Jump to content

Wind Edge 2009

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...εχω δυο καρτοκινητα σιμακια...

...στο ιδιο τηλεφωνο.....με την μια SIM ενεργοποιείται το Edge με την αλλη οχι :wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι συγκεκριμενες μετρησεις,αυτο που ξερω ειναι οτι μετα τις 11 με 12 το μεσημερι οι σελιδες ανοιγουν απελπιστικα αργα,για video δεν το συζηταμε καν!Foto και με το ζορι.

Οσο για το 1231 που λες,πηγα στο καταστημα και στειλαμε e-mail στην εταιρεια η οποια αναγνωριζει οτι υπαρχει προβλημα αλλα προς το παρον δεν υπαρχει σεναριο επιλυσης !!!οποτε δεν νομιζω το 1231 οτι θα κανει κατι περισσοτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...εχω δυο καρτοκινητα σιμακια...

...στο ιδιο τηλεφωνο.....με την μια SIM ενεργοποιείται το Edge με την αλλη οχι :wacko:

τελικα...μετα απο αρκετα ανοιγοκλεισιματα...τωρα ενεργοποιηθηκε :)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Όχι δεν έκανες παράθεση από την ITU (I=International) αλλά από την ETSI (E=European). Μάντεψε ποιά έχει τη μεγαλύτερη ισχύ όταν αναφερόμαστε σε διεθνή standard και κατηγοριοποιήσεις. ;)

Άσχετα από το αν το EDGE είναι 2,κάτι ή 3G για την ιστορία της υπόθεσης, το GSM ήταν το στάνταρ που γεννήθηκε 100% από τους Ευρωπαίους (όλα τα στάνταρντ ήτανε ETSI και όχι ITU) και ίσως από τα καλύτερα πράγματα που έκανε η ενωμένη Ευρώπη (δούλεψε πολύς κόσμος για το καλύτερο)

Το edge είναι αναβάθμιση του δικτύου 2ης γενιάς που χρησιμοποιεί άλλης γενιάς διαμόρφωση. Τώρα αν είναι 3η γενιάς δε ξέρω,αν και πατάει στο δίκτυο 2ης γενιάς...

Πάντως δε έχει νόημα να πάμε σε τόσο γενικευμένη συζήτηση,είναι πολύ καλή τεχνολογία,η PSK διαμόρφωση αποδίδει με πολύ καλό σήμα άρα όπου έχετε καλή κάλυψη με δίκτυο 2ης γενιάς οι ταχύτητες θα μοιάζουν με αυτές της 3ης γενιάς.

Θα ήθελα προσωπικά πανελλαδική κάλυψη edge αν και χλωμό το κόβω. Οι μισές κυψέλες στο Βόλο δεν έχουν ακόμη:blink:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορω οσο και αν προσπαθω να καταλαβω μερικους. Εκανε η wind μια καλη κινηση και αμεσως σπευδουν να την φανε. Ενταξει να την βριζουμε οταν αλλαζει πακετα, αυτονοητο, αλλα τι σας πειραξε που ενεργοποιησε το Edge δεν μπορω να καταλαβω.

Εγω παντως στον Βολο εχω αψογο σημα ακομα και σε (ημι)υπογεια και σε club που δεν ειχα με την vodafone.

A, Βολιωτης εισαι? Δεν γινεται, θα σε εχει ξετρυπωσει ο Mixtri καπου να τα πειτε , κοβω το κεφαλι μου!!!:lol::lol::lol:

A, Βολιωτης εισαι? Δεν γινεται, θα σε εχει ξετρυπωσει ο Mixtri καπου να τα πειτε , κοβω το κεφαλι μου!!!:lol::lol::lol:

Χαχαχαχα μπα δεν ετυχε ακομα.

Θα ήθελα προσωπικά πανελλαδική κάλυψη edge αν και χλωμό το κόβω. Οι μισές κυψέλες στο Βόλο δεν έχουν ακόμη:blink:

όλοι θα το ήθελαν φαντάζομαι και ειδικά αυτοί που χρησιμοποιούν τα data πακέτα της εταιρίας.

Πάντως εγώ όταν δοκίμασα το προηγούμενο καλοκαίρι το EDGE της Vodafone Τσεχίας για surfing(μη ρωτάτε για χρεώσεις :p ),μπορώ να πω ότι μου άφησε κατά 95% την ίδια αίσθηση με το απλό 3g δίκτυο.Οι ταχύτητες ήταν άμεσα συγκρίσιμες με αυτές του 3g!Mιλάω για surfing μόνο!Δε δοκίμασα να κατεβάσω κάτι(λόγω χρεώσεων).Πάντως,όπου δεν υπάρχει 3g και κάποιος θέλει να σερφάρει αξιοπρεπώς,είναι σωτήρια λύση!Ελπίζω να ενεργοποιηθεί σε περιοχές που δε θα δουν για διάφορους λόγους 3g για μεγάλο χρονικό διάστημα(π.χ. λόγω αδειοδοτήσεων και προβλημάτων με ξηλώματα),ακόμη και σε μεγαλουπόλεις

Εγώ σήμερα Ηράκλειο Κρήτης, σε περιοχή σχετικά κεντρική είχα EDGE και δούλευε κανονικά.. Μόλις μπήκα γραφείο όμως γύρισε σε GPRS..

Ελπίζω να ενεργοποιηθεί σε περιοχές που δε θα δουν για διάφορους λόγους 3g για μεγάλο χρονικό διάστημα(π.χ. λόγω αδειοδοτήσεων και προβλημάτων με ξηλώματα),ακόμη και σε μεγαλουπόλεις

Τουλάχιστον όσοι χρησιμοποιούν usb ή διάφορα άλλα modem με φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές και θέλουν αξιοπρεπείς ταχύτητες και δεν τους καλύπτει ο πΟΤΕ ή άλλος πάροχος, θα έχουν μια αξιοπρεπή σύνδεση, αν και ακριβή.;)

Τι έγινε σχετικά με το 'Ε'; Ενεργοποιήθηκε σε καμιά άλλη περιοχή;

Τι έγινε σχετικά με το 'Ε'; Ενεργοποιήθηκε σε καμιά άλλη περιοχή;

Συνεχώς επεκτείνεται... Προτεραιότητα έχουν οι περιοχές που δεν έχουν 3η γενιά,εκεί που υπάρχει 3η γενιά είτε δε θα μπει καθόλου edge είτε θα μπει με χαμηλή προτεραιότητα;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στό Νομό Ηλείας δεν το έχω δει ακόμα. Μιλάω πάντα στις περιοχές που δεν έχουν κάλυψη τρίτης γενιάς.

Σήμερα πρώτη φορά ένδειξη E στους αμπελόκηπους θεσ/νίκης.

αντε μεγαλωνει συνεχιστε να αναφερετε νεες τοποθεσιες!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σήμερα πρώτη φορά ένδειξη E στους αμπελόκηπους θεσ/νίκης.

Καλά έκαναν και έβαλαν εκεί edge,γιατί το 3g με τα ξηλώματα που εχουν γίνει ή με τις αδειοδοτήσεις που δε δινονται το ψάχνεις στους Αμπελόκηπους(όπως και Συκιές,Νεάπολη,Πολίχνη κλπ.)

Γνωστή η μουρλα των κατοίκων των εν λόγω δήμων...Άντε σύντομα και στην Καλαμαριά,γιατί και κει οι κάτοικοι είναι.... :X

Καλά έκαναν και έβαλαν εκεί edge,γιατί το 3g με τα ξηλώματα που εχουν γίνει ή με τις αδειοδοτήσεις που δε δινονται το ψάχνεις στους Αμπελόκηπους(όπως και Συκιές,Νεάπολη,Πολίχνη κλπ.)

Γνωστή η μουρλα των κατοίκων των εν λόγω δήμων...Άντε σύντομα και στην Καλαμαριά,γιατί και κει οι κάτοικοι είναι.... :X

Εγώ πάντως κανονικά μένω Εύοσμο και υπάρχει 3g κάλυψη...τώρα γιατί στους παραπάνω δήμους δεν υπάρχει, αυτό είναι ΑΛΛΟ ζήτημα...η άγνοια σκοτώνει πάντως, περισσότερο απο τα μικροκύματα παιδιά...;)

Εγώ πάντως κανονικά μένω Εύοσμο και υπάρχει 3g κάλυψη...τώρα γιατί στους παραπάνω δήμους δεν υπάρχει, αυτό είναι ΑΛΛΟ ζήτημα...η άγνοια σκοτώνει πάντως, περισσότερο απο τα μικροκύματα παιδιά...;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ Ε??

Έχω κλείσει το 3G αλλά είμαι καλαμάτα και μερικές φορές μου βγάζει Ε αντί για G. Χρεώνεται κανείς με αυτό. Δεν έχω ανταλλάξει πακέτα δεδομένων!!

Δεν το θέλω το edge!

HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D

Νομίζω πως δεν μπορείς να το αποκλείσεις...

Αλλά μην φοβάσαι, δεν υπάρχει χρέωση για το edge! Χρεώνεσαι μόνο για ότι κίνηση κάνεις, και όχι επειδή πιάνεις edge!

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ Ε??

Έχω κλείσει το 3G αλλά είμαι καλαμάτα και μερικές φορές μου βγάζει Ε αντί για G. Χρεώνεται κανείς με αυτό. Δεν έχω ανταλλάξει πακέτα δεδομένων!!

Δεν το θέλω το edge!

Από αυτά που γράφεις φαίνεται πως νομίζεις ότι ακόμα και συνδεδεμένος στο 3G δίκτυο να είσαι χρεώνεσαι.

Φυσικά δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο. Χρεώνεσαι μόνο για χρήση υπηρεσιών. Όχι για σύνδεση σε δίκτυο.

Και ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να ΜΗΝ συνδέεται το κινητό με EDGE κεραίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Στην εξυπηρέτηση πελατών της wind πάντως ούτε που είχαν ακούσει ότι έχουν edge κεραίες

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει ότι όταν εχω σύνδεση σε αυτό το δίκτυο και παίρνω τηλέφωνο να μην χρεώνομαι παραπάνω. Ή δεν ξέρω μήπως ανοίγει σύνδεση από μόνο του το EDGE δίκτυο αν και όπως είπα έχω απενεργοποιήσει το WIND INTERNET profile που έχω φτιάξει

HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Στην εξυπηρέτηση πελατών της wind πάντως ούτε που είχαν ακούσει ότι έχουν edge κεραίες

Βασικά εμένα με ενδιαφέρει ότι όταν εχω σύνδεση σε αυτό το δίκτυο και παίρνω τηλέφωνο να μην χρεώνομαι παραπάνω. Ή δεν ξέρω μήπως ανοίγει σύνδεση από μόνο του το EDGE δίκτυο αν και όπως είπα έχω απενεργοποιήσει το WIND INTERNET profile που έχω φτιάξει

Σε καμμία περίπτωση δεν χρεώνεσαι παραπάνω για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείς. Αυτό θα ήταν και αντίθετο κάθε λογικής.

Όπως είπα και πιο πάνω, χρεώνεσαι ΜΟΝΟ για τις υπηρσίες που χρησιμοποιείς. Είτε είναι κλήσεις, είτε βιντεοκλήσεις, είτε MMS, είτε Internet, [...] κλπ