Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι το paypal εχει μπλοκαριστεί ρητως. Κάποια μεμονωμενα sites όμως όχι.

απο banggood με paypal με καρτα alphabank 26 δολαρια αγορα κανονικοτατα...που ειδες το μπλοκαρισμα?

https://www.dropbox.com/s/fv4ktcob920zvkb/Screenshots_2015-07-29-15-43-40.png?dl=0

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Μόλις έκανα και εγώ μια αγορά από banggood με visa eurobank. Δοκιμασα, μέσω PayPal και έβγαλε error ότι η κάρτα είναι unconfirmed. Στο order status δείχνει payment pending, πράγμα που σημαίνει ότι η συναλλαγή δεν έγινε. Δοκίμασα μετά πληρωμή μέσω καρτας και τη δέχτηκε. Στο status δείχνει payment confirmed και order processing. Άντε να δούμε.
The day is my enemy, the night my friend

Καλημερα! εχω δοκιμασει και εγω για προγραμμα google play μεσω Paypal και google wallet και τρωω ακυρο, εχω visa της eurobank.

Ξερει κανεις αν παιζει το aliexpress? αυτο θελει απευθειας καρτα, διαβασα οτι πολλα ασιατικα sites τις δεχονται κανονικα! οτι ειναι με Paypal ξεχαστε το δεν αφηνει! εκτος αν ειναι Ελλαδα αυτο που θελετε να παρετε....

Εγώ αγορά από Κίνα με κόστος 1,5 € με τρεις κάρτες χρεωστικές Eurobank, peireos, alpha, καμία δεν πέρασε. Όλες άκυρο.

απο που?

απο banggood με paypal με καρτα alphabank 26 δολαρια αγορα κανονικοτατα...που ειδες το μπλοκαρισμα?

https://www.dropbox.com/s/fv4ktcob920zvkb/Screenshots_2015-07-29-15-43-40.png?dl=0

Είσαι ο πρώτος που βλέπω να το καταφέρνει. Εννοω να χρησιμοποιεί το paypal με Ελληνική κάρτα για αγορά απο εξωτερικό.

Edited by spartak

καλα εσενα πως δουλεψε???? :blink::blink::blink::blink::blink:

ειναι μπλοκαρισμενο δεν μπορεις κανονικα να κανεις αγορες! και εγω επισης θα πω πως δεν εχω δει κανεναν αλλον ΠΟΥΘΕΝΑ να εχει καταφερει κατι μεσω Paypal και πληρωμη προς το εξωτερικο!

μηπως με μερικες καρτες παιζει? τι εχεις πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα?

Με πιστωτική mastercard eurobank μετά από αρκετές φορές σε διάφορα sites δεν ολοκληρώνεται ή συναλλαγή ,το ίδιο και με attica bank ,Πειραιώς ..φυσικά το paypal το ξεχνάμε αφού δεν δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες ( εχει ανακοινώσει και το ιδιο γι'αυτο ...) ,τωρα πως μπαινουν μερικοι και δηλώνουν οτι ολοκληρωσαν συναλλαγή και ιδως με Paypal εγω δεν πιστευω τιποτα ,φιλικά :) Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Ηθελα να πληρωσω μεσω καρτας για ενα ταμπλετ banggood αλλα αν τυχει καμια στραβη πως θα παρω τα χρηματα μου πισω αφου δεν θα εχω πληρωσει μεσω paypal ???

Με πιστωτική mastercard eurobank μετά από αρκετές φορές σε διάφορα sites δεν ολοκληρώνεται ή συναλλαγή ,το ίδιο και με attica bank ,Πειραιώς ..φυσικά το paypal το ξεχνάμε αφού δεν δέχεται πλέον ελληνικές κάρτες...,τωρα πως μπαινουν μερικοι και δηλώνουν οτι ολοκληρωσαν συναλλαγή και ιδως με Paypal εγω δεν πιστευω τιποτα ,φιλικά :)

ο φίλος παραπάνω έβαλε screenshot απο την συναλλαγη να υποθεσω οτι δεν το ειδες? https://www.dropbox.com/s/fv4ktcob920zvkb/Screenshots_2015-07-29-15-43-40.png?dl=0

και εγω θα ελεγα τα ιδια με σενα, αλλα το screenshot πως εγινε?

Μόλις έκανα και εγώ μια αγορά από banggood με visa eurobank. Δοκιμασα, μέσω PayPal και έβγαλε error ότι η κάρτα είναι unconfirmed. Στο order status δείχνει payment pending, πράγμα που σημαίνει ότι η συναλλαγή δεν έγινε. Δοκίμασα μετά πληρωμή μέσω καρτας και τη δέχτηκε. Στο status δείχνει payment confirmed και order processing. Άντε να δούμε.

μεμονωμενα sites με απευθειας εισαγωγη καρτας μπορει να γινονται αγορες, το εχω ακουσει και απο αλλους και καποιες ειδησεογραφικες σελιδες ειπαν οτι πολλα Ασιατικα sites δεχονται πλεον Ελληνικες καρτες....το Paypal ομως μας εχει ακομα μπλοκαρισμενους. Γιαυτο και εγω λεω πως ο παραπανω φιλος καταφερε να κανει αγορα μεσω αυτου?

Edited by Nikifoross

Φαίνεται ότι έγινε η συναλλαγη απλά δε φαινεται ότι έγινε απο Ελληνική κάρτα η χρέωση... Μηπως ήταν κάρτα εξωτερικού αυτη που χρεωθηκε;

Φαίνεται ότι έγινε η συναλλαγη απλά δε φαινεται ότι έγινε απο Ελληνική κάρτα η χρέωση... Μηπως ήταν κάρτα εξωτερικού αυτη που χρεωθηκε;

γραφει καρτα alpha bank αρα ειναι Ελληνικη, καλα πως την δεχτηκε, εχω μιλησει με ποσα ατομα και φιλους και γνωστους ολοι τρωνε πορτες απο παντου και ειδικα μεσω Paypal!

εγω εχω μονο μια visa eurobank και δοκιμαζω προγραμματα απο google play, εχω δοκιμασει 3 φορες σε αλλες μερες μεσω google wallet και Paypal και συνεχεια πορτα τρωω, και υποτιθεται κιολας οτι θα επιτρεπονται οι αγορες applications!!!!

το εχω ακουσει και απο αλλους και καποιες ειδησεογραφικες σελιδες ειπαν οτι πολλα Ασιατικα sites δεχονται πλεον Ελληνικες καρτες....το Paypal ομως μας εχει ακομα μπλοκαρισμενους.
Ποτέ δεν σταμάτησαν να δέχονται ελληνικές κάρτες τα ασιατικά σάιτ και ποτέ δεν μας μπλόκαρε το paypal. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν μπλοκάρει την φυγή των χρημάτων στο εξωτερικό με συνέπεια να μη μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με Κίνα, paypal κλπ. Οι έξω δεν έχουν λόγο να μη δεχονται τα λεφτά μας, χαζοί είναι?

γραφει καρτα alpha bank αρα ειναι Ελληνικη, καλα πως την δεχτηκε, εχω μιλησει με ποσα ατομα και φιλους και γνωστους ολοι τρωνε πορτες απο παντου και ειδικα μεσω Paypal!

Μήπως είναι υποκατάστημα Alpha σε ξένη χώρα? Πχ Βουλγαρία, Σκόπια κλπ? Η πΠειραιώς έχει σίγουρα εκεί, ίσως έχει και η alpha.

Ενταξει αυτο που λες εννοειτε!!! το ξερω, τωρα στην λεξη κολλησες? εγω το λεω ετσι και αλλοι πολλοι.

δεν ξερω αν εχει αλλου Alpha bank δεν το γνωριζω αυτο, αλλα για να ειναι ο μοναδικος που το εκανε, ειτε ειναι πολυ τυχερος ή ειναι αυτο που λες, αν και αν ειναι ετσι επρεπε να το γραψει γιατι εγινε τρελη παραπληροφορηση σε αυτη την περιπτωση.

Edited by Nikifoross

Βρήκα αυτό στο επίσημο σάιτ της Alpha:

https://www.alpha.gr/page/default.asp?id=16&la=1

Ο Όμιλος της Alpha Bank δραστηριοποιείται στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή τραπεζική αγορά, με παρουσία στην Kύπρο (Alpha Bank Cyprus Ltd), στη Ρουμανία (Alpha Bank Romania), στη Βουλγαρία (δίκτυο 82 Καταστημάτων), στη Σερβία (Alpha Bank Srbija A.D.), στην Αλβανία (δίκτυο 40 Καταστημάτων), στην Π.Γ.Δ.Μ. (Alpha Bank A.D. Skopje), και στη Μεγάλη Βρεταννία.

εγω εχω μονο μια visa eurobank και δοκιμαζω προγραμματα απο google play, εχω δοκιμασει 3 φορες σε αλλες μερες μεσω google wallet και Paypal και συνεχεια πορτα τρωω, και υποτιθεται κιολας οτι θα επιτρεπονται οι αγορες applications!!!!

Στο screenshot που φαίνεται ότι η κάρτα ηταν της alpha bank?

εγω ειπα οτι ηταν επειδη το εγραψε αυτος στο σχολιο του! δες ποστ #4771 δεν ειπα οτι φαινεται στην φωτο!

Βρήκα αυτό στο επίσημο σάιτ της Alpha:

https://www.alpha.gr/page/default.asp?id=16&la=1

Ο Όμιλος της Alpha Bank δραστηριοποιείται στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή τραπεζική αγορά, με παρουσία στην Kύπρο (Alpha Bank Cyprus Ltd), στη Ρουμανία (Alpha Bank Romania), στη Βουλγαρία (δίκτυο 82 Καταστημάτων), στη Σερβία (Alpha Bank Srbija A.D.), στην Αλβανία (δίκτυο 40 Καταστημάτων), στην Π.Γ.Δ.Μ. (Alpha Bank A.D. Skopje), και στη Μεγάλη Βρεταννία.

ωραια περιμενουμε να μας πει τι καρτα ηταν.....γιατι οπως φαινεται μπορει να μην ηταν απο Ελλαδα!

και γιατι δεν παιζει και απλα να ειχε balance στο paypal? αυτο πως θα φανει στην φωτο?

Edited by Nikifoross

εγω ειπα οτι ηταν επειδη το εγραψε αυτος στο σχολιο του! δες ποστ #4771 δεν ειπα οτι φαινεται στην φωτο!

Αρα λοιπόν ισχυρίζομαι ότι εφόσον δε φαίνεται στο screenshot, δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι συνέβη με Ελληνική κάρτα. Δεδομένου δε ότι μέχρι τώρα κανείς δεν το έχει καταφέρει (ουτε εγω που έχω κάρτες alpha στο paypal) αμφιβάλλω ότι ήταν Ελληνική κάρτα.

καλα εσενα πως δουλεψε???? :blink::blink::blink::blink::blink:

ειναι μπλοκαρισμενο δεν μπορεις κανονικα να κανεις αγορες! και εγω επισης θα πω πως δεν εχω δει κανεναν αλλον ΠΟΥΘΕΝΑ να εχει καταφερει κατι μεσω Paypal και πληρωμη προς το εξωτερικο!

μηπως με μερικες καρτες παιζει? τι εχεις πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα?

πιστωτικη american express και visa...και οι δυο απο alpha bank

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ωραια περιμενουμε να μας πει τι καρτα ηταν.....γιατι οπως φαινεται μπορει να μην ηταν απο Ελλαδα!

και γιατι δεν παιζει και απλα να ειχε balance στο paypal? αυτο πως θα φανει στην φωτο?

δεν ειχα κανενα balance....πριν απο καμια βδομαδα προσπαθησα να παρω το ιδιο προιον με paypal κι εφαγα ακυρο,ετσι το προιον εμεινε στο καλαθι και περιμενε πληρωμη...ετσι προχθες μπηκα για δοκιμη και περασε η πληρωμη κανονικα...ολα αυτα επειδη ειδα κι ενα σχολιο οτι λεω παπα@#@ες....λετε να εχω κανεναν λογο να λεω ιστοριες γι αγριους?

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αρα λοιπόν ισχυρίζομαι ότι εφόσον δε φαίνεται στο screenshot, δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι συνέβη με Ελληνική κάρτα. Δεδομένου δε ότι μέχρι τώρα κανείς δεν το έχει καταφέρει (ουτε εγω που έχω κάρτες alpha στο paypal) αμφιβάλλω ότι ήταν Ελληνική κάρτα.

ελληνικοτατες καρτες...καμια σχεση δεν εχω με εξωτερικο!!!

ερχεται και screenshot απο bangood.com.... https://www.dropbox.com/s/1tf1fbl4r8q35t0/Ashampoo_Snap_2015.07.31_14h30m29s_001_.jpg?dl=0

κατι αλλο παιδες δεν μπορω να κανω για να σας πεισω,,,το επομενο ειναι να σας δωσω τον λογαριασμο μου στην paypal...xaxaxa

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

τον λογαριασμο σου οχι αλλα μπορεις να βγαλεις screenshoot το paypal να δουμε την μεταφορα που κανει απο την καρτα σου στο balance και μετα απο εκει στον πωλητη

Μήπως θέλουν ξανά επικύρωση οι ελληνικές κάρτες στο paypal γιατί όταν πήγα να κάνω συναλλαγή με bangood μου έβγαλε να πάω πίσω στο paypal για να κάνω confirm την κάρτα μου παρόλο που στον λογαριασμό πάνω πάνω λέει status: verified

τον λογαριασμο σου οχι αλλα μπορεις να βγαλεις screenshoot το paypal να δουμε την μεταφορα που κανει απο την καρτα σου στο balance και μετα απο εκει στον πωλητη

https://www.dropbox.com/s/r0schdgd5csk1ss/Ashampoo_Snap_2015.07.31_15h03m04s_002_.jpg?dl=0 νταξ????

2i6fhs-5.png

Δεν βρίσκω κάποιο λόγο γιατί να θέλει να μας τρολαρει το παιδί...Όπως έγραψα και εγώ σε προηγούμενο ποστ, έκανα χτες αγορά από το ίδιο κατάστημα απευθείας με τη κάρτα, οχι με PayPal όπου έλεγε ότι χρειάζεται να κάνω verified την καρτα, και τη δέχτηκε κανονικά. Σήμερα έγινε και shipped. Σε gearbest, play store που έχω προσπαθήσει έφαγα πορτα...
The day is my enemy, the night my friend

Μήπως θέλουν ξανά επικύρωση οι ελληνικές κάρτες στο paypal γιατί όταν πήγα να κάνω συναλλαγή με bangood μου έβγαλε να πάω πίσω στο paypal για να κάνω confirm την κάρτα μου παρόλο που στον λογαριασμό πάνω πάνω λέει status: verified

Πως γινεται αυτο??