adversus Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εμένα πάντως δεν με αφήνει να προχωρήσω εάν δεν έχουν τα ίδια στοιχεία. Τι να πω,πάντα έτσι το είχα ( διαφορετικά όνοματα,η διεύθυνση ίδια ) και δεν έχω κάνει τον κόπο να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εμένα πάντως δεν με αφήνει να προχωρήσω εάν δεν έχουν τα ίδια στοιχεία. Κανονικά γίνεται με διαφορετική διεύθυνση πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Λογικά αν αλλαξεις τα στοιχεία που έχεις στο eBay θα γίνει ή αγορά κανονικά.ερώτηση πως εστειλες τα λεφτά πίσω και δεν πήγαν στην κάρτα της τράπεζας;;; Εμένα αυτό συνεβει...υπάρχει κάποια ρύθμιση;;; καλησπέρα, ναι δεν δοκιμασα να αλλαξω στοιχεια.... τα λεφτα δεν μπορουν να πανε πισω στην καρτα λογω των C.C οπως εχουν πει αλλοι οχι εγω. Απλα κανεις send money στο email του 1ου σου λογαριασμου και πανε δωρεαν. Αλλη επιλογη ειναι για να πανε στην καρτα της τραπεζας. Για όσους δεν μπορούν να αγοράσουν από ebay και ας έχουν λεφτά στο balance είναι επηδεί ο λογαριασμός paypal έχει διαφορετικά στοιχεία δηλωμενα από αυτόν του ebay. Γι αυτό πριν πατήσετε να γίνει η παραγγελία στο ebay εκεί που έχει τα στοιχεία σας στο ebay κάπου έχει και ένα μολύβι που το πατάς και τα αλλάζεις και βάζεις αυτά που έχει και το paypal account. εμ δεν το εκανα! ευχαριστούμε για τον οδηγό παιδιά ;) τόσον καιρό δούλευα με requests και έμεναν τα λεφτά στο balance για 21 μέρες κλασικά. δοκίμασα τον οδηγό παραπάνω και ενώ έκανα send το family and friends κανονικά , τα λεφτά έμειναν ξανά locked για 21 μέρες. δεν είναι κάτι που με πειράζει βεβαια γιατί τόσον καιρό έτσι δούλευα αλλα είναι φυσιολογικό? έκανα κάτι λάθος? :) μηπως εκανες καταχρηση? εγω εκανα μια φορα request τελος Αυγουστου, μια αρχες Σεπτεμβριου και 2 φορες send money και ολες τις φορες ολα καλα εγιναν αμεσως! Λεω ξανα 2 πραγματακια : 1. Στο ebay ΔΕΝ με αφηνε με τιποτα να προχωρησω σε αγορα βαζοντας το paypal account που εφτιαξα στο ονομα της μανας μου και με την ιδια διευθυνση, υποθετοντας οτι μενουμε μαζι. Γιαυτο εκανα 2η φορα send money να στειλω το balance στον 1ο λογαριασμο και τοτε η αγορα προχωρησε. Δεν ξερω γιατι εγινε αυτο αφου οπως λετε αλλοι δεν υπαρχει προβλημα να εχει αλλο ονομα στο ebay. 2. Στο send money εχουμε κανει ενα λογαριασμο σε ενα αλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ με κινητο ΑΛΛΟ, με ονομα ΑΛΛΟ δεν κανουμε στον εαυτο μας παλι, ουτε και με ψευτικα στοιχεια που ΔΕΝ υπαρχουν, γιατι αμα μας παρει πρεφα τοτε ναι μπορει να γινει δεσμευση χρηματων, ΜΗΝ βαζουμε οτι νανε! βρειτε ενα προσωπο που εμπιστευεστε εναν συγγενη σας κτλ που να μην εχει paypal ομως και πειτε του οτι θα βαλετε εκει το κινητο του, αν ποτε ερθει μυνημα να το ξερει, το ιδιο ισχυει και για το email! κανουμε ενα αλλο στο ιδιο παλιο προσωπο. Ετσι ειμαστε καταχυρωμενοι οτι δεν ειναι ψευτικος λογαριασμος, προσωπο ψευτικο ή ειμαστε εμεις οι ιδιοι παλι! Edited September 23, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δεν νομίζω το PayPal να κάνει και πολύ καλά τη δουλειά του. Απορώ πως επιτρέπει να γίνεται μεταφορά χρημάτων από κάρτα δίνοντας ψεύτικα στοιχεία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια υποτυπώδης ταυτοποίηση των στοιχείων από το PayPal το οποίο διαφημίζει τον εαυτό ως τον πιο ασφαλή τρόπο μεταφοράς χρηματων? Τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιος χάσει την κάρτα και κάποιος άλλος τη χρησιμοποιήσει για μεταφορά χρημάτων? Anyway, από τη στιγμή που έχει κέρδος από όλα αυτά, δεν νομίζω να σταματήσει αυτή η "χαραμάδα" από το paypal. Και δεν εξαρτάται από το PayPal αυτό. Οι τράπεζες είναι αυτές που το επιτρέπουν και από αυτές εξαρτάται αν θα συνεχιστεί αυτό ή όχι. φιλε μου, αναθεωρησε τα λεγομενα σου, στην περιπτωση του send money, δεν υπαρχει καμια απολυτως επισφαλεια συναλλαγης, διοτι για να δεσεις μια καρτα με ενα λογαριασμο πρεπει να κανεις verify την καρτα, παμε τωρα στην περιπτωση του request, εκει οποιοσδηποτε εχει κλεψει την καρτα σου μπορει να κανει μια αγορα ηλεκτρονικα, ειτε μεσω pp ειτε σε οποιοδηποτε ηλεκτρονικο καταστημα, βεβαια λογο cc τωρα δεν μπορει παντου, παντως το pp ακομη και με κλεμενη καρτα να σταλουν χρηματα σε επιδοξο πωλητη, δηλαδη διαδικασια request, βλεπεις οτι δεσμευει τα χρηματα για 21 τουλαχιστον μερες μηπως και γινει αμφισβητηση συναλλαγης, τωρα εαν εσυ βρεις στον κοσμο αυτο καλυτερο τροπο πληρωμης πες μας να ξερουμε. Δεν ειναι τυχαιο που το χρησιμοποιουμε χρονια για τις αγορες μας μεσω διαδικτυου, δοκιμασε μια αγορα με πληρωμη μεσω western union στο ali, εκει να σε δω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κατάθεση με πιστωτική στην bet365 πριν λιγο κανονικά!! Επιτέλους, άνοιξε! (Πιστωτική eurobank) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Κατάθεση με πιστωτική στην bet365 πριν λιγο κανονικά!! Επιτέλους, άνοιξε! (Πιστωτική eurobank) η συναλλαγη εγινε μεσω paypal? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Οχι απευθείας μέσω πιστωτικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 εχει δοκιμασει κανεις να κανει send money με debit mastercard εθνικης? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 μηπως εκανες καταχρηση? εγω εκανα μια φορα request τελος Αυγουστου, μια αρχες Σεπτεμβριου και 2 φορες send money και ολες τις φορες ολα καλα εγιναν αμεσως! Το pp κανει την δουλεια του πολυ καλα φιλε μου, στην πρωτη περιπτωση του request στα δεσμευει γτ εισαι πωλητης, αρα πρεπει να προστατεψει τον αγοραστη, οπου φυσικα κανεις εξαπατηση διοτι εισαι εσυ και στις δυο περιπτωσεις. Τωρα στην περιπτωση send παλι στα δεσμευει και μακαρι να βγω λαθος αλλα θα εχεις θεμα, διοτι το pp απαγορευει να στειλεις χρηματα στον εαυτο σου, δεν ξερω γτ αλλα ειναι στους ορους χρησης.... βλεποντας λοιπον οτι και στους δυο λογαριασμους ειναι το ιδιο ατομο λογικα στα μπλοκαρει για την αποφυγη απατης.... και να δεις που με τετοιες μαμαμαμιες και με την μανια σας να κανετε request-ψευτικα στοιχεια (οχι εσυ, αλλος το προτεινε εδω μεσα)- θα αρχισουν τα παρατραγουδα, το pp ειναι μια τραπεζα, και ως τετοια θα αμυνθει και ισως κλεισει η χαραμαδα που εχουμε εν καιρο cc, ενα βημα μπρος και δυο πισω, με μια λεξη "ελλαδα" έχετε και οι 2 (3 μαζί με τον zananiro :happy: ) δίκιο στο ότι κακώς χρησιμοποίησα το ίδιο όνομα αλλα είχα έναν παλιό λογαριασμό και χρησιμοποίησα κατευθείαν αυτόν. κακώς βεβαια. έπρεπε να ανοίξω καινούργιο αλλα χαζομάρα μου. κατάχρηση δεν έχω κάνει. περίπου τόσες φορες το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ. ίσος λίγες παραπάνω. δηλαδή 4 φορες request και 1 τώρα send. και εγώ θεωρώ πως ναι μεν είναι παραθυράκι αλλα δεν τους πολυπειράζει στο paypal. ήρθα σε επικοινωνία μαζί τους (για τελείως άσχετο λόγο) και έλεξαν το ιστορικό μου (σίγουρα λοιπόν είδαν μεταφορά χρημάτων από εμενα σε εμενα) και δεν φάνηκε να τους πειράζει καθόλου. τώρα γιατί μου τα δεσμεύσανε δεν ξέρω. σε 21 μέρες θα είναι εντάξει πιστεύω.....προφανώς και όλα αυτά δεν είναι ότι καλύτερο αλλα ειδικά σε επιχειρήσεις μας έχουν κόψει τα φτερά... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Ισχυει αυτο? Επέστρεψε στην Ελλάδα η Paysafecard! http://www.gazzetta.gr/plus/article/805644/epestrepse-stin-ellada-i-paysafecard Συγγνωμη μπερδεψα την Paysafecard με την Paypal. Edited September 24, 2015 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.foxbet.gr/1173/ewallets-skrill Επειδη δεν την εχω ξανακούσει, ποσο ασφαλής ειναι αυτη η συναλλαγή; Γενικότερα ειναι γνωστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Ναι, το skrill (πρώην moneybookers) είναι σαν το paypal με παρόμοιες υπηρεσίες, απλά από Βρετανία μεριά. Χρόνια στο χώρο, έγκυρο. Edited September 24, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzig Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 εχει δοκιμασει κανεις να κανει send money με debit mastercard εθνικης? Έχω κάνει request, και αφού με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική να το επιβεβαιώσω, προχώρησε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Καλησπερα παιδια.εχω την εξης απορια.Ενω πριν το capital control αγοραζα κανονικα μεσω paypal τωρα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα. We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-0002. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Να διαβάσεις 2 σελίδες πίσω τις οδηγίες. #6151 και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Να διαβάσεις 2 σελίδες πίσω τις οδηγίες. #6151 και κάτω. Γτ ομως γινεται αυτο? Αφου πριν αγοραζα κανονικα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Όλοι μας αγοράζαμε κανονικά πριν. Αν γινόταν όμως όλα όπως πριν, ποιος ο λόγος ύπαρξης των CC; Της Alpha είναι η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με visa της Πειραιώς σε eBay μέσω PayPal, ακόμα υπάρχουν περιορισμοί οπότε υπομονή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Με το "send money" αμέσως παρέλαβα χρήματα σε έτερο λογαριασμό Paypal...ενώ μάλιστα μου κράτησε 1,23€ για αποστολη 26€, στον άλλο λογαριασμό έφθασαν 26,33€...οπότε τα τέλη μεταφοράς περιορίστηκαν στα 0.90€. Respect στον φίλο που το πρωτοσκέφθηκε και το δοκίμασε...με Visa Debit Πειραιώς. ...πρωτύτερα είχε ήδη αρνηθεί 3 φορές πληρωμή απευθείας από τη κάρτα μέσω Paypal...πάντως δεν μου έβγαζε το μήνυμα που έβγαινε στην αρχή των cc, να αλλάξω κάρτα, πριν από την προσπάθεια εκτέλεσης της όποιας συναλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Κατάθεση με πιστωτική στην bet365 πριν λιγο κανονικά!! Επιτέλους, άνοιξε! (Πιστωτική eurobank) Φίλε με τον ίδιο τρόπο έκανα κι εγώ κατάθεση στη βετ το Σάββατο που μας πέρασε και φίλος μου ακόμα νωρίτερα. Μέσω vivapayments. Ναι, το skrill (πρώην moneybookers) είναι σαν το paypal με παρόμοιες υπηρεσίες, απλά από Βρετανία μεριά. Χρόνια στο χώρο, έγκυρο. Επιβεβαιώνω κι εγώ. Την έχω χρησιμοποιήσει και παλιά ως MB και τώρα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 παιδιά, για τα cc ισχύουν και για αγορές από ελλάδα με paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.moneysafecard.com/el/ τη συνδεεις στο paypal και αρχιζει το παρτυ..ειναι μεσο κυπρου οποτε δεν πιανει την ελλαδα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 http://www.moneysafecard.com/el/ τη συνδεεις στο paypal και αρχιζει το παρτυ..ειναι μεσο κυπρου οποτε δεν πιανει την ελλαδα...;) Κάντο μας λίγο πιο λιανα... Λίγο με τη φόρτωση μπερδευτηκα..την αγοράζω την ενεργοποιώ και πως τη φορτωνω..επίσης για μεταφορά χρημάτων από μια κάρτα μας σε αυτή κρατάει 1 ευρώ αλλά κυρίως θέλει να είσαι id2 κάτι τέτοιο. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Έχω κάνει request, και αφού με πήραν τηλέφωνο από την Εθνική να το επιβεβαιώσω, προχώρησε κανονικά. οταν την συνδεσες, χρεωσε το 1.5ευρω? εκανες μετα την διαδικασια verify? ή ολα εγιναν χωρις verify? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Κάντο μας λίγο πιο λιανα... Λίγο με τη φόρτωση μπερδευτηκα..την αγοράζω την ενεργοποιώ και πως τη φορτωνω..επίσης για μεταφορά χρημάτων από μια κάρτα μας σε αυτή κρατάει 1 ευρώ αλλά κυρίως θέλει να είσαι id2 κάτι τέτοιο. ουσιαστικα ειναι σαν την paysafe..δηλαδη φορτωνει με τον ιδιο τροπο..με 16ψηφιο κωδικο απτο περιπτερο που συνεργαζεται με την καρτα αυτη..εχει στο site που μπορει να βρεις το voucher το οποιο ειναι και αυτο σαν την paysafe.αγοραζεις και φορτωνεις με κωδικους την καρτα με τον τροπο που λεει στο site.απλα η τεραστια διαφορα τους ειναι οτι ειναι Mastercard και περναει παντου..μεχρι τωρα εχω κανει καποιες μικροαγορες χωρις καποιο προβλημα γτ ειναι μεσο κυπρου και οχι ελλαδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts