The_Godfather Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παίδες, κάποιο νεότερο για την "επίσημη" κυκλοφορία στην Ελλάδα από Ace-Hellas έχουμε? Και μια απορία ακόμη... Με το που θα το παραλάβουν στην Ace-Hellas, πόσο θα πάρει για να κυκλοφορήσει και σε καταστήματα όπως Πλάισιο, Vodafone κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αγορά του Touch Pro 2 απο το Expansys? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Υπάρχει κάποιος κωδικός έκπτωσης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την αγορά του Touch Pro 2 απο το Expansys? nai uparxei! tous exw sto magazi an thes tha sou kanw ena reply ayrio to prwi edw i tha stilo me PM.. stin kaliteri pantos (5% ekptosh) kerdizeis 30 euro... mia xara einai.. :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Αρα καλά θυμόμουν οτι υπάρχουν κωδικοί έκπτωσης. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να είχα εταιρικό ΑΦΜ αλλά όπως λένε "απο το τίποτα καλή και η Παναγιώταινα". :) Φίλε μου αν μπορείς απάντησε εδώ για τους κωδικούς. Σίγουρα θα ενδιαφέρονται και άλλοι για την μικρή αυτή έκπτωση. Edit: Search is your best friend... FRX4547 5 (ανεξαρτήτως ύψους αγορών) FRX4548 5% (ανεξαρτήτως ύψους αγορών) FRX4549 15 (για αγορές >300) FRX4610 25 (για αγορές >500) FRX4611 35 (για αγορές >700) FRX4612 50 (για αγορές >1000) Απο το forum του Touch HD και τον συνφορουμίστα Nikos2k5. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 HTC Touch Pro2 Review http://www.boygeniusreport.com/wp-content/uploads/touchpro2_41.jpg http://www.boygeniusreport.com/2009/06/10/htc-touch-pro2-review/ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 To παρήγγειλα και εγώ από expansys. Απο βδομάδα ελπίζω να έχω τη χαρά να ποστάρω unboxing και εντυπώσεις :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 αντε με το καλό!! και περιμένουμε φώτο...¨) Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Περασε απο τα χερια μου για 1 ολοκληρη μερα,αλλα επειδη εχω ορκιστει να κοψω τα μαμακισμενα εξοδα:lol:δεν το αγορασα Σε σχεση με το pro μου,μπορω να πω πως η μεγαλυτερη οθονη ειναι σουπερ προτερημα:D Στα αλλα,πανω κατω ιδια με λιγο αλλιωτικα διαμορφωμενα τα windows του,θα ελεγα γενικα πιο ευχρηστο. Βεβαια τελευταια στο pro μου εχω καταργησει το touchflo και εχω την τελευταια εκδοση του spb mobile shell που με βολευει παρα πολυ Για την ερωτηση τωρα αν θα το αγοραζα για αντικατασταση του pro,δεν νομιζω... Φυσικα δεν φορτωσα τιποτα προγραμματα ουτε αρχισα να το σκαλιζω βαθυτερα,ηταν επιφανειακη η γνωριμια μαζι του Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Παίδες, κάποιο νεότερο για την "επίσημη" κυκλοφορία στην Ελλάδα από Ace-Hellas έχουμε? Και μια απορία ακόμη... Με το που θα το παραλάβουν στην Ace-Hellas, πόσο θα πάρει για να κυκλοφορήσει και σε καταστήματα όπως Πλάισιο, Vodafone κτλ? Επίσημο νέο όχι. Δεν θα αργήσει πάντως. Τα καταστήματα που θα πάρουν συσκευές από ACE Hellas δεν θα αργήσουν. Τώρα εάν η vodafone βγάλει δικιά της ROM... μακρυά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Τώρα εάν η vodafone βγάλει δικιά της ROM... μακρυά. Τι εννοείς με το να βγάλει δικιά της ROM η Vodafone; Παίζει η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα το πάρει να έχει εντελώς διαφορετική έκδοση; Sorry αλλά δεν το χω πολύ το θέμα με τα WM :p Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Τι εννοείς με το να βγάλει δικιά της ROM η Vodafone; Παίζει η κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που θα το πάρει να έχει εντελώς διαφορετική έκδοση; Sorry αλλά δεν το χω πολύ το θέμα με τα WM :p Όπως βγαίνουν κάποια κινητά που είναι customized και περιλαμβάνουν μενού των εταιρειών κινητής, όπως myview, windplus και vodafone live έτσι και με τα windows mobile μπορεί να διαθέτουν συσκευές με rom (είναι το λειτουργικό της συσκευής + κάποια extra προγράμματα που βάζει ο κατασκευαστής) να περιλαμβάνει αυτά τα μενού. Στην ελληνική αγορά το έχει κάνει η vodafone μόνο για το diamond και omnia, ϊσως και άλλα που μου διαφεύγουν. Η εμπειρία χρηστών των ενλόγω συσκευών έχει δείξει ότι αυτές οι rom υστερούν σε σχέση με αυτές που δίνει ο κατασκευαστής. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Σε αυτή την περίπτωση θα το πάρω από Πλαίσιο τότε μέσω της επιδότησης Vodafone όπως είχα κάνει και με το N95 8GB μου... Ελπίζω να το έχουν πριν τις 19/07 που αλλάζει η επιδότησή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 το παρέλαβε κανένας απο το expansys να μας γράψει εντυπώσεις? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Package Progress Location Date Local Time Description KOROPI, ATHENS, GR 06/15/2009 11:18 A.M. IN-TRANSIT SCAN άρα λογικά αύριο θα το έχω :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 είναι απίστευτα σταθερό και γρήγορο. δείτε αυτό για να ζηλέψετε προς το παρόν, και περισσότερα απο αύριο γιατί τώρα πρέπει να κοιμηθώ. :p http://www.youtube.com/watch?v=drlvlQtmdkw Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ontos poli entiposiako! psinome na to apoktisw suntoma!! meipos kserei kaneis an uparxoun efarmoges (games aplications) ta opia na douleuoun me to accelometer ante k me tin touch screen ? sto iphone exei poles eksipnes efarmoges (axristes de) pou se kanoun na ''xazeueis'' k na psilo asxolise mazi tous! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ontos poli entiposiako! psinome na to apoktisw suntoma!! meipos kserei kaneis an uparxoun efarmoges (games aplications) ta opia na douleuoun me to accelometer ante k me tin touch screen ? sto iphone exei poles eksipnes efarmoges (axristes de) pou se kanoun na ''xazeueis'' k na psilo asxolise mazi tous! Ότι υπάρχει και για το Diamond σου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Ότι υπάρχει και για το Diamond σου. help me ligo!! to diamond to exw paramelisi arketa k exw xasei episodia! mono gia na vlepw ton kairo k gia ta mail to exw :O Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 help me ligo!! to diamond to exw paramelisi arketa k exw xasei episodia! mono gia na vlepw ton kairo k gia ta mail to exw :O Ενδεικτικά http://www.freewarepocketpc.net/ppc-tag-accelerometer.html Επίσης εφαρμογές ίσως βρεις στους XDA. Δεν το έχω πολυψάξει το θέμα αλλά μην περιμένεις την ποικιλία που έχει το iPhone. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 kati teleutaio paidia! einai dinaton me programmata opos px to skype i to msn messenger sto pocket pc na ekmetaleutoume tin deuteri mikroula camera pou xrisimopite gia tis video-kliseis? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 μου ηρθε και εμενα ! πολυ γρηγορο εντυπωσιακο ,απο της ποιο ομορφες συσκευες που εχω ποιασει στα χερια μου ,αυριο θα το εχει και ο κωστας χε χε !! πραγματικα παει και καλυτερα απο το diamond 2 που ειχα ... περισσοτερες λεπτομεριες αργοτερα παιδια .. ( βγαζει και ωραιες φοτω! ) επιτελους το TouchFL 3D παει οπως θα πρεπε !! ΣΦΕΡΑ!!!!! καπου υπηρχε ενα cab αρχειακι για ελληνικο πληκτρολογιο ? ξερει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 μπορειτε εσείς οι τυχερουληδες να ανεβασετε φωτο και να μας πειτε περισσοτερα για αυτο? Παράθεση Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 καπου υπηρχε ενα cab αρχειακι για ελληνικο πληκτρολογιο ? ξερει καποιος ? http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 αντε καλοριζικο παιδια!!:D καλο στρωσιμο!!!:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts