Ypoptos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου... ελπιζω να με πρηξεις κι εσυ μια μερα με τις ερωτησεις οπως εγω ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΚΑΠOΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΜΩΣ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Αφού όλα δούλεψαν κανονικά... μια χαρά! Είσαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Κοιτα δεν εχω την εμπειρια που μπορει να εχεις εσυ και αλλοι ανθρωποι πανω στο θεμα, δεν εχω δει αλλες rom δεν ξερω τι παιζει με τα androids κτλ κτλ για να κρινω αλλα η αμεσοτητα που μου προσφερει το τηλ τωρα στα 5 πραγματα που χρειαζομαι εγω αν μακρυπροθεσμα συνδυαστει με μια απροβληματιστη λειτουργια ειναι ακριβως αυτο που θελω και τιποτα παραπερα... ξερω εκ των προτερων οτι εδω μεσα υπαρχουν καμποσα εικονια που δεν θα τα πατησω ποτε :) αλλα οτι χρειαζομαι ειναι μπροστα μου και αυτο ειναι που εψαχνα... p.s. Αμα βρω πως αλλαζει και το wallpaper στη main screen ποιος με πιανει... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Αμα βρω πως αλλαζει και το wallpaper στη main screen ποιος με πιανει... :) Με το CHT Editor. Ψάξτο λίγο. Υπάρχει δυνατότητα για αλλαγή σε όλα τα tabs αλλά και μόνο το Home tab wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 (edited) Ολα μια χαρα... :) Edited October 19, 2010 by Ypoptos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχω δύο μικρά θεματάκια: 1. Μπορώ να μαρκάρω κείμενο από site στον Opera για να το αντιγράψω? 2. Πως βγάζω την υπογραφή "Εστάλει από το HTC τηλέφωνό μου" από τη δημιουργία e-mail? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχω δύο μικρά θεματάκια: 1. Μπορώ να μαρκάρω κείμενο από site στον Opera για να το αντιγράψω? 2. Πως βγάζω την υπογραφή "Εστάλει από το HTC τηλέφωνό μου" από τη δημιουργία e-mail? Ευχαριστώ 1. Νομίζω όχι. 2. Mail -> Inbox -> Menu -> Tools -> Options -> επέλεξε το λογαριασμό και πάτα Signatures -> ξετσέκαρε "Use signature with this account" Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλημερα σας παιδια μια ερωτηση πως γινεται να αφαιρεσω τη δονηση οταν παταω πληκτρα απο το εικονικο πληκτρολογιο, γιατι οσο και αν το εψαξα δεν το βρηκα Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλημερα σας παιδια μια ερωτηση πως γινεται να αφαιρεσω τη δονηση οταν παταω πληκτρα απο το εικονικο πληκτρολογιο, γιατι οσο και αν το εψαξα δεν το βρηκα Settings -> Personalize -> Vibration Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Settings -> Personalize -> Vibration δεν εχω sense εχω μια του athineos chrome χωρις sense αν μπορεις να μου πεις τις ρυθμησεις μεσα απο τα μενου των wm6.5 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλημερα σας παιδια μια ερωτηση πως γινεται να αφαιρεσω τη δονηση οταν παταω πληκτρα απο το εικονικο πληκτρολογιο, γιατι οσο και αν το εψαξα δεν το βρηκα Keyboard_Disable_Vibration.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Keyboard_Disable_Vibration.cab φιλε ευχαριστω για τον κοπο σου το εγκατεστησα αλλα δεν μου βγαζει καποιο εικονιδιο εκανα και restart αλλα τιποτε Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 λαθος μου ενταξει απενεργοποιηθηκε η δονηση με την εγκατασταση δεν βγαζει καποιο εικονιδιο,απενεργοποιειται απευθειας η δονηση,σευχαριστω!! Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Ε ναι... ποιος ο λόγος ύπαρξης εικονιδίου; Τη registry πειράζει απλά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeass Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Ε ναι... ποιος ο λόγος ύπαρξης εικονιδίου; Τη registry πειράζει απλά. :rolleyes: Ίσως για να σου επέτρεπε να το κάνεις On - Off. Ας περιμένουμε τη v.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Λοιπόν κύριοι επειδή πέρασαν πάνω από 10 ημέρες που περίμενα απάντηση από την HTC σχετικά με το αν το χειριστήριο/ακουστικά RC E100 είναι συμβατό με τα wm 6.5 και δεν μπορούσα να περιμένω άλλο, έβαλα τα 6.5 και τη νέα έκδοση του sense και όλα πάνε μια χαρά, καλύτερα κι από πριν! Τόση φασαρία για το τίποτα δηλαδή... :lol: Επιπροσθέτως να σας πω πως έβαλα και το CHT και τον editor, πολύ εντυπωσιακό το περιβάλλον αλλά κάπως βαρύ, προκαλεί πολλές καθυστερήσεις στο sense και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Αν αποφασίσω να σβήσω το CHT, είναι καλύτερο να το απεγκαταστήσω ή να κάνω ένα hard reset να καθαρίσει πλήρως το σύστημα αφού ακόμα δεν έχω περάσει ακόμα εφαρμογές κλπ; :confused: Επίσης βλέπω στην πάνω μπάρα ότι αντί να ενεργοποιηθεί το εικονίδιο G του GPRS, εμφανίζεται το 3G το οποίο, αν θυμάμαι καλά από παλιά, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και μου είναι άχρηστο αφού δεν το χρησιμοποιώ. Πως απενεργοποιείται; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επιπροσθέτως να σας πω πως έβαλα και το CHT και τον editor, πολύ εντυπωσιακό το περιβάλλον αλλά κάπως βαρύ, προκαλεί πολλές καθυστερήσεις στο sense και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Αν αποφασίσω να σβήσω το CHT, είναι καλύτερο να το απεγκαταστήσω ή να κάνω ένα hard reset να καθαρίσει πλήρως το σύστημα αφού ακόμα δεν έχω περάσει ακόμα εφαρμογές κλπ; :confused: Καλύτερα hard reset και στήσιμο από την αρχή. To CHT αφήνει κατάλοιπα. Να είσαι σε αναμονή της νέας έκδοσης 2.0. Θα είναι σαφώς γρηγορότερη της υπάρχουσας 1.8.5. Επίσης βλέπω στην πάνω μπάρα ότι αντί να ενεργοποιηθεί το εικονίδιο G του GPRS, εμφανίζεται το 3G το οποίο, αν θυμάμαι καλά από παλιά, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και μου είναι άχρηστο αφού δεν το χρησιμοποιώ. Πως απενεργοποιείται; :mad: Πήγαινε ρυθμίσεις τηλεφώνου / Band και άλλαξε το Auto σε GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις τηλεφώνου / Band και άλλαξε το Auto σε GSM. Ναι σε παλιότερες συσκευές θυμάμαι που είχε το tab ΜΠΑΝΤΑ (BAND) που ρύθμιζες το WCDMA/GSM/Auto. Στις ρυθμίσεις της συσκευής μου όμως δεν έχει tab ΜΠΑΝΤΑ (BAND). Έχει μόνο : ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΙΚΤΥΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GSM/UMTS, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ. Ούτε στις οδηγίες χρήσης βρήκα κάτι... :wacko Η λύση βρέθηκε: :) Ηλίθιο 3G! :rocket: Simple, elegant solution with no 3rd party app: create a link in Windows/Startmenu/Programs to "CMBandSwitching.exe" found in the Windows directory and map it to a hardware button - there you have HTC bandswitching interface.....good looking, easy and quick! Και μια τελευταία ερώτηση: Τα HSDPA/HSUPA τα έχω απενεργοποιημένα (πάντα έτσι τα είχα σε όλες τις συσκευές μου). Κερδίζω κάτι σε εξοικονόμηση ενέργειας; Τι κάνουν αυτά; :blink: Edited October 22, 2010 by Stratilatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Επιπροσθέτως να σας πω πως έβαλα και το CHT και τον editor, πολύ εντυπωσιακό το περιβάλλον αλλά κάπως βαρύ, προκαλεί πολλές καθυστερήσεις στο sense και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Μήπως έχεις παρατηρήσει καμιά διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας; Εμένα εκεί που κρατούσε 5 μέρες από τότε που το έβαλα κρατάει μονο 2. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Σου κρατούσε 5 μέρες; Φοβερό νούμερο για αυτές τις συσκευές! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mccoldblood Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι δεν ξερω καλα....στο htc touch pro 2 πως γινεται να βαλω τα windows mobile 6.5.3 απο την 6.5 που εχω??????please δωστε μια λυση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Επίσημα δεν γίνεται. Μόνο ανεπίσημα σε διάφορες μαγειρεμένες rom. Ρίξε μια ματιά εδώ. Όποια rom βρεις με το start εικονίδιο κάτω αριστερά είναι WM6.5.X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallagher Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλησπερα παιδια. στο TP2 εχω WM6.1 με oficial rom. με την λιγη εμπειρια που εχω ( δεν ειμαι και πολυ σχετικος) κατεβασα το cab που δινετε σε προηγουμενο post σχετικα με το radio. η εγκατασταση γινεται κανονικα ωστοσο το ραδιο δεν ανοιγει με πεταει εξω. αν μπορει καποιος πιο σχετικος να βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 καλησπερα παιδια. στο TP2 εχω WM6.1 με oficial rom. με την λιγη εμπειρια που εχω ( δεν ειμαι και πολυ σχετικος) κατεβασα το cab που δινετε σε προηγουμενο post σχετικα με το radio. η εγκατασταση γινεται κανονικα ωστοσο το ραδιο δεν ανοιγει με πεταει εξω. αν μπορει καποιος πιο σχετικος να βοηθησει. Αν κατάλαβα καλά θέλεις FM ραδιόφωνο. Επειδή δεν ξέρω τι εγκατέστησες το HTC FM Radio θα το βρεις εδώ. Μήπως αντί για το ραδιόφωνο έβαλες νέα έκδοση radio; Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts