KostasSTi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Άντε να δούμε... Αν δε δουλέψει κ έτσι, τότε πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση κ να το στείλω πίσω. Αν και δεν έχω ελπίδες... Αν έχετε το vodafone boot logo, ανεβάστε το κάπου, θα το χρειαστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Άντε να δούμε... Αν δε δουλέψει κ έτσι, τότε πρέπει να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση κ να το στείλω πίσω. Αν και δεν έχω ελπίδες... Αν έχετε το vodafone boot logo, ανεβάστε το κάπου, θα το χρειαστώ :) Δε θα χρειαστείς το boot logo. Είναι ενσωματωμένο στο boot.img και θα εγκατασταθεί, όταν κάνεις την εγκατάσταση της official Vodafone ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Λάθος μου, το splash screen εννοώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Λάθος μου, το splash screen εννοώ... Για να στείλεις τη συσκευή σου για service, θα τρέξεις το RUU της Vodafone. Έτσι το κινητό σου θα "αποκτήσει" ό,τι πρέπει να έχει ένα φτωχό πλην τίμιο Vodafone Magic:lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellural Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Γειά σας, έχω πάρει το HTC Magic kai έκανα αναβάθμιση της ROM απο το site της ΗTC. Το τηλ μου θέλω να είναι εξολοκλήρου στα Αγγλικά. Έχω επιλέξει γλώσσα τηλεφώνου και πληκτρολογίου Αγγλικά. Τα μενού είναι στα Αγγλικά και το Qwerty πληκτρολόγιο επίσης στα Αγγλικά. Παρ'όλα αυτά το smart dial έχει Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν βρίσκω τρόπο να τους αλλάξω. Ευχαριστώ πολυ -------------- Προσθέτω στο μύνημα μου κατι που παρατήρησα: Δοκίμασα να αλλάξω γλώσσα πληκτρολογίου και τηλεφώνου απο Αγγλικά σε Ελληνικά. Το smart dial είναι στα Αγγλικά τώρα. Για κάποιο λόγο το smart dial είναι σε αντίθετη γλώσσα απο αυτή που θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Υποπτέυομαι οτι κάτι άλλο δεν πάει καλά... Μετά τις τελευταίες αλλαγές, έκανα μια δοκιμή. Του έστειλα ταυτόχρονα sms από δύο αριθμούς cosmote, το ένα ήρθε αμέσως ενώ το άλλο όχι! Βλέπω να κάνω αλλαγή τις συσκευές, μόνο έτσι θα καταλάβω τι φταίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Υποπτέυομαι οτι κάτι άλλο δεν πάει καλά... Μετά τις τελευταίες αλλαγές, έκανα μια δοκιμή. Του έστειλα ταυτόχρονα sms από δύο αριθμούς cosmote, το ένα ήρθε αμέσως ενώ το άλλο όχι! Βλέπω να κάνω αλλαγή τις συσκευές, μόνο έτσι θα καταλάβω τι φταίει... κοσμοκαρτα εχεις , καρτοτηλεφωνο? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 κοσμοκαρτα εχεις , καρτοτηλεφωνο? Ναι, what's up. Έχεις κάτι υπ'όψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Kαλησπερα παιδια! Πηρα κι εγω το magic και ηθελα να ρωτησω σχετικα με την πρωτη φορτιση. Αυτη τη στιγμη παιζω μαζι του κι εχει αρκετη μπαταρια. Να το φορτισω ετσι η να περιμενω να αδειασει? ποσες ωρες να το αφησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και μετά μπορείς να παίξεις κανονικά με τη συσκευή σου. Σε γενικές γραμμές δεν ισχύουν εδώ οι πολύωρες φορτίσεις και μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και μετά μπορείς να παίξεις κανονικά με τη συσκευή σου. Σε γενικές γραμμές δεν ισχύουν εδώ οι πολύωρες φορτίσεις και μην αφήνεις την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2832491#post2832491 Εδω λεει πρωτα να αδειασει και μετα να τη φορτισεις. Απ το μεσημερι το εχω ανοιχτο και η μπαταρια ειναι πανω απο τη μεση. Εκανα πατατα που δεν το εχω φορτισει ακομα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Το link που δίνεις παραπέμπει σε πληροφορίες για symbian συσκευές. Στα android όπως και στα windows mobile προτείνω (χωρίς να υποχρεώνω) την παραπάνω μέθοδο. Φυσικά μπορείς να κάνεις την αναζήτησή σου και να καταλήξεις μόνος σου στο ποια μέθοδος βρίσκεις εσύ πιο σωστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδία το είδατε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 παιδία το είδατε αυτό? Αφενός πρόκειται για ένα ακόμα theme για το HTC Sense, αφετέρου είναι για τα windows mobile κάτι που σημαίνει ότι δεν δουλεύει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Το link που δίνεις παραπέμπει σε πληροφορίες για symbian συσκευές. Στα android όπως και στα windows mobile προτείνω (χωρίς να υποχρεώνω) την παραπάνω μέθοδο. Φυσικά μπορείς να κάνεις την αναζήτησή σου και να καταλήξεις μόνος σου στο ποια μέθοδος βρίσκεις εσύ πιο σωστή. ok ευχαριστω! δε θα περιμενω να τελειωσει, θα το χρησιμοποιησω για κανα 3ωρο και μετα θα το βαλω να φορτισει. δε νομιζω να παθει κατι απο αυτα που διαβαζω. Στις επομενες φορτισεις λες να μην το αφησω να τελειωσει πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Αφενός πρόκειται για ένα ακόμα theme για το HTC Sense, αφετέρου είναι για τα windows mobile κάτι που σημαίνει ότι δεν δουλεύει εδώ. ένα ακόμα? που μπορούμε να τα βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ναι, what's up. Έχεις κάτι υπ'όψιν? το δικτυο φταιει , εχει μπουκωσει . οσο για το αλλο ειναι bug με το πληκτρολογιο ετσι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 ένα ακόμα? που μπορούμε να τα βρούμε? Ποιο να βρεις; Αφού είναι αποκλειστικά για windows mobile συσκευή της HTC. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592584 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Ποιο να βρεις; Αφού είναι αποκλειστικά για windows mobile συσκευή της HTC. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592584 για android υπάρχει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellural Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Γνωρίζετε μήπως πώς αλλάζουμε τη γλώσσα του smart dial στο htc magic? Για κάποιο λόγο ενώ το τηλέφωνο μου έιναι στα αγγλικά (πληκτρολόγιο-μενού) το smart dial έχει Ελληνικούς χαρακτήρες. Άν το γυρίσω όλο το τηλ στα Ελληνικά το smart dial έχει Αγγλικούς χαρακτήρες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις μεμονωμένα τους χαρακτήρες στον dialer. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό είναι bug που μόνο η HTC μπορεί να διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 για android υπάρχει κάτι? Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantm83 Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλησπέρα Σκεφτομαι να αγοράσω και εγώ το Magic, κάτι που με ξενερώνει είναι οτι η οθόνη έχει μόνο 65.536 (16-bit) χρώματα, ενώ άλλα κινητά έχουν 16.777.216. Η εικόνα που βγάζει το Magic πως σας φένεται, ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Άσχετα με τα νούμερα που αναφέρεις, η οθόνη του Magic είναι πάρα πολυ καλή. Μη σε προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Σκεφτομαι να αγοράσω και εγώ το Magic, κάτι που με ξενερώνει είναι οτι η οθόνη έχει μόνο 65.536 (16-bit) χρώματα, ενώ άλλα κινητά έχουν 16.777.216. Μην επηρεάζεσαι από τα μεγάλα νούμερα σε χρώματα οθόνης. Δεν είναι τίποτε άλλο από "κόλπα" του marketing. Άλλοι είναι οι παράγοντες που επηρεάζουν ένα καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts