PERIKLIS_15 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Τα προγράμματα που κατεβάζουμε απο το market εγκαθίστανται στην μνήμη του κινητού. Είναι μήπως καλύτερο να αποθηκεύονται στην memory card? Εαν ναι πως γίνεται αυτό? Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Με την επίσημη ROM δε γίνεται να αποθηκεύεις τις εφαρμογές στην κάρτα. Σε κάποιες custom ROMs υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά δεν είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Εκτός από τη σημαντική μείωση της ταχύτητας εκτέλεσης των εφαρμογών, μειώνεται ο χρόνος ζωής της κάρτας και το κινητό είναι πιο επιρρεπές σε κολλήματα σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά κατά την εκτέλεση εφαρμογής από την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Αυτό με το χρόνο μείωσης της ζωής της κάρτας θα έλεγα ότι αποτελεί αμελητέο παράγοντα μιας όσο και να την ζορίζεις, η διάρκεια ζωής της είναι αρκετή για να συνοδεύσει πολλές συσκευές μέχρι το πέρας της λειτουργίας της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Λοιπόν, αρχικά να πω ακόμη μια φορά πολλά μπράβο στο Βασίλη για την καινούρια του ρομ. Είναι πλεον λειτουργική και πολλά υποσχόμενη. Γράφω ένα mini review με τις πρώτες εντυπώσεις. Θα το έστελνα μόνο στο Βασίλη με mail, αλλά είπα να το ποστάρω εδώ μήπως κάποιος που την έχει δοκιμάσει έχει να συμπληρώσει ή να διαφωνήσει με κάτι. Δεν είχα χρησιμοποιήσει άλλη 1.6 rom οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι έρχεται από την 1.6 τι από τη 2 ή τι προσθήκες έχουν γίνει. Γράφω συνολικά τι μου άρεσε και τι όχι. Στα θετικά: Rotation, το πιο γρήγορο που έχω συναντήσει (γυρνάει landscape και η αρχική οθόνη.) Τα εικονίδια Το widget του καιρού η εφαρμογή clock από την οποία μπορείς να αυξομειώσεις φωτεινότητα, βλέπεις καιρό κλπ. Το καινούριο market έχει μεγάλη διαφορά από το μουντό παλιό. (βλέπουμε και paid εφαρμογές) Μου αρέσει πολύ το search που βρίσκει επαφές και εφαρμογές. Οι 5 επιφάνειες εργασίας. Γενικώς μικροπροσθήκες που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις όπως ringtones wallpapers κλπ. Πλοήγηση στα μενού χωρίς κοψίματα και κολλήματα (και με ενεργοποιημένα τα animations που έχει στις εναλλαγές παραθύρων) Αρνητικά: Δε βλέπω comments στο market Το voice search κάνει force close. Δεν αναβοσβήνει το trackball όταν έχεις κάποια ειδοποίηση (το led δουλεύει κανονικά, οπότε μικρό το κακό) Για κάποιο περίεργο λόγο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι... Το voice dialer είναι αλλού γι'αλλού αλλά δε νομίζω πως είναι θέμα της rom. (ισως να φταίει και η προφορά μου...:P) Κάτι άσχετο: Μου λείπει πάρα πολύ ο dialer της htc. Ξέρω πως αυτός είναι ο default του android, αλλά δεν είναι και πολύ λειτουργικός. και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τα γράμματα στους αριθμούς αφού ουσιαστικά μπορείς μόνο να γράψεις νούμερα. Μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει? Επίσης είναι λίγο αργό το scrolling από τη δεξιά μπάρα στις επαφές. Γενικά τα υπόλοιπα scrolling πάνε μια χαρά. Μου λείπει λίγο και το multitouch... Κατά τα λοιπά η ρομ είναι μια χαρά, γρήγορη και σταθερή, browser πετάει, ό,τι εφαρμογή εγκατέστησα δουλεύει μια χαρά. Edit--->> Μόλις συνειδητοποίησα το καλύτερο. Ειμαι απο αυτούς που με τα sms είχαν το πρόβλημα (70 χαρακτήρες). Μόνο με την πρωτη ρομ (αυτή που είχε το κινητό όταν το αγόρασα) είχα 160. Πλέον με τη ρομ του Βασίλη έχω 160 χαρακτήρες με Ελληνικά!!!!!!!!!! Edited February 19, 2010 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Στα θετικά: Rotation, το πιο γρήγορο που έχω συναντήσει (γυρνάει landscape και η αρχική οθόνη.) Τα εικονίδια Το widget του καιρού η εφαρμογή clock από την οποία μπορείς να αυξομειώσεις φωτεινότητα, βλέπεις καιρό κλπ. Το καινούριο market έχει μεγάλη διαφορά από το μουντό παλιό. (βλέπουμε και paid εφαρμογές) Μου αρέσει πολύ το search που βρίσκει επαφές και εφαρμογές. Οι 5 επιφάνειες εργασίας. Γενικώς μικροπροσθήκες που αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις όπως ringtones wallpapers κλπ. Πλοήγηση στα μενού χωρίς κοψίματα και κολλήματα (και με ενεργοποιημένα τα animations που έχει στις εναλλαγές παραθύρων) Αρνητικά: Δε βλέπω comments στο market Το voice search κάνει force close. Δεν αναβοσβήνει το trackball όταν έχεις κάποια ειδοποίηση (το led δουλεύει κανονικά, οπότε μικρό το κακό) Για κάποιο περίεργο λόγο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι... Το voice dialer είναι αλλού γι'αλλού αλλά δε νομίζω πως είναι θέμα της rom. (ισως να φταίει και η προφορά μου...:P) σωστός!!!! αυτο με το market δεν είναι θέμα της rom αλλά της γλώσσας έχει αναφερθεί και ποιο πρίν οτι μπορείς να βλέπεις μόνο τα σχόλια που έχει γράψει κάποιος που έχει την ίδια γλώσσα με αυτή που χρησιμοποιείς! μπορείς να το τσεκάρεις! δες τα σχόλια στο greek input method, και στο Astro file manager που μόλις άφησα ένα! Edited February 20, 2010 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αρνητικά: Δε βλέπω comments στο market Το voice search κάνει force close. Δεν αναβοσβήνει το trackball όταν έχεις κάποια ειδοποίηση (το led δουλεύει κανονικά, οπότε μικρό το κακό) Για κάποιο περίεργο λόγο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι... Το voice dialer είναι αλλού γι'αλλού αλλά δε νομίζω πως είναι θέμα της rom. (ισως να φταίει και η προφορά μου...:P) Κάτι άσχετο: Μου λείπει πάρα πολύ ο dialer της htc. Ξέρω πως αυτός είναι ο default του android, αλλά δεν είναι και πολύ λειτουργικός. και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τα γράμματα στους αριθμούς αφού ουσιαστικά μπορείς μόνο να γράψεις νούμερα. Μήπως υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει? Επίσης είναι λίγο αργό το scrolling από τη δεξιά μπάρα στις επαφές. Γενικά τα υπόλοιπα scrolling πάνε μια χαρά. Μου λείπει λίγο και το multitouch... Λεωνίδα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το review. Σχετικά με τα αρνητικά: - Τα comments, όπως είπε και ο Κώστας παραπάνω, είναι θέμα γλώσσας. Αν αφήσεις ως γλώσσα τα Αγγλικά, θα βλέπεις κανονικά τα Αγγλικά σχόλια, αλλά όχι τα Ελληνικά. Είναι θέμα της Google. Το Market δεν είναι opensource, οπότε δε μπορεί κάποιος να επέμβει στον κώδικα και να το αλλάξει (ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το κάνω) - Για το voice search θα πρέπει να το κοιτάξω - Το trackball είναι μια πονεμένη ιστορία. Θέλει αρκετή δουλειά και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το φτιάξω. Υπάρχει μία εφαρμογή, νομίζω λέγεται lightify, που μπορεί να δώσει λύση, αλλά θα πρέπει να το δω. - Ξυπνητήρι: χμμμ - Για τον Voice dialer δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όπως και στο Market (αλλά και σε άλλες εφαρμογές), είναι θέμα Google. - Τα κομμάτια από τη ROM της HTC (πχ dialer ή πληκτρολόγιο) δεν είναι ούτε εύκολο ούτε απλό να μεταφερθούν στη ROM μου ή σε άλλες custom ROMs. Αυτό γιατί στηρίζονται στο framework της 1.5 έκδοσης, το οποίο διαφέρει από της 1.6. Είναι σα να αλλάζεις το μπάνιο του σπιτιού σου, στο οποίο δεν μπορείς να βάλεις τον παλιό νιπτήρα, γιατί έχει αλλάξει η διαρρύθμισή του (ίσως όχι το καλύτερο παράδειγμα, αλλά μάλλον αρκετά κοντά). Υπάρχει στο blog μου ένα post για το HTC_IME (το οποίο κάποιος έκανε port για 1.6 έκδοση χωρίς να εξαρτάται από framework ή libraries) το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε στη ROM μου, αλλά υποστηρίζει μόνο 70 χαρακτήρες στα SMS, σε αντίθεση με το Greek input method που υποστηρίζει 160. Έφτιαξα την VmAndroid από τον κώδικα με προεπιλογή των Ελληνικών. Ωστόσο, είμαι απογοητευμένος από την ενσωμάτωση που έχει γίνει στον κώδικα και κατ' επέκταση και στη ROM μου. Μελλοντικά θα ξανακάνω compile τη ROM και θα ενσωματώσω το Morelocale, το οποίο κατά τη γνώμη μου δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στον εξελληνισμό των μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Λοιπόν, θα ξεκινήσω από το πιο περιεργο. Το θέμα με το μάρκετ που λέτε με τα αγγλικά και τα ελληνικά το γνώριζα. Αλλά από τότε που εγκατέστησε τη ρομ και μέχρι πριν 5 λεπτα το κινητό ήταν στα αγγλικά!!! Γι'αυτό κι εγω περίμενα να εμφανίζονται τα σχόλια. Τα οποία Σίγουρα δεν εμφανίζονταν ούτε στο greek input method αφού το είχα κοιτάξει. Τώρα πήγα να κανω το κλασικό κολπάκι, να γυρίσω από αγγλικά σε ελληνικα και πάλι πίσω, αλλά ειδα πως η μόνη επιλογή είναι τα ελληνικά! Οπότε γύρισα στα ελληνικά και έμεινα στα ελληνικα αφου δεν έχει άλλη επιλογή. Τώρα βλέπω τα ελληνικά σχόλια στο market. Από τα αρνητικά που αναφέρω το πιο σημαντικό για μένα ειναι το ξυπνητηρι. Trackball και ιστοριες τα ανεφερα γιατι ειναι πράγματα που μπορεί να ενδιαφέρουν κι αλλους ή να μην ισχύει σε άλλους. Α κάτι μικρο που είχα παρατηρήσει είναι πως δεν αλλαζει η μορφή της ημερομηνίας. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι είναι ότι είναι ported από 2.1 ROM και έτσι δε λειτουργεί πλήρως. Γι' αυτό επισυνάπτω στο συγκεκριμένο post την αρχική εφαρμογή που έκανα compile και είναι για την 1.6 έκδοση. Kατέβασε το αρχείο και αντέγραψέ το στο φάκελο tools του androidsdk. Μετονόμασέ το από zip σε apk, και σε command prompt γράψε: adb install AlarmClock.apk Για το θέμα της γλώσσας το είχα γράψει εξ αρχής. Όταν κάποιος επιλέξει τα ελληνικά δεν μπορεί να γυρίσει σε αγγλικά. Αυτό θα διορθωθεί, όταν κάνω recompile τη ROM, για να αλλάξω και το θέμα της γλώσσας που δε με ικανοποίησε, όπως γράφω και στο προηγούμενο post. Στον ίδιο λόγο (ότι δηλαδή έκανα compile για ελληνικά) οφείλεται και το γεγονός ότι δεν αλλάζει η μορφή της ημερομηνίας, όταν έχεις αγγλικά. Στα ελληνικά πρέπει να το δείχνει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ωραία:) Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω και το ξυπνητήρι. Να περιγράψω και κάτι άσχετο μόνο και μόνο για να δω αν είμαι ο μόνος. Σε τόσες σελίδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ, οπότε πιστεύω πως είμαι ο μόνος που του συμβαίνει. Λοιπόν, με την πρώτη ρομ (που είχε το κινητό όταν το αγόρασα) αντιμετώπιζα το εξής πρόβλημα. Όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο σε κάτι σταθερό, σε ένα τραπέζι για παράδειγμα, η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα σχεδόν καθόλου. με το που το σηκώσω στα χέρια μου, όπως και να το κρατάω, ανταποκρίνεται τέλεια. Στην αρχή νόμιζα πως είναι επίτηδες έτσι για να μην το πατάς κατά λάθος όταν το έχεις ακουμπισμένο κάπου και δεν το χρησιμοποιείς. Όταν όμως πέρασα την επίσημη αναβάθμηση της vodafone το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Επανήλθε με την cursordroid και εξαφανίστηκε πάλι με την Vmasense. Τώρα με την VmAndroid επανήλθε για μια ακόμη φορά. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι επίτηδες ή bug? Γενικώς πάντως δεν με βολεύει και πολύ και προτιμώ να ανταποκρίνεται πάντα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Επιβεβαιώνω όσα γράφεις Λεωνίδα. Δεν είναι bug. Είναι θέμα ρύθμισης κυρίως του επιταχυνσιόμετρου σε επίπεδο drivers και kernel. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι, για να αλλάξει αυτό. Θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ωραία:) Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω και το ξυπνητήρι. Να περιγράψω και κάτι άσχετο μόνο και μόνο για να δω αν είμαι ο μόνος. Σε τόσες σελίδες δεν έχει αναφερθεί ποτέ, οπότε πιστεύω πως είμαι ο μόνος που του συμβαίνει. Λοιπόν, με την πρώτη ρομ (που είχε το κινητό όταν το αγόρασα) αντιμετώπιζα το εξής πρόβλημα. Όταν το κινητό είναι ακουμπισμένο σε κάτι σταθερό, σε ένα τραπέζι για παράδειγμα, η οθόνη δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα σχεδόν καθόλου. με το που το σηκώσω στα χέρια μου, όπως και να το κρατάω, ανταποκρίνεται τέλεια. Στην αρχή νόμιζα πως είναι επίτηδες έτσι για να μην το πατάς κατά λάθος όταν το έχεις ακουμπισμένο κάπου και δεν το χρησιμοποιείς. Όταν όμως πέρασα την επίσημη αναβάθμηση της vodafone το πρόβλημα αυτό λύθηκε. Επανήλθε με την cursordroid και εξαφανίστηκε πάλι με την Vmasense. Τώρα με την VmAndroid επανήλθε για μια ακόμη φορά. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Είναι επίτηδες ή bug? Γενικώς πάντως δεν με βολεύει και πολύ και προτιμώ να ανταποκρίνεται πάντα. δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ! αλλά τώρα που δοκίμασα με την beta3 (το έχω στο γραφείο και συνδεδεμένο με το PC και ανταποκρίνεται μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σύντομη ερώτηση για το Greek ΙΜΕ: μπορεί από default να εμφανίζει τα ελληνικά αντί για τα αγγλικά και αν ναι πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σύντομη ερώτηση για το Greek ΙΜΕ: μπορεί από default να εμφανίζει τα ελληνικά αντί για τα αγγλικά και αν ναι πώς; Δε νομίζω. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει τέτοια ρύθμιση... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Παιδιά ποιες έιναι οι ρυθμήσεις για το internet της vodafone ?είμαι συνδρομιτής συμβολάιου και μου ενεργοποίησαν το small πακετο χωρίς να μου στείλουν ρυθμήσεις...μόνο το μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε μου ήρθε...δεν μπορώ να το δουλέψω από εχθές :( Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Ήρθα σπίτι και συνέδεσα το κινητό στον υπολογιστή για να περάσω το alarmclock. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σπίτι με την VmAndroid και μόνο εδώ έχω περασμένους τους driver του κινητού στο pc μιας και όταν λείπω στο laptop της δουλειάς δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Το περίεργο είναι πως όταν συνδέω το κινητό στο pc μου βγάζει κανονικά την επιλογή να συνδεθώ με usb για μεταφορά αρχείων, αλλά το notification που θα έπρεπε να λέει για συγχρονισμό με htcsync έχει αντικατασταθεί από ένα με το τρίγωνο σήμα με το θαυμαστικό που λέει: "Συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμάτων, Ένας υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο τηλέφωνό σας." Στο command prompt μπήκα κανονικά στα tools του androidsdk και σε fastboot mode στο κινητό, αλλά όταν πάτησα την εντολή:adb install AlarmClock.apk μου έβγαλε ένα error που τώρα δε θυμάμαι και από τη δεύτερη φορά και μετά μου βγάζει: error device not found. Εννοείται πως όταν συνδέω το κινητό στο pc το σηματάκι του htcsync δεν ανάβει πράσινο. Edited February 20, 2010 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Παιδιά ποιες έιναι οι ρυθμήσεις για το internet της vodafone ?είμαι συνδρομιτής συμβολάιου και μου ενεργοποίησαν το small πακετο χωρίς να μου στείλουν ρυθμήσεις...μόνο το μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε μου ήρθε...δεν μπορώ να το δουλέψω από εχθές :( μπορείς να τις δεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Αυτά είχα βάλει και εγώ φίλε μου αλλα όταν πάω να μπώ σε μια σελίδα δεν συνδέεται...μήπως πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? Ακυρο έγινε τελικά μετά από ένα restart... Πρέπει να ενεργοποιώ εγώ την σύνδεση κάθε φορά έτσι?με το να πατάω δηλαδή το κόκκινο τηλεφωνο και να επιλέγω δικτυο κινητής , να μπαίνω και μετά να βγαίνω πάλι με το ίδιο τρόπο...δεν μπορεί να συνδέεται αυτόματα όταν ανοίγω τον browser? Edited February 20, 2010 by sarakinos Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αυτά είχα βάλει και εγώ φίλε μου αλλα όταν πάω να μπώ σε μια σελίδα δεν συνδέεται...μήπως πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? κανα restart έκανες? Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αυτά είχα βάλει και εγώ φίλε μου αλλα όταν πάω να μπώ σε μια σελίδα δεν συνδέεται...μήπως πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα? Ακυρο έγινε τελικά μετά από ένα restart... Πρέπει να ενεργοποιώ εγώ την σύνδεση κάθε φορά έτσι?με το να πατάω δηλαδή το κόκκινο τηλεφωνο και να επιλέγω δικτυο κινητής , να μπαίνω και μετά να βγαίνω πάλι με το ίδιο τρόπο...δεν μπορεί να συνδέεται αυτόματα όταν ανοίγω τον browser? αυτόματα γίνεται! μήπως έχεις βάλει το APNdroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Offtopic... Νομίζω παίζει και γ@ματη μουσική για τηλέφωνο... :) Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Offtopic... Νομίζω παίζει και γ@ματη μουσική για τηλέφωνο... :) απο τον Ιούνιο το έχω και δεν έχω βάλει ούτε ένα τραγούδι μέσα:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 αυτόματα γίνεται! μήπως έχεις βάλει το APNdroid? Τίποτα δεν έβαλα φίλε μου...απλως όταν είναι στο net βλέπω ένα "H" πάνω στο notification με 2 βελάκια για upload και download αντιστοιχα...και κάνο την διαδικασία που σου είπα για να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ το internet όπως σου προείπα... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Τίποτα δεν έβαλα φίλε μου...απλως όταν είναι στο net βλέπω ένα "H" πάνω στο notification με 2 βελάκια για upload και download αντιστοιχα...και κάνο την διαδικασία που σου είπα για να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ το internet όπως σου προείπα... δεν κατάλαβα ρε φίλε!το αφήνεις μόνιμα ανοικτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 αν το αφήσω ανοικτό όλη την ώρα όμως θα κατεβάζει data για mail,facebook κτλπ..τεσπα και έτσι που το έχω με βολέυει.... Άρχισα να διαβάζω για android development...όσοι ασχολείστε με τον προγραμματισμό είναι πολύ καλή εμπειρία... :) αντε να δούμε αν μπορέσουμε να συνεισφέρουμε... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 αλλο που ειδα , στα μυνηματα (SMS) δεν με αφηνει να γραψω ελληνικα με μικρα γραμματα ενω στα αγγλικα κανονικα . Δεν μου λετε που να στειλω ενα email με ολα αυτες τις παραλειψεις στην ace ή HTC κατευθειαν ? αν ξερει και κανενας το email της HTC για τετοια ζητηματα θα ημουν υποχρεος Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts