Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έβαλα 28 ευρώ, κράτησε 1.30, άρα έχω 26.70.

Αυτό που θέλω να αγοράσω κάνει "approximately 25.87" αλλά μου δείχνει:

Balance Type Amount

Funds availability €26.70 EUR

Total pending balance €26.70 EUR

Πρέπει να περιμένω κάτι? Ευχαριστώ !

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6261827

Δεν σημαίνει βέβαια ότι πάντα πετυχαίνει. Ίσως χρειαστεί να το κάνεις μερικές φορές.

Μηπως καποιος θυμαται και μπορει να μας πει το post που ειναι αναρτημενη η διαδικασια γιτι απο εδω το εσβησαν!!

Ευχαριστω.

Μηπως καποιος θυμαται και μπορει να μας πει το post που ειναι αναρτημενη η διαδικασια γιτι απο εδω το εσβησαν!!

Ευχαριστω.

1. Mπαίνεις Paypal –> My PayPal

2. Πας «Request Money»

3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal)

4. Τσεκάρεις την επιλογή «goods» και το ποσό που θέλεις

5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις αν σου έχει έρθει μήνυμα

6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (Όνομα, διεύθυνση κτλ)

7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση

8. Πατάς pay

9. Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου και μπορείς να κάνεις κανονικά τις αγορές σου μέσω internet.

Υπόψη πάντως ότι κρατάει fee 3.4% + 0.35 €.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

2. Πας «Request Money»

3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal)

8. Πατάς pay

9. Τα λεφτά έχουν μπει στο balance του λογαριασμού σου και μπορείς να κάνεις κανονικά τις αγορές σου μέσω internet.

A πολύ ενδιαφερον αυτό! αρα χρειαζεσαι δυο email και έναν λογαριασμο pay pall δεν το ηξερα . Αρα με αυτό γεμιζεις το pay pall balance; Και ηθελα βοηθεια να το κανω αλλα τελικα εγραψες εσυ οσο πιο αναλυτικα μπορεις ! καλο.. σε ευχαριστω πολύ!.

Βλεπω οτι με καρτες Alpha υπαρχει προβλημα...εχω Alpha visa πιστωτικη..θελω να παρω κινητο απο εξω αλλα ειναι μεγαλο το ποσο..το θεμα ειναι ..αν κανω το κολπο με το balance του paypal και τελικα δεν καταφερω να αγορασω το κινητο γιατι δεν "παιζει" με τις Alpha καρτες ας πουμε...τα λεφτα θα μεινουν εκει?? ή μπορω να τα ξαναβαλω στην πιστωτικη μου? μιλαμε για 620 και κατι ψηλα.. αν ξερει καποιος δοκιμασμενα...μην τα κανω δωρο στο paypal μεχρι να ανοιξουν παλι οι αγορες.....αν ανοιξουν...
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

2. Πας «Request Money»

8. Πατάς pay

Δοκιμαζοντας να δω εαν πιανει το κολπο εστειλα δοκιμαστικα απο χρεωστικη πειραιως 5 ευρω. Εγινε αμεσως η μεταφορα αλλα κρατησε προμηθεια 0,54 λεπτα. Δηλαδη μπηκαν στο balance του λογαριασμου μου 4,46 ευρω. Πολυ δεν ειναι η προμηθεια?

όσο γράφουν τα παιδιά πιο πάνω 0.35+3.5% στο ποσό.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Υπάρχει και άλλος τρόπος που χρεώνει μόνο 2 dollars. Έστειλα χρήματα στον λογαριασμό της κοπέλας μου ως friends and family, τα πήρε αμέσως και τα έστειλα μετά πάλι στο δικό μου ballance χωρίς χρέωση επιπλέον :)

Δοκίμασα σήμερα request με 2 χρεωστικές visa από Πειραιως και alpha , χωρίς να γίνουν δεκτές .

Με την τρίτη προσπάθεια και πιστωτική Eurobank , φάνηκαν τα λεφτά σαν under review.

Λογικά αύριο θα ξεκαθαρίσει ,

Με κάρτα skrill κάνω κανονικά αγορές μέσω PayPal , αλλά μου την φορτώνουν από εξωτερικό .

Edited by zirobabis
www.slotgames.gr

Υπάρχει και άλλος τρόπος που χρεώνει μόνο 2 dollars. Έστειλα χρήματα στον λογαριασμό της κοπέλας μου ως friends and family, τα πήρε αμέσως και τα έστειλα μετά πάλι στο δικό μου ballance χωρίς χρέωση επιπλέον :)

Ενδιαφέρον.......Τι πόσο έβαλες;

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δηλ. δεν εκανες Request Money !! Απλα πατησες Send Money ?

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

όσο γράφουν τα παιδιά πιο πάνω 0.35+3.5% στο ποσό.....

0.35+3.5% στα 5 ευρω νομιζω οτι ειναι 0,20 λεπτα!!

5*3,4% = 0,17€ + 0,35 = 0,52€

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Calculation 1

(1/1) 5.00 −

(1/2) 0.35 =

(1/3) 4.65 −

(1/4) [3.50%] 0.16 =

(1/5) 4.49

κατι λεπτά λείπουν ...:D

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δηλ. δεν εκανες Request Money !! Απλα πατησες Send Money ?

Ακριβώς sent money σε δολάρια , και οι δύο λογαριασμοί σε ισοτιμία δολάριο, sent money, friends and family και χρέωση 2 δολάρια και ότι χρέωση η τράπεζα για την μετατροπή που υπήρχε έτσι και αλλιώς και πριν capital control...

Βλεπω οτι με καρτες Alpha υπαρχει προβλημα...εχω Alpha visa πιστωτικη..θελω να παρω κινητο απο εξω αλλα ειναι μεγαλο το ποσο..το θεμα ειναι ..αν κανω το κολπο με το balance του paypal και τελικα δεν καταφερω να αγορασω το κινητο γιατι δεν "παιζει" με τις Alpha καρτες ας πουμε...τα λεφτα θα μεινουν εκει?? ή μπορω να τα ξαναβαλω στην πιστωτικη μου? μιλαμε για 620 και κατι ψηλα.. αν ξερει καποιος δοκιμασμενα...μην τα κανω δωρο στο paypal μεχρι να ανοιξουν παλι οι αγορες.....αν ανοιξουν...

χρηματα μπορεις να κατεβασεις απο το balance μονο σε bank account, αλλα ποιος ο λογος? μπορεις να πληρωσεις πολλα μεσω paypal. K μην κανεις request 600+ σε μια φορα, σπασε το ποσο σε 100αρικα θα σ βγει λιγο πιο ακριβα βεβαια λογο 0,35$ κρατησεις σε καθε συναλλαγη αλλα.....

With great power, comes great responsibility...

Ακριβώς sent money σε δολάρια , και οι δύο λογαριασμοί σε ισοτιμία δολάριο, sent money, friends and family και χρέωση 2 δολάρια και ότι χρέωση η τράπεζα για την μετατροπή που υπήρχε έτσι και αλλιώς και πριν capital control...

Έστειλες χρήματα από paypal σε paypal;

το εχω πει κ εγω αρκετες φορες οτι μπορεις να πατησεις και send money, αρκει ο αλλος λογαριασμος paypal να ειναι συγγενη σου και να σ αφησει να "μπεις"

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμαζοντας να δω εαν πιανει το κολπο εστειλα δοκιμαστικα απο χρεωστικη πειραιως 5 ευρω. Εγινε αμεσως η μεταφορα αλλα κρατησε προμηθεια 0,54 λεπτα. Δηλαδη μπηκαν στο balance του λογαριασμου μου 4,46 ευρω. Πολυ δεν ειναι η προμηθεια?

στο 5ευρω ναι ειναι πολυ, εγω δοκιμαστικα εστειλα 1ευρω στην αρχη, εκει να δεις.....κρατησεις, αλλα μετα εστειλα μερικα 100ρικα -200ρικα οπου ειναι λογικο το ποσο που ζηταει, μην ξεχναμε εμεις εχουμε τα CC οχι το paypal.

χρηματα μπορεις να κατεβασεις απο το balance μονο σε bank account, αλλα ποιος ο λογος? μπορεις να πληρωσεις πολλα μεσω paypal. K μην κανεις request 600+ σε μια φορα, σπασε το ποσο σε 100αρικα θα σ βγει λιγο πιο ακριβα βεβαια λογο 0,35$ κρατησεις σε καθε συναλλαγη αλλα.....

Ο λόγος είναι ότι μάλλον με κάρτες Alpha Bank όπως βλέπω δεν λειτουργεί το κόλπο.. οπότε θα μου μείνουν τα 630 στο balance να τα κάνω τι; και τα cc δε βλέπω να φεύγουν σύντομα οπότε καταλαβαίνεις... κάνω κάπου λάθος ή δεν κατάλαβα κάτι; (αυτό με το σπάσιμο της 600αρας δεν το είχα σκεφτεί).

Οταν λες οτι μπορώ να κατεβάσω σε bank account εννοείς με web banking μπορώ να τα μεταφέρω σε λογαριασμό μου, αν τελικά δεν πετύχει η συναλλαγή με το paypal;

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

δηλαδη εκανες request στο mail που εισαι εγγεγραμενος; εγω δοκιμασα αλλα τιποτα!

οχι στο ιδιο email που εχεις στο paypal σε αλλο mail σου

Νομίζω σου έλυσε την απορία ο φίλος.

Τα ζητάς σε άλλο μειλ, δικό σου. Διαφορετικό από αυτό που έχεις γραφτεί στο paypal. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο λόγος είναι ότι μάλλον με κάρτες Alpha Bank όπως βλέπω δεν λειτουργεί το κόλπο.. οπότε θα μου μείνουν τα 630 στο balance να τα κάνω τι; και τα cc δε βλέπω να φεύγουν σύντομα οπότε καταλαβαίνεις... κάνω κάπου λάθος ή δεν κατάλαβα κάτι; (αυτό με το σπάσιμο της 600αρας δεν το είχα σκεφτεί).

Οταν λες οτι μπορώ να κατεβάσω σε bank account εννοείς με web banking μπορώ να τα μεταφέρω σε λογαριασμό μου, αν τελικά δεν πετύχει η συναλλαγή με το paypal;

μα αν ανεβουν στο balance σου τοτε τα κανεις οτι θελεις, δηλαδη παιρνεις το κινητο σου!! αν παλι δεν το παρεις θα κανεις ενα withdraw σε bank account που εχεις καταχωρημενο στο paypal, προσεχε λιγο ομως, ρωτα την τραπεζα σου αν δεχετε εμβασματα απ το εξωτερικο, εγω ενα refund απο το aliexpress που εχω της ταξης των 5ευρω, η eurobank δεν το περναει.

Τα χρήματα φύγαν απο balance σε balance, gredit card σε balance, ή λογαριασμό εξωτερικού σε balance?

Και απο το Balance φιλε μου πως πληρωνεις το μαγαζι για την αγορα;

Θελω να πω μετα την επιλογη του κινητου κανεις αγορα Pay with Paypal και στο Paypal ποιες ειναι οι κινησεις;