Prattein_Aloga Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδια καλησπερα, δυο τρεις ερωτησουλες. Υπαρχει συγκεκριμενη εκδοση του nodata που να λειτουργει στις συσκευες μας? Γιατι εβαλα την κλασικη που κυκλοφορει στο νετ αλλα δεν λειτουργει, μου βγαζει σφαλμα.. Επισης, μπορουμε να περναμε εφαρμογες στην homescreen, πχ κατω απο το ρολοι? Αν ναι, πως? Και τελος, η φωτεινοτητα στην οθονη ρυθμιζεται και χειροκινητα η ειναι μονο αυτοματη? Ευχαριστω :) EDIT: Οσον αφορα το NODATA εβγαλα ακρη διαβαζοντας το FORUM του HD. Τελικα επρεπε να ειχα τρεξει το Connection Wizard στην αρχη. Και η φωτεινοτητα λυθηκε, βγαινει απο το εξοικονομηση ενεργειας. Μενει η πρωτη ερωτηση... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 παιδιά δεν θέλω να σας χαλάσω την ιδέα για το Touch Pro 2, αλλά έλεος το είδα σήμερα στο Πλαίσιο. αυτό δεν είναι τηλέφωνο, είναι laptop. είναι πιο λεπτό απο ότι περίμενα, αλλά είναι και πιο μεγάλο απο το HD. είπαμε να υπάρχει και κάποια λογική. D2 Rules!!! :D Όχι :p:p:p Μια χαρά μικρό είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 πριν 1 βδομαδα πηρα το touch pro2..φοβερο κινητο και το εχω βολεφτει αρκετα..αλλα ενα πραγμα ζηλεβω μονο,τις εφαρμογες του iPhone!!Μηπως ξερει κανεις κανενα site με εφαρμογες και καμια καλη εφαρμογη να μου προτινει? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 πριν 1 βδομαδα πηρα το touch pro2..φοβερο κινητο και το εχω βολεφτει αρκετα..αλλα ενα πραγμα ζηλεβω μονο,τις εφαρμογες του iPhone!!Μηπως ξερει κανεις κανενα site με εφαρμογες και καμια καλη εφαρμογη να μου προτινει? :p ε οχι να εχεις windows και να ζηλευεις εφαρμογες αλουνου συστηματος ελεος:lol: εχεις πμ ------------ επιτελους παρηγγeiλα το δικο μου το εβγαλε στο καταλογο η WIND :D Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Ε καλα δεν ειναι και τοσο τραγικο ρε φιλε :-P τις εφαρμογες ζηλευω και οχι το iPhone ουτε το λειτουργικο του...!! ουτος η αλλος αν ηθελα θα επαιρνα το iPhone...οποιος θελει φρουφρου και εφαρμογες ας παρει το iPhone,οποιος θελει ενα σοβαρο κινητο ας παρει το pro2!!! σωστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εγω το λεω επειδη νομιζω σε windows μπορεις να βρεις οτι θελεις και κατι να μην υπαρχει καποιος θα το φτιαξει.. και ειναι διαδεδομενα απο παλια με μεγαλο μεριδιο αγορας ολα ειναι με το μερος μας.. ακομα και κατι σπασμενο να ψαχνεις παλι πιο ευκολα το βρισκεις νομιζω απο σπασμενο αππ του iphone αν πηρες το pm θα καταλαβες τι εννοω.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 καταλαβαινω τι λες...αλλα οι εφαρμογες για τα W.M ειναι καπως πιο χρησιμες απ'οτι αυτες που εχει η app store...απλα να σου φερω ενα παραδειγμα... μπες εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5030 καταρχας δεν ξερω αν κανει για τα W.M 6.1 που εχει το pro2...και δευτερον και να το βαλω θα μου ειναι αχρηστο γιατι για να μπορω να κλειδωνω τη συσκευη πρεπει να αφεραισω το touch flo.... τετοιες εφαρμογες θελω πιο πολυ...φρουφρου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το πρόγραμμα που θες κάνει αλλά πρέπει να το κατεβάσεις για κατάλληλη ανάλυση για να δουλέψει (μην περιμένεις όμως iPhone like "Slide To Unlock"). Όσο αφορά τις εφαρμογές (μην απαντήσεις σε αυτό γιατί είναι μεγάλο θέμα) το App Store έχει ακόμα πιο χρήσιμες. Απλά δες πόσες έχουν τα WM (5 άντε 6 χιλιάδες και πολλές λεω) ενώ το App Store 65 000+ εφαρμογές και για θέματα Ιατρικής κτλ. Εσύ επειδή δεν μπήκες πολύ μέσα να δεις νομίζεις ότι είναι μόνο φρου φρου και... Anyway. Το πρόγραμμα που θες πρέπει να το κατεβάσεις για WVGA ανάλυση ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εγω πιστευω οτι το iphone app store ειναι πολυ καλα οργανομενο με χιλιαδες αππς αλλα οπως και το Slide 2 Unlock που ειναι ιδιο με του iphone μπορεις να το φτιαξεις εαν δεν υπαρχει και στα WM οπως το μενου του Iphone και μπορει να φτιαξει καποιος χωρις να ειναι εταιρια.. με λιγες γνωσεις μονο.. δεν πιστευω να υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα σε αριθμο αππς στις δυο συσκευες και εφοσον ο καθενας φτιαχνει σε Windows μαλλον πιο πολλα πρεπει να ειναι IPHONE TODAY σε Windows Mobile http://www.youtube.com/watch?v=HG-T2Fv1onE anyway ο καθενας κανει τις επιλογες του το iphone apps store παντως ειναι φανταστικο επειδη σου εξηγει τι κανει το καθε αππ και που το χρειαζεσαι α και στα παιχνιδια ειναι ασύγκριτο αλλα για τα αππς δεν συμφωνω Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλα ρε παιδια ειπαμε δεν θελω να το κανω και iPhone!!!Αν ηθελα επαιρνα το iPhone πολυ απλα!! Τεσπα το "slide to unlock" το κατεβασα και το εγκατεστησα και ειναι ολα οκ..Απλα ηθελα μερικες εφαρμογες τις οποιες βρηκα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Αντρεα θελω να σε ρωτησω κατι... ριξε μια ματια εδω και πες μου http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-diamond-light-saber.html γινετε ευκολα να δημιουργησει καποιος αυτην την εφαρμογη για το pro2 που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλα ρε παιδια ειπαμε δεν θελω να το κανω και iPhone!!!Αν ηθελα επαιρνα το iPhone πολυ απλα!! Τεσπα το "slide to unlock" το κατεβασα και το εγκατεστησα και ειναι ολα οκ..Απλα ηθελα μερικες εφαρμογες τις οποιες βρηκα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Παρακολούθα το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα με την κατάναλωση της μπαταρίας και σταθερότητα του λειτουργικού. Αντρεα θελω να σε ρωτησω κατι... ριξε μια ματια εδω και πες μου http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-diamond-light-saber.html γινετε ευκολα να δημιουργησει καποιος αυτην την εφαρμογη για το pro2 που εχω? Και γιατί δεν δοκιμάζεις; Είναι πολύ απίθανο να μην παίζει, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές για windows mobile θα λένε ότι είναι για τα windows mobile 5.0 αλλά παίζουν και για τα 6.1. Ασυμβατότητες σε εφαρμογές θα βρείς κυρίως λόγω ανάλυσης οθόνης, θα κοιτάς να είναι για WVGA. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το πρόγραμμα παίζει σε Diamond,Pro,HD κτλ. Παίζει και στο Pro2 δεν έχει πρόβλημα. Εξάλλου εκτός από 5.0 λέει 6.0 και 6.1 (αλλά θα παίζει και στα επερχόμενα 6.5) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 ok thanks :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Εγω δείχνοντας το iphone today δεν ηθελα να δειξω οτι μπορεις να το κανεις σαν iphone αλλα μπορεις οτι δεν υπαρχει να το δημιουργήσεις ΥΓ. αν δεν σου παιζει η παραπανω εφαρμογη θα χρειαζεσε το NETCF 3.5 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Το κατεβασα...ειχα βαλει και το slide to unlock αλλα τελικα το απεγκατεστησα...δεν μου χρησιμεβει και πουθενα...οι μονες εφαρμογες που κρατησα ειναι το finger kayboard και το G-Shotgun.. Παντως γενικα το κινητακι τα σπαει...ειμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος! :):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 αυριο ερχετε και το δικο μου επιτελους βγηκε και απο WIND στην χειροτερη την παρασκευη θα σας πω αντιπωσεις.. αν και δεν με βλεπω να αντεχω και πολυ Dump την ROM να υπαρχει και αλλαγη αρχιζει το μαγείρεμα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Με γειες!!! Θα δεις οτι θα εντυπωσιαστεις..οπως κ εγω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aqtivator Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 καλημέρα. δεν έχω καταλάβει τι γίνετε παιδιά έχω το htc touch pro 2, αγγλική rom απείραχτη έχω 2 κάρτες (και οι 2 καρτοκινητή) wind κ whats up βάζω την wind, τρέχω το Connection Wizard κάνω restart και voila δουλεύει το google maps μπαίνω ίντερνετ κανονικά με opera, skyfire βάζω cosmote, τρέχω το Connection Wizard, restart, μου βγάζει could not dial, check your settings το wapa το έχω ενεργοποιήσει (wapa στο 1333) τελικά γίνετε να μπαίνεις κανονικά google maps κ ίντερνετ μέσω καρτοκινητης cosmote και απλά έχω λάθος ρυθμίσεις ή τσάμπα παιδεύομαι. καμιά σκέψη... P.S. η whats up είναι παλιά κάρτα 4 χρονών και... την είχα σύνδεση μετά cosmocarta μετά what up δεν ξέρω αν παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Μόλις γύρισα από Πλαίσιο... το pro2 δεν είναι μεγαλύτερο από το HD... είναι απλά το ίδιο και ελάχιστα πιο παχύ. Η διαφορά όμως είναι μικρή και δεν νομίζω να μετράει σε σχέση με το πληκτρολόγιο που προσφέρει... Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα και μάλιστα ΠΟΛΥ... για να είμαι ειλικρινής ακόμα και τώρα κρατιέμαι που έφτασα στο γραφείο... βλέπετε 5 λεπτά μόνο απέχει το γραφείο από το Πλαίσιο :p Το θέμα όμως είναι το εξής : Γιατί ένας ευχαριστημένος χρήστης HTC HD, να αγοράσει HTC Pro2 ? Η απάντηση σας θα πέξει ΑΜΕΣΟ ρόλο στον επόμενο λογαριασμό της κάρτας μου :D αν βέβαια με προλάβετε και δεν έχω πάει ήδη να το χτυπήσω :ninja: Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Γιατί ένας ευχαριστημένος χρήστης HTC HD, να αγοράσει HTC Pro2 ? Δεν θα το αγορασει!! :p Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Μόλις γύρισα από Πλαίσιο... το pro2 δεν είναι μεγαλύτερο από το HD... είναι απλά το ίδιο και ελάχιστα πιο παχύ. Η διαφορά όμως είναι μικρή και δεν νομίζω να μετράει σε σχέση με το πληκτρολόγιο που προσφέρει... Η αλήθεια είναι ότι κρατήθηκα και μάλιστα ΠΟΛΥ... για να είμαι ειλικρινής ακόμα και τώρα κρατιέμαι που έφτασα στο γραφείο... βλέπετε 5 λεπτά μόνο απέχει το γραφείο από το Πλαίσιο :p Το θέμα όμως είναι το εξής : Γιατί ένας ευχαριστημένος χρήστης HTC HD, να αγοράσει HTC Pro2 ? Η απάντηση σας θα πέξει ΑΜΕΣΟ ρόλο στον επόμενο λογαριασμό της κάρτας μου :D αν βέβαια με προλάβετε και δεν έχω πάει ήδη να το χτυπήσω :ninja: Προσωπικα ήμουν ανάμεσα σε αυτα τα δύο, ένα δίλημμα που κράτησε 2-3 εβδομάδες, και όπως καταλαβαίνεις κρατήθηκα υπερβολικά πολύ!! Διάβασα ο,τι μπορείς να φανταστείς στο νετ και πηγα πλαίσιο κλπ. για να τα δω από κοντά. Για να απαντήσω στην ερώτηση σου λοιπόν. Το πληκτρολόγιο. Απλά κ μόνο. Η διαφορά της οθόνης που με απασχολούσε όπως θα δεις αν πετύχεις κάποιο ποστ μου, είναι πράγματι αμελητέα (κ φαντάσου πως την είχα ως πρώτη παράμετρο επιλογής αρχικά). Οκ ίσως κ η κάμερα, αλλά δεν αποτέλεσε κριτήριο για μένα καθώς δεν ασχολούμαι κ ιδιαίτερα με τις φωτογραφικές μηχανές των κινητών μου (κ γενικότερα). Όπως κ να έχει μπορείς να πουλήσεις το hd και να βγει μικρή η διαφορά. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 εχω μπλεξει με την Wind αυριο το πρωι θα το εχω οχι σημερα :P οσο αναφορα το HD και το TP2 αμα δεν σε ενδιαφερει το πληκτρολογιο δεν πολυ αξιζει! περιμενε το HD2 αν δεν σε νοιαζει το πληκτρολογιο ολες τις εφαρμογες καινουριο Touch FLO EZinput κλπ μπορεις να τα βρεις σε μαγειρεμενη ρομ αφου εχει και ιδια αναλυση ειναι παιχνιδακι να τα παρεις για το δικο σου η μονη διαφορα οτι το TP2 θα συμπεριφέρεται καλυτερα στα WM6.5 διοτι θα εχει drivers για αυτα μιας και θα βγουν επίσημα wm6.5 για αυτο το κινητο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fletser1995 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αργοτερα για να βαλω τα WM 7 πρεπει να τα βαλω σπασμενα ε???????? διαδηκασια μεγαλη..............:mad: εκει που παιρνεις ενα καινουριο κινητο που μπορεις να κανεις upgrade στα 6.5 η τεχνολογια συνεχιζει να τρεχει και μετα απο 5-6 μηνες βγαζουν αααααααααλλα και αααααλλα...σπαστικο αυτο!!!!!!!!!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αργοτερα για να βαλω τα WM 7 πρεπει να τα βαλω σπασμενα ε???????? διαδηκασια μεγαλη..............:mad: εκει που παιρνεις ενα καινουριο κινητο που μπορεις να κανεις upgrade στα 6.5 η τεχνολογια συνεχιζει να τρεχει και μετα απο 5-6 μηνες βγαζουν αααααααααλλα και αααααλλα...σπαστικο αυτο!!!!!!!!!!!! :p Εμ ετσι ειναι αυτα;) Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Αργοτερα για να βαλω τα WM 7 πρεπει να τα βαλω σπασμενα ε???????? διαδηκασια μεγαλη..............:mad: εκει που παιρνεις ενα καινουριο κινητο που μπορεις να κανεις upgrade στα 6.5 η τεχνολογια συνεχιζει να τρεχει και μετα απο 5-6 μηνες βγαζουν αααααααααλλα και αααααλλα...σπαστικο αυτο!!!!!!!!!!!! :p τα 7 θα αργησουν πολυ και ενω τα σπασμενα ειναι καλυτερα για πολους λογους δεν θα σε νοιαζει τοτε ουτε καν το θεμα της εγγύησης οποτε μην σκοτίζεσαι :rolleyes: ρε παιδια κανα καλος τροπος να κολισουμε σωστα την προστασια οθονης? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts