Jump to content

Giannis_L

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Giannis_L's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εννοώ e-mail στη HTC.com προκειμένου να γνωρίζουν τι γίνεται εδώ ! Αν αυτή είναι η γραμμή της HTC παγκοσμίως, εννοείται οτι θα την σεβαστώ. Αν τραβήξει και πιο πολύ,δεν έχω τη διάθεση εγώ να το τραβήξω..οι πληροφορίες βρίσκονται και αλλού. Απλά το θέμα της σωστής αντιπροσώπευσης είναι κατι πολύ καίριο :)
  2. Παίδες έβαλα το inesoft address book και στη συνέχεια το έβγαλα. Έχουν όμως μείνει τα εικονίδια (χωρίς τα γραφικά τους όμως) στη λίστα με τα προγράμματα. Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να σβήσω ΚΑΙ αυτά από τη λίστα με τα προγράμματα ?
  3. Πιθανότατα δεν απασχολούν τεχνικούς για το forum... το θεμα ειναι όμως γιατί να μπώ στη διαδικασία πχ να στείλω ένα e-mail στην HTC και μετά από 1-2 μέρες να μου δωθεί κανονικά πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες ?? Δεν ζήτησα κάτι τρελο..απλα πληροφόριση.. Και στη δουλειά μου πολύς κόσμος που παίρνει από άλλους "ανταγωνιστές" αντιπρόσωπους της ίδιας εταιρίας που αντιπροσωπεύουμε,υποχρεούμε για σεβασμό της εταιρία που αντιπροσωπεύω να δώσω απαντήσεις !! Και τι θα γίνει αν ποστάρω και κάνω ερωτήσεις ??? τοσο πολύ βάρος είναι ??? :)
  4. Αποφασισα λοιπον να αγοράσω το htc diamond απο site του εξωτερικού στην τιμή των 384 ευρώ (μαζι με τα μεταφορικα) και αρχοζω και ανακαλύπτω το forum που έχει η htc..Βλεπω διαβαζω..εχω απορίες..πρέπει να τις γράψω..προσπαθω..τίποτα..λεω δεν ειναι τπτ..δεν θα εχει ενεργοποιηθει ακομα ο λογαριασμός μου..περναει 1,2,3 ημέρες..πάλι τα ίδια..στελνω e-mail για ποιο λόγο δεν μπορω να δω φωτογραφίες ποσταρισμένες και να γράψω,να ρωτήσω να απαντήσω και η απάντηση είναι οτι εφόσον δεν έχω πάρει τη συσκευή από την Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο !!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Οταν κανεις login σου ζητάει τον imei όπου και αναγνωρίζουν αν ειναι απο αυτούς αγορασμένη ή όχι... για πειτε μου λοιπον..τι να κανω...να φωνάξω ή να φωνάξω... Θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτη αυτή τη στάση...
  5. Νομιζω αυτο με τις 15-16 ωρες δεν ισχυει. Στο manual αναφερει οτι "φορτιστε το κιν. σας μεχρι να εμφανιστει το μηνυμα μπαταρια φορτισμενη"
  6. Παίδες μολις πηρα και εγω το κινητο μου και εχει προβλημα στα πληκτρα 7 και * . πρεπει να τα πατησεις δυνατα προς την εξωτερικη τους μερια. Δευτερα παεω για αλλαγη συσκευης στανταρ,αλλα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει και σε καποιον άλλο αυτο ??
  7. Οσον αφορα τα μηνυματα και το κολλημα με το bluetooth,αν γυρισετε το μενου στα Αγγλικά,και στα μηνυματα βαλουμε κανονικα την ελληνικη γλωσσα,ολα λυνονται.. Ακομα και το Bluetooth δεν κολλαει ποτε !!! Οσον αφορα το usb και τη φορτιση,εγω και το pda που εχω,αυτόματα οταν συνδεεται,φορτίζει !!! Αυτιά !!
  8. Απαντηση σχετικα με τα μηνύματα : Dear Mr. Labropoulos, Thank you for contacting the Sony Ericsson Call Center. As we mentioned in our previous reply, we would like to suggest you to use the 'Standard abc' character set in your Sony Ericsson W550i mobile phone. In order to achieve that you must enter select the specific character set from the [Messages] menu, [Write New], [Text Message], [More] and [Writing language]. Furthermore, we would like to inform you that the specific issue regarding the national characters in the Sony Ericsson W550i mobile phone has been forwarded to the appropriate department. Finally, for any further information do not hesitate to contact with the Sony Ericsson Call Center at the telephone number 801 11 810 810 or 210 899 19 19 from your mobile phone.
  9. ΑΣΠΡΗ-πορτοκαλι σωστα. Τα αλλα δεν εχω ιδεα.. Η μπαταρια του παντως δεν παιζεται.Ηδη εκλεισε 3η μερα σημερα και εινια στο 46% με νορμαλ χρηση bluetooth τηλεφωνα και ολα !! Το κλεινω βεβαια το βραδυ γιατι δεν μπουχρειαζεται. Αρα δουλευει 16-18 ωρες τη μερα !!
  10. molis esteila e-mail stin SE gia to problima..
  11. για πες πες...ρυθμίσεις κλπ.. Εμεις που εχουμε το προβλημα πρεπει να βρουμε εναν τροπο,οπου εφοσον γινεται αυτη η αλλαγη,να μένει,να αποθηκευεται ετσι ωστε να μην χρειαζεται να το κανουμε καθε φορα.
  12. Εδω πηγαινε το +1 !!
  13. Και μενα,λυθηκε προσωρινα,πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ελεγε μλκιες..."δεν εχετε τη σωστη γραμματοσειρα κλπ" μου εβαλε τυπικο abc,και της λεω,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ,ΘΕΛΩ Τ9.. και μου λεει δεν γίνεται.. Μα της λεω γινεται,να,ετσι. Απλα της λεω μετα,δεν λειτουργει και θελει να το ξαναπατησω..και μου κουνησε το κεφαλι...οτι να ναι...Αναμενουμε λοιπον..
×
×
  • Create New...