bobmastoras Δημοσιεύτηκε November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2007 Παιδία καλησπέρα. Έχω το HTC p3300 στην παρακάτω κατάσταση (φωτό) και μου έβγαλε πρόβλημα έκλεινε στα καλά καθούμενα μαύριζε η οθόνη κλπ. Το πήγα στο πλαίσιο το έστειλε sthn ACE και μετα από ένα μήνα μου απάντησαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση επειδή έχει εμφανή σημάδια από κακομεταχείρηση έχει χαλάσει η πλακέτα και έχει 280 € για να το φτιάξουν. Τι μου προτείνεται να κάνω . http://www.konik.gr/htc/1%20(1).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(2).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(4).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(6).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(8).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(7).jpg http://www.konik.gr/htc/1%20(10).jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Αν δεν το έχεις κακομεταχειριστεί που για να είμαι ειλικρινής κάποιες τούμπες παίζει να τις έχει φάει, τότε απείλησε τους ότι θα φέρεις δικηγόρο και αν δεν πείθονται κάνε τους μία αγωγή. Απλώς εγώ να θυμήσω ότι όντως η εγγύση δεν καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από κακομεταχείριση όπως θα διαβάσεις στο κείμενο της εγγύσης. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. November 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ρε φίλε μία τούμπα μου έιχε φάει όταν το πρωτοπήρα και τίποτα άλλο. όλες η γρατζουνιές είναι από τις τσέπες επειδή το είχα χωρίς θηκη με κλειδιά κερματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά από τις φωτογραφίες τουλάχιστον φαίνεται αρκετά κακομεταχειρισμένη η συσκευή έτσι ώστε να έχουν λόγω να ισχυριστούν ότι δεν ισχύει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnick Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μα ειναι δυνατον η κακομεταχηρηση να φενεται απο την εξωτερικη εμφανιση; Αν σου δηξουν καποια (ακομη και υπερμικροσκοπικη) ρογμη στη πλακετα,πασο. Ειναι αλυτες. Γι' αυτο παω καποιες εταιριες οπως se που ακομα και να φταις τις περισσοτερες φορες στο φτιαχνουν.σκευτονται: εμας ποσο θα μας κοστισει; μαλλον κατω απο 20 ευρω,αν του το φτιαξουμε θα ξαναγορασει και θα του παρουμε 200 κερδος.Αρα τι μας συμφερει; Ολα τα αλλα ειναι κακομοιριες-κακο marketing Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2681837#post2681837 Oδηγος flashing για το Motorola A1200 (MING) ή πως να τρεχει επιπλεον εφαρμογες (εκτος απο τις Java που τρεχει ετσι κι' αλλιως) Επιπλεον οδηγος για να φτιαξετε το δικο σας firmware Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 η πλακα ειναι οτι πουλανε τα htc 100,150 και 200 ευρω ακριβοτερα απο οτι τα βρισκεις σε site του εξωτερικου γιατι υποστηριζουν οτι εχεις1)ελληνικα και 2)εγγυηση software και οχι μονο hardware. κατι τετοια διαβαζω και νιωθω δικαιωμενος που μεχρι τωρα οτι htc πηρα το πηρα απο εξω. απο το να ακουω τετοιες δικαιολογιες καλυτερα να γλιτωσω το ποσο κατευθειαν στην αγορα και αν τυχει ποτε η στραβη και χαλασει τουλαχιστον θα ειμαι 200 ευρω λιγοτερο χαμενος. μιας και ρωτησες τι να κανεις ,δεν στελνεις ενα mail στην htc οπου θα εξηγεις πως εχει η κατασταση και τι ειδους αντιμετωπιση ειχες απο την εδω αντιπροσωπεια? (και συ βρε φιλε στην τσεπη μαζι με κλειδια και κιερματα το κραταγες?δεν το λυποσουν καθολου?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 k mena i prosopsi sto nokia m 6680 exei f8arei 2 fores...apo tis tsepes...xwris kermata-kleidia...alla ontws dn to lupase??..einai upoxrewmeni na sto ftia3oun an exei xalasei kati eswterika...apo proswpiki empeiria i nokia to eftia3e tou aderfou m to idio kin....tr i htc dn 3erw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Απο τις φωτογραφιες που βλεπω,φανταζομαι οτι το πρωτο πραγμα που εκανες μολις το πηρες,ηταν να του βαλεις screen protector ε? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 συγνώμη αλλα επειδή και εγω εχω 3300 και το γνωρίζω καλα,αν προσέξτε την πρώτη-πρώτη φωτογραφία δεν εχει ενα απλο πέσιμο αυτο εχει κάνει λακουβα στη μέση στο πλαϊνό!!!!!!,εκτός αν με απατούν τα μάτια μου η συσκευή σου φαίνεται πολύ κακομεταχειρισμενη και δεν νομίζω οτι πρέπει να απορείς ή να αποκλίσεις να είναι απο πέσιμο η ζημιά .......... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 ontws o mastelos exei kapoio dikio...exei lakouvitsa...dn se apatoun ta matia sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 μα ειναι δυνατον η κακομεταχηρηση να φενεται απο την εξωτερικη εμφανιση; Αν σου δηξουν καποια (ακομη και υπερμικροσκοπικη) ρογμη στη πλακετα,πασο. Ειναι αλυτες. Γι' αυτο παω καποιες εταιριες οπως se που ακομα και να φταις τις περισσοτερες φορες στο φτιαχνουν.σκευτονται: εμας ποσο θα μας κοστισει; μαλλον κατω απο 20 ευρω,αν του το φτιαξουμε θα ξαναγορασει και θα του παρουμε 200 κερδος.Αρα τι μας συμφερει; Ολα τα αλλα ειναι κακομοιριες-κακο marketing Ναι οκ μας έπεισες... Για δώστο μια κάτω και πάντο στην SE να δούμε τι θα σου πουν. η πλακα ειναι οτι πουλανε τα htc 100,150 και 200 ευρω ακριβοτερα απο οτι τα βρισκεις σε site του εξωτερικου γιατι υποστηριζουν οτι εχεις1)ελληνικα και 2)εγγυηση software και οχι μονο hardware. κατι τετοια διαβαζω και νιωθω δικαιωμενος που μεχρι τωρα οτι htc πηρα το πηρα απο εξω. απο το να ακουω τετοιες δικαιολογιες καλυτερα να γλιτωσω το ποσο κατευθειαν στην αγορα και αν τυχει ποτε η στραβη και χαλασει τουλαχιστον θα ειμαι 200 ευρω λιγοτερο χαμενος. μιας και ρωτησες τι να κανεις ,δεν στελνεις ενα mail στην htc οπου θα εξηγεις πως εχει η κατασταση και τι ειδους αντιμετωπιση ειχες απο την εδω αντιπροσωπεια? (και συ βρε φιλε στην τσεπη μαζι με κλειδια και κιερματα το κραταγες?δεν το λυποσουν καθολου?) Ναι να στείλει μαιλ και να μας δώσει την απάντηση να γελάσουμε κι εμείς k mena i prosopsi sto nokia m 6680 exei f8arei 2 fores...apo tis tsepes...xwris kermata-kleidia...alla ontws dn to lupase??..einai upoxrewmeni na sto ftia3oun an exei xalasei kati eswterika...apo proswpiki empeiria i nokia to eftia3e tou aderfou m to idio kin....tr i htc dn 3erw.... Δεν είναι καθόλου υποχρεωμένη σε πληροφορώ. Εδώ μιλάς για στραβωμένη πρόσοψη αλουμινίου. Η ζημιά οφείλεται 100% σε κακομεταχείρηση και δεν πα να χορεύεις. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobmastoras Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 ρε παιδία όπως λέω και στο 2ο ποστ την τούμπα την είχε φάει όταν το είχα μια βδομάδα από τότε πάνε 8 μήνες που μοέβγαλε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 πολλες φορες δεν ειναι απαραιτητο να σου βγαλει το προβλημα αμεσως,οπως πχ αν ειναι βρεγμενη μια συσκευη η οξειδωση θα γινει πολυ αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Ναι οκ μας έπεισες... Ναι να στείλει μαιλ και να μας δώσει την απάντηση να γελάσουμε κι εμεις πνευματωδες!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Παιδία καλησπέρα. Έχω το HTC p3300 στην παρακάτω κατάσταση (φωτό) και μου έβγαλε πρόβλημα έκλεινε στα καλά καθούμενα μαύριζε η οθόνη κλπ. Το πήγα στο πλαίσιο το έστειλε sthn ACE και μετα από ένα μήνα μου απάντησαν ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση επειδή έχει εμφανή σημάδια από κακομεταχείρηση έχει χαλάσει η πλακέτα και έχει 280 για να το φτιάξουν. Τι μου προτείνεται να κάνω . Τα συμπτώματα που περιγράφεις και που αξίζουν 280 "κλωτσιές" κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε ελαφρά οξείδωση επαφών - μάκα - γλίτσα - βρώμα κλπ λόγω πολυκαιρίας πράγμα απόλυτα φυσικό ειδικά σε υγρό κλίμα. Βγάλε την SIM και την μπαταρία και καθάρισέ τα ως εξής: Την SIM με μια γόμα από αυτές που είναι μισό μισό κόκκινο- μπλέ αλλά από την ΚΟΚΚΙΝΗ μεριά ΜΟΝΟ. Αυτή η γόμα είναι ιδανική. Τις επαφές της μπαταρίας και τις επαφές του τηλεφώνου με μπατονέτα βουτηγμένη σε καθαρό οινόπνευμα. Επίσης αν είναι δυνατόν (δεν το έχω πιάσει ποτέ από κοντά) να καθαρίσεις και τις επαφές με την κόκκινη γόμα (αν φτάνει στις επαφές και με μεγάλη προσοχή στις επαφές του τηλεφώνου. Ισα που να τις ακουμπάει και όσο χρειάζεται για να βγεί λίγη μαυρίλα) Αν δεν γίνει τίποτα, προχώρα και βρές τρόπο να ανοίξεις "ευλαβικά" το κινητό και καθάρισε όλες τις επαφές που έχει μέσα η πλακέτα με την κόκκινη γόμα Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ρε leosedf πως μιλάς έτσι?Πολύ ειρωνία ρε φίλε χαλάρωσε...Α και κάτι ακόμα!Ακόμα περιμένω απάντηση για το digitizer που λέγαμε τότε...Τι έγινε?Το ξέχασες? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Τα συμπτώματα που περιγράφεις και που αξίζουν 280 "κλωτσιές" κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε ελαφρά οξείδωση επαφών - μάκα - γλίτσα - βρώμα κλπ λόγω πολυκαιρίας πράγμα απόλυτα φυσικό ειδικά σε υγρό κλίμα. Βγάλε την SIM και την μπαταρία και καθάρισέ τα ως εξής: Την SIM με μια γόμα από αυτές που είναι μισό μισό κόκκινο- μπλέ αλλά από την ΚΟΚΚΙΝΗ μεριά ΜΟΝΟ. Αυτή η γόμα είναι ιδανική. Τις επαφές της μπαταρίας και τις επαφές του τηλεφώνου με μπατονέτα βουτηγμένη σε καθαρό οινόπνευμα. Επίσης αν είναι δυνατόν (δεν το έχω πιάσει ποτέ από κοντά) να καθαρίσεις και τις επαφές με την κόκκινη γόμα (αν φτάνει στις επαφές και με μεγάλη προσοχή στις επαφές του τηλεφώνου. Ισα που να τις ακουμπάει και όσο χρειάζεται για να βγεί λίγη μαυρίλα) Αν δεν γίνει τίποτα, προχώρα και βρές τρόπο να ανοίξεις "ευλαβικά" το κινητό και καθάρισε όλες τις επαφές που έχει μέσα η πλακέτα με την κόκκινη γόμα Δημήτρης To fade out της οθόνης που περιγράφει ο φίλτατος στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλεται σε πτώσεις της συσκευής. Αν ήταν επαφές δεν θα συμπεριφερόταν έτσι αλλα όπως και να έχει αν είχε πρόβλημα στις επαφές της οθόνης η οθόνη είναι κατασκευασμένη έτσι ωστε να σταματήσει να λειουργεί.(δεν μπορεί να μισο ακουμπάει) Ακόμα και να ανοίξει τις επαφές δεν θα μπορέσει να τις καθαρίσει με μια σβήστρα. Ο συνδετήρας της οθόνης είναι ετσι κατασκευασμένος ωστε να μη χρειάζεται καθάρισμα. Αν σου περιγράψει τη βλάβη θα σου πεί οτι σιγά σιγά μαυρίζει (η ασπρίζει) η οθόνη μέχρι που χάνεται αλλα συνεχίζει να ανάβει (λειτουργεί) η συσκευή η έχει κολλήσει και το λογισμικό μαζί. Αναρωτιέμαι τι σχέση έχουν οι επαφές της sim με όλα αυτά. Ασε που εκτός απο τις επαφές τις sim με μια σβήστρα δεν έχει και τίποτα άλλο να καθαρίσει μέσα. Εάν είχε πρόβλημα στις επαφές της μπαταρίας απλά θα έσβηνε. Το πρόβλημα οφείλεται καθαρά σε εξαρτήματα πάνω στην πλακέτα. Το να ανοίξει τη συσκευή του μπορεί να το κάνει είναι δικαίωμα του αλλα έχω δεί και πολλούς χρήστες που με τέτοιες προσπάθειες κάναν μεγαλύτερη ζημιά. Δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά, απλά πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα σου εξηγήσει και την άλλη πλευρά. Αν δεν σας αρέσει μην το πέρνετε υπ όψιν. Σχετικά με το digitizer απορώ ακόμα γιατί δεν το έχετε αλλάξει. Γιατί κρέμεστε απο το τι θα πώ? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Τα συμπτώματα που περιγράφεις και που αξίζουν 280 "κλωτσιές" κατά πάσα πιθανότητα οφείλονται σε ελαφρά οξείδωση επαφών - μάκα - γλίτσα - βρώμα κλπ λόγω πολυκαιρίας πράγμα απόλυτα φυσικό ειδικά σε υγρό κλίμα. Βγάλε την SIM και την μπαταρία και καθάρισέ τα ως εξής: Την SIM με μια γόμα από αυτές που είναι μισό μισό κόκκινο- μπλέ αλλά από την ΚΟΚΚΙΝΗ μεριά ΜΟΝΟ. Αυτή η γόμα είναι ιδανική. Τις επαφές της μπαταρίας και τις επαφές του τηλεφώνου με μπατονέτα βουτηγμένη σε καθαρό οινόπνευμα. Επίσης αν είναι δυνατόν (δεν το έχω πιάσει ποτέ από κοντά) να καθαρίσεις και τις επαφές με την κόκκινη γόμα (αν φτάνει στις επαφές και με μεγάλη προσοχή στις επαφές του τηλεφώνου. Ισα που να τις ακουμπάει και όσο χρειάζεται για να βγεί λίγη μαυρίλα) Αν δεν γίνει τίποτα, προχώρα και βρές τρόπο να ανοίξεις "ευλαβικά" το κινητό και καθάρισε όλες τις επαφές που έχει μέσα η πλακέτα με την κόκκινη γόμα Δημήτρης Sticky, sticky !!! :lol::lol::lol: Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_L Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Αποφασισα λοιπον να αγοράσω το htc diamond απο site του εξωτερικού στην τιμή των 384 ευρώ (μαζι με τα μεταφορικα) και αρχοζω και ανακαλύπτω το forum που έχει η htc..Βλεπω διαβαζω..εχω απορίες..πρέπει να τις γράψω..προσπαθω..τίποτα..λεω δεν ειναι τπτ..δεν θα εχει ενεργοποιηθει ακομα ο λογαριασμός μου..περναει 1,2,3 ημέρες..πάλι τα ίδια..στελνω e-mail για ποιο λόγο δεν μπορω να δω φωτογραφίες ποσταρισμένες και να γράψω,να ρωτήσω να απαντήσω και η απάντηση είναι οτι εφόσον δεν έχω πάρει τη συσκευή από την Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο !!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Οταν κανεις login σου ζητάει τον imei όπου και αναγνωρίζουν αν ειναι απο αυτούς αγορασμένη ή όχι... για πειτε μου λοιπον..τι να κανω...να φωνάξω ή να φωνάξω... Θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη αυτή τη στάση... Παράθεση www.motoraid.gr - Ταξιδιωτικός Εξοπλισμός & Αξεσουάρ Μοτοσυκλέτας & Αναβάτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Αφού είσαι τσίπης. Έπρεπε να δώσεις σε αυτούς 500 ευρώ και θα είχες πρόσβαση στο forum. Δε γαμι00νται.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δε χάνεις και τίποτα. Πιο εύκολα θα βρεις λύσεις και βοήθεια στο xda developers παρά εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Αφού είσαι τσίπης. Έπρεπε να δώσεις σε αυτούς 500 ευρώ και θα είχες πρόσβαση στο forum. Δε γαμι00νται.:) τιποτα αλλο εκτος απο την προσβαση στο forum παρεχουν :lol: παντως οπως και να το κανουμε ειναι λιγο ακριβουτσικοι:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δε χάνεις και τίποτα. Πιο εύκολα θα βρεις λύσεις και βοήθεια στο xda developers παρά εκεί. Σωστός !!Αλλά πολύ Ουγκάντα κατάσταση είμαστε κάποιες φορές Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 φιλε οτι χρειαζεσαι θα το βρεις εδω μην τρελενεσαι... την καλυτερη δουλια εκανες... οσο για την κατασταση που περιγραφεις ετσι ειναι εδω και χρονια.... που να δεις κατι αλλους που πληρωσανε και 750 ευρα για να παρουν μια συσκευη με προγραμμα πλοηγησης (igo 2006)στο οποιο υποτιθεται θα παρειχε υποστηριξη η εν λογω αντιπροσωπεια,ποσο ευχαριστημενοι ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Έμαθα έκλεισε και το service τους στη θεσσαλονίκη. Πρέπει να τα στέλνουμε Αθήνα τώρα. Επιχείρηση παρωδία έχει καταλήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts