trust0 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Έπρεπε να είχε απαντήσει πριν το claim. Κατά το claim αναλαμβάνει το PayPal και πλέον δεν ανταλλασεις μηνύματα με τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) καλησπέρα μόλις επικοινώνησα με Paypal έκανα αγορά 4 Νοεμβρίου και μου κάνανε refund την ίδια μέρα και μου είπανε 14 μέρες θέλει για να φανεί το ποσό στην τράπεζα. περιμένω μέχρι 18 .αν δεν φανούνε σε 1 βδομάδα μου είπε να ξανά καλέσω.λέτε να χω κανά θέμα.... αν ήταν θα μου το έλεγε. οπότε ισχύει η απάντηση ότι θέλει κάποιο διάστημα για να φανούνε τα λεφτά στην τράπεζα.. που έχει έδρα το paypal (χώρα)? με κάρτα allo(6euro) που κάλεσα είχα χρόνο 17 λεπτά το έκλεισα και πήρα κατευθείαν από το σταθερό.. Edited November 16, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Το refund στις κινήσεις του PayPal φαίνεται άμεσα και στην τράπεζα, τουλάχιστον για Πειραιώς και προ capital control ήθελε 4 εργάσιμες για να φανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 που έχει έδρα το paypal (χώρα)? με κάρτα allo(6euro) που κάλεσα είχα χρόνο 17 λεπτά το έκλεισα και πήρα κατευθείαν από το σταθερό.. Η εταιρία έχει έδρα το Λουξεμβούργο ή την Ολλανδία, η εξυπηρέτηση πελατών όμως είναι στην Ιρλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις επιχείρησα αγορά 173 usd από Banggood μέσω paypal (χρεωστική visa πειραιώς) αλλά τίποτα. Στον λογαριασμό του paypal είχα και 10 usd balance , αν και δεν νομίζω να έπαιξε κάποιο ρόλο. Αμέσως μετά επιχείρησα αγορά χωρίς paypal, μονο με την χρεωστική visa πειραιώς, Η παραγγελία έγινε δεκτή αλλά μου ήρθε αυτό το μήνυμα. "Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day." Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα φάω πόρτα, ή υπάρχει και η πιθανοτητα να περάσει η αγορά? Ευχαριστω εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα φάω πόρτα, ή υπάρχει και η πιθανοτητα να περάσει η αγορά? Άν έχεις τα χρήματα στην κάρτα,πέρασε,απλά χρειάζεται μια ημέρα για επιβεβαίωση. Μου το έκανε κι εμένα τις προάλλες και την επόμενη ήταν εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο paypal και πως? να διαγράψω - αφαιρέσω μόνο την χρεωστική μπορώ και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο paypal και πως? Στο Profile>My Settings υπάρχει η επιλογή "Close Account" να διαγράψω - αφαιρέσω μόνο την χρεωστική μπορώ και πως? Πάλι Profile>My Money και το Update στην κατηγορία "Debit and credit cards" ή στο μενού Profile διαλέγεις "Add or Edit Credit Card". Στη λίστα, πατάς το "Remove" δίπλα στην κάρτα που θες να αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημερα. Χθες το βραδυ παρήγγειλα ενα tv box και πληρωσα την παραγγελια με paypay balance αλλα το ποσο δεν εκταμιευτηκε! Μου ηρθε ομως κανονικα email που λεει οτι ελαβαν την πληρωμη μου απο το gearbest. Αλλα στις παραγγελιες μου στο site τους υπαρχει η ενδειξη "waiting for payment". Υπαρχει περιπτωση να καθυστερεί η εκταμίευση του ποσου; Επίσης σε 57,5 ευρω παραγγελία με χρεωσαν 5 ευρω παραπανω!! Βαλε και τα 3 ευρω χρεωση για να βαλω στο balance 70 ευρω μου πηγε συνολικα το μαλι 8 ευρω κεραταλικια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Επίσης σε 57,5 ευρω παραγγελία με χρεωσαν 5 ευρω παραπανω!! Βαλε και τα 3 ευρω χρεωση για να βαλω στο balance 70 ευρω μου πηγε συνολικα το μαλι 8 ευρω κεραταλικια!! Κάτι μου λέει οτι πλήρωσες με ευρώ παραγγελία που έγινε σε δολάρια. Οι τιμές σε ευρώ που βλέπεις στα καταστήματα είναι ενδεικτικές και σχεδόν πάντα λάθος. Η τελική πληρωμή γίνεται σε δολάρια. Στο μέλλον, όταν βάζεις λεφτά στο balance με request φρόντισε να είναι δολάρια αν σκοπεύεις να αγοράσεις απο Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Κάτι μου λέει οτι πλήρωσες με ευρώ παραγγελία που έγινε σε δολάρια. Οι τιμές σε ευρώ που βλέπεις στα καταστήματα είναι ενδεικτικές και σχεδόν πάντα λάθος. Η τελική πληρωμή γίνεται σε δολάρια. Στο μέλλον, όταν βάζεις λεφτά στο balance με request φρόντισε να είναι δολάρια αν σκοπεύεις να αγοράσεις απο Κίνα. Μαλακ--α δεν το σκεφτηκα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το θέμα είναι, φαίνεται στις κινήσεις σου στο PayPal η συναλλαγή; Αν όχι, δεν έγινε, ούτε πρόκειται να σου τραβήξουν λεφτά. Κανείς τα ευρώ του balance δολ και ξανακανεις την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Κανείς τα ευρώ του balance δολ και ξανακανεις την παραγγελία. Δεν θα κερδίσει κάτι έτσι. Την προμήθεια του PayPal θα την πληρώσει ανεξάρτητα απο το πότε θα γίνει η μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δεν θα κερδίσει κάτι έτσι. Την προμήθεια του PayPal θα την πληρώσει ανεξάρτητα απο το πότε θα γίνει η μετατροπή. Μπορεί να βγει κερδισμένος αν εξ αρχής μεταφέρει $ στο balance είτε με request είτε με send money, ώστε να κάνει τη μετατροπή σε $ η τράπεζα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μπορεί να βγει κερδισμένος αν εξ αρχής μεταφέρει $ στο balance είτε με request είτε με send money, ώστε να κάνει τη μετατροπή σε $ η τράπεζα. Αυτό είπα απο την αρχή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ δεν είπα ότι θα κερδίσει κάτι. Του είπα τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να γίνει η παραγγελία υπό τις συνθήκες που βρίσκεται τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ δεν είπα ότι θα κερδίσει κάτι. Του είπα τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να γίνει η παραγγελία υπό τις συνθήκες που βρίσκεται τώρα. οποτε το προβλημα ειναι το οτι στο balance εχω τα χρηματα σε ευρω και οχι σε δολαρια γι'αυτο δεν μου εγινε η πληρωμη? Και αν δεν εγινε η πληρωμη γιατι μου στειλανε email απο το gearbest οτι ολα καλα? "Dear gthebest, Thank you for your recent order with GearBest.com We are delighted to inform you that we have received your payment for order W1511161457582031 and will process your order immediately. What happens next Once we have carefully prepared and packaged your order, it will be dispatched to the shipping address you provided using the shipping method you selected. If you have selected Expedited Shipping with a courier or Standard Shipping, then a tracking number will be provided so you can track and monitor your package online. There may be a slight delay before the tracking number becomes active or when the courier updates. ...." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα σε κάποια αγορά μου. Είπες πριν ότι δεν τράβηξαν τα χρήματα και σε ρώτησα αν φαίνεται στο PayPal η συναλλαγή. Αν δεν φαίνεται εκεί δεν έχει γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εγώ αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα σε κάποια αγορά μου. Είπες πριν ότι δεν τράβηξαν τα χρήματα και σε ρώτησα αν φαίνεται στο PayPal η συναλλαγή. Αν δεν φαίνεται εκεί δεν έχει γίνει. Ναι δεν φαινεται να εχουν τραβηξει χρηματα απο το paypal. Οποτε τι κανω ξαναπροσπαθω? Εσυ τι εκανες τοτε που αντιμετωπισες το ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν στο PayPal δεν φαίνεται καθόλου η συναλλαγή, δεν έχει γίνει και πρέπει να την ξανακανεις. Μπορεί να μην έγινε γιατί έκανες λάθος υπολογισμο με το συνολικό κόστος της παραγγελίας και δεν φτασαν τα χρήματα που έχεις στο balance ή αν φτάνουν, δεν έγινε αυτόματα η μετατροπή νομίσματος. Εγώ το δεύτερο αντιμετώπισα και μέσα από το PayPal μετετρεψα τα ευρώ σε δολ. όπου κατάφερα να κάνω την παραγγελία μου επιτυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Ολα καλα! Ξαναεκανα την πληρωμη και την δεχτηκε κανονικα. Παντως απ οτι υπολογισα αν τα ειχα κανει μετατροπη του υπολοιπου μου στο balance σε δολλαρια και μετα εκανα την πληρωμη θα κερδιζα μονο ενα ευρω στα 5 ευρω κεραταλικια (για αγορα 57.46 ευρω) , δηλ 4 ευρω παραπανω θα μου στοιχιζε. Ομως το αφησα ετσι δεν βαριεσαι! Τελος εαν το ειχα κανει εξ αρχης την καταθεση σε δολλαρια θα χρεωνομουν 3 ευρω (δηλ κερδος 2 ευρω). Την επομενη φορα ομως απο την αρχη θα κανω καταθεση σε δολαρια κατευθειαν. Ευχαριστω ολους παντως που μου απαντησαν! Καλες αγορες!! ;) Edited November 17, 2015 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Άν έχεις τα χρήματα στην κάρτα,πέρασε,απλά χρειάζεται μια ημέρα για επιβεβαίωση. Μου το έκανε κι εμένα τις προάλλες και την επόμενη ήταν εντάξει. όντως σήμερα 11 παρά 20 το πρωί μου ήρθε email επιβεβαίωσης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksmousa Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ευχαριστω παιδια! Γεια σας, σημερα εκανα λογαριασμο PayPal αλλα δεν ξερω αν το πετυχα..στο payment status με γραφει denied..τι σημαινει? εχω ενεργοποιησει το λογαριασμο? το balance λεει οτι ειναι 0,00. και επειδη καθως δημιουργουσα το λογαριασμο πηγαινα μπρος πισω σελ. φαινεται οτι εχω 3 πληρωμες να κανω για την αγορα.. Βοηθηστεεεεε!!! ευχαριστωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αλανια σορυ μπορει να εχει ξαναειπωθει πως μπορω να μην μ κανει μετατροπη σε λιρες τα λεφτα μ το paypal ?? Κ μετα ξανα σε ευρω για να γινει η πληρωμη κ με κλεβει στην μετατροπη των χρηματων... Υγ ο λογαριασμος μ της τραπεζας ειναι με ευρω Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εάν θέλεις να μην κάνει τη μετατροπή το paypal αλλά η τράπεζα με την ισοτιμία του οργανισμού που έχει εκδώσει την κάρτα σου (Visa/MasterCard), πας Paypal/Profile/MyMoney/My Preapproved payments/ Update/ Set Available Fundig Sources δίπλα σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει πατάμε Conversion Options και επιλέγουμε τη δεύτερη περίπτωση Bill me in the currency listed ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts