tyel Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ερωτηση: δειτε αυτό και πειτε μου, αυτην την αναβαθμιση δεν την εχει βγαλει η htc για "ελευθερες" συσκευες οπως τις δικες μας? Κανει για ελλαδα? Την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κανει για ελλαδα? Την εχει δοκιμασει κανεις? Η συγκεκριμένη ROM μπορεί να εγκατασταθεί στα ελληνικά Magic, αλλά θα καταλήξετε με perfected SPL (που ξεκλειδώνει), αλλά και μια ROM που θα έχει βραζιλιάνικα και αγγλικά ως επιλογή γλώσσας. Η ίδια ROM (2.1 με Sense προερχόμενη από τη ROM της Rogers) υπάρχει ως Cleanmagic (RCMagic κλπ)και περιλαμβάνει και ελληνικά, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' αρχίσετε τα πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgios7 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 ψαξε στο forum του cyanogen και οταν τον βρεις και τον κατεβαζεις flashαρε τον απ'την recovery help. Που θα βρω το forum toy cuanogen και τι διαδικασια θα ακολουθησω μετα???? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 help. Που θα βρω το forum toy cuanogen και τι διαδικασια θα ακολουθησω μετα???? :wacko: http://forum.cyanogenmod.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Η συγκεκριμένη ROM μπορεί να εγκατασταθεί στα ελληνικά Magic, αλλά θα καταλήξετε με perfected SPL (που ξεκλειδώνει), αλλά και μια ROM που θα έχει βραζιλιάνικα και αγγλικά ως επιλογή γλώσσας. Η ίδια ROM (2.1 με Sense προερχόμενη από τη ROM της Rogers) υπάρχει ως Cleanmagic (RCMagic κλπ)και περιλαμβάνει και ελληνικά, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται ν' αρχίσετε τα πειράματα. Ναι φυσικα, αλλα η απορια μου ειναι γιατι η HTC να εβγαζε αναβαθμιση για βραζιλια ενω δεν θα εβγαζε καθολου...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μια βοήθεια θέλω για το Magic ενός φίλου. Θέλει 2.1 ή 2.2 αλλά να είναι σταθεροτατη και να έχει sense. Δεν ασχολείται καθόλου με το κινητό και είναι ευχαριστημένος με την 1.5 :-P . Απλά χρειάζεται και το Bluetooth πλέον κ δεν θέλει να αλλάξει συσκευή. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!! Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχω τόσο καιρό την 2.2 της T-Mobile και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχω τόσο καιρό την 2.2 της T-Mobile και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φιλε athanaso εχω και γω εδω και λιγο καιρο την 2.2 και εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια μου τελειωνει καπως γρηγορα. Βλεπω δηλαδη 1-1% να πεφτει οσο το χρησιμοποιω, ενω με screen off ευτυχως ειναι οκ. Εχω το setcpu και το λειτουργω μολις στα 428mhz ισα ισα να μην κολλαει και χρησιμοποιω το go launcher για να ειναι πιο γρηγορη η κυλιση γιατι με τον launcher της T-mobile εβλεπα lag στις εναλλαγες της επιφανειας εργασιας. Εσυ απο μπαταρια πως τα πας? Εχω κανει και wipe battery stats οπως διαβασα σε προηγουμενες σελιδες αλλα και παλι 2 μερες το πολυ πολυ και ειδικα αν φτασει τα 30% μετα με screen off θελει κανα 3ωρο και εκλεισε...καμια συμβουλη? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 2 ημέρες με κανονική χρήση δεν είναι και άσχημες επιδόσεις. Εγώ το έχω με το setCPU να φτάνει τα 614MHz και παρόλα αυτά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο battery drain. Έχω δει και μέχρι και τρεις μέρες αλλά με εντελώς φειδωλή χρήση. Το καλό για εμένα είναι ότι παρόλο που τη χρησιμοποιώ τόσο καιρό... δεν έχω βρει κάποιο bug στη rom καθώς φυσικά αποδέχομαι ότι βάσει χαρακτηριστικών δεν μπορώ να έχω μεγάλες απαιτήσεις από θέμα ταχύτητας και επιδόσεων σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 O capychimp εβγαλε την rcmagic v7! Καποια μερα που θα εχω χρονο θα τη δοκιμασω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=778083 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgios7 Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 ψαξε στο forum του cyanogen και οταν τον βρεις και τον κατεβαζεις flashαρε τον απ'την recovery δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ μια βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 (edited) δεν βγάζω άκρη. Παρακαλώ μια βοήθεια καταρχην: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑGIC 32Α ok λοιπον εχουμε και λεμε: πηγαινε στο φορουm του cyanogen: http://forum.cyanogenmod.com/topic/5286-cyanogenmod-61-for-ds-insert-clever-tagline-here-v610-12052010/ και κατεβασε τη rom, το google addon και το port. Μπες εδω και κατεβασε τον kernel αυτο http://droidbasement.com/g1/kernels/31/boot-cm_2634.7_ds_32a-oc-uv-xtra-fp-091310.zip περασε τον στην καρτουλα του κινητου σου μαζι με τη rom, το google addon και το port. μπες απ το κινητο σε fastboot (back+power). Aν τωρα εχεις καινουριο radio spl, πηγαινε στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=677045 κατεβασε το, τρεξε το αρχειακι να σου περασει παλιο radio, spl και τη recovery-RA-sapphire-v1.7.0HOldRecovery. τελος flashare τον kernel που κατεβασες. aν εχεις ηδη παλιο radio & spl απλα μπες σε fastboot και flashare τον καινουριο kernel. μετα μπαινεις σε recovery (home+power) κανεις full wipe, davilk cache, battery stats και περνας rom, port kai google addon! αυτο ηταν.. >Τελος, να επισημανω οτι την παραπανω διαδιακασια την εχω κανει αρκετες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα. αν κανεις εσυ κατι λαθος και καταστρεψεις το κινητο σου δεν φερω ευθυνη! Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑGIC 32Α Edited January 10, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 πως σας φανηκε η rcmagic 7 σε σχεση με την cleanmagic 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Την cleanmagic δεν την εχω δοκιμασει αλλα την rcmagic 7 που δοκιμασα φαινεται πολυ καλη αν και δεν την εχω τεσταρει ακομα οσο θα θελα. Παντως ειναι πιο γρηγορη απο την 6 και απαλλαγμενη απο αρκετα mini bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πως σας φανηκε η rcmagic 7 σε σχεση με την cleanmagic 5? Οι ROM αυτές βασίζονται σε android 2.1; Αν ναι, για ποιο λόγο να γυρίσει κάποιος σε 2.1 όταν υπάρχει η 2.2 με σημαντική μάλιστα και διαπιστωμένη αύξηση της ταχύτητας του κινητού; Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferrarakias Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Οι ROM αυτές βασίζονται σε android 2.1; Αν ναι, για ποιο λόγο να γυρίσει κάποιος σε 2.1 όταν υπάρχει η 2.2 με σημαντική μάλιστα και διαπιστωμένη αύξηση της ταχύτητας του κινητού; δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα και η επισημη 2.2 και η cyonogen υστερουσαν πολλη σε θεμα ταχήτητας σε σχέση με τις ρομ 2.1. επισης σε εφαρμογες τυποθ angry birds κολούσαν πάα πολύ.προς το παρόν έχω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893359 για τον λόγο οτι με κραταει 3-4 μερες με απλή χρήση πάντα! έχει κανεις να προείνει καμία καλύτερη σε ταχήτητα και αποδοση 2.2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Οι ROM αυτές βασίζονται σε android 2.1; Αν ναι, για ποιο λόγο να γυρίσει κάποιος σε 2.1 όταν υπάρχει η 2.2 με σημαντική μάλιστα και διαπιστωμένη αύξηση της ταχύτητας του κινητού; εγω παντως και με official 2.1 ειναι αρκετα γρηγορη, και απο θεμα μπαταριας μια χαρα, λατρευω και το htc sense μιας και το περιβαλλον με βολευει. Και επειδη ειμαι official τυπος μου αρεσει και η 2.2 της t-mobile, απλα θεωρω και τις 2 ευχρηστες και αυτον τον καιρο φοραω 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ξερετε που μπορω να βρω το καλωδιο για τον συγχρονισμο με το pc απο ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ξερετε που μπορω να βρω το καλωδιο για τον συγχρονισμο με το pc απο ελλαδα; Ένα κλασικό καλώδιο usb σε mini usb είναι που μπορείς να το βρεις παντού στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πρεπει να κανει για data ομως,σωστα;γιατι ενα που εχω κ χρησιμοποιω για την φορτιση του κινητου δεν το βρισκει το htc sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Aν μπορεί γενικά ο υπολογιστής να δει το κινητό σου, αλλά όχι το htc sync, τότε φταίει το htc sync Και όχι το καλώδιο... Αν δεν κάνω λάθος ένας μόνο τύπος τέτοιου καλωδίου υπάρχει κι επίσης έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με το htc sync ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Aν μπορεί γενικά ο υπολογιστής να δει το κινητό σου, αλλά όχι το htc sync, τότε φταίει το htc sync Και όχι το καλώδιο... Αν δεν κάνω λάθος ένας μόνο τύπος τέτοιου καλωδίου υπάρχει κι επίσης έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα με το htc sync ;) Δεν είναι πάντα έτσι. Εάν δεν έχεις το σωστό καλώδιο, το htc sync δεν πρόκειται να δουλέψει. Χρειάζεται πράγματι να είναι κατάλληλο για data. Κατά λάθος χρησιμοποίησα καλώδιο μιας φωτογραφικής μηχανής και δε δούλευαν οι εντολές που έδινα μέσω adb. Μόλις χρησιμοποίησα το καλώδιο της htc, δούλεψαν κανονικά. Για ν' απαντήσω στην ερώτησή σου jnr, επειδή πράγματι δεν μπορείς να ξέρεις εάν το htc sync εγκαταστάθηκε σωστά, στη θέση σου θα κατέβαζα το androidsdk και σε command prompt (μέσα στο φάκελο tools του androidsdk) θα έδινα την εντολή "adb devices" (χωρίς τα εισαγωγικά). Εάν σου επιστρέψει το serial number του κινητού, τότε το καλώδιο δεν έχει πρόβλημα και το πρόβλημα βρίσκεται στην εγκατάσταση του htc sync (και των drivers). Διαφορετικά, δοκιμάζεις άλλο καλώδιο USB, μέχρι να βρεις το σωστό. Ένας φίλος που βοήθησα να αλλάξει radio και SPL, δεν είχε το καλώδιο της HTC και χρησιμοποίησε ένα της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς τη Recovery: RA-magic+-v2.2.1; Για να μπει πάνω από την υπάρχουσα ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία; Το SPL αξίζει να το αναβαθμίσουμε στην τελευταία του έκδοση SPL: 1.33.2010; (Είμαι με την 1.33.2009). Και τέλος έχει κάποιος δοκιμάσει τη τελευταία Vodafone_FRG83D ή την T-Mobile_FRG83D (από εδώ); Έχω την T-Mobile 2.2.1_FRG83 με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν ξέρω αν αξίζει η φασαρία... Edited January 17, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Έχει δοκιμάσει κανείς τη Recovery: RA-magic+-v2.2.1; Για να μπει πάνω από την υπάρχουσα ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία; Το SPL αξίζει να το αναβαθμίσουμε στην τελευταία του έκδοση SPL: 1.33.2010; (Είμαι με την 1.33.2009). Και τέλος έχει κάποιος δοκιμάσει τη τελευταία Vodafone_FRG83D ή την T-Mobile_FRG83D (από εδώ); Έχω την T-Mobile 2.2.1_FRG83 με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν ξέρω αν αξίζει η φασαρία... Γιάννη δεν έχω δοκιμάσει τη recovery για την οποία ρωτάς, αλλά εάν είναι συμβατή με το Magic, εγκαθίσταται με "fastboot flash recovery <file_name>". Όσο για το SPL, δεν πρόκειται για αναβάθμιση. Τα κύρια ψηφία είναι τα 1.33. Τα υπόλοιπα είναι δηλωτικά περιοχής. Τέλος, για τις ROM που ρωτάς, εφόσον είναι όλες στηριγμένες στην ίδια έκδοση FRG83D, δε νομίζω ότι θα έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους. Βέβαια, με ένα nandroid backup μπορείς πολύ εύκολα να τις δοκιμάσεις κι αν δε δεις κάτι ενδιαφέρον να επιστρέψεις σε αυτή που έχεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Γιάννη δεν έχω δοκιμάσει τη recovery για την οποία ρωτάς, αλλά εάν είναι συμβατή με το Magic, εγκαθίσταται με "fastboot flash recovery <file_name>". Υποτίθεται ότι είναι συμβατή με το Magic, προέρχεται από τον nexus one. Αναφορές λένε ότι δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα μου (ξανά) είναι ότι όταν συνδέω τη συσκευή στον υπολογιστή δεν το βλέπει το AndroidSDK. Κάνω τα γνωστά και όταν δίνω 'adb devices' στο terminal... τίποτα. Κάτι γίνεται (πάλι) με τους drivers (δουλεύω σε άλλο pc πια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts