stathis123 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 για ακριβης ταχυτητα δεν ξερω παντως το wind plus με edge μου το ανοιγει πιο γρηγορα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsour_ee Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Από όσο θυμάμαι το είχε βγάλει η q telecom όσο την είχε ακόμα η info quest,και αυτό γιατί δεν είχε άδεια 3g,θυμάμαι χαρακτηριστικά λέγανε ότι θα φτάσουνε στα 2.99G εννοώντας το edge.Οπότε η Wind χρησιμοποιεί την εμπειρία της Q και το επαναλειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Η εξελιξη του 2g δικτυου που καλυπτει ολη την Ελλαδα ειναι ιδιαιτερα σημαντικο και προσφερει στον καταναλωτη πιο καλες υπηρεσιες και γρηγορες υπηρεσιες.Δεν τιθεται θεμα λιγων σταθμων..Με το EDGE αποκτα ο καταναλωτης περισσοτερη ποιοτητα στην επικοινωνια.Αν δεν σου αρεσει εσενα μην παιρνεις κινητο με EDGE:worry: εχω το Ε51 αλλα wind δεν εχω,να μου λειπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Η εξελιξη του 2g δικτυου που καλυπτει ολη την Ελλαδα ειναι ιδιαιτερα σημαντικο και προσφερει στον καταναλωτη πιο καλες υπηρεσιες και γρηγορες υπηρεσιες.Δεν τιθεται θεμα λιγων σταθμων..Με το EDGE αποκτα ο καταναλωτης περισσοτερη ποιοτητα στην επικοινωνια.Αν δεν σου αρεσει εσενα μην παιρνεις κινητο με EDGE:worry: Bασικά καλύτερη χωρητικότητα στο 2G δίκτυο. Aυτό όμως έχοντας ως δεδομένο ότι η Wind έχει προβλήματα χωρητικότητας σε κάποιες περιοχές. Γιατι σε αυτές που δεν έχει πρόβλημα, πέρα από τη καλύτερη ταχύτητα σε data, δεν θα δεις καμία διαφορά. Γι'αυτό και η πρώτη εταιρεία που θα έπρεπε να ανοίξει το edge είναι η Cosmote, που έχει παντού προβληματική χωρητικότητα.:p Πάντως καλό το edge αλλά πρέπει να επεκταθεί επειγόντως η κάλυψη 3G και να ανέβει στα 7,2 Mbps όπως οι άλλες 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Στην Αθήνα θα δούμε Edge? Η πρώτα επαρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Στην Αθήνα θα δούμε Edge? Η πρώτα επαρχεία? Κάλεσα σήμερα στο 1231 και μου είπαν πως στην Αττική θα ξεκινήσει πρώτα. Ακόμα γίνονται δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Bασικά καλύτερη χωρητικότητα στο 2G δίκτυο. Aυτό όμως έχοντας ως δεδομένο ότι η Wind έχει προβλήματα χωρητικότητας σε κάποιες περιοχές. Γιατι σε αυτές που δεν έχει πρόβλημα, πέρα από τη καλύτερη ταχύτητα σε data, δεν θα δεις καμία διαφορά. Γι'αυτό και η πρώτη εταιρεία που θα έπρεπε να ανοίξει το edge είναι η Cosmote, που έχει παντού προβληματική χωρητικότητα.:p Πάντως καλό το edge αλλά πρέπει να επεκταθεί επειγόντως η κάλυψη 3G και να ανέβει στα 7,2 Mbps όπως οι άλλες 2. Δωρον αδωρο αφου ειναι θεωρητκο και οχι πραγματικο το 7,2 ( τεσταρω διεξοδικα αυτο της cote) ακομη και σε περιοχες που λενε οτι το υποστηριζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Δωρον αδωρο αφου ειναι θεωρητκο και οχι πραγματικο το 7,2 ( τεσταρω διεξοδικα αυτο της cote) ακομη και σε περιοχες που λενε οτι το υποστηριζουν. Το ότι το πακέτο της Cosmote σέρνεται σε πολλές περιοχές για άλλους λόγους (έλλειψη επαρκούς backbone και δεν συμμαζεύεται) δεν είναι λόγος ώστε η Wind να μην αναβαθμίσει το δίκτυο της. Είναι αλήθεια πως η πραγματική ταχύτητα που έχεις είναι πολύ πιο κάτω από την ονομαστική, όσο καλύτερη όμως είναι η ονομαστική τόσο καλύτερη είναι και η πραγματική (ας είναι λιγότερη). Και θα πρέπει λίγο να προλάβουν τον ανταγωνισμό γιατι η vodafone ήδη κάνει δοκιμές στην Ελλάδα για 14,4 και 20 Mbps. Toυλάχιστον σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη που υπάρχει επάρκεια δικτύου κορμού ας δώσουν 7,2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ηρακλειο. μολις γυρισα απο βολτα σε ολο το ηρακλειο ανα περιοχες εβγαζε το iphone το Ε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ηράκλειο? τι ηράκλειο?? Αττικής ή κρήτης? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Ηράκλειο? τι ηράκλειο?? Αττικής ή κρήτης? Κρητης.... μακαρι φίλε μου να ημουν εκει ψηλα στον πολιτισμό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Να κάνω μια ερώτηση. Στο downloading πως τα πάει; Δηλαδή πόσα ΚΒ/δευτερόλεπτο κατεβάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Εξαιρετικά νέα! Μπράβο στη Wind που έτσι θα επιτρέψει και στα μη 3G κινητά να σερφάρουν με αξιοπρεπείς ταχύτητες! Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Το ότι το πακέτο της Cosmote σέρνεται σε πολλές περιοχές για άλλους λόγους (έλλειψη επαρκούς backbone και δεν συμμαζεύεται) δεν είναι λόγος ώστε η Wind να μην αναβαθμίσει το δίκτυο της. Είναι αλήθεια πως η πραγματική ταχύτητα που έχεις είναι πολύ πιο κάτω από την ονομαστική, όσο καλύτερη όμως είναι η ονομαστική τόσο καλύτερη είναι και η πραγματική (ας είναι λιγότερη). Και θα πρέπει λίγο να προλάβουν τον ανταγωνισμό γιατι η vodafone ήδη κάνει δοκιμές στην Ελλάδα για 14,4 και 20 Mbps. Toυλάχιστον σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη που υπάρχει επάρκεια δικτύου κορμού ας δώσουν 7,2... Εγω τα 14400 και τα 20 τα ακουω βερεσε.....ας δωσουνε κατι σταθερο στα 7,2 με την αναλογη χωριτικοτητα δικτυου και ας αφησουνε τα μεγαλα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Πάντος Ιωάννινα υπάρχει μια μόνο κεραία με edge ενεργοποιημένη η οποία δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι οι ενδιαφερόμενοι θα το καταλάβουν κοντά στο πανεπιστήμιο και στο δρόμο προς Αθήνα μέχρι περίπου στην αρχή της ανοφόρας στο αυγό. Αρτα Πρέβεζα δεν υπάρχει τίποτε και βασίκα ούτε 3G. Φυσικά υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα μαιλς με συνημένα έρχονται ποιό γρήγορα απο το GPRS αλλά δεν μπορώ να πω πόσο ακριβώς δεν βγάζει ταχύτητα στο berry.... Αυτά! Καλή κίνηση αλλά πολύ άργα το βάλανε... Α και ρε παλικάρια εδώ μέσα όσοι έχετε ADSM καλώς τα χώνετε. αλλά οι άλλοι με τα κινητά τι την θέλετε την ταχύτητα 7.2????? για web serfing?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στο Βόλο το edge είναι ενεργοποιημένο σε 2 κεραίες μόνο σε GSM 900 έχω την εντύπωση... Γενικά φαίνεται ότι είναι δοκιμαστικό το όλο project. Μακάρι να πάει καλά και να αποκτήσει όλη η Ελλάδα edge:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Χανιά έχει Edge αλλά διαφορά δεν έχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Μάλιστα! Σίγουρα καλό νέο! :) Το ερώτημα είναι γιατί αφού προυπήρχε η δυνατότητα στο δίκτυο δε το είχαν ενεργοποιήσει τόσα χρόνια, και το κάνουν τώρα που υπάρχει το 3G/HDSPA; Στο χωριό μου στη Μυτιλήνη πάντως, έχει 3G/HDSPA η Wind, τη στιγμή που η Voda δεν έχει ούτε σκέτο 3G. Για την Cote δε γνωρίζω. Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 στο βολο παντως εγω εχω δει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα του internet αλλα και στη χωρητικοτητα! mixtri εκανες καμια δοκιμη που εισαι και απο τα μερη; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 στο βολο παντως εγω εχω δει μια μικρη διαφορα στην ταχυτητα του internet αλλα και στη χωρητικοτητα! mixtri εκανες καμια δοκιμη που εισαι και απο τα μερη; Δεν έχω κάνει κάποια δοκιμή γιατί δε διαθέτω κάποιο πακέτο δεδομένων αυτή την περίοδο :( Ούτε καν WIND Plus:O Σε κανένα μήνα θα σας πω εντυπώσεις:p Λίμνη Κερκίνη επίσης άκουσα ότι ενεργοποιήθηκε edge-από getolika...άρα λογικά κάποιοι σταθμοί είχαν ήδη τη δυνατότητα για edge,κάποιοι πρέπει να αναβαθμιστούν :) Στο Βόλο τα micro cell δεν έχουν edge(όχι ότι έχουν backbone αλλά λέμε τώρα :p) Στα Χάνια στο Πήλιο δεν έχει edge ούτε 3η γενιά...Λογικά θα ενεργοποιηθεί κάτι από τα δύο,άρα θα έχουμε αναβάθμιση σταθμών βάσης γενικά; :happy: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Σίγουρα θα ενεργοποιηθεί σε όλες τις κεραίες. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα γίνονται δοκιμές. Εγώ ακόμα με GPRS μπαίνω (μιας και δεν υπάρχει κάλυψη 3g στην περιοχή μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Δεν έχω κάνει κάποια δοκιμή γιατί δε διαθέτω κάποιο πακέτο δεδομένων αυτή την περίοδο :( Ούτε καν WIND Plus:O Σε κανένα μήνα θα σας πω εντυπώσεις:p Λίμνη Κερκίνη επίσης άκουσα ότι ενεργοποιήθηκε edge-από getolika...άρα λογικά κάποιοι σταθμοί είχαν ήδη τη δυνατότητα για edge,κάποιοι πρέπει να αναβαθμιστούν :) Στο Βόλο τα micro cell δεν έχουν edge(όχι ότι έχουν backbone αλλά λέμε τώρα :p) Στα Χάνια στο Πήλιο δεν έχει edge ούτε 3η γενιά...Λογικά θα ενεργοποιηθεί κάτι από τα δύο,άρα θα έχουμε αναβάθμιση σταθμών βάσης γενικά; :happy: Ζαγορα, Πουρι εχει δικτυο τριτης γενιας. απεχουν 30 λεπτα απο τα Χανια.:) (γενικα στη Ζαγορα ειμαστε τυχεροι γιατι και οι τρεις εταιριες εχουν 3G δικτυο.) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Στο Βόλο το EDGE παίζει μόνο στις κεντρικές περιοχές. Στις Βόρειες Συνοικίες όχι ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Αγια Παρασκευη εχει edge... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Η κεραία πάνω από την Αγία Παρασκευή σίγουρα έχει edge:) Στο GSM 1800 ίσως κάποια κυψέλη να μην έχει ακόμα edge... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts