junglist Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Δυστυχώς και στην δικιά μου περίπτωση έτσι είναι, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, υποψιάζομαι στο τελωνείο. Τα τελευταία χρόνια λόγω Black Friday Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι δύσκολοι μήνες.. Δύσκολοι για Ελλάδα. Εγώ στο εξωτερικό παρέλαβα κάτι αγορασμένο την Black Friday μέσα σε 3 εργάσιμες Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 3 ευρώ στα 20; Αυτό δεν είναι έξοδα, φορολόγηση είναι :p Ποια τράπεζα; Alpha ( χρεωστική ). Ειδικά εαν ανεβαίνουν αυτά τα ''έξοδα εντολής'' ανάλογα το ποσό, την έβαψα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Alpha ( χρεωστική ). Ειδικά εαν ανεβαίνουν αυτά τα ''έξοδα εντολής'' ανάλογα το ποσό, την έβαψα :wacko: Πρέπει να είναι πάγιο €3 για μεταφορές ποσών μέχρι €12.500 Παράγραφος 3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Πρέπει να είναι πάγιο €3 για μεταφορές ποσών μέχρι €12.500 Παράγραφος 3.1 Θεωρείται μεταφορά η κατάθεση; γιατί λογικά εαν πλήρωνα έξοδα μεταφοράς θα έπρεπε να ήταν στη Paypal ή κάνω λάθος ; Επίσης τόσο καιρό έχω βάλει 2-3 φορές και 200+ αλλά χωρίς έξοδα εντολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Θεωρείται μεταφορά η κατάθεση; γιατί λογικά εαν πλήρωνα έξοδα μεταφοράς θα έπρεπε να ήταν στη Paypal ή κάνω λάθος ; Επίσης τόσο καιρό έχω βάλει 2-3 φορές και 200+ αλλά χωρίς έξοδα εντολής. Μεταφορά απο λογαριασμό του PayPal στον δικό σου δεν έγινε; Πρέπει να είναι έξοδα SHAred, όπως όταν στέλνουμε εμείς λεφτά στο balance με έμβασμα: η κάθε πλευρά πληρώνει τα δικά της έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Θεωρείται μεταφορά η κατάθεση; γιατί λογικά εαν πλήρωνα έξοδα μεταφοράς θα έπρεπε να ήταν στη Paypal ή κάνω λάθος ; Επίσης τόσο καιρό έχω βάλει 2-3 φορές και 200+ αλλά χωρίς έξοδα εντολής. Είναι μεταφορά από τράπεζα του εξωτερικού (paypal europe) σε τράπεζα του εσωτερικού (Alpha) και χρεώνεται με 3€ για ποσά σε ευρώ μέχρι 12.500€ και ανεξαρτήτως νομίσματος και ποσού εφόσον η επιλογή εξόδων είναι SHA. Δεν χρεώνεται στην περίπτωση που ο λογαριασμός πίστωσης είναι Μισθοδοσίας ή Προνομιακός. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Θεωρείται μεταφορά η κατάθεση; γιατί λογικά εαν πλήρωνα έξοδα μεταφοράς θα έπρεπε να ήταν στη Paypal ή κάνω λάθος ; Επίσης τόσο καιρό έχω βάλει 2-3 φορές και 200+ αλλά χωρίς έξοδα εντολής.Kατάθεση νοείται μόνο όταν πας σε κατάστημα ή ΑΤΜ μιας τράπεζας και καταθέτεις χρήματα σε λογαριασμό (δικό σου ή όχι, δεν έχει σημασία) αυτής της ίδιας τράπεζας. Δηλαδή να πας στην Πειραιώς και να καταθέσεις λεφτά σε λογαριασμό Πειραιώς. Στην κατάθεση δεν υπάρχουν προμήθειες. Οτιδήποτε άλλο λέγεται μεταφορά/εμβασμα όπου δηλαδή μεταφέρεις χρήματα από λογαριασμό μιας τράπεζας σε λογαριασμό άλλης τράπεζας (με προμήθεια). Δεν μπορείς να πας πχ στην Πειραιώς και να κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό Alpha. Πρέπει να πας στην ίδια την Alpha για κατάθεση ή σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα για μεταφορά προς Alpha. Εφόσον το paypal δεν έχει φυσικά καταστήματα για να πας να καταθέσεις, δεν νοείται κατάθεση από/προς paypal αλλά μόνο μεταφορά/έμβασμα (γι΄αυτό και οι προμήθειες). Edited December 8, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, αν και παλιά δεν το χα δει ποτέ στα μεγαλύτερα ποσά. Λογικά δεν θα το είχα προσέξει, τι να πω. Edited December 8, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μήπως μέχρι τώρα τα έξοδα τα πλήρωναν όλα οι άλλοι; Δύσκολο το βλέπω αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μήπως μέχρι τώρα τα έξοδα τα πλήρωναν όλα οι άλλοι; Δύσκολο το βλέπω αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Χλωμό, με τον ίδιο κλασικό τρόπο ήταν και τότε, απο διάφορα refunds καθυστερημένων παραγγελιών. Ελπίζω μόνο να μένει 3 εως το ποσό που είπατε, γιατί περιμένω κι άλλο ένα μεγαλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Χλωμό, με τον ίδιο κλασικό τρόπο ήταν και τότε, απο διάφορα refunds καθυστερημένων παραγγελιών. Ελπίζω μόνο να μένει 3 εως το ποσό που είπατε, γιατί περιμένω κι άλλο ένα μεγαλύτερο. Αφού δέχεσαι μεταφορές χρημάτων, κοίταξε μήπως μπορείς να αλλάξεις το λογαριασμό σου σε Μισθοδοσίας ή να ανοίξεις Προνομιαακό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Σε winbank δεν χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλημερα, θελω να πιστευω οτι ειναι το σωστο μερος που γραφω για μια απορια που εχω σχετικα με το Paypal: Εκανα συνδρομη σε μια σελιδα για 1 μηνα (οπου μου παρεχει υπηρεσιες για το στοιχημα). Η πληρωμη ολοκληρωθηκε επιτυχως με το paypal. Κανοντας log-in ομως δεν φορτωνουν τα στοιχεια που κλικαρω. Οποια επιλογη και αν εχουν δεν λειτουργει καμια. Δοκιμασα ολους τους browsers (Η δε "δωρεαν" επιλογη λειτουργει - αρα δεν ειναι θεμα browser). Επικοινωνησα μαζι τους και δεν απαντανε. Σημερα ανοιξα dispute στην Paypal και λεγοντας τους αναλυτικα το προβλημα μου. Εδωσα και το username+password για να το δουν και αυτοι οτι οντως λεω αληθεια αλλα τους εστειλα και φωτογραφια (print screen). Γνωριζω οτι ειναι "υπηρεσια" και οχι καποιο "υλικο αγαθο" και δεν ξερω κατα ποσο θα με δικαιωσουν. Αλλα δεν ειναι το σωστο να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου; Το ερωτημα μου τωρα ειναι το εξης.. Εγω ανοιξα το θεμα, αυτοι λενε οτι θα στειλουν το θεμα μου και στον πωλητη. Εαν δεν απαντησει λεει το θεμα μου θα κλεισει αυτοματα στις 28/12/2015. Εαν δεν απαντησει δηλαδη χανω τα λεφτα μου; Σας επισυναπτω παρακατω το μηνυμα που βλεπω και αν ειναι ευκολο βοηθηστε μου για τα επομενα βηματα που θα πρεπει να κανω. "Your dispute is open Thank you. We’ll email you when the seller responds. If the seller does not respond, your dispute will automatically close on Dec 28, 2015 unless you escalate it to a PayPal claim. Don't worry, we'll email you a reminder before the dispute automatically closes. Please note that when you escalate a dispute to a claim, you're asking PayPal to review the case and decide the outcome." Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Εκτός αν το αναβαθμίσεις σε CLAIM μεχρι 28 Δεκεμβρίου, Μπορεις και σήμερα να το κάνεις claim Edited December 8, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Καλημερα, θελω να πιστευω οτι ειναι το σωστο μερος που γραφω για μια απορια που εχω σχετικα με το Paypal: Εκανα συνδρομη σε μια σελιδα για 1 μηνα (οπου μου παρεχει υπηρεσιες για το στοιχημα). Η πληρωμη ολοκληρωθηκε επιτυχως με το paypal. Κανοντας log-in ομως δεν φορτωνουν τα στοιχεια που κλικαρω. Οποια επιλογη και αν εχουν δεν λειτουργει καμια. Δοκιμασα ολους τους browsers (Η δε "δωρεαν" επιλογη λειτουργει - αρα δεν ειναι θεμα browser). Επικοινωνησα μαζι τους και δεν απαντανε. Σημερα ανοιξα dispute στην Paypal και λεγοντας τους αναλυτικα το προβλημα μου. Εδωσα και το username+password για να το δουν και αυτοι οτι οντως λεω αληθεια αλλα τους εστειλα και φωτογραφια (print screen). Γνωριζω οτι ειναι "υπηρεσια" και οχι καποιο "υλικο αγαθο" και δεν ξερω κατα ποσο θα με δικαιωσουν. Αλλα δεν ειναι το σωστο να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου; Το ερωτημα μου τωρα ειναι το εξης.. Εγω ανοιξα το θεμα, αυτοι λενε οτι θα στειλουν το θεμα μου και στον πωλητη. Εαν δεν απαντησει λεει το θεμα μου θα κλεισει αυτοματα στις 28/12/2015. Εαν δεν απαντησει δηλαδη χανω τα λεφτα μου; Σας επισυναπτω παρακατω το μηνυμα που βλεπω και αν ειναι ευκολο βοηθηστε μου για τα επομενα βηματα που θα πρεπει να κανω. "Your dispute is open Thank you. We’ll email you when the seller responds. If the seller does not respond, your dispute will automatically close on Dec 28, 2015 unless you escalate it to a PayPal claim. Don't worry, we'll email you a reminder before the dispute automatically closes. Please note that when you escalate a dispute to a claim, you're asking PayPal to review the case and decide the outcome." Αφού σου το λέει. Εάν δεν απαντήσει θα πρέπει πριν λήξει ηπροθεσμία 28/12 να κάνεις escalate to claim. Μπορείς να κάνεις και τώρα claim αλλά καλύτερα να περιμένεις μήπως απαντήσει ο άλλος στο paypal. Αν περάσουν κάμποσες μέρες και δεν απαντήσει θα μετρήσει υπέρ σου μετά στο claim. Edited December 8, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση, λεω να περιμενω ως και την Κυριακη. Απο Δευτερα εαν ανοιξω το claim τι ακριβως γινεται; Γινεται επιπλεον ελεγχος και μου επιστρεφονται τα χρηματα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μετά αναλαμβάνει το paypal και δίνει νομίζω περιθώριο 3 μέρες στον άλλο να απαντήσει και αν δεν το κάνει τότε παίρνει απόφαση υπέρ σου και σου δίνει τα χρήματα. Αν απαντήσει ο άλλος τότε το paypal κοιτάει τα επιχειρήματα και των δύο σας και αποφασίζει ανάλογα ποιον θα δικαιώσει. Κάπως έτσι πάει. Γι΄ αυτό και σου πρότεινα να μην δείξεις βιασύνη. Μπορεί πχ ο άλλος να πει ότι λόγω κάποιου προβλήματος δεν μπορούσε να τσεκάρει τα εμάιλ του για 4-5 μέρες. Ή ότι κάποιο προσωρινό πρόβλημα είχε το σάιτ του. Ενώ αν ας πούμε περάσουν 15 μέρες, δύσκολα θα μπορεί να πει το ίδιο. Γενικά όσο περνάνε μέρες και δεν απαντά τόσο εκτίθεται και τόσο εσύ κερδίζεις "πόντους" υπέρ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisdim Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Την βοηθεια σας παρακαλω. Αγορασα στις 27/11/15 απο το efox-shop.com ενα κινητο τηλεφωνο και επελεξα να μου το στειλουν με Registered air mail . Απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τους εστειλα προχτες ενα email για το που ειναι η παραγγελια μου και μου απαντησαν το εξης. Hi there Thanks for your order , pls wait patienly we will send you as soon as posible have a nice day GLJ . τι να κανω κατα την γνωμη σας? να ανοιξω dispute στο paypal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Την βοηθεια σας παρακαλω. Αγορασα στις 27/11/15 απο το efox-shop.com ενα κινητο τηλεφωνο και επελεξα να μου το στειλουν με Registered air mail . Απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τους εστειλα προχτες ενα email για το που ειναι η παραγγελια μου και μου απαντησαν το εξης. Hi there Thanks for your order , pls wait patienly we will send you as soon as posible have a nice day GLJ . τι να κανω κατα την γνωμη σας? να ανοιξω dispute στο paypal ? Ευκολα θα πηγαινα paypal.........ειδικα εαν δεν απανταγαν στα μυνηματα μου. Δηλαδη ποσο να περιμενω.........το νεο ετος......ας σου δωσουν τουλαχιστον ενα ρεαλιστικο πλανο αποστολης......ελεος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και σήμερα, οπότε για καλό και για κακό έστειλα μέσω της φόρμας του ebay ένα μήνυμα στον πωλητή και βλέπουμε... Τελικά σήμερα παρέλαβα, χαρά ο γιός μου !!! :up: Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για μένα, εύχομαι να παραλάβετε και σεις σύντομα φίλοι μου και ευχαριστώ για την βοήθεια και την συμπαράστασή σας. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Εχω μηνες να ασχοληθω με το paypal, αυτος ο οδηγος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6302094#post6302094 ισχυειι κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Στον λογαριασμο μου είχα συνδεδεμενη χρεωστικη καρτα Πειραιως. Δεν μου επετρεπε να κανω αγορες από την αρχη των καπιταλ. Την προηγουμενη εβδομαδα προσθεσα στον λογαριασμο μου χρεωστικη της Αλφα και δοκιμασα verification και αφου ολοκληρωθηκε εκανα και αγορα κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 σε συνεχεια του προβληματος μου απλα για ενημερωση γραφω μηπως τυχει και σε καποιον αλλον..... μου απαντησαν τελικα απο paypal τους ειχα πει οτι η αστυνομια δεν εχει τετοιο χαρτι και μου εδωσαν ενα λινκ να ανεβασω αρχεια στο paypal... ετσι τους εστειλα ολες τις φωτογραφιες και το video του unboxing ... μπηκα σημερα και βλεπω οτι εχει αλλαξει η προθεσμια για 1 ιανουαριου και οτι θα επικοινωνησουν μεχρι τοτε μαζι μου αν χρειαστουν κατι αλλο..... οποτε στην αναμονη για την αποφαση και ενημερωνω!! σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τη βοηθεια! τελικα δικαιωσαν το coolicool!!!!!!!!!!!!!! ελεος με αυτο το paypal!!!!!!! οποτε να παω τραπεζα για αμφισβητηση συνναλαγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Εχω μηνες να ασχοληθω με το paypal, αυτος ο οδηγος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6302094#post6302094 ισχυειι κανονικα? Ισχύει, όπως ισχύουν και άλλοι 2, το Request money και το top up. Το Request είναι παραλλαγή αυτού που παρέθεσες και για το top up ακολουθείς τη διαδικασία που έχω περιγράψει στο #6951 σελ. 464 ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον λογαριασμο μου είχα συνδεδεμενη χρεωστικη καρτα Πειραιως. Δεν μου επετρεπε να κανω αγορες από την αρχη των καπιταλ. Την προηγουμενη εβδομαδα προσθεσα στον λογαριασμο μου χρεωστικη της Αλφα και δοκιμασα verification και αφου ολοκληρωθηκε εκανα και αγορα κανονικα... Προφανώς, εννοείς την Amex, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι περνάει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ισχύει, όπως ισχύουν και άλλοι 2, το Request money και το top up. Το Request είναι παραλλαγή αυτού που παρέθεσες και για το top up ακολουθείς τη διαδικασία που έχω περιγράψει στο #6951 σελ. 464 ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς, εννοείς την Amex, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι περνάει. όχι για visa μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts