CosPaok Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 κάποιος μου είχε πει και δεν ξέρω αν ισχύει οτι οι zippo έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής. οπότε αν σου έχει χαλάσει το ροδελάκι το στέλνεις για φτιάξιμο Ναι, ισχύει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Το θέμα είναι παιδιά,οτι δε ξέρω αν χρειάζεται η απόδειξη,ή αν απλά το πάω σε ένα μαγαζί που πουλάει Zippo,και τον στέλνουν στο service... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το πιο πιθανο ειναι οτι αν τον πας σε καποιο μαγαζι να σου αλλαξει ολο τον εσωτερικο μηχανισμο με το φυτιλη-πετρα-ροδελα με καποια μικρη χρεωση . Αλλα δεν ειναι και τοσο σιγουρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 http://imageshack.gr/files/grr0xasef07leocui4fi_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/7a606o6hl66dlf4ay6ej_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/y8kz0ahjomrd9o6ji3xy_thumb.jpg Τον ειδα,με ειδε και μια και η ελξη ητανε μοιραια εγινε και η αγορα.75 ευρωπαικα με τιμη πωλησης τουλαχιστον 100.Υ.Γ.Τι ηθελα και το εδωσα το n82,μονο και μονο για τις φωτογραφιες που τραβαει αξιζε να το κρατησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Συγνώμη impreza,αλλά αν κατάλαβα καλά,έδωσες το n82 για να πάρεις τον zippo???????????????????????????????????? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 προφανως το ηθελε για να βγαλει τις φωτος που ανεβασε. ειδικοτερα την τριτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 A,ο.κ!!!Παιδιά να σας ρωτίσω,τι παίζει με τους καινούριους τους zippo blue?Είναι καλοί?Αξίζουν?Τι διαφορές έχουν,αν έχει κάποιος,ας με διαφωτίσει! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 προφανως το ηθελε για να βγαλει τις φωτος που ανεβασε. ειδικοτερα την τριτη. :whistle: A,ο.κ!!!Παιδιά να σας ρωτίσω,τι παίζει με τους καινούριους τους zippo blue?Είναι καλοί?Αξίζουν?Τι διαφορές έχουν,αν έχει κάποιος,ας με διαφωτίσει! Σκοπευω να παρω καποια στιγμη συντομα,εχω σταμπαρει εναν με το σημα του Jack Daniel,και μια και δεν εχω δει πουθενα αν το αποφασισω θα παω για παραγγελια.Ριξε μια ματια στην επισημη σελιδα.Δουλευουν με αεριο,με την μονη διαφορα οτι η φλογα δεν ειναι <<ελευθερη>> αλλα αν το λεω σωστα,κατευθυνομενη.fix flame lighter αναφερεται απο την zippo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Άκουσα όμως οτι στοιχίζουν περίπου 70e,αληθεύει? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αληθευει ειχα αγορασει εναν για δωρο και τον ειχα αγορασει 70-75 δεν θυμαμε ακριβως την τιμη ,αλλα η φλογα του ειναι πολυ δυνατη και δεν σβηνει με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 εμφανισιακα με αφηνουν αδιαφορο οι νεοι zippo. προτιμω το κλασικο στυλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Καλησπερα!! Αγορασα προχθες εναν αναπτυρα zippo ομως οταν πηγα να τν αναψω δν αναβε. Απλα με το που αναβε η φωτια κατευθειαν εσβηνε. Μηπως θελει αλλαγμα το υγρο του?? Μου κανει εντυπωση βασικα επειδη ειναι ολοκαινουργιος..:confused: Αυτον εχω: http://www.everyonedoesit.com/online_headshop/Zippo_Lighter__Hazardous_Black_matte.cfm?iProductID=5480 Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 λογικά αποτο κατάστημα τους παίρνεις ηδη γεμάτους...δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση εκεί που τον αγόρασες Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 λογικά αποτο κατάστημα τους παίρνεις ηδη γεμάτους...δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση εκεί που τον αγόρασες Δυστυχως τον ειχα παρει απο ενα καταστημα στην αθηνα και τωρα ειμαι συρο οποτε μου ειναι αδυνατο. Κι εγω γι'αυτο απορησα, καθως υποτιθεται οτι επρεπε να ηταν γεματος. Αλλα που μπορω να βρω ν'αγορασω υγρο ζιπο?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Νομιζω καποια περιπτερα εχουν ζιπελεο. Δεν ξερω που αλλου μπορει να εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Και σε super market μπορείς να βρεις! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 λογικά αποτο κατάστημα τους παίρνεις ηδη γεμάτους...δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση εκεί που τον αγόρασες Αμα μεινει πολυ καιρο αχρησιμοποιητος, "στεγνωνει" και θελει γεμισμα!! ;) Δυστυχως τον ειχα παρει απο ενα καταστημα στην αθηνα και τωρα ειμαι συρο οποτε μου ειναι αδυνατο. Κι εγω γι'αυτο απορησα, καθως υποτιθεται οτι επρεπε να ηταν γεματος. Αλλα που μπορω να βρω ν'αγορασω υγρο ζιπο?? Σε ολα τα περιπτερα εχουν ζιπελαιο!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 ναι παντού έχει...ο πατέρας μου (μιας κ εγώ σαν μη καπνίστρια,δε [πολυ χρησιμοποιώ αναπτήρα)βρήκε και στο περίπτερο και στο super market...δε θα`χεισ πρόβλημα με το να το βρεις Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Oκ, ευχαριστω για τις απαντησεις. Κι εγω δν καπνιζω απλα μ'αρεσουν πολυ οι αναπτυρες ζιπο. Αν ηταν και πιο φθηνοι θα το σκεφτομαουν για μια ωραια συλλογη :p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athlios Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Καλησπέρα, ελπίζω να μη βγαίνω εκτός θέματος αλλά βλέπω ότι ξέρετε αρκετά πράγματα από zippo και επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις. Τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω ένα zippo? Το ένα σίγουρο είναι πόσα μποφόρ αντέχει αλλά δε γνωρίζω πόσα είναι τα "επιθυμητά" μποφόρ για ένα μέσο αναπτήρα και αν στο ίδιο μοντέλο ενός zippo υπάρχουν διαβαθμίσεις ως προς τα μποφόρ για κάθε αναπτήρα ή όλοι αντέχουν στα ίδια. Επίσης κάτι διάβασα για το μηχανισμό αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 To φυτιλι παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 To φυτιλι παιδια ξερει κανεις πως αλλαζει?? Βγαζεις ολα τα μπαμπακια του απο μεσα το τραβας και βγηκε το παλιο!! Μετα τοποθετεις το νεο περνωντας το μεσα απο την τρυπουλα και ξαναβαζεις τα μπαμπακια στη θεση τους!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μια βοηθεια οπως εψαχα στο σπιτι βρηκα καπου χωμενο ενα zippo απο κατω εχει αυτα http://img683.imageshack.us/img683/4916/dsc00054o.jpg Τα μποφορ που τα λεει? γιατι το XII απο οτι ειδα σε ενα site ειναι αν δεν κανω λαθος η χρονολογια κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Βγαζεις ολα τα μπαμπακια του απο μεσα το τραβας και βγηκε το παλιο!! Μετα τοποθετεις το νεο περνωντας το μεσα απο την τρυπουλα και ξαναβαζεις τα μπαμπακια στη θεση τους!! :) Ευχαριστω πολυ Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Μια βοηθεια οπως εψαχα στο σπιτι βρηκα καπου χωμενο ενα zippo απο κατω εχει αυτα http://img683.imageshack.us/img683/4916/dsc00054o.jpg Τα μποφορ που τα λεει? γιατι το XII απο οτι ειδα σε ενα site ειναι αν δεν κανω λαθος η χρονολογια κατασκευης Nαι έτσι είναι.. Και το I είναι ο μήνας.. Δηλαδή τον ένατο (Σεπτέμβριος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts