letom Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Γιατί μιλάτε με συνθηματικά? Απαγορεύεται να αναφέρουμε ονόματα καταστημάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Γιατί μιλάτε με συνθηματικά? Απαγορεύεται να αναφέρουμε ονόματα καταστημάτων? Δεν απαγορεύεται. Μια ματιά να ρίξεις στα threads περι καταστημάτων, καταλαβαίνεις αμέσως οτι το G......t είναι το Gearbest. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κατάλαβα ότι το g...t είναι το gearbest αλλά δεν κατάλαβα γιατί το γράφατε με τελίτσες αντί ολόκληρη τη λέξη! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τι να σου πω, εγώ το συνέχισα για αστείο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπερα! μολις εκανα μια αγορα απο sportsdirect αλλα εκανα μεγαλη *******!!! πληρωσα σε λιρες και μου βγηκε αρκετα ακριβοτερα αποτι αν πληρωνα σε ευρω!!! μπηκα στο paypal και ειδα ακομη δεν τα εχουν παρει τα λεφτα ειναι σε σταδιο pending,,,,, τους εστειλα mail να μου ακυρωσουν αλλα μεχρι να το δουν θα το εχουν στειλει..... μπορω καπως να ακυρωσω την πληρωμη μεσω paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Κατάλαβα ότι το g...t είναι το gearbest αλλά δεν κατάλαβα γιατί το γράφατε με τελίτσες αντί ολόκληρη τη λέξη! :ninja: LOL, απλά "παιχνιδιάρικη" επιλογή της στιγμής ήταν, τίποτα συνωμοσιολογικό. Βέβαια, το ότι το πρώτο που μου ήρθε στη σκέψη ως πιθανότητα ήταν αυτό, δεν ήταν τυχαίο με τα χάλια που διαβάζω και γι' αυτούς μέσα στο θρεντ τους (κι ευτυχώς προσωπικά δεν μου έτυχαν στις ελάχιστες αγορές που έκανα απο εκεί). Αλλά βρε WitchKing, πες και ποιο είναι τελικά, να έχουμε το νου μας ποιοι ακολουθούν τέτοιες τακτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Τι να σου πω, εγώ το συνέχισα για αστείο :)Αχαχαχαχα κατάλαβα! :lol: Είπα κι εγώ τι γίνεται, άντε ο ένας το γράφει με τελείες αλλά μετά κι ο άλλος απαντάει με τελείες άρα κάτι παίζει! Αλλά βρε WitchKing, πες και ποιο είναι τελικά, να έχουμε το νου μας ποιοι ακολουθούν τέτοιες τακτικές.Μήπως το g....g? χαχα! Edited October 21, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Αλλά βρε WitchKing, πες και ποιο είναι τελικά, να έχουμε το νου μας ποιοι ακολουθούν τέτοιες τακτικές. Δεν θέλω να το πω ακόμα. Περιμένω να διασταυρώσω πληροφορίες με μία άλλα παρόμοια περίπτωση και, αν δω οτι είναι πάγια τακτική τους, θα το μάθετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x :( - δεν δεχεται την καρτα που εχω ηδη τοσο καιρο, εχω ξαναπαρει μεσω αυτης απο το ebay, σιγα το ποσο 10 ευρω αγορα θα εκανα To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account :mad: - αμ δε (!) συνδεσα μια νεα απο την Εθνικη, εγινε επιβεβαιωση πριν μερες μεσω τετραψηφιου, την εκανα primary αλλα τωρα δεν δεχεται ουτε αυτη, την πατησα (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Είναι λόγω των capital control. Διάβασε το #1, μετά το #6519 και ότι απορία έχεις μετά σε σχέση με αυτό, αποκλειστικά στο νέο θρεντ που φτιάχτηκε γι'αυτές τις περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Mε πιστωτική ταχυδρομικου ταμιευτηρίου visa έκανε κανείς αγορά με paypal πρόσφατα? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Με όλα τα παραπάνω; Aναβάθμισε το dispute σε claim ΧΘΕΣ, για να αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα οι ημερομηνίες-όρια που θα βάλει το pp για απάντηση ............. υγ2. Ποιο site είναι; μήπως G......t??? Τελικά δεν χρειάστηκε ούτε αναβάθμιση σε claim. Το Everbuying έβαλε τα λεφτά πίσω στο ΡΡ . Η αλήθεια είναι οτι φοβόμουν μήπως τα "επιστρέψουν" στο wallet του καταστήματος και έχω άλλο μπλέξιμο. Σε αυτή την περίπτωση, αν υπάρχει ήδη ανοιχτό claim, τι γίνεται; .................................................. Βλέπω τώρα οτι, ενώ ο πωλητής μου επέστρεψε USD, τα χρήματα πήγαν στο EUR balance. USD έχω κύριο νόμισμα. Τι έγινε εδώ; Edited October 22, 2015 by WitchKing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι λόγω των capital control. Διάβασε το #1, μετά το #6519 και ότι απορία έχεις μετά σε σχέση με αυτό, αποκλειστικά στο νέο θρεντ που φτιάχτηκε γι'αυτές τις περιπτώσεις. :) - ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα το νεο thread, ειχα παρει θαρρος απο αγορα που εκανα πριν 3 βδομαδες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6324348#post6324348 και τωρα μου καθησε στραβα, εστειλα μηνυμα στον πωλητη οπου του εξηγησα την κατασταση, μου απαντησε ευγενικα και ακυρωσε το "pay now". Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Μια ερώτηση σε όσους έχουν μακροχρόνια εμπειρία αγορών μέσω paypal. Έκανα μια αγορά στης 10/10 ,στης 12 μου έδωσαν tracking number που απο τότε δεν φαίνεται πουθενά Για να μην τα πολυλογώ μετά απο πολλά emails με των πωλητή σήμερα άνοιξα dispute γιατί προσωπικά μου φαίνεται ότι το tracking είναι ψεύτικο ( 10 ημέρες να μην φαίνεται πουθενά είναι κάπως ) ,λέγοντας του ότι θέλω ένα πραγματικό tracking number μέχρι την παρασκευή και μιας και άνοιξα το dispute πριν την αποστολή ,θέλω και φωτογραφίες του δέματος μέσα και έξω. Η ερώτηση μου είναι,εαν τυχόν ο πωλητής απαντήσει ξανά τα ίδια και το συνεχίσω σε claim,σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως να φανταστώ το paypal σου δίνει το refund ε? Απλά με έχει πιάσει μια τρεμούλα γιατί αν τύχει και δεν μου δώσει τώρα το refund δεν μπορώ να ξανα ανοίξω άλλο. Η απάντηση του εδώ και 4 ημέρες είναι η ίδια ότι και να του στέλνω εγώ. Dear customer, Sorry about your inconvenience. We'll urge our shipping agent again to speed up deal with it. If we still haven't got any news till today, we'll resend you a new one instead. Hope for your understanding. Edited October 22, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Θα ήταν καλύτερα αν μας έδεινες το tracking για να δούμε αν είναι αληθινό ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ακριβος οπως ειπε και ο φιλος.Δωσε μας το tracking να το δουμε αν και νομιζω οτι εκανες χαζομαρα γιατι δεν χρειαζετε να ανοιξεις υποθεση στο paypal....Ας περνουσαν 15-20 μερες.Μην τα θελετε ολα δικα σας να παρετε το δεμα σας σε 15 μερες απο κινα και αφου περασαν 10 μερες και δεν εβγαλε τιποτα να ανοιξετε υποθεση και ετσι να χασετε τα λεφτα σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Θα ήταν καλύτερα αν μας έδεινες το tracking για να δούμε αν είναι αληθινό ή όχι. Το tracking είναι το εξής,φαίνεται αληθινό αλλά τίποτα πουθενά RP322255924SG Ακριβος οπως ειπε και ο φιλος.Δωσε μας το tracking να το δουμε αν και νομιζω οτι εκανες χαζομαρα γιατι δεν χρειαζετε να ανοιξεις υποθεση στο paypal....Ας περνουσαν 15-20 μερες.Μην τα θελετε ολα δικα σας να παρετε το δεμα σας σε 15 μερες απο κινα και αφου περασαν 10 μερες και δεν εβγαλε τιποτα να ανοιξετε υποθεση και ετσι να χασετε τα λεφτα σας.... Φίλε μου ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω ακόμα αλλά επειδή δεν θα είμαι στην ελλάδα απτα τέλη νοέμβρη ήθελα αν είναι να πάρω τα λεφτά πίσω για να παραγγείλω απο άλλο site. Αλλά ντάξει 12 ημέρες δεν είναι λίγο για να ανησυχώ που το tracking number δεν φαίνεται σε κανένα site,ούτε των υπηρεσιών courier ( 4px κτλπ ) Δεν είναι το θέμα μου να παραλάβω νωρίς αλλά να χω μια ιδέα για το που είναι το δέμα μου. Edited October 22, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Πηγα να πληρωσω σημερα ελληνικο σερβερ φιλοξενια και μου εβγαλε +4,5 ευρω επι προσθετο (κατι σαν "εξοδα PayPal")!!!! τΙ συμβαινει? ετσι παει τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Η ερώτηση αυτή δεν αφορά το Paypal αλλά τον server που σε χρέωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 2 ερωτήσεις. Πρώτον συνδεσα μια κάρτα σήμερα και έβαλα τον κωδικό.. Μου έκανε 2 χρεώσεις περίπου 2.30 σύνολο. Πρώτη φορά τόσο πολύ, αυτά μπαίνουν πίσω? 2o.μπορει το PayPal να τραβήξει χρήματα από την κάρτα μας και ύστερα από το balance? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 2 ερωτήσεις. Πρώτον συνδεσα μια κάρτα σήμερα και έβαλα τον κωδικό.. Μου έκανε 2 χρεώσεις περίπου 2.30 σύνολο. Πρώτη φορά τόσο πολύ, αυτά μπαίνουν πίσω? 2o.μπορει το PayPal να τραβήξει χρήματα από την κάρτα μας και ύστερα από το balance? Με την πρώτη προσπάθεια πήρες τον κωδικό; Για €1,50 που επιστρέφεται στο balance ξέρω, αν και έχω ακόμα γύρω στα 80 λεπτά δεσμευμένα στο λογαριασμό της τράπεζας απο τον Αύγουστο. Είχα κάνει αποτυχημένη προσπάθεια επιβεβαίωσης της κάρτας. Με το 2ο τι εννοείς; Να τσεκάρει αν επαρκεί το υπόλοιπο της κάρτας και να πάρει όσα του λείπουν απο το balance; Δε νομίζω να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Με την πρώτη προσπάθεια πήρες τον κωδικό; Για €1,50 που επιστρέφεται στο balance ξέρω, αν και έχω ακόμα γύρω στα 80 λεπτά δεσμευμένα στο λογαριασμό της τράπεζας απο τον Αύγουστο. Είχα κάνει αποτυχημένη προσπάθεια επιβεβαίωσης της κάρτας. Με το 2ο τι εννοείς; Να τσεκάρει αν επαρκεί το υπόλοιπο της κάρτας και να πάρει όσα του λείπουν απο το balance; Δε νομίζω να γίνεται. μου εκανε 2 απανωτες χρεωσεις.μια 1.38 ευρω και ενα ακομα 0.90 ναι για το δευτερο αυτο εννοω..ευχαριστω για την απαντηση και κατι τελευταιο..τα χρηματα που εχω τωρα στο paypal,δεν υπαρχει τροπος να επιστραφουν?μονο να τα ξοδεψω?προσπαθησα να βαλω iban αλλα δε γινεται κατι.. να κοιταξω μηπως τα βαλω στην καρτα revolut που εχω με το iban της? Edited October 22, 2015 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Η ερώτηση αυτή δεν αφορά το Paypal αλλά τον server που σε χρέωσε. εννοεις οτι ο σερβερ ζηταει 4,5 ευρω (στα 88 ευρω) για την transaction μεσω paypal? Ti κουλο ειναι τουτο! :mad: Δεν μου ειχε συμβει αλλη φορα στο παρελθον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Μια ερώτηση σε όσους έχουν μακροχρόνια εμπειρία αγορών μέσω paypal. Έκανα μια αγορά στης 10/10 ,στης 12 μου έδωσαν tracking number που απο τότε δεν φαίνεται πουθενά Για να μην τα πολυλογώ μετά απο πολλά emails με των πωλητή σήμερα άνοιξα dispute γιατί προσωπικά μου φαίνεται ότι το tracking είναι ψεύτικο ( 10 ημέρες να μην φαίνεται πουθενά είναι κάπως ) ,λέγοντας του ότι θέλω ένα πραγματικό tracking number μέχρι την παρασκευή και μιας και άνοιξα το dispute πριν την αποστολή ,θέλω και φωτογραφίες του δέματος μέσα και έξω. Η ερώτηση μου είναι,εαν τυχόν ο πωλητής απαντήσει ξανά τα ίδια και το συνεχίσω σε claim,σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως να φανταστώ το paypal σου δίνει το refund ε? Απλά με έχει πιάσει μια τρεμούλα γιατί αν τύχει και δεν μου δώσει τώρα το refund δεν μπορώ να ξανα ανοίξω άλλο. Η απάντηση του εδώ και 4 ημέρες είναι η ίδια ότι και να του στέλνω εγώ. τσεκαρα το tracking,οντως δεν υπαρχει πουθενα.Μην αγχωνεσαι για τα λεφτα σου.Το πιο πιθανο να το εχει στειλει χωρις tracking number που ειναι πιο φτηνο γι αυτον και απλα να σου εστειλε καποιο fake.Mιλαμε για ebay,αλλο μαγαζι απο sg και τι ποσο το προιον;Οσον αφορα το paypal,κρατα το dispute,τσεκαρε μεχρι ποτε σου δινει χρονικο περιθωριο να κανες claim.Kαι αμα χρειαστει κατι παραπανω το ξανασυζηταμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 τσεκαρα το tracking,οντως δεν υπαρχει πουθενα.Μην αγχωνεσαι για τα λεφτα σου.Το πιο πιθανο να το εχει στειλει χωρις tracking number που ειναι πιο φτηνο γι αυτον και απλα να σου εστειλε καποιο fake.Mιλαμε για ebay,αλλο μαγαζι απο sg και τι ποσο το προιον;Οσον αφορα το paypal,κρατα το dispute,τσεκαρε μεχρι ποτε σου δινει χρονικο περιθωριο να κανες claim.Kαι αμα χρειαστει κατι παραπανω το ξανασυζηταμε. Ας ρωτήσει και τον πωλητή μήπως είναι λάθος το tracking. Αλλιώς, το πιο πιθανό να μην στάλθηκε ακόμα το πακέτο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts