Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασε δυσκολευομαι δεν ειμαι σιγουρη οτι θα δεχτουν οτι ειναι ελττωματικο απο το minideal παιζει πολυ το σημα και η μπαταρια μου δεν λεει τις πραγματικες ενδειξεις ή δεν παιζει ρολο αυτο (αν θα το δεχτουν).

Η Ροδος σε χαιρετα και ανταποδιδει για το ομορφο Ναυπλιο που δυστυχως εχω απο παιδι να ερθω.

Επειδή το minideal έχει θέμα και εδώ, μπορείς να ξεκινήσεις εδώ με ερώτηση σχετικά με το προβλημα σου.

Kαλημερα και Χρονια πολλά σε ολoυς τους Έλληνες!

Χρεωστική υπαρχει απο Εθνική για συνδεση με PayPal ?

Eιναι η λεγόμενη EΘΝΟCASH PLUS ? κανει ομως για συνδεση με PayPal ?

Edited by kek

Παιδιά καλησπέρα χρόνια πολλά!!στις 23 Σεπτεμβρίου παράγκειλα ενα κινητό απο το minideal με ems! Σήμερα 28 Οκτωβρίου και το κινητό αφαντο!μετα απο συνεχείς επικοινωνία με ενημέρωσαν οτι το κινητό του το επέστρεψε πίσω η μεταφορική και ζήτησα τα χρήματα πίσω!ναι μου τα επέστρεψαν!το θέμα είναι τώρα!αυτά τα λεφτά μπαινουν στην ,καρτα?(ποσες μερες κανει?)η στο balance του paypal???ευχαριστώ εκ τον προτερων

Παιδιά καλησπέρα χρόνια πολλά!!στις 23 Σεπτεμβρίου παράγκειλα ενα κινητό απο το minideal με ems! Σήμερα 28 Οκτωβρίου και το κινητό αφαντο!μετα απο συνεχείς επικοινωνία με ενημέρωσαν οτι το κινητό του το επέστρεψε πίσω η μεταφορική και ζήτησα τα χρήματα πίσω!ναι μου τα επέστρεψαν!το θέμα είναι τώρα!αυτά τα λεφτά μπαινουν στην ,καρτα?(ποσες μερες κανει?)η στο balance του paypal???ευχαριστώ εκ τον προτερων

στη κάρτα πάνε τα λεφτά.Κανουν 2-3 μέρες να φανούν στον λογαριασμό σου.

Xiaomi 12 Pro

Αν πλήρωσες με κάρτα , θα επιστρέψουν στην κάρτα.

Αν πλήρωσες με υπόλοιπο του PAYPAL , θα επιστραφούν στο υπόλοιπο.

To minideal ειναι σοβαρη εταιρεία.

Στειλε τους μνμ , πες τους το και βλέπεις.

Αρχικα θα σου έλεγα κάνε ενα ρεσετ ή με συνενόηση απο minideal ρωτα τους αν ειναι οκ να του περάσεις άλλη ρομ μπας και διορθωθεί οτι έχει.

Και αν δεν τοτε στείλτο πίσω.

Εγω μια φορά που το έστειλα ΜΕΤΑ απο 45 μερες , το εφτιαξαν και ολα καλα.

Απλα μεχρι να παει να το φτιαξουν = 2-3 μήνες.

Μολις πηρα την απαντηση μου ειπαν να δοκιμασω reset factory settings. Αυτο θα αλλαξει και τις γλωσσες;; ή παραμενουν ως εχουν;

Αυτο το 3 μηνες με δυσκολευει παρα πολυ

Παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες ειναι το πρωτο μου smartphone(άστα) οποτε καταλαβαινεις....

Επειδή το minideal έχει θέμα και εδώ, μπορείς να ξεκινήσεις εδώ με ερώτηση σχετικά με το προβλημα σου.

Ναι μου απαντησαν αμμεσα τωρα θα δουμε

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Καλησπέρα. Έκανα σήμερα μια αγορά 53.50 δολάρια από το teespring. Με το που πλήρωσα μέσω paypal για κάποιο λόγο δε συνέχισε στα επόμενα βήματα με αποτέλεσμα να τους δώσω τα λεφτά αλλά να μην καταχωρηθεί η παραγγελία στο site τους. Επικοινώνησα μαζί τους, μου απάντησαν κατευθείαν ότι όντως δεν καταχωρήθηκε κι ότι θα τσεκάρουν το transaction ID που τους έστειλα με screenshot το email της απόδειξης απ' το Paypal. Πέρασαν 7 ώρες από τότε και ακόμα δε μου ξαναπάντησαν. Τους έστειλα πριν 3 ώρες αν έχουμε καμιά εξέλιξη και δεν απάντησαν. Εγώ τώρα τι να κάνω; Να περιμένω μήπως μου απαντήσουν; αλλά δε νομίζω να βρεθεί λύση.. Ή να κάνω dispute στο resolution centre να πάρω τα λεφτά πίσω; Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω για την περίπτωση "Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described." ή "Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction." γιατί ούτε για το ένα ούτε για το άλλο πρόκειται.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα. Έκανα σήμερα μια αγορά 53.50 δολάρια από το teespring. Με το που πλήρωσα μέσω paypal για κάποιο λόγο δε συνέχισε στα επόμενα βήματα με αποτέλεσμα να τους δώσω τα λεφτά αλλά να μην καταχωρηθεί η παραγγελία στο site τους. Επικοινώνησα μαζί τους, μου απάντησαν κατευθείαν ότι όντως δεν καταχωρήθηκε κι ότι θα τσεκάρουν το transaction ID που τους έστειλα με screenshot το email της απόδειξης απ' το Paypal. Πέρασαν 7 ώρες από τότε και ακόμα δε μου ξαναπάντησαν. Τους έστειλα πριν 3 ώρες αν έχουμε καμιά εξέλιξη και δεν απάντησαν. Εγώ τώρα τι να κάνω; Να περιμένω μήπως μου απαντήσουν; αλλά δε νομίζω να βρεθεί λύση.. Ή να κάνω dispute στο resolution centre να πάρω τα λεφτά πίσω; Απλά δεν ξέρω τι να διαλέξω για την περίπτωση "Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described." ή "Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction." γιατί ούτε για το ένα ούτε για το άλλο πρόκειται.

Αρχικά να κάνεις λίγο υπομονή.. Να σκεφτείς ότι υπάρχουν οι διαφορές ώρας μεταξύ χωρών, ότι ίσως να υπήρχε κάποιο θέμα με το σερβερ της εταιρείας που να δημιούργησε το πρόβλημα, ίσως να μην είσαι ο μόνος και να έχουν κι άλλους πελάτες στη βάση τους που να αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα και να χρειαστεί κάποιος χρόνος από μέρους τους να σε εξυπηρετήσουν.

Μην τους πυροβολείς συνεχώς με μηνύματα.

Έτσι κι αλλιώς έχει υπάρξει γραπτή επικοινωνία κι από τις δυο μεριές και είναι καταγεγραμμένη η συνομιλία ως τώρα, οπότε απλά περίμενε..

Δώσε 1-2 εικοσιτετράωρα μέχρι να λάβεις απάντηση... Κι αν όχι τότε το ξανασυζητάμε..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Αρχικά να κάνεις λίγο υπομονή.. Να σκεφτείς ότι υπάρχουν οι διαφορές ώρας μεταξύ χωρών, ότι ίσως να υπήρχε κάποιο θέμα με το σερβερ της εταιρείας που να δημιούργησε το πρόβλημα, ίσως να μην είσαι ο μόνος και να έχουν κι άλλους πελάτες στη βάση τους που να αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα και να χρειαστεί κάποιος χρόνος από μέρους τους να σε εξυπηρετήσουν.

Μην τους πυροβολείς συνεχώς με μηνύματα.

Έτσι κι αλλιώς έχει υπάρξει γραπτή επικοινωνία κι από τις δυο μεριές και είναι καταγεγραμμένη η συνομιλία ως τώρα, οπότε απλά περίμενε..

Δώσε 1-2 εικοσιτετράωρα μέχρι να λάβεις απάντηση... Κι αν όχι τότε το ξανασυζητάμε..

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη απάντηση. Το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα ρούχα θα είναι διαθέσιμα γι' ακόμη 5 μέρες μόνο και δε θέλω να χάσω την ευκαιρία. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν αρκετά υπομονετικός.

spacer.png

Μόλις μου έστειλαν refund όλο το ποσό. Τρελή εξυπηρέτηση πραγματικά!

spacer.png

καλησπερα εχω κανει dispute και με εχει στειλη σημερα το paypal.Your dispute over the payment you sent to TinyDeal Co. LTD will

automatically close on 11/3/2014.

Seller's Name: TinyDeal Co. LTD

Seller's Email: hk@tinydeal.com

Seller's Transaction ID: 1X733100CF540942L

Transaction Date: Sep 18, 2014

Transaction Amount: -$89.99 USD

Invoice ID: 3540040779950001646066

Your Transaction ID: 8M492633LG205814J

Case Number: PP-003-465-962-966

Buyer's Transaction ID: 8M492633LG205814J

If you are still trying to resolve the problem with your seller, keep in

mind that you have until 11/3/2014 to escalate the dispute to a PayPal

claim.

By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and

decide the outcome.

We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it

unless you log in to the Resolution Center and escalate it before

11/3/2014. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal

claim.

Thank you,

PayPal

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you

will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account

and click the Help link in the top right corner of any PayPal page.

πρεπει να κανω κατι ακομα η θα κλειση στηs 3 του μηνα μονο του η πρεπει να κανω escalated to a PayPal

claim.

Escalate to a Paypal claim.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

παιδια αγορασα κατι απο ebay 10 οκτωβρη και το εστειλε 15.

βεβαια ξαναμπηκα ετσι να δω τι αλλο εχει ο συγκεκριμενος πωλητης και τσεκαροντας την βαθμολογια του ειδα ενα κατεβατο απο αρνητικες αξιολογησεις που εγινε την τελευταια βδομαδα οτι ειναι σκαμερ δεν τα στελνει ποτε και οτι θελουν τα λεφτα τους πισω?

τι κανουμε τωρα? ειναι και 60 ευρω...

κατι ειχα διαβασει παλια για resolution center.

μεχρι ποτε εχω προθεσμια να κανω κατι τετοιο ,να ζητησω τα χρηματα μου πισω?

και πως γινεται αυτο?

μεσα απο το ebay, Η ,μεσα απο την σελιδα του paypal?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

τελικα ο πωλητης εξαφανιστηκε απο το ebay.

και μολις εστειλα email μεσω resolution center . μου ηρθε email με refund του ποσο που ειχα πληρωσει.

προεκυψε ομως το εξης θεμα.

η καρτα μου ελειγε τελος οκτωβρη.

τραπεζα πειραιως.

την αλλαξα και η καινουρια που μου δωσανε ειχε αλλο νουμερο.

την προσθεσα ομως κανονικα,την εκανα και verified,ολα καλα.

στο email ομως με το refund λεει οτι το ποσο θα επιστραφει στηνη συγκεκριμενη καρτα,η οποια εχει ακυρωθει πλεον ,δεν ισχυει και δεν ειναι καταχωρημενη στο paypal.

θα εχω προβλημα?

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αυτή είναι η διαδικασία του Refund,

σευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.

να σε ρωτησω ομως κατι ακομα,

παλια ,δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει,καπως ειχα ρύθμισει οταν μου στελνουν χρηματα,πληρωμες,refund κτλ,να στελνονται κατευθειαν στον αριθμο λογαριασμου μου-χρεωστικη καρτα.

αυτο πως μπορω να το αλλαξω ωστε να μενει-προστθεται στο paypalbalance?

Έχω παραγγείλει ένα δέμα από dx.com από τις 8 Σεπτεμβρίου και ακόμα άφαντο

Έχω ανοίξει εννοείτε dispute το οποίο το γύρισα σε claim το οποίο claim λήγει στις 6/11

Μέχρι αυτή την ημερομηνία έπρεπε να απαντήσει το κατάστημα

Απάντησε λοιπόν πριν 2 μέρες δίνοντας ένα tracking number το οποίο υποτίθεται είναι του δέματος μου ΑΛΛΆ δεν είναι

Στο tracking φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ είναι το δικό μου μιας και δείχνει σαν ημερομηνία 16/6 και ότι παραδόθηκε στην Αμερική(USJFKA)

Έστειλα μήνυμα στο paypal λέγοντας αυτές τις πληροφορίες και βάζοντας και screenshots πριν 2 μέρες και δεν έχω ακόμα απάντηση(μου ήρθε email επιβεβαίωσης από το paypal ότι το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς)

Στο paypal γράφει τα εξής:

Status

The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.

china post&hongkong post tracking # RW881064062CH

What happens next

Please review the information and let us know how you would like to proceed.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.

If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim.

Τι μπορώ να κάνω?

Πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου?

Έχω παραγγείλει ένα δέμα από dx.com από τις 8 Σεπτεμβρίου και ακόμα άφαντο

Έχω ανοίξει εννοείτε dispute το οποίο το γύρισα σε claim το οποίο claim λήγει στις 6/11

Μέχρι αυτή την ημερομηνία έπρεπε να απαντήσει το κατάστημα

Απάντησε λοιπόν πριν 2 μέρες δίνοντας ένα tracking number το οποίο υποτίθεται είναι του δέματος μου ΑΛΛΆ δεν είναι

Στο tracking φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ είναι το δικό μου μιας και δείχνει σαν ημερομηνία 16/6 και ότι παραδόθηκε στην Αμερική(USJFKA)

Έστειλα μήνυμα στο paypal λέγοντας αυτές τις πληροφορίες και βάζοντας και screenshots πριν 2 μέρες και δεν έχω ακόμα απάντηση(μου ήρθε email επιβεβαίωσης από το paypal ότι το μήνυμα στάλθηκε επιτυχώς)

Στο paypal γράφει τα εξής:

Status

The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.

china post&hongkong post tracking # RW881064062CH

What happens next

Please review the information and let us know how you would like to proceed.

If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time.

If you received the item but it's not as described by the seller, you can change the reason for your claim.

Τι μπορώ να κάνω?

Πως δεν θα χάσω τα χρήματα μου?

Και εγώ πέρυσι περίμενα από αυτούς πακέτο που ήρθε μετά από 2 μήνες.

Απλά περιμένεις λίγο ακόμα, αν δεν έρθει κάνε claim.

Γράψε στο Paypal ότι δεν είναι σωστό το tr number.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια καλησπερα.

ποτε κανει refund τα χρηματα ο πωλητης? οταν παραλαβει αυτο που του επιστρεφεις ή μολις του δωσεις το tracking number του δεματος που του επιστρεφεις?

ευχαριστω

Edited by knkonnou

Μόλις το tracking αναφέρει ότι το πακέτο έχει παραδοθεί.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδια να κανω μια ερωτηση. ΕΙχα ενα θεμα με ενα δεμα απο merimobiles που ποτε δεν ηρθε (πηγε στο Περου υποτιθεται) και τελικα μετα απο 1 μηνα μου εκανε refund το Paypal, την περασμενη Πεμπτη. Ενω λεει πως τα λεφτα επιστραφησαν και μεταφερθηκαν στην καρτα, εκει δεν φαινεται τιποτα. Ειναι χρεωστικη Πειραιως. Καμια ιδεα;

παιδια καλησπερα.

την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα ενα κινητο που η αγορα του εγινε μεσω ebay με paypal.

το κινητο μολις το εθεσα σε λειτουργια δεν δουλευε το ηχειο και ενω εδειχνε πως φορτιζε η μπαταρια στην ουσια δεν την φορτιζε.

δοκιμασα με τρεις μπαταριες αλλα τιποτα.

επικοινωνησα με τον πωλητη (ομολογω πως ηταν αμεσος και εξυπηρετικος στα email μου) και μου ειπε να του το στειλω και να μου στειλει καινουριο. στην επικοινωνια μας μεσω ebay μου εστειλε τη διευθυνση του για να του στειλω μονο τη συσκευη.

επειδη βρισκομαι σημερα στην 38η ημερα απο την αγορα ανοιξα dispute στο paypal αφ'ενος να ειμαι καλυμμενος και αφ'ετερου να πιστοποιησει τη διευθυνση του στο paypal.

να του το στειλω στη διευθυνση που μου εχει δωσει στο ebay ή να περιμενω να πιστοποιησει τη διευθυνση του στο paypal?

ποσο χρονο εχει στη διαθεση του να απαντησει?

ποσο χρονο εχω ακομα μεχρι να ληξει η προστασια του paypal?

ευχαριστω

εκ παραδρομης εκανα μια παραγγελια αλλα δε θελω να συνεχιστει...εξαλλου λεφτα στη καρτα δεν αρκουν για τη συγκεκριμενη....

μου γραφει

Order Expiration Date:Nov 25, 2014 00:02:06 GMT+02:00

να την αφησω να ληξει η μπορω να την ακυρωσω με καποιο τροπο μεσα απο το PayPal ?