christou Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 το πληκτρολογιο του tsipistri που γραφει 160 στα sms το δοκιμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 το πληκτρολογιο του tsipistri που γραφει 160 στα sms το δοκιμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 Φιλε δεν ξερω ποιο ειναι αυτο που λες, αλλα δοκιμασα το finger keyboard που επαιζε σιγουρα σε παλιοτερες εκδοσεις και ειχε προβλημα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 δοκιμασε το και θα με θυμηθεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπερα . Παρακαλω μια απορια αν ξερει καποιος. Υπαρχει plug-in για το htc cruise να γινει συγχρονισμος με mac με το isync? Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 @spireto: Βρίσκεσαι σε λάθος thread... Ποιο cruise έχεις; Το πρώτο ή το δεύτερο; (Σχετικά με αυτό που ρωτάς... http://www.sync-mac.com/) το πληκτρολογιο του tsipistri που γραφει 160 στα sms το δοκιμασες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2987890#post2987890 Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι μόνο για συσκευές με Leo ROM. Για topaz ROM υπάρχει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ευχαριστω και συγνωμη για το λαθος. Ειναι το πρωτο cruise και ειναι φιλου που θελει να παρει apple και τον ενδιαφερει πολυ. Απο rom ξερω οτι το εχει εργοστασιακο αν αυτο σας βοηθαει. Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Ευχαριστω και συγνωμη για το λαθος. Ειναι το πρωτο cruise και ειναι φιλου που θελει να παρει apple και τον ενδιαφερει πολυ. Τότε συνέχεια εκεί για τη συγκεκριμένη συσκευή... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εγκατέστησα το NoData. Για να είμαι σίγουρος ότι το τηλ δεν δέχεται - στέλνει δεδομένα πρέπει να τα έχω όλα απενεργοποιημένα ή κρατάω το MMS; Στην λίστα μου βγάζει Wind GPRS και Wind MMS. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μόνο το GPRS απενεργοποίησε (εκτός και αν δεν θες να έχεις ούτε MMS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavala21 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Είσαι με WM6.5; Εγκατέστησες κάποιον άλλο task manager; Από πότε δημιουργήθηκε το πρόβλημα; Eκανα Hard format για να λυσω το προβλημα με την πανω μπαρα.Ευχαριστω Εχω windows mobile 6.1. Eγκατεστησα τον Opera_flash αλλα παλι στην σελιδα μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω plug-in για να την δω.Περαν τουτου, οταν κανει εκκινηση το κινητο φορτωνει κατευθειαν τον flash και μου λεει error δεν βρισκει το c:/localhost. Προφανως πρεπει να το ρυθμισω ωστε να μην φορτωνει στην εκκινηση τον opera? Πως γινεται αυτο και πως θα λυσω το προβλημα που δεν φορτωνει τις σελιδες με flash?(κατεβασα και τον opera 10 BETA αλλα τπτ) Παράθεση KAVALA - MACEDONIA - HELLAS ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Eκανα Hard format για να λυσω το προβλημα με την πανω μπαρα.Ευχαριστω Εχω windows mobile 6.1. Eγκατεστησα τον Opera_flash αλλα παλι στην σελιδα μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω plug-in για να την δω.Περαν τουτου, οταν κανει εκκινηση το κινητο φορτωνει κατευθειαν τον flash και μου λεει error δεν βρισκει το c:/localhost. Προφανως πρεπει να το ρυθμισω ωστε να μην φορτωνει στην εκκινηση τον opera? Πως γινεται αυτο και πως θα λυσω το προβλημα που δεν φορτωνει τις σελιδες με flash?(κατεβασα και τον opera 10 BETA αλλα τπτ) για να μην φορτώνει ο opera κατα την εκκίνηση δες τις οδηγίες του webvirus. για να βλέπεις σελίδες flash χρησιμοποίησε το skyfire και να καταφέρεις να κάνεις το όπερα να παίζει flash, δεν είναι λειτουργικό. Σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 εγώ μόλις έβαλα την opera flash του webvirus την μπαταρία σαν καλαμάκι την ρουφάει χωρίς να κάνω τπτ...δεν ξέρω αν τρέχει στο background ή είναι σύμπτωση....με την opera την μανίσια ήταν σχεδόν σαν win6.1 η μπαταρία όπως είχα πει και παλιότερα ( έχω ακόμα την HG R1 του dutty δεν έβαλα R5 ή κάποια άλλη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 εγώ μόλις έβαλα την opera flash του webvirus την μπαταρία σαν καλαμάκι την ρουφάει χωρίς να κάνω τπτ...δεν ξέρω αν τρέχει στο background ή είναι σύμπτωση....με την opera την μανίσια ήταν σχεδόν σαν win6.1 η μπαταρία όπως είχα πει και παλιότερα ( έχω ακόμα την HG R1 του dutty δεν έβαλα R5 ή κάποια άλλη) πρέπει να κλείσετε το PushInternet. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Eκανα Hard format για να λυσω το προβλημα με την πανω μπαρα.Ευχαριστω Hard reset θα εννοείς! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το Showcasε; Αργεί να ανοίξει και κολλάει αρκετά συχνά... Edit: πήγα να το απεγκαταστήσω, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει στο "Remove programs"! Έχει κανείς να μου στείλει τον Task Manager που είχε ενσωματωμένο η Rom του Dutty; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Έχει κανείς να μου στείλει τον Task Manager που είχε ενσωματωμένο η Rom του Dutty; Ποιον έχει; Υπάρχει κάποιο screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 έχω την εντύπωση οτι είναι ο default των 6,5!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το Showcasε; Αργεί να ανοίξει και κολλάει αρκετά συχνά... Edit: πήγα να το απεγκαταστήσω, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει στο "Remove programs"! Έχει κανείς να μου στείλει τον Task Manager που είχε ενσωματωμένο η Rom του Dutty; Δεν ξερω αν εννοεις αυτον που ανεβαζω... [ATTACH]14957[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εάν εννοείτε τον default της HTC... Duttys Task Manager for Leo.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Λογικά αυτό θα είναι, αλλά έχω πρόβλημα. Το εγκατέστησα, μου ζήτησε restart, έκανα, αλλά τώρα που άνοιξα ξανά το κινητό δεν το βλέπω πουθενά. Το showcase πως το κάνω unistall; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Γεια σας, θέλω και εγώ να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή, αξίζει ή έχει πολλά προβλήματα??? Επίσης θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορω να κατεβάζω διάφορες εφαρμογές και να του βάζω ή εχει κλειστό λογισμικο; 2. skype για να μιλαω Free με άλλυς χρηστες skype καλύπτει? 3. msn κλπ??? 4. εχει κάποιο εγκατεστημένο πρόγραμμα με χάρτες ή πρέπει κάθε φορά να συνδέομαι με ιντερνετ/δορυφόρο να κατεβάζω και να πληρώνω? Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω από κάπου χάρτες πχ ελλάδας και να τους χρησιμποιώ χωρίς να χρεώνομαι??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Γεια σας, θέλω και εγώ να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή, αξίζει ή έχει πολλά προβλήματα??? Επίσης θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. Μπορω να κατεβάζω διάφορες εφαρμογές και να του βάζω ή εχει κλειστό λογισμικο; 2. skype για να μιλαω Free με άλλυς χρηστες skype καλύπτει? 3. msn κλπ??? 4. εχει κάποιο εγκατεστημένο πρόγραμμα με χάρτες ή πρέπει κάθε φορά να συνδέομαι με ιντερνετ/δορυφόρο να κατεβάζω και να πληρώνω? Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω από κάπου χάρτες πχ ελλάδας και να τους χρησιμποιώ χωρίς να χρεώνομαι??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!! φτου και απο την αρχή!!! Αξίζει! Δεν έχει προβλήματα (ή τουλάχιστον περισσότερα απο αλλα του είδους του) 1. Εννοείται οτι μπορείς!!! 2. Ναι (εκτός βιντεοκλήσεων μεσω skype) 3. Το ίδιο 4. Συνήθως συνοδεύεται απο το Copilot 7 δοκιμαστική εκδοση. Καλύτερα είναι να αγοράσεις ξεχωριστά χάρτες (destinator, igo κλπ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Το εγκατέστησα, μου ζήτησε restart, έκανα, αλλά τώρα που άνοιξα ξανά το κινητό δεν το βλέπω πουθενά. Δεν σου έχει εμφανιστεί στην πάνω μπάρα δεξιά το σχετικό εικονίδιο; Μπορείς να το ενεργοποιήσεις, θα το βρεις στα Settings σαν Task Manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Τελικά εμφανίστηκε. Έσβησα το Showcase από τον φάκελο startup και δουλεύει κανονικά ο original της HTC. Για να διαγράψω τελείως το Showcase πρέπει να πειράξω και τίποτα στην registry ή απλά διαγράφω τα αρχεία του; Edit: Μόλις προσπάθησα να διαγράψω τα αρχεία και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: File 'Windows\Showcase_320.png is in ROM memory! You cannot delet it. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Θα έλεγα να το καθαρίσεις κάνοντας uninstall μέσω του SKTools. Πολύ χρήσιμο προγραμματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts