Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελληνικό μενού δεν έχει αλλά υπάρχουν λύσεις για ελληνικό πληκτρολόγιο.

To μενου δεν με πειραζει εξαλλου ειχα 2 χρονια iphone χωρις ελληνικο μενου!!Για πληκτρολογιο τι λυσεις υπαρχουν?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά μην τρελαίνεστε. γυρίστε το manilla σε ελληνικά, και τελειώνει η υπόθεση.

όσο για το X που λέτε ότι δεν κλείνει τα προγράμματα στα 6.5.5,

κάντε εγκατάσταση το Ameba.

Παιδιά. Αυτή την energy 6.5.5 (Cookie) που λέτε την κατέβασα από εδώ:

http://hotfile.com/list/371982/a071938

Την τέταρτη επιλογή. Αυτή λέτε; Καλά έκανα;

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

την 6η να κατεβάσεις, είναι πιο νέα Edited by WebViRuS

καλησπέρα,

την ωρα που φορτιζα το diamond2 παρατηρησα οτι ειχε κολλησει...η ωρα ηταν σταματημενη...το κινητο δεν ανταποκρινοταν σε τπτ οποτε εβγαλα την μπαταρια, για να ξανα ανοιξει, αλλα τωρα κολλαει λιγο ρπιν την εκκινηση του touch flo...

εχει την μανισια rom και φορτιζονταν μεσω Η/Υ...καμια προταση??

εβγαλα και την microSD μηπως ειχε κολλησει αυτη, αλλα τιποτα...please help!!:wacko::wacko::wacko:

την 6η να κατεβάσεις, είναι πιο νέα

Ωραία. Την κατέβασα αλλά δεν εγκαθίσταται. Για την ακρίβεια μόλις αρχίζει η εγκατάσταση μένει σταθερά στο 0% και μετά από 5 λεπτά μου βγάζει το error 262.

ERROR [262]: UPDATE ERROR

The ROM Update Utility has encountered communication errors during the update process. The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.

Οπότε πατάω recovery και μετά αν κάνω αυτά που λέει, αναγκαστικά βγάζω το καλώδιο από την πρίζα, βγάζω και την μπαταρία οπότε κλείνει το κινητό και μου λέει να ξαναρχίσω από την αρχή την εγκατάσταση. Μετά πάλι τα ίδια.

Καμιά βοήθεια;

Edited by energeiakos

παιδιά μην τρελαίνεστε. γυρίστε το manilla σε ελληνικά, και τελειώνει η υπόθεση.

Οταν λες απο το manilla εννοεις απο εκει που λεει τοπικες ρυθμισεις?Γιατι στην official οταν το αλλαζω στα αγγλικα εφενος δεν αλλαζει η γλωσσα αλλα μονο η ημερομηνια εφετερου μερικα προγραμματα δεν τα αναγνωριζει οπως το coreplayer,thumbcal και το lockdevice!!

Ωραία. Την κατέβασα αλλά δεν εγκαθίσταται. Για την ακρίβεια μόλις αρχίζει η εγκατάσταση μένει σταθερά στο 0% και μετά από 5 λεπτά μου βγάζει το error 262.

ERROR [262]: UPDATE ERROR

The ROM Update Utility has encountered communication errors during the update process. The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.

Οπότε πατάω recovery και μετά αν κάνω αυτά που λέει, αναγκαστικά βγάζω το καλώδιο από την πρίζα, βγάζω και την μπαταρία οπότε κλείνει το κινητό και μου λέει να ξαναρχίσω από την αρχή την εγκατάσταση. Μετά πάλι τα ίδια.

Καμιά βοήθεια;

δεν έβαλες HardSPL.

Οταν λες απο το manilla εννοεις απο εκει που λεει τοπικες ρυθμισεις?Γιατι στην official οταν το αλλαζω στα αγγλικα εφενος δεν αλλαζει η γλωσσα αλλα μονο η ημερομηνια εφετερου μερικα προγραμματα δεν τα αναγνωριζει οπως το coreplayer,thumbcal και το lockdevice!!

αν διαβάσετε και οι 2 το προ-τελευταίο link στην υπογραφή μου, θα βρείτε την απάντησή σας.

Προς Γιάννη..

Φιλαράκο, κάνε μου την χάρη και πρόσθεσε κάτω απο το 7ο βήμα το εξής...

ΒΗΜΑ 7ο (Κάντε το Manilla πιο όμορφο):

......

ΒΗΜΑ 7ο - Εναλλακτική (21/4/2010):

Cookie's Home Tab - Πολύ καλύτερο απο το Max Manilla, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

========================================

ευχαριστώ

Edited by WebViRuS

• Administrators

Εννοεί να κάνεις αυτό...

- Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Αλλάζουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex)

Modpic.gif

Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη διαδικασια για να στειλω το κινητο για service?? μεδω VF που το αγορασα, ή στην HTC??

• Administrators

Άμεση επικοινωνία με ACE Hellas.

ΑΘΗΝΑ

Αιγαίου Πελάγους 6

15341 Αγία Παρασκευή

Τηλ: +30 210 6068600

Fax: +30 210 6068699

info@ace-hellas.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εθνικής Αντιστάσεως 7

55134 Καλαμαριά

Tηλ: 2310 438960

Fax: 2310 438987

north@ace-hellas.gr

Modpic.gif

η μπαταρια ποσο σας παει με την τελευταια επισημη ρομ παιδια?

1 μέρα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ.

για πρωτη φορα εβαλα ρομ του energy και για πρωτη φορα ειδα το πιο κατω πληκτρολογιο.

απο μια ματι που ερειψα ειναι ενσωματομενο και στο omnia2.

τιποτα ελληνικα υπαρχουν η ειναι νωρις ακομα?

ξερει κανεις? :wacko:

http://img522.imageshack.us/img522/905/screenshot1ei.jpg

Κώστας

1 μέρα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ.

και γω εκει ειμαι .αρα δεν εχει προβλημα η μπαταρια μου ...ευχαριστω:)

Γιαννης

Γεια σας παιδια.Μια ερωτηση!

Οταν παταω το (χ) δεν μου κλεινει τα προγραματα απλα τρεχουν στο backround.Υπαρχει τροπος να κλεινει το προγραμα και να μην τρεχει απο πισω;Εχω την τελευταια οφισιαλ ρομ στα ελληνικα.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ?

Γεια σας παιδια.Μια ερωτηση!

Οταν παταω το (χ) δεν μου κλεινει τα προγραματα απλα τρεχουν στο backround.Υπαρχει τροπος να κλεινει το προγραμα και να μην τρεχει απο πισω;Εχω την τελευταια οφισιαλ ρομ στα ελληνικα.

Ρυθμισεις --> Περισσοτερα --> Συστημα --> Διαχειριση εργασιων --> κουμπι --> Και τικαρε το "Ενεργοποιηστε το κουμπι Χ για να τερματισετε την εκτελεση προγραμματων" και μετα ακριβως απο κατω τικαρε το "Τερματιστε τα προγραμματα πιεζοντας Χ".

• Administrators
για πρωτη φορα εβαλα ρομ του energy και για πρωτη φορα ειδα το πιο κατω πληκτρολογιο.

απο μια ματι που ερειψα ειναι ενσωματομενο και στο omnia2.

τιποτα ελληνικα υπαρχουν η ειναι νωρις ακομα?

ξερει κανεις? :wacko:

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι το Swype. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το μέλλον στα πληκτρολόγια αλλά προς το παρόν... αναμένουμε την υποστήριξη ελληνικών.

Modpic.gif

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι το Swype. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί το μέλλον στα πληκτρολόγια αλλά προς το παρόν... αναμένουμε την υποστήριξη ελληνικών.

Αντε να δουμε,

παντος απο κατι βιντεο που εχω δει και λιγο που το εχω δουλεψει στα αγγλικα, τα σπαει...

Κώστας

• Administrators

Στην ίδια λογική κινείται και το SlideIT.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269369

Υποστηρίζει και ελληνικά.

Modpic.gif

καλησπέρα, προσπαθώ να κατευάσω την energy 6.5.5 κτλ, απο το hostfile,και έχω δοκιμάσει και την απλή και την cookie home tab, αλλά και οι 2 όταν κατευένουν κολάνε στο 100%, πώς αλλιώς μπορώ να την κατευάσω? ευχαριστω..

Τελικα εκανα κι εγω HardSpl και φορεσα την τελευταια radio.Απο ρομ ειμαι με την 6.5 την official ακομη κι ο λογος ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο κι η εμφανιση του.Αμα βρω καποιο που να με βολευει οπως το "μαμα" πληκτρολογιο τοτε θα προχωρησω και στην energy rom.

• Administrators
Έχει κάποιος δοκιμάσει τις λύσεις που υπάρχουν ήδη για ελληνικό μαμά πληκτρολόγιο και δεν δουλεύουν με τη συγκεκριμένη rom;

Modpic.gif

Εγώ εγκατέστησα το πληκτρολόγιο του panosha στην energy που έβαλα πολύ πρόσφατα και δουλεύει άψογα. Πάντως δε μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένος με την ταχύτητα. Το τηλέφωνο δουλεύει σαφώς καλύτερα σε σχέση με την τελευταία official αλλά και πάλι υπάρχουν στιγμές που καθυστερεί πολύ. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αναβαθμίσεις λειτουργικών σε μεγαλύτερες εκδόσεις από τις αρχικές "υποφέρουν" - τουλάχιστον στα WM.