Vasileios Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Θα την πάρεις από την τράπεζα σου με απλή αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 να προσθεσω μια εμπειρια χωρις καλο τελος. προ 3 μηνων περιπου και αφου δεν ειχα παραλαβει αυτο που περιμενα απο αγορα στο ebay,ξεκινησα την διαδικασια με το resolution center οπου και εκει ο πωλητης ξαφνικα αναστηθηκε (δεν απαντουσε σε προηγουμενα email Μου) και ενω εγω ζητουσα τα χρηματα μου πισω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλους 2 μηνες να μου το ξανστειλει αυτος επεμενε να λεει το ιδιο πραγμα. ενα copy paste συνεχεια οι απαντησεις του. και επειδη ως γνωστον οι κινεζοι οταν θελουν να κανουν την δουλεια τους σου απαντανε παντα με μπουρδες και πολλες φορες δινουν ασχετες απαντησεις .... του ειπα ενταξει θα δεχτω να μου το ξαναστειλεις μονο με tracking number και μολις μου στειλεις τον κωδικο κλεινω την υποθεση στο ebay,ηδεμη παει αλλου το θεμα δεν εχω αλλη υπομονη. 3 ημερες μετα μου στελνει εναν κωδικο που οταν το τσεκαρα οντως εβγαζε αποστολη προς Ελλαδα... και εκει ηταν η παγιδα. εκλεισα βεβαια την υποθεση . και κοιταξτε τι εκανε ο ατιμος! ναι μεν μου εστειλε Tracking number που εδειχνε αποστολη προς Ελλαδα,αλλα δεν ηταν προς εμενα!!!!!! μετα που το ειδα πως εφτασε αθηνα ,την επομενη το βλεπω οτι φευγει κρητη! και οπως αποδειχτηκε ηταν απλα καποιο αλλο πακετο αλλου ανθρωπου που αγορασε κατι απο τον συγκεκριμενο και μου πασαρε σε εμενα των κωδικο για να με κοροιδεψει! γιαυτο παιδια ,αν πεσετε σε παρομοια περιπτωση και σας πει σου στελνω των κωδικο Tracking number,να του ζητησετε και μια φωτογραφια του πακετου που να φαινεται το ονομα σας με τα στοιχεια αποστολης και το Tracking number βεβαια επανω στο πακετο! αυτα και ελπιζω να μην την πατησει παρομοια καποιος αλλος! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Μήπως ξέρεις πως γίνετε να πάρω χρεωστική κάρτα? Πας στην τραπεζα σου και ζητας να σε βγαλουν μια χρεωστικη καρτα για τον λογαριασμο σου.Στης περισοτερες τραπεζες στην βγαζουν εκεινην την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 ... 3 ημερες μετα μου στελνει εναν κωδικο που οταν το τσεκαρα οντως εβγαζε αποστολη προς Ελλαδα... .... ναι μεν μου εστειλε Tracking number που εδειχνε αποστολη προς Ελλαδα,αλλα δεν ηταν προς εμενα!!!!!! μετα που το ειδα πως εφτασε αθηνα ,την επομενη το βλεπω οτι φευγει κρητη!... Ετσι την ειχα πατησει και εγω παλια .... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Θα την πάρεις από την τράπεζα σου με απλή αίτηση. Πας στην τραπεζα σου και ζητας να σε βγαλουν μια χρεωστικη καρτα για τον λογαριασμο σου.Στης περισοτερες τραπεζες στην βγαζουν εκεινην την ωρα. Ευχαριστω πολυ για της απαντησεις και την βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Θα την πάρεις από την τράπεζα σου με απλή αίτηση. Να ρωτήσω κάτι πληροφοριακά περισσότερο. Έχω δηλώσει και εγώ στο paypal χρεωστική κάρτα/συνδεδεμένη με μισθοδοσία. Εάν θέλω μπορώ να δηλώσω μόνο τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας; Γενικά θεωρείται καλύτερα να δηλώσεις χρεωστική/πιστωτική κάρτα και όχι αριθμό λογαριασμού, ή είναι το ίδιο; Το ρωτάω γιατί στον Bayern του προτείνατε να δηλώσει κάρτα και όχι αριθμό λογαριασμού. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Να ρωτήσω κάτι πληροφοριακά περισσότερο. Έχω δηλώσει και εγώ στο paypal χρεωστική κάρτα/συνδεδεμένη με μισθοδοσία. Εάν θέλω μπορώ να δηλώσω μόνο τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας; Γενικά θεωρείται καλύτερα να δηλώσεις χρεωστική/πιστωτική κάρτα και όχι αριθμό λογαριασμού, ή είναι το ίδιο; Το ρωτάω γιατί στον Bayern του προτείνατε να δηλώσει κάρτα και όχι αριθμό λογαριασμού. Ο αριθμος λογαριασμου χρειαζετε μονο αν θελεις να κανεις αναλιψη ποσο που υπαρχη στο υπολοιπο στο paypal.Τωρα αν θελεις να βαζεις τα λεφτα μεσω εμβασματος στον λογαριασμο paypal τοτε δεν χρειαζετε να διλωσεις τον αριθμο λογαριασμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timlaza Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλησπερα θελω να με βοηθησετε σε κατι.εχω παραγγειλει ενα κινητο απο minideal πριν 40 μερες και ακομα δε μου εχει ερθει.Εκανα dispute στη paypal οτι δε μου εχει ερθει και σημερα καταλαθος εκλεισα την υποθεση.Θελω να την ξανα ανοιξω αλλα δε μπορω.ξερεις κανεισ τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 καλησπερα θελω να με βοηθησετε σε κατι.εχω παραγγειλει ενα κινητο απο minideal πριν 40 μερες και ακομα δε μου εχει ερθει.Εκανα dispute στη paypal οτι δε μου εχει ερθει και σημερα καταλαθος εκλεισα την υποθεση.Θελω να την ξανα ανοιξω αλλα δε μπορω.ξερεις κανεισ τι μπορω να κανω? Το σταυρό σου να παραλάβεις χωρίς προβλήματα. Dispute που έκλεισε δεν ξανα-ανοίγει. Πάρε το και ως μάθημα να μην κλείνεις εύκολα disputes. Την έχω πατήσει και εγώ. Πληροφοριακά από minideal δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Καλή σου τύχη. :D Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Οπως ειπε και ο φίλος , πλεον δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Το Minideal δεν ειναι κανένα μαγαζί μούφα , οπότε μην ανησυχείς θα παραλάβεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια θελω να αγορασω από vickmail ένα κινητο που κοστιζει 140Ε . Όταν βαζω ότι θελω να πληρωσω με paypal το ποσο ανεβαινει στα 149Ε. Μπορει καποιος να μου πει γιατι γινετε αυτό???? Ευχαριστω πολύ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) παιδια θελω να αγορασω από vickmail ένα κινητο που κοστιζει 140Ε . Όταν βαζω ότι θελω να πληρωσω με paypal το ποσο ανεβαινει στα 149Ε. Μπορει καποιος να μου πει γιατι γινετε αυτό???? Ευχαριστω πολύ !!!! Το κοστος ( και η χρεωση ) απο ΟΛΑ τα κινεζομαγαζα ειναι σε $$ USD $$ . Απλα εσυ βλεπεις την μετατροπη που κανει το μαγαζι ( με δικο του rate ) σε 140€ , αλλα οταν κανει την αντιστοιχη μετατροπη το Paypal γινετε 149€ ( διαφορετικη ισοτιμια ) . Μπορεις καλιστα να βαλεις το Paypal να σου χρεωση την καρτ σε $$ οποτε θα σε χρεωσει ακριβως την τιμη που εχι το μαγαζι ( σε $$ παντα ) και να κανει την μετατροπη η τραπεζα σου απο $$ σε € . ΠΧ το Lenovo A8 A806 εχει $164.99 και το μετατρεπει το μαγαζι σε €140.57 , ΑΛΛΑ σε χρεωνει $164.99 στο Paypal Edited February 25, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skg66 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 μπορεις να μου πεις πως το κανουμε αυτό με το paypal? δηλαδή τιν μετατροπή σε δολαρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) Πάτησε Profile ( χωρίς άλλη επιλογή από το menu)---> My money ---> My preapproved payments -update- Set Available Funding Sources - conversion options- Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Edited February 25, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλό θα ήταν να μπει στο πρώτο ποστ καθώς γίνεται πολύ τακτικά η ίδια ερώτηση Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Καλησπερα,πριν λιγες μερες κ μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα, εκανα την 1η μου αγορα κινητου απο κινα (vickmall) μεσω pay pal με προπληρωμενη καρτα.To θεμα ειναι οτι το vickmall μου το χρεωσε 91,16ευρω (106,99$) η τραπεζα μου πηρε 94,38 +1,89 εξοδα,συνολικα δλδ 96,27,γιατι αυτη η διαφορα? κ εκτος αυτου ενω στο λογαριασμο μου στο pay pal λεει οτι μπηκε κ το 1,5 ευρω που παιρνουν με την εγγραφη,δεν εχει επιστρεψει ακομα στο λογαρισμο μου της τραπεζας κ εχουν περασει κ αρκετες μερες απο τοτε.Αν γνωριζει καποιος να μου πει κ που να απευθυνθω στην pay pal? την τραπεζα? το vickmall? help Edited February 26, 2015 by teriser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 H αγορά έγινε σε € ή σε $; Το €1,5 δεν επιστρέφει αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μένει σαν υπόλοιπο στο PayPal και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη συναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Η αγορα εγινε σε δολλαρια αλλα στο mail απο κινα μου εγραφε το ποσον κ σε ευρω , απο εκει ειδα οτι ηταν 91,16 ευρω γιατι μεχρι εκεινη την ωρα δεν ημουν σιγουρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Οι μετατροπές νομισμάτων των κινέζικων sites δεν είναι ακριβείς. Συνήθως έχουν παλιές ισοτιμίες. Το PayPal χρησιμοποιεί τις τρέχουσες. Στο Vickmall π.χ. τα $200 είναι €170,40 ενώ μετατροπείς όπως το xe.com ή αυτός του Google, δίνουν €178,57 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αρα να μην εμπιστευομαι το ποσον που μου στελνουν απο εκει, γιατι ειχα κανει κ την αλλαγη στο pay pal που γραφει πιο πανω- Bill me in the currency listed on the seller's invoice κ αλλα μου εστειλαν κ αλλα πληρωσα, κ το 1,89? θα μου το χρεωνει δλδ η τραπεζα σε καθε αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να σου πω τι κάνω εγώ: κάνω τις συναλλαγές σε $ και πριν ολοκληρώσω την παραγγελία, βλέπω σε πόσα € αντιστοιχεί το ποσό. Η τελική χρέωση στην πιστωτική μου έχει συνήθως μέγιστη απόκλιση €0,50. Προπληρωμένες δεν έχω χρησιμοποιήσει, φαντάζομαι όμως οτι τα €1,89 είναι έξοδα μετατροπής συναλλάγματος ($->€). Σίγουρα είναι λιγότερα απο αυτά που θα χρέωνε το PayPal αν άφηνες σε αυτό την μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 η τράπεζα σου κρατάει 2% στην αλλαγή συναλάγματος. Δηλαδή δεν σου πουλάει το συνάλαγμα σε μέση τιμή αλλά σε τιμή πώλησης . Να σημειώσω ότι 2% είναι το πιό φτηνό της αγοράς. το PAYPAL κρατάει 3-4% . Στο http://www.xe.com θα βρείς και τις ιστορικές τιμές ισοτιμίας . Οπότε μπορεις να τσεκάρεις την ισοτιμία την ημέρα που η τράπεζα έκανε την μετατροπή , Αυτή μπορει να είναι διαφορετική από την ημερομηνία αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 (edited) Οι μετατροπές νομισμάτων των κινέζικων sites δεν είναι ακριβείς. Συνήθως έχουν παλιές ισοτιμίες. Το PayPal χρησιμοποιεί τις τρέχουσες. Στο Vickmall π.χ. τα $200 είναι €170,40 ενώ μετατροπείς όπως το xe.com ή αυτός του Google, δίνουν €178,57 Όχι, το pp ως γνωστό έχει δική του -νταβατζιλίκι- ισοτιμία και βγαίνει κάπου +4% το ποσό σε σχέση με την μετατροπή που βλέπεις στο xe. Γι'αυτό λέγεται επανειλημμένως ότι στις ρυθμίσεις του paypal να επιλέγεται την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα σας, όταν πληρώνεται μέσω κάρτας/τρ.λογαριασμού (αν πληρώνεις απευθείας από το balance, δεν την γλυτώνεις την ανεπίσημη τους προμήθεια όταν υφίσταται μετατροπή νομίσματος). Edited February 26, 2015 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriser Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Eυχαριστω παιδια, μου λυσατε ολες τις αποριες :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Όχι, το pp ως γνωστό έχει δική του -νταβατζιλίκι- ισοτιμία και βγαίνει κάπου +4% το ποσό σε σχέση με την μετατροπή που βλέπεις στο xe. Γι'αυτό λέγεται επανειλημμένως ότι στις ρυθμίσεις του paypal να επιλέγεται την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα σας, όταν πληρώνεται μέσω κάρτας/τρ.λογαριασμού (αν πληρώνεις απευθείας από το balance, δεν την γλυτώνεις την ανεπίσημη τους προμήθεια όταν υφίσταται μετατροπή νομίσματος). Το 4% που λες είναι η προμήθεια τους, όπως έγραψε και ο Βασίλειος αλλα και εγώ πιο πάνω. Η βασική ισοτιμία που χρησιμοποιεί είναι η σωστή και πάνω σε αυτή προσθέτει. Σκοπός του παραδείγματός μου ήταν να δείξει οτι οι τιμές σε ευρώ των καταστημάτων απέχουν απο την πραγματική ισοτιμία, όπως και να γίνει η πληρωμή (ΡΡ, πιστωτική κτλ) Αυτό που λες για πληρωμή απο το υπόλοιπο, είναι πονεμένη ιστορία. Είχα κάποια ευρώ υπόλοιπο και (όταν χρειάστηκε να κάνω αγορά σε δολάρια), η μετατροπή του υπολοίπου μου κόστισε €1-€2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts