωμη με Paypal, μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα. "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer." Γνωρίζει κανεις γιατι? Ρωταω, γιατι πρωτη φορα μου βγαζει κατι τετοιο, ενω εχω παρει αρκετες φορες και προσφατα κιολας, χωρις κανενα προβλημα... Το κλασσικό μήνυμα ελέω CC. Ήσουν τυχερός τις προηγούμενες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Το κλασσικό μήνυμα ελέω CC. Ήσουν τυχερός τις προηγούμενες φορές. Τελικά, εκανα την αγορα απο αλλων πωλητη/εταιρια στο ebay και πραγματοποιηθηκε επιτυχος.:) (αν και 10€ παραπανω). Σε τηλ μου στην εξυπηρετηση πελατων της alpha bank, μου ειπαν πως, ισως τοτε που ειχα παραγγείλει το ιδιο προιον να εγινε επιτυχος γιατι σε αυτον που θα πηγαιναν τα χρηματα φαινοταν σαν εταιρια και πλεον δεν σας αφησει γιατι ισως φαινεται σαν πωλητης/προσωπο. Δεν πολυ καταλαβα, απλα απο τα λιγα που επιασα απ' οσα ειπε, μαλλον παιζει ρολο πως φαινεται στις τραπεζες μας ο εκαστοτε πωλητης/εταιρια και συνηθως σε αφηνει να γινει η πληρωμη αν δεν ειναι σε φυσικο προσωπο ο λογαριασμος που θα πανε τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δεν είναι "πως φαίνεται στην τράπεζα" αλλά "πως έχει κατηγοριοποιήσει κάθε τράπεζα" τον κάθε πωλητή. Γιαυτό και για το ίδιο αντικείμενο η κάρτα σου περνάει στον ένα πωλητή και όχι στον άλλο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αν και ειναι λιγες η πιθανοτητες να περασει η καρτα,Κανε μεταφορα του ποσου σε ενα αλλο επιβεβεωμενο paypal να αδιασει το balance,Κανε την αγορα και μετα στειλε τα πισω στο δικο σου. Περασε επιτυχως η συναλαγη με καρτα eurobank. Το εκανα οπως ειπες με το balance. :D Το θεμα ειναι οτι ενω σε σαιτ μετατροπων συναλαγματος εβγαζε το ποσο απο δολλαρια σε € πχ 223€, με το balance αλλα και με την καρτα το εβγαζε 234€ :mad: Το αρχικο ποσο ηταν 256$. Αρα δεν κερδισα κατι. Μια απορια εχω ομως. Οταν ψωνιζουμε με καρτα την μετατροπη απο $ σε € δεν την κανει η τραπεζα; :mad: Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Όταν αγοράζεις με το balance η μετατροπή γίνεται, αναγκαστικά, από το paypal με την ασύμφορη ισοτιμία του, ανεξάρτητα αν το έχεις αποκλείσει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Δεν είναι "πως φαίνεται στην τράπεζα" αλλά "πως έχει κατηγοριοποιήσει κάθε τράπεζα" τον κάθε πωλητή. Γιαυτό και για το ίδιο αντικείμενο η κάρτα σου περνάει στον ένα πωλητή και όχι στον άλλο. Κατι τετοια μου ελεγε, ναι. Λιγα πραγματα επιασα. :p Τελος καλο, ολα καλα, αφου εγινε η παραγγελεια μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Καλησπερα παιδιά περίμενα ένα πακέτο έχει τώρα εδω και 44 με 45 ήμερες για ενα κινητό απο το vickmall και πιο συγκεκριμένα και εδώ και 3 ημέρες άνοιξα dispute. Εχω κάποιες απορίες όμως 1 πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για να πάω σε dispute/claim και να μου γινει full refund το ππ μου λέει εχω μέχρι 20 ημέρες . Το το vickmall δεν εχει απάντησή στο ππ ακόμη,εγω έχω γραψει τους λόγους που άνοιξα dispute και με την πορεία του tracking number που λεει οτι εφτασε 2/4 Ελλαδα,βασικα δεν γνωρίζει κάνεις που βρίσκονται τα πακέτα μας δεν ειναι μόνο το δικο μου με τις ημερομηνίες που γράφουν οτι έφτασαν ελλαδα 27/3 29/3 31/3 και 2/4 Εγω δεν θέλω να παραλάβω το πακετο για να πάρω full refund θα πρέπει να το αναφέρω στο vickmall και να επικοινωνήσω μαζι,η να περιμένω να απάντηση το κατάστημα και μετα να τους γραψω στο ππ που άνοιξα dispute. Αν ενδιάμεσα λεω ίσως που δεν το πιστευω, τωρα έρθει το πακετο μου τι πρεπει να κάνω,δεν το θελω πλέων έκανα παραγγελία για αλλο κινητό απο ευρωπαϊκή αποθήκη και βασικά αν το κρατήσω δεν θα έχω την υποστήριξη για after sales υπηρεσίες υποστήριξης αφου άνοιξα dispute, θα καθυστέρησή πολύ όλη αυτή η υπόθεση και τι θα με συμβουλεύατε να κάνω απο εδώ και πέρα. Βασικά θέλω να κλίση ολη η ιστορία και να επιστρέψουν τα χρήματα μου στο ΠΠ,οσο γίνεται συντομότερα. Ευχαριστώ εκ τον πρότερον για αυτούς που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις ,για να γνωρίζω τι να κάνω,δεν εχω ξανακάνει άπλα dispute,έχω ξανακάνει αγορές απο κίνα άπλα τώρα καθυστέρησε πάρα πολύ το πακέτο μου. Edited May 7, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια απορία αν έχω 5 euro στο balance και θέλω να αγοράσω κάτι με 8 euro πρέπει να βάλω λεφτά στο balance ή τα υπόλοιπα τα παίρνει από την κάρτα την προπληρωμένη αν περάσει βεβαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 μια απορία αν έχω 5 euro στο balance και θέλω να αγοράσω κάτι με 8 euro πρέπει να βάλω λεφτά στο balance ή τα υπόλοιπα τα παίρνει από την κάρτα την προπληρωμένη αν περάσει βεβαια? τα υπόλοιπα τα παίρνει από την κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 τα υπόλοιπα τα παίρνει από την κάρτα Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευχαριστώ!!! ...και για να σε προλάβω, για να γίνει αυτό πρέπει, η αγορά να είναι σε ευρώ, το balance σε ευρώ και η κάρτα σε ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια εκανα με την καρτα της REVOLUT 4 συνεχομενες αγορες απο γνωστο κινεζικο καταστημα, και πλεον μου κελιδωθηκε η καρτα, δεν με αφηνει να κανω αλλη αγορα μεσω paypal, μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα σας εχει κελιδωθει κανατε πολλες αγορες απο εναν εμπορο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ξερουμε?? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια εκανα με την καρτα της REVOLUT 4 συνεχομενες αγορες απο γνωστο κινεζικο καταστημα, και πλεον μου κελιδωθηκε η καρτα, δεν με αφηνει να κανω αλλη αγορα μεσω paypal, μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα σας εχει κελιδωθει κανατε πολλες αγορες απο εναν εμπορο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ξερουμε?? Επικοινώνησε με το support από Δευτέρα μετά τις 10 το πρωί και θα στην ξεκλειδώσουν πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Παιδια εκανα με την καρτα της REVOLUT 4 συνεχομενες αγορες απο γνωστο κινεζικο καταστημα, και πλεον μου κελιδωθηκε η καρτα, δεν με αφηνει να κανω αλλη αγορα μεσω paypal, μου βγαζει μηνυμα οτι η καρτα σας εχει κελιδωθει κανατε πολλες αγορες απο εναν εμπορο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ξερουμε?? Πήγαινε στο application>My card και μάλλον θα τη δεις blocked. Κάνε Unblock και μετά λίγη ώρα θα είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Πήγαινε στο application>My card και μάλλον θα τη δεις blocked. Κάνε Unblock και μετά λίγη ώρα θα είσαι έτοιμος. Το εκανα αυτο αλλα δεν αλλαξε κατι. Επικοινωνησα με εκπροσωπο στο chat και μου ειπε την κλειδωσε ο εμπορος και οτι θα ξεκλειδωσει σε τρεις μερες. Να πω την αληθεια μου φαινεται και λιγο αλλόκοτο αυτο, να μου κλειδωσει την καρτα ο εμπορος επειδη εκανα πολλες παραγγελιες απ'αυτον. Κανονικα θα επρεπε να ηταν και ευχαριστημενος. Τελος παντων θα περιμενω 3 μερες, απλα δεν το ηξερα αυτο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα, Έκανα μια εξυπηρέτηση σε έναν φίλο και πήραμε ένα LG G4 (ίσως το μοναδικό στον κόσμο με 2GB μνήμη :mad: ) από το Fastcardtech. Η αγορά έγινε στις 7/2/2016 ,το Paypal,όπως ξέρουμε, δίνει τη δυνατότητα για 45 μέρες να ανοίξεις Dispute. Ανοίξαμε Dispute στις 20/3 λοιπόν αφού δε βγάζαμε άκρη με την επικοινωνία με δαύτους... Μετα κόπων και βασάνων,το κινητό έφυγε από Ελλάδα στις 29/3 κανονικά με Tracking Number (άλλα 10 ευρώ...) Στις 11/4 επειδή έκλεινε το Dispute και δεν είχε βρεθεί λύση (το κινητό δεν είχε φτάσει Κίνα ακόμα) το γυρίσαμε σε Claim έχοντας δηλώσει κανονικά το Tracking Number και όλο το ιστορικό. Στις 2/5 χωρίς κανένα απολύτως λόγο,μας κάνει reject το αίτημα με δικαιολογία ότι το Tracking number ήταν invalid... Σήμερα το δέμα έφτασα κανονικά στη Fastcardtech... .Έκτοτε δεν έχουμε καμία απάντηση από τους τύπους και είμαστε τελείως στον αέρα. Απλά έχουμε κάνει file ένα complain σχετικά με το θέμα και περιμένουμε. Δε ξέρω τι παίζει με FCT-Paypal αλλά κάποια πράγματα είναι πραγματικά περίεργα... Τι μπορώ να κάνω πλέον?? Όπως σωστά με συμβουλέψατε,πήρα τηλέφωνο στο Paypal και ξανανοιξε η υπόθεση μου. Μετά από 2 μέρες βγήκε υπέρ μου απόφαση κανονικά. Δε βλέπω όμως πουθενά στο activity log να έχει εκδοθεί το refund. Επίσης μπήκα στο dispute και είδα το παρακάτω που δε ξέρω τι μπορεί να σημαίνει.... Status Upon further review of this case, we have granted the seller's appeal. The seller may contact you to request that you return the refund that was previously issue to you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όπως σωστά με συμβουλέψατε,πήρα τηλέφωνο στο Paypal και ξανανοιξε η υπόθεση μου. Μετά από 2 μέρες βγήκε υπέρ μου απόφαση κανονικά. Δε βλέπω όμως πουθενά στο activity log να έχει εκδοθεί το refund. Επίσης μπήκα στο dispute και είδα το παρακάτω που δε ξέρω τι μπορεί να σημαίνει.... Status Upon further review of this case, we have granted the seller's appeal. The seller may contact you to request that you return the refund that was previously issue to you. "Κατόπιν περαιτέρω εξέτασης της υπόθεσης κάναμε δεκτή την προσφυγή του πωλητή. Ο πωλητής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει να επιστρέψετε την επιστροφή που προηγουμένως σας εκδόθηκε". Άλλαξαν γνώμη και τελικά δικαίωσαν τον πωλητή αντί εσένα. Δεν θα σου γίνει refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια σας, να κάνω μία ερώτηση; Γνωστός μου θέλει να κάνει αγορά περίπου €900,00 μέσω μεταφοράς από το λογαριασμό του, στο PayPal balance. Εννοείται ότι είναι συνδεδεμένος ο τραπεζικός του λογαριασμός έπειτα απο τηλεφωνική επικοινωνία. Η απορία του, που είναι και δική μου, είναι η εξής. Στο top up, κάτω απο τον IBAN, γράφει ότι το ονοματεπώνυμο που έχει στον τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να είναι το ίδιο με του PayPal. Όμως ο φίλος μου, στο PayPal έχει το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες. Θα πρέπει να κάνει αλλαγή στο PayPal, ή δεν θα υπάρξει πρόβλημα μιας και ο IBAN απο μόνος του θεωρείται ισχυρή απόδειξη ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts