kostis_fx2 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Είσαι πρώτος, τα κατάφερα... χμ... ακριβώς τα ίδια δεν λέει και το site; http://www.androiddev.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=130&start=0&st=0&sk=t&sd=a Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 το expansys το απέσυρε... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=182554 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Τι να το κάνει;; Αφού βγαίνει το Hero με ίδια τιμή και καλύτερα specs (κάμερα :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ξέρει κανείς γιατί στο router του γραφείου συνδέεται κανονικά μεσω WIFI ενώ στο σπίτι με HOL (Netfaster) δεν μπορεί να συνδεθεί? Παίρνει ΙΡ κανονικά αλλά τίποτα... γμτ@@#@#@ Εχω δοκιμάσει και με WEP kai me WPA/WPA2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο router και δεν έχω κανένα πρόβλημα.... Δοκίμασε να αλλάξεις το wifi channel που εκπέμπει το router σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μετά και τη δεύτερη αναβάθμιση του Greek Input Method, όταν πάω να γράψω μήνυμα στα ελληνικά, μόλις πατάω το space, μου βγάζει "Force Close". Έκανα uninstall και install την εφαρμογή πολλές φορές, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εμένα μια φόρα μου το έκανε αυτό όταν πάτησα "Done" σε μία φόρμα και μετά δεν το ξαναέκανε... Μήπως να απευθυνθείς στον developer;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaserman Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εγώ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα. Για παράδειγμα στη δημιουργία επαφής πατώντας enter στο πληκτρολόγιο για να πάω στο επόμενο πεδίο εισαγωγής είναι πολύ πιθανό στο τελευταίο πεδίο να μου βγάλει αυτό το μηνυμα και να κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThKaps Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ναι, μάλλον αυτό θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Παιδιά πριν 2 βδομάδες αγόρασα απο το ebay ένα Vodafone branded HTC Magic (192MB ram). Θέλω να ενεργοποιήσω τα paid apps. Διάβασα κάπου για μια εφαρμογή που λέγεται market enabler. Αλλά απο ότι κατάλαβα πρώτα πρέπει να γίνει rooted η συσκευή. Δοκίμασα στο google και στους xda-developers αλλά οι οδηγίες δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το vodafone branded htc magic. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε απλές οδηγίες ώστε να ενεργοποιήσω το market paid apps? P.S. Αν είναι δυνατόν χωρίς να περάσω άλλη rom. Απλά θέλω να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω το market enabler. Γίνεται αυτό? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ξέρει κανείς γιατί στο router του γραφείου συνδέεται κανονικά μεσω WIFI ενώ στο σπίτι με HOL (Netfaster) δεν μπορεί να συνδεθεί? Παίρνει ΙΡ κανονικά αλλά τίποτα... γμτ@@#@#@ Εχω δοκιμάσει και με WEP kai me WPA/WPA2 τελικά βρήκα λύση βάζοντας static IP και τους DNS της HOL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Εγώ αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα. Για παράδειγμα στη δημιουργία επαφής πατώντας enter στο πληκτρολόγιο για να πάω στο επόμενο πεδίο εισαγωγής είναι πολύ πιθανό στο τελευταίο πεδίο να μου βγάλει αυτό το μηνυμα και να κλείσει. Χθες το πληκτρολόγιο έκανε 2 update και είναι πλέον στην έκδοση 0.2.2 Μέχρι στιγμής δεν έχω δει άλλο force close :) Παιδιά πριν 2 βδομάδες αγόρασα απο το ebay ένα Vodafone branded HTC Magic (192MB ram). Θέλω να ενεργοποιήσω τα paid apps. Διάβασα κάπου για μια εφαρμογή που λέγεται market enabler. Αλλά απο ότι κατάλαβα πρώτα πρέπει να γίνει rooted η συσκευή. Δοκίμασα στο google και στους xda-developers αλλά οι οδηγίες δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το vodafone branded htc magic. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε απλές οδηγίες ώστε να ενεργοποιήσω το market paid apps? P.S. Αν είναι δυνατόν χωρίς να περάσω άλλη rom. Απλά θέλω να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω το market enabler. Γίνεται αυτό? Ευχαριστώ. Δεν ξέρω για τα paid apps, αλλά για το rooting δες εδώ! Λέει ο τύπος ότι μία από τις δύο μεθόδους δουλεύει σε branded devices... USE AT YOUR OWN RISK :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsdh Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Για κανέναν! Αυτή η συσκευή δεν έχει έρθει ούτε θα έρθει μάλλον Ελλάδα ;) Τι εννοείς ποιητή???? (Αυτό το UI Sense δε θα μπορεί να είναι διαθέσιμο για το magic???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Όχι εννοώ ότι όσοι το έχουμε πάρει από Ελλάδα θα πάρουμε στάνταρ την αναβάθμιση με το Sense UI, γιατί όλοι εδώ στην Ελλάδα έχουμε συσκευές HTC και όχι Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ερώτηση για μπαταρία! Εγώ δυο συνεχόμενες νύχτες το αφήνω με μισο-γεμάτη μπαταρία στο κομοδίνο ανοιχτό.Την πρώτη νύχτα έσβησε τελείως, λεω κάποια εφαρμογή θα είχα αφήσει ανοιχτή... τη δεύτερη νύχτα σχεδόν έπιασε πάτο η μπαταρία... Τί να πω! Διάβασα σε ένα forum οτι δεν χρειάζεται να κλείνουμε τις εφαρμογές και οτι και καλά μπαίνουν σε standby mode οταν τις κλείσουμε ελευθερώνοντας ΡΑΜ. Αλλα τότε τι φταίει και πέφτει η μπαταρία σε standby με κλειστή οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsdh Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Όχι εννοώ ότι όσοι το έχουμε πάρει από Ελλάδα θα πάρουμε στάνταρ την αναβάθμιση με το Sense UI, γιατί όλοι εδώ στην Ελλάδα έχουμε συσκευές HTC και όχι Vodafone... Ok, tote δεν ανησυχω (πλέον) για αυτό... Κάτι άλλο, έχει καταφερει κανείς να ενεργοποιήσεις τους χάρτες από το GPS? (εννοώ να τους κάνω import κάπως και μετά να μπορώ να χρησιμοποιώ τη συσκευή ως κανονικό gps και όχι ως agps που απαιτεί agps κτλ.... και κάτι επιπλέον... πως μπορώ να κάνω περιήγηση στους φακέλους και τα δεδομένα που είναι απο κινητό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 @nkmosch: Εγώ τη νύχτα το βάζω σε airplane mode και δε μου τη ρίχνει σχεδόν καθόλου τη μπαταρία... @tsdh: Κατέβασε κάποιον file manager όπως τον Astro File Manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 @nkmosch: Εγώ τη νύχτα το βάζω σε airplane mode και δε μου τη ρίχνει σχεδόν καθόλου τη μπαταρία... @tsdh: Κατέβασε κάποιον file manager όπως τον Astro File Manager. thanks, να υποθέσω οτι κλειστό δεν βαράει το ξυπνητήρι έ?οπότε μόνη λύση το airplane mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ναι κλειστό δε βαράει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsdh Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 xmmmm πιστεύω ότι έχω αρχίσει ήδη να γίνομαι κουραστικός.. οπότε υπάρχει κάποιος οδηγός για το που πρέπει να ξεκινήσω???? (έχω αρκετές απορίες όπως τι είναι το root-αρισμα, πως μπορώ να εγκαταστήσω τη συσκευή στον υπολογιστή, το astro-κάτι είναι για το magic με σκοπό να μπορώ να χειρίζομαι μέσα από το ίδιο το κινητό τα directories και τα αρχεία?) όμως κάτι πιο βασικό...έχω υπολογιστή με vista, κάνω το κινητό mount στο pc, το pc το "βλέπει" σαν flashaki. ΟΜΩΣ, όταν από το pc προσπαθώ να μπω σε κάποιο κατάλογο και να προσθέσω ένα αρχείο (με το που πηγαίνω σε ένα φάκελο.... έστω στο root του δίσκου...) όλος ο explorer "χτυπάει" και δε μπορώ στην ουσία να έχω πρόσβαση... Ωστόσο τα vista υποτίθεται ότι το έχουν εγκαταστήσει και το έχουν αναγνωρίσει σωστα.... καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Το astro-κάτι το βρίσκεις στο market... To rootάρισμα χοντρά-χοντρά είναι η διαδικασία που σου δίνει δικαιώματα γραφής+ανάγνωσης σε βασικά αρχεία συστήματος τα οποία από default δεν μπορείς να τα πειράξεις. Είναι σα να κάνεις login στη συσκευή ως Administrator (root user). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Θέλω να ρωτήσω: 1)Όλες οι δωρεάν εφαρμογές-παιχνίδια κλπ που είναι διαθέσιμα στο android market είναι συμβατά με το magic? 2)Μπορείς να τα κατεβάσεις από τον υπολογιστή και μετά να τα βάλεις στο κινητό ή μόνο μέσω κινητού τα κατεβάζεις?Γιατί μπήκα στο android market από τον υπολογιστή και δεν υπήρχε πουθενά επιλογή για να κατεβάσω τις εφαρμογές. 3)Έχει flash για youtube κλπ?Παίζει κανονικά videos στο youtube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Θέλω να ρωτήσω: 1)Όλες οι δωρεάν εφαρμογές-παιχνίδια κλπ που είναι διαθέσιμα στο android market είναι συμβατά με το magic? 2)Μπορείς να τα κατεβάσεις από τον υπολογιστή και μετά να τα βάλεις στο κινητό ή μόνο μέσω κινητού τα κατεβάζεις?Γιατί μπήκα στο android market από τον υπολογιστή και δεν υπήρχε πουθενά επιλογή για να κατεβάσω τις εφαρμογές. 3)Έχει flash για youtube κλπ?Παίζει κανονικά videos στο youtube? 1) απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου ολα παιζουν κανονικα δε θα εχεις προβλημα 2)μονο απο το κινητο τα κατεβαζεις 3)μεσα εχει ηδη εφαρμογη youtube οποτε λογικα δε θα εχεις προβλημα :)(δε το εχω δοκιμασει) Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Κάτι ακόμα:Τί παίζει με τo cyrket.com?Οι εφαρμογές που προσφέρει είναι οι ίδιες με το android market?Είναι οι paid εφαρμογές που δεν μπορούμε να προμηθευτούμε από το android market?Ή άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_fx2 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 είναι στην ουσία ενας τρόπος να βλέπεις τις εφαρμογές που υπάρχουν στο Android Market. Δεν μπορείς να κατεβάσεις απο εκεί, αλλά μπορείς να δεις τις paid. Παράθεση Personal Website: http://www.kospol.gr Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr BlogThis.gr http://www.blogthis.gr Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts