Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν γίνει Denied , σημαίνει ότι η τράπεζα αρνήθηκε την συναλλαγή , και άρα καμμία χρέωση δεν έχει γίνει ,

Εν πάσει περιπτώση , κοιτάς πίσω από την κάρτα σου. Εκεί υπάρχει πάντα το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών .

Μπορείς να τους ρωτήσεις για κάθε διευκρίνηση .

εχω παρει ηδη βρε παιδια τηλεφωνο στην εθνικη τραπεζα και μου λενε οτι τα χρηματα δεν υπαρχουν διοτι κανατε μια αγορα τι ακρη να βγαλω τωρα απο τη στιγμη που οταν πηγα να αγορασω μου εβγαλε στο site του πωλητη Payment Denied :wacko: ποιος τα δεσμευσε τελικα τα χρηματα αφου δεν εγινε η αγορα και ποτε επιστρεφονται στο λογαριασμο μου εκει απλα ψαχνω μια ερμηνεια.

myphone_2.png

εχω παρει ηδη βρε παιδια τηλεφωνο στην εθνικη τραπεζα και μου λενε οτι τα χρηματα δεν υπαρχουν διοτι κανατε μια αγορα τι ακρη να βγαλω τωρα απο τη στιγμη που οταν πηγα να αγορασω μου εβγαλε στο site του πωλητη Payment Denied :wacko: ποιος τα δεσμευσε τελικα τα χρηματα αφου δεν εγινε η αγορα και ποτε επιστρεφονται στο λογαριασμο μου εκει απλα ψαχνω μια ερμηνεια.

ακομη και denied να γινει , η τραπεζα βλεπει το ποσο ως pending, αρα δεσμευμενο απο καποιον πωλητη, οποτε θεωρει οτι το ποσο θα τραβηχτει τις επομενες ωρες, αν το ποσο παραμεινει pending για πανω απο 10 μερες, τοτε το συστημα το αποδεσμευει μονο του. Αναμονη λοιπον, αν εχεις e banking μπορεις να το δεις κ εσυ.

With great power, comes great responsibility...

ακομη και denied να γινει , η τραπεζα βλεπει το ποσο ως pending, αρα δεσμευμενο απο καποιον πωλητη, οποτε θεωρει οτι το ποσο θα τραβηχτει τις επομενες ωρες, αν το ποσο παραμεινει pending για πανω απο 10 μερες, τοτε το συστημα το αποδεσμευει μονο του. Αναμονη λοιπον, αν εχεις e banking μπορεις να το δεις κ εσυ.

ευχαριστω για την απαντηση δυστυχως δεν εχω ebanking, η προσπαθεια αγορας εγινε 24/11 οποτε αν καταλαβα καλα τα χρηματα δεσμευτηκαν εγινε δεν εγινε η αγορα και θα τα ξαναδω στο λογαριασμο μου μετα απο κανα δυο εβδομαδες (τουλαχιστον να μην ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα)

myphone_2.png

ευχαριστω για την απαντηση δυστυχως δεν εχω ebanking, η προσπαθεια αγορας εγινε 24/11 οποτε αν καταλαβα καλα τα χρηματα δεσμευτηκαν εγινε δεν εγινε η αγορα και θα τα ξαναδω στο λογαριασμο μου μετα απο κανα δυο εβδομαδες (τουλαχιστον να μην ανησυχω οτι κατι δεν παει καλα)

ακριβως, ακομη κ ανεπιτυχης να ειναι η αγορα(οταν γινεται απευθειας με την καρτα κ οχι μεσω pp) τοτε τα χρηματα δεσμευονται, η τραπεζα δεν ξερει αν θα τα παρει ο πωλητης ή οχι, απλα τα κραταει εκει, καλο ειναι παντως να ενημερωσεις την τραπεζα σου οτι προκειται για ανεπιτυχης συναλλαγη και οτι θελεις να αποδεσμευτουν τα χρηματα το γρηγοροτερο δυνατον.

Να ρωτήσω, με αρνητικό balance ξέρει κανείς τι επιπτώσεις έχουμε;

Γιατί πούλησα τις προάλλες κάτι μέσω paypal αλλά έβαλα τα λεφτά στην κάρτα κατευθείαν μιας και τα χρειαζόμουν, ρώτησα μέσω mail το paypal αν τύχει και ζητήσει refund ο αγοραστής μου απο που θα τα πάρουν και είπαν ότι θα μου χρεωθεί απ'το balance μου κι αν δεν έχω θα σημειωθεί ως αρνητικό.

Για να σε αφήσουν να πάρεις τα χρήματα δύο πιθανότητες υπάρχουν

α) Να είσαι παλιός καλός πελάτης οπότε σε εμπιστεύονται

β) Να έχει γίνει η συναλλαγή πάνω από 21 ημέρες πριν και να μην έχει ζητήσει τα χρήματα ο αγοραστής.

Αν ζητήσει ο αγοραστής τα χρήματα σου , και έχεις συνδεδεμένη πιστωτική κάρτα θα τα πάρουν από εκεί.

αλλιώς θα γίνει αρνητικό το Balance , και κάποια στιγμή θα το πληρώσεις με κάποιο τρόπο.

Για να σε αφήσουν να πάρεις τα χρήματα δύο πιθανότητες υπάρχουν

α) Να είσαι παλιός καλός πελάτης οπότε σε εμπιστεύονται

β) Να έχει γίνει η συναλλαγή πάνω από 21 ημέρες πριν και να μην έχει ζητήσει τα χρήματα ο αγοραστής.

Αν ζητήσει ο αγοραστής τα χρήματα σου , και έχεις συνδεδεμένη πιστωτική κάρτα θα τα πάρουν από εκεί.

αλλιώς θα γίνει αρνητικό το Balance , και κάποια στιγμή θα το πληρώσεις με κάποιο τρόπο.

Τα χρήματα τα πήρα μέσα σε 3 εργάσιμες, το ερώτημα μου είναι εαν γίνει αρνητικό το balance, τι επιπτώσεις έχω.

Απο περιέργια ρωτάω μιας και δεν πολύ τσεκάρω πολύ τις ενημερώσεις του paypal, μη τυχόν και γίνει μείον και κλείσει το προφιλ ή έχω κι άλλα ''τραβήγματα''.

καλημερα! ειχα παραγγειλει απο coolicool μια action camera αξιας 150 ευρω.... φθανει το δεμα το ανοιγω και η καμερα δεν ηταν μεσα! μονο το κουτι της!!!! ανοιγω αμεσως dispute και το coolicool μου προσφερε 50 ευρω refund φυσικα δε δεχτηκα.... το προχωραω σε claim και τωρα το paypal μου ζηταει χαρτι απο αστυνομια.... πηγα στην αστυνομια και μου λενε δεν εχουν τετοιο χαρτι και ο μονος τροπος ειναι να κανω μηνυση οπου πρεπει να πληρωσω ποσα λεφτα!@!! μια βοηθεια οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια???? τι να κανω???? η προθεσμια ληγει αυριο!!!!

καλημερα! ειχα παραγγειλει απο coolicool μια action camera αξιας 150 ευρω.... φθανει το δεμα το ανοιγω και η καμερα δεν ηταν μεσα! μονο το κουτι της!!!! ανοιγω αμεσως dispute και το coolicool μου προσφερε 50 ευρω refund φυσικα δε δεχτηκα.... το προχωραω σε claim και τωρα το paypal μου ζηταει χαρτι απο αστυνομια.... πηγα στην αστυνομια και μου λενε δεν εχουν τετοιο χαρτι και ο μονος τροπος ειναι να κανω μηνυση οπου πρεπει να πληρωσω ποσα λεφτα!@!! μια βοηθεια οποιος εχει αντιστοιχη εμπειρια???? τι να κανω???? η προθεσμια ληγει αυριο!!!!

Δεν τράβηξες κάποιο βίντεο την ώρα που άνοιγες το πακέτο; αν τράβηξες μια χαρά κάνει ως απόδειξη για το paypal.

Δεν τράβηξες κάποιο βίντεο την ώρα που άνοιγες το πακέτο; αν τράβηξες μια χαρά κάνει ως απόδειξη για το paypal.

Τώρα θα πρέπει να κάνουμε και τέτοια..δεν έχεις αδικο

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

εννοειται οτι τραβηξα~~!!!!! αλλα που να το στειλω? δεν εχει καποια επιλογη καπου και το paypal μου ζητησε χαρτι απο αστυνομια.....

η προθεσμια ληγει αυριο

επισης μου εστειλαν το mail που μου ζηταει το χαρτι και λεει οτι ληγει αυριο.... αλλα δεν ευπαρχει η επιλογη resolve στο paypal κατω απο το action για να το στειλω... μου εχει μονο view τι γινεται??

Edited by akis8607

Γιατί, το θεωρείς στάνταρ πολιτική;

Εγώ ποτέ δεν το κάνω πχ.

Και ποιος σου είπε ότι το video αυτό θεωρείται έγκυρο από τους άλλους;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί, το θεωρείς στάνταρ πολιτική;

Εγώ ποτέ δεν το κάνω πχ.

Και ποιος σου είπε ότι το video αυτό θεωρείται έγκυρο από τους άλλους;

Eγω απο την αλλη τραβαω παντα βιντεο,σε ολα μου τα ξεπακεταρισματα,εχω κατι σκληρους γεματους φαντασου.

Τα κραταω 1 χρονο περιπου,οσο ειναι σε εγγυηση δηλαδη,μετα σβηνω.

Για εμενα ειναι το μονο αποδεικτικο,εαν κατι δεν παει καλα κατα την παραλαβη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

εννοειται οτι τραβηξα~~!!!!! αλλα που να το στειλω? δεν εχει καποια επιλογη καπου και το paypal μου ζητησε χαρτι απο αστυνομια.....

η προθεσμια ληγει αυριο

επισης μου εστειλαν το mail που μου ζηταει το χαρτι και λεει οτι ληγει αυριο.... αλλα δεν ευπαρχει η επιλογη resolve στο paypal κατω απο το action για να το στειλω... μου εχει μονο view τι γινεται??

Το χαρτί από την αστυνομία τι υποτίθεται ότι πρέπει να λέει?

Αυτό το ανέκδοτο πρώτη φορά το ακούω, εδώ σε χτυπάνε στο δρομο και αστυνομία δεν έρχεται, θα κάτσουν να ασχοληθούν που λείπει η καμερουλα απ'το κουτάκι...

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

μπορει καποος να με βοηθησει? η προθεσμεια ληγει αυριο και δεν εχει καποια επιλογη να στειλω εγγραφα.... κατω απο το action μου εχει μονο view.... εστειλα απο χθες τοσα mail στο paypal και ακομη καμια απαντηση.......

το βλεπω να τα κλαιω τα λεφτα μου...

Για ποιο λογο ληγει η προθεσμια αυριο; Εχουν περασει 9 μερες;

Ανεβασε το βιντεο καπου (dropbox) και στειλε το στο paypal, στειλτο και σε mail

Μια πλήρης φόρτιση.

Για ποιο λογο ληγει η προθεσμια αυριο; Εχουν περασει 9 μερες;

Ανεβασε το βιντεο καπου (dropbox) και στειλε το στο paypal, στειλτο και σε mail

ναι εχουν περασει.... απλα αυτες τις μερες ετρεχα στις αστυνομιες και ρωτουσα.....

σε ποιο email να το σειλω??

Κατ αρχην να σου πω οτι ξερω τι περνας γιατι το ιδιο εζησα παλαιοτερα με το focalprice, απ την αλλη ομως, λες εκανες claim και το pp σου ζηταει χαρτι απο την αστυνομια????!!!!! τι χαρτι δηλαδη? να γραφει τι? και ποιος θα το μεταφρασει? πρωτη φορα το ακουω αυτο απο το pp, μηπως στο escalate εκανες καμια γκαφα? μηπως στον διαλογο με τον πωλητη ειπες κατι περιεργο? δεν εχει λογικη το χαρτι της αστυνομιας διοτι στην συναλλαγη σας ΔΕΝ εμπλεκεται πουθενα η αστυνομια και ΔΕΝ εχει καμια μα καμια δικαιοδοσια. Αν πιστευεις οτι επεσες θυμα απατης και το pp δεν σου δινει λυση να πας στην τραπεζα σου και να υποβαλεις ενσταση και αμφισβητηση συναλλαγης λογο απατης, τα χρηματα θα σου επιστραφουνε αλλα θα αναλαβει η τραπεζα να τα παρει απο το pp και απο τον πωλητη, φυσικα αν αποδειχτει οτι το σφαλμα ειναι δικο σου θα τρεχεις εσυ μετα, να ξερεις οτι θα συναντησεις αρνητικο κλιμα στην τραπεζα, οι υπαλληλοι δεν θελουν τετοια μπλεξιματα διοτι εχουν μαυρα μεσανυχτα απο τις διαδικασιες. Το μαθημα σου το πηρες, ποτε πια coolicool οι τυποι ειναι μακακες και απατεωνες, ρωτα πριν αγορασεις απο που και τι, γι αυτο ειναι το myphone, για ανταλαγη εμπειριων και γνωσεων.

Κατ αρχην να σου πω οτι ξερω τι περνας γιατι το ιδιο εζησα παλαιοτερα με το focalprice, απ την αλλη ομως, λες εκανες claim και το pp σου ζηταει χαρτι απο την αστυνομια????!!!!! τι χαρτι δηλαδη? να γραφει τι? και ποιος θα το μεταφρασει? πρωτη φορα το ακουω αυτο απο το pp, μηπως στο escalate εκανες καμια γκαφα? μηπως στον διαλογο με τον πωλητη ειπες κατι περιεργο? δεν εχει λογικη το χαρτι της αστυνομιας διοτι στην συναλλαγη σας ΔΕΝ εμπλεκεται πουθενα η αστυνομια και ΔΕΝ εχει καμια μα καμια δικαιοδοσια. Αν πιστευεις οτι επεσες θυμα απατης και το pp δεν σου δινει λυση να πας στην τραπεζα σου και να υποβαλεις ενσταση και αμφισβητηση συναλλαγης λογο απατης, τα χρηματα θα σου επιστραφουνε αλλα θα αναλαβει η τραπεζα να τα παρει απο το pp και απο τον πωλητη, φυσικα αν αποδειχτει οτι το σφαλμα ειναι δικο σου θα τρεχεις εσυ μετα, να ξερεις οτι θα συναντησεις αρνητικο κλιμα στην τραπεζα, οι υπαλληλοι δεν θελουν τετοια μπλεξιματα διοτι εχουν μαυρα μεσανυχτα απο τις διαδικασιες. Το μαθημα σου το πηρες, ποτε πια coolicool οι τυποι ειναι μακακες και απατεωνες, ρωτα πριν αγορασεις απο που και τι, γι αυτο ειναι το myphone, για ανταλαγη εμπειριων και γνωσεων.

να γραφει τι συνεβει καθως και τα στοιχεια του αστυνομικου αλλα και τον αριθμο σηματος του......

In order to continue this investigation, a police report must be filed with your local law enforcement agency and a copy of the report must be faxed to PayPal.

Contact your local police department and obtain a police/incident report. This report should be on the law enforcement agency's letterhead or stamped police documentation and clearly explain the details of your issue. This documentation must include the department/officer's contact information, the reporting officer's name, badge number and signature.

If the upload feature is available in your PayPal account, we encourage you to upload your documents, as it's usually the quickest way for us to receive and review your information.

Here's how to upload your information:

1. Log in to your PayPal account.

2. Click "Resolution Center" near the bottom of the page.

3. Click "Resolve" under "Action" next to the item for which you need to provide documentation.

4. Follow the instructions to upload the files.

5. Click "Send Files to PayPal."

You can also fax the police/incident report to PayPal at (402) 537-5760 (please note this is a United States phone number, if you are faxing from outside the United States, you will probably need to dial 00 1 before the number). The fax needs to include your email address and PayPal Buyer Complaint Case number (PP-004-295-995-886).

We need to receive your fax by December 03, 2015. If we don't receive your fax by December 03, 2015, your claim will be canceled. Please note that we're unable to grant extensions to this time period or reimburse you for any costs or fees related to the requested documents.

Note: Any documents you provide may also be supplied to the seller.

οχι δεν ειπα τιποτε περιεργο... ισα ισα που συνεχεια παρακαλουσα να μου δωσουν λυση και αυτοι απαντουσαν οποτε γουσταραν.....

Καλα αυτα που ζηταν δεν γινονται,κανω αγορες πανω απο 15 χρονια,ε κατι τετοιο δεν μου εχει συμβη ξανα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλα αυτα που ζηταν δεν γινονται,κανω αγορες πανω απο 15 χρονια,ε κατι τετοιο δεν μου εχει συμβη ξανα.

και εμενα πρωτη φορα μου συμβαινει..... και το αλλο κουλο ειναι οτι και να το ειχα το χαρτι δε θα μπορουσα να το στειλω γιατι κατω απο το action μου εχει μονο view......

να πας στην τραπεζα σου και να υποβαλεις ενσταση και αμφισβητηση συναλλαγης λογο απατης, τα χρηματα θα σου επιστραφουνε αλλα θα αναλαβει η τραπεζα να τα παρει απο το pp και απο τον πωλητη, φυσικα αν αποδειχτει οτι το σφαλμα ειναι δικο σου θα τρεχεις εσυ μετα.

Αυτο να κανεις αυριο. Και δεν προλαβαινεις να στειλεις, να σου στειλουν, να συννενοηθεις με paypal, αλλα και δεν βλεπω να προτιθενται. Και μενα δε με δικαιωσαν προσφατα για δυο μικροπαραγγελιες απο aliexpress που παρολο δεν ηρθαν ποτέ, το paypal έκλεισε τις υποθεσεις εις βαρος μου.

Μιας και ειναι 150$ και δεν ειναι 5, εγω θα πηγαινα στην τραπεζα.

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτο να κανεις αυριο. Και δεν προλαβαινεις να στειλεις, να σου στειλουν, να συννενοηθεις με paypal, αλλα και δεν βλεπω να προτιθενται. Και μενα δε με δικαιωσαν προσφατα για δυο μικροπαραγγελιες απο aliexpress που παρολο δεν ηρθαν ποτέ, το paypal έκλεισε τις υποθεσεις εις βαρος μου.

Μιας και ειναι 150$ και δεν ειναι 5, εγω θα πηγαινα στην τραπεζα.

εκει που ετρεχα στις αστυνομιες τωρα θα τρεχω στις τραπεζες...... εχει περασει 1.5 μηνας περιπου που εγινε η πληρωμη... μπορω να το κανω? καποιος να με καθοδηγησει?