karib Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Ωστοσο, παροτι για καποιες μερες τα χρηματα θα εχουν φυγει απο τον λογαριασμο μου, αλλα ακομη δεν θα εχουν 'φανει' στο Paypal, δεν πιστευω να παω να κανω συναλλαγη και να μου βγαλει μηνυμα οτι δεν υπαρχουν χρηματα. Κοινως, θελω να πω οτι 'δεν εξαφανιζονται' τα χρηματα για μερικες μερες, σωστα; Αν ξερει καποιος, ας μου πει, ωστε να μην παω να εκτελεσω συναλλαγη και χτυπησει σφαλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Φυσικά εξαφανίζονται , αλλά για κάπιες ώρες μόνο αν κανεις το έμβασμα νωρίς το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπερα μου εκανε refund το ebay μεσω paypal αλλα τα λεφτα δεν φαινονται ουτε στο paypal ουτε στην χρεωστικη που εχω συνδεδεμενη με το paypal. Πρεπει να κανω κατι εγω η απλα περιμενω καποιες εργασιμες? Δεν ανοιξα case στο paypal αλλα στο ebay μονο,εχει καμια σημασια αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Περιμένεις τρεις εργάσιμες κατά μέσο όρο. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Περιμένεις τρεις εργάσιμες κατά μέσο όρο. Τα ειδα σημερα,μετα απο 6 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καλημέρα, έχω ανοίξει μια υπόθεση για μια αγορά πού δεν παρελαβα. Σήμερα μού ήρθε ένα mail. Πρέπει να κάνω κάποια κίνηση από την πλευρά μου? Βάζω φωτογραφίες το mail και την κατάσταση στο PayPal Ευχαριστώ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Φυσικά , πρέπει να απαντήσεις εντό 10 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Με μπερδεύει το mail, στην αρχή γράφει: Please respond to this email within 10 days of receipt to confirm whether you have received the item or not, so that we may resolve your claim. Και μετά γράφει το "τυποποιημένο" : Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox. To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us" at the bottom of any page Οπότε πρέπει να πάω στο λογαριασμό μου στο PayPal και να γράψω στο contact us ή πρέπει να γράψω στο claim που δείχνω στις εικόνες από πάνω? Αν είναι στο contact us προφανώς θα τους γράψω τον αριθμό της υπόθεσης και ότι δεν παρέλαβα. Αν είναι στο claim (στις εικόνες πού δείχνω) ποια επιλογή πρέπει να επιλέξω ? Συγνώμη για τις ερωτήσεις, πρώτη φορά φτάνω σε claim και τα αγγλικά μου είναι τα βασικά. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Προσπαθώ εδω και κατι μερες να κανω confirm την καρτα μου στο paypal, αλλα δεν μπορω. Καθε φορα που παταω confirm my card για να βαλω τον τετραψηφιο κωδικο μου βγαζει message 3005. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 χρησιμοποίησε άλλον Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Δοκιμασα και απο αλλη συσκευη, καθαρισα cookies κτλ και παλι τα ιδια... Ευτυχως η καρτα δουλευει και χωρις τον κωδικο, απλα δεν υα παρω το 1.5 ευρω πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά έχει γίνει refund από ένα κατάστημα αλλά τα λεφτά δεν τα βλέπω ούτε στο winbank ούτε στο paypal.Πρέπει να περάσει κάποιος καιρός μέχρι να εμφανιστούν?Χρειάζεται να κάνω κάτι ώστε να πάρω τα λεφτά?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά έχει γίνει refund από ένα κατάστημα αλλά τα λεφτά δεν τα βλέπω ούτε στο winbank ούτε στο paypal.Πρέπει να περάσει κάποιος καιρός μέχρι να εμφανιστούν?Χρειάζεται να κάνω κάτι ώστε να πάρω τα λεφτά?:) Εμενα εκανε γυρω στις 6 μερες να φανουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εμενα εκανε γυρω στις 6 μερες να φανουν.. Οπότε περιμένω και εγώ.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Να ρωτησω κι εγω κατι για το refund. Πριν μερικες μερες, παρελαβα μια παραγγελια που ειχα κανει από αυστραλια. Η παραγγελια ηταν μια φορμα, η οποια ενώ στη συσκευασια εγραφε το νουμερο που ειχα παραγγειλει , στην ετικετα που ηταν γαζωμενη πανω στη φορμα , το νουμερο ηταν 2 φορες μεγαλυτερο από αυτό που ειχα παραγγειλει. Εστειλα mail στην εταιρια η οποια απαντησε αμεσα, και αφου ζητησε συγνωμη, μου ειπε να στειλω πισω τη φορμα και θα μου την αντικαταστήσει αμεσα. Τα μεταφορικα της αποστολης ,για να επιστρεψω τη φορμα, αφου εστελνα την αποδειξη , θα μου τα εστελνε πισω. Μιας και ηθελα και κατι αλλα πραγματα, συνεννοήθηκα με την εταιρια, να βαλω παραγγελία και να μου στειλει και την φορμα μαζι με αυτά. Την επομενη μερα λοιπον, ταχυδρομησα τη φορμα μεσω Ελτα ως απλο γραμμα(ελπιζω να φτασει καποτε), εβαλα μεσα στο δεμα την αποδειξη, αφου την εβγαλα φωτοτυπια για να τη στειλω και mail στην εταιρια, εκανα και την νεα παραγγελια που ηθελα, και όλα αυτά τα εστειλα με mail στην εταιρια.(αποδηξη αποστολης συν το εντυπο της νεας παραγγελιας). Την αμεσως επομενη μερα ελαβα mail που μου ελεγε , ότι η νεα παραγγελια ειχε φυγει, μεσα στην οποια ειχαν βαλει και τη φορμα στο σωστο νουμερο, το δεμα παρ ότι ειχα επιλεξει Free shiping μου το έστελναν μεσο Ελτα , αλλα με πιο γρηγορη αποστολή, χωρις να μου τη χρεωσουν, και ειχαν κανει ηδη και refund τα 12,50 ευρω, για τα μεταφορικα που ειχα πληρωσει. Ομολογω ότι τετοια εξηπηρετηση, δεν την περιμενα. Ειδικα όταν η φορμα που τους εστελνα πισω, δεν ειχε καν φυγει από ελλαδα. Μπηκα και στο paypal και στο λογαριασμο μου υπηρχε το ποσο της νεας παραγγελιας που ειχα κανει, ενώ φαινοταν ότι η εταιρια εχει κανει refund τα μεταφορικα που πληρωσα,και το paypal θα αφαιρουσε το ποσο από το ποσο της νεας παραγγελιας που εβαλα. Ποιο είναι το ερωτημα. Σημερα μου ηρθε ειδοποιηση από την τραπεζα, ότι το paypal πηρε τα χρηματα της παραγγελιας, αλλα ηταν ολο το ποσο της παραγγελιας. Δεν ειχε αφαοιρεσει το ποσο του refund. όπως εγραφε στη σελιδα του paypal. Εγινε καποια μαμακια από το paypal ή ετσι γινεται κανονικα και αφου παρει ολο το ποσο, θα κανει μετα το refund και θα επιστρεψει παλι τα 12,50 ερω στην καρτα μου? Η λογικη λεει ότι αφου το refund ειχε γινει 2-3 μερες πριν το paypal παρει τα χρηματα από το λογαριασμο μου, θα επρεπε να ειχε αφαιρεσει τα 12,50 ευρω της επιστοφης. Ετσι γινεται κανονικα ή θα πρεπει να απευθυνθώ sto paypal να δω τι παιζει? Edited March 17, 2014 by orestis28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το Refund αφορά την παληά συναλλαγή και επιστρέφει στην κάρτα σου . Αυτό γίνεται για να αποφύγει το κατάστημα τα έξοδα, Άρα σε λίγες μέρες το refund θα φάινεται στην τράπεζα, αλλά μπορείς να το δεις και στο paypal αν πράγματι έγινε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ομολογω ότι τετοια εξηπηρετηση, δεν την περιμενα. Για ποιο καταστημα μιλαμε; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το Refund αφορά την παληά συναλλαγή και επιστρέφει στην κάρτα σου . Αυτό γίνεται για να αποφύγει το κατάστημα τα έξοδα, Άρα σε λίγες μέρες το refund θα φάινεται στην τράπεζα, αλλά μπορείς να το δεις και στο paypal αν πράγματι έγινε . Το refund αφορα προηγουμενη παραγγελεια μεν αλλα εγινε στην νεα συναλλαγή. Το paypal δεν ξερει για ποιο λογο η εταιρια μου επιστρεφει αυτό το ποσο και ποια παραγγελια αφορα. Για την ακριβεια στη σελιδα του paypal φαινεται ότι το refund θα γινει στη νεα συναλλαγή. στ λογαριασμο μου γραφει : -Mar 12, 2014 /Charge From Credit Card / $81.72 AUD - Mar 13, 2014 /Refund Completed Details/ $19.33 AUD - Mar 13, 2014 /Credit to Credit Card Completed / -$19.33 AUD Total: -$62.39 AUD Status: Partially Refunded The seller refunded part of the payment. Τα 81.72 AUD το paypal τα πηρε σημερα από την τραπεζα 17/3 ενώ θα επρεπε να παρει 62.39 AUD. ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποιο καταστημα μιλαμε; http://www.bcnuclothing.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Εμένα που έγινε refund,στο PayPal γράφει ότι έχει γίνει refund αλλά στο balance δείχνει 0 ευρώ.Είναι σωστό αυτό?Αργούν να εμφανιστούν τα χρήματα και στο PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν εμφανίζονται στο paypal, πάνε απευθείας στην κάρτα. Έχει αναφερθεί χίλιες φορές στο παρόν θέμα... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν εμφανίζονται στο paypal, πάνε απευθείας στην κάρτα. Έχει αναφερθεί χίλιες φορές στο παρόν θέμα... Συγνώμη φίλε μου αλλά το θέμα έχει πάρει τερατώδεις διαστάσεις και προφανώς δεν μπορώ να το ψάξω όλο.Σε ευχαριστώ για την απάντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 σας παρακαλώ βρε παιδιά βοηθήστε με.... έστειλα πίσω το κινητό με οδηγία του paypal συστημένο με το ταχυδρομείο .... η απόδειξη συναλλαγής που μου έδωσαν δεν γράφει πλήρη διεύθυνση και τώρα το pay pal μου ζητάει αποδεικτικό της αποστολής που να φαίνονται τα στοιχεία αποστολής.....τι να κάνω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Να την φτιάξεις με photoshop @orestis28 Όπως παραθέτεις : Mar 13, 2014 /Credit to Credit Card Completed / -$19.33 AUD Αν δεν το καταλαβαίνεις υπάρχουν μεταφραστήρια στο internet Μία πρόχειρη δική μου μετάφραση λέει ότι ολοκληρώθηκε η πίστωση στην πιστωτική σου κάρτα και όχι στον λογαριασμό σου στο paypal Edited March 17, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 σας παρακαλώ βρε παιδιά βοηθήστε με.... έστειλα πίσω το κινητό με οδηγία του paypal συστημένο με το ταχυδρομείο .... η απόδειξη συναλλαγής που μου έδωσαν δεν γράφει πλήρη διεύθυνση και τώρα το pay pal μου ζητάει αποδεικτικό της αποστολής που να φαίνονται τα στοιχεία αποστολής.....τι να κάνω????? Το δέμα έφτασε στον προορισμό του ή όχι?Ποιο είναι το πρόβλημα?Συγνώμη αλλά δεν έχω παρακολουθήσει το topic για να ξέρω.Με το tracking δοκίμασες να δεις τι παίζει?Μήπως μπορείς να ζητήσεις από την εταιρία που έχει αναλάβει την αποστολή να σου στείλει τα στοιχεία παραλήπτη/αποστολέα που αντιστοιχούν στο tracking?Έτσι θα στείλεις στο PayPal το tracking+τα στοιχεία αποστολής που αντιστοιχούν στο δέμα.Και εγώ άσχετος είμαι.Μια πρόταση κάνω..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το δέμα το έστειλα την προηγούμενη εβδομάδα και το τρακινγκ φαίνεται κανονικά στα ΕΛΤΑ, τους έστειλα τώρα φωτογραφίες από το αποδεικτικό που μου έδωσαν τα ΕΛΤΑ αλλά δεν φαίνεται η διεύθυνση παράδοσης... Το τέλος σκέφτηκα και εγώ να πάω στα ΕΛΤΑ και να ζητήσω να μου δώσουν αποδεικτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts